2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canlar günaydınn
gece sohbetleri baslamıs gene okuyorum sabah olunca :)
su kayıp cocukları gösteriyorlar gene aman allahım nasıl acı bir şey lanet olsun kacıranlara sebep olanlara
rabbim kimseyi sınamasın evladıyla
yawrum ya aclarmı susuzlarmı dövüyorlarmı nasıl dayanılır buna

günayın kızlar
canan hiç bilmiyorum canım ya ama ne yapçan uyku hapını ya? onun yerine melisa çayı iç anında uyursun. o tarz ilaçlar ertesi gün sersem gibi yapıyor 2 tane başında çocuk var çok zor olur senin için.

selmoş ben artık bıraktım o programı sabahları güne ağlayarak başlamak beni dahada çok depresyona sokuyor.
gerçi bu sabah deli gibi ağladım ya neyse.doktorum programı varya kanal d de.orda canlı canlı epidural anesteziyle sezeryanı gösterdiler bende epidural yolla doğum yapmıştımya kendi doğumum aklıma geldi ömerciği ilk kucağıma aldığım anı hatırladım çok duygulandım.

Aytyy sorma Asiyecim yaa tam kahvaltı masasındaydım inan lokmalar boğazıma takıldı eşimde ağladı bende salya sümük kahvaltı yaptık bu gün evlat işte
allahın mucizesi bunlar evlatlarını doğurupta nasıl sokağa atarlar anlamış değilim ikranın ilk doğduğu an gözümün önüne geldi ayy oda böyle mosmor doğdu ilk anda ölü doğdu zannettim diyerek eşimle ağlıya ağlıya seytettik zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi...Allahım düşmanıma bile evlat acısı vermesin ne kadar muhtaçlar bizlere yavrucakalr ...

Aynen öyle canım ya muhtaçlar yavrularımız. ınsanlar nasıl doğurupta sokağa atıyor. Oğlum benim gözümün içine baktığı an ben eriyip bitiyorum.

ya kızlar sabah kayınpederim bana diyorki sen anneannenle bozuştunmu diyor. bende yok neden bozuşayım dedim. o öyle samnışda. ben anneanneyle fazla konuşmuyormuşumda. dedim ya ben yorgun argın işten geliyorum oğlumla zaman geçirmek istiyorum. herkese ayrı zaman ayıramam. herkesin gönlünü alamam dedim. ayy ne kaprisli insanlar ya. milletin kkıçında dolaşacam artık işim yokta. tek derdimde buydu allahım ya sabır ver bana
nekadar daha dayanacağım bakalım yaaa

aman selimecim sorma ya benim kayınvalide gibi kaynanan olsa ne yapçan ameliyat oldum diye kaç aydır evden çıkmıyorum deyip aynı sokakta olduğumuz halde 15 gündür torununu görmüyor milletten duyuyorum kadın altın günlerinde geziyormuş.acıdıkça acıncak hale geliyorsun.vallahi hiç umrumda değil kimse ben eşime ve oğluma bakarım kadın kendi öz oğlunu bile düşünmüyor beni mi torununu mu düşüncek.

ay siz de mi güne ağlayarak başladınız :)
ben de izledim salya sümük
insanın kendisi geliyor aklına

ben 4 ay sonunda ilk defa oturma pozisyonuna gelince epidurali takarlarken yana doğru yığılıvermiştim tansiyonum düşmüştü sanırım

bir de çınarın doğduğunu farkedemedim
hiç öyle yüksek sesle ağlamamıştı hemşireye sorduğumda doğdu duymuyor musun ağlamasını deyince şok olmuştum :))

valla kesinlikle artık kimse için dertlenmemek lazım
herkes kendi hayatını yaşamalı
insanları memnun etmek için bişeyler yapmaktan o kadar sıkıldım ki artık
koyverdim kasmıyorum
herkese herşeyi söylüyorum kafam da rahat
herkese tavsiye )

evet aynen biraz geç oldu benim bunu anlamam ama anladım şükür anlayana kadar kendimi hasta ettim boşu boşuna.içinde hiç birşeyi tutmayacaksın.beni üzeni bende üzücem dedim ve bugün yaptımda yani canımı acıtanı bende acıttım.:umursamaz:

evet aynen biraz geç oldu benim bunu anlamam ama anladım şükür anlayana kadar kendimi hasta ettim boşu boşuna.içinde hiç birşeyi tutmayacaksın.beni üzeni bende üzücem dedim ve bugün yaptımda yani canımı acıtanı bende acıttım.:umursamaz:

valla ben bu konuda çok ama çok rahatım nedense kimseyi takma gibi bir huyum yok bu vurdumduymazlıım yüzünden bazen gıcık oluyo çevremdekiler ama napım yapımda yok çok patavatsızım valla içimde kalıcağına sölerim ne varsa bende bu huyumu seviyom valla hele kaynanamı heç takmam he severim iyi kadındır ama bi yanlışını gördümü sölerim oda bana söler alıştılar artık huyuma

selam herkese banada yollasanıza şu vurdum duymazlıktan öyle isterdimki gamsız bi insan olmayı
ben tam tersi ayrıntılara çok takılrım ve malesef öyle pat diye söylemem herşeyi içime atarım atarım
sonra patlarım etrafımdakilerde ne alaka şimdi der gibi bakarlar söyleyemem hiçbişeyi
yapılması gerekenin yapılmasını beklerim ama çok beklerim :))
başak burcuyum mükemmelciyim sanırım biraz herşey düzenli standardında gitsin isterim
ama hiç bizaman gitmez ayrıca oldukça karamsarım herşeyin ilk önce kötü tarafını düşünürüm
çok fazla beklenttim olmaz hayattan hayal kırıklığına uğramaktan korkarım eşimle bu konuda çok tartışıyoruz kendisi tipik bir koç burcu ne tezat dimi :))
dünyaya tekrar gelsem şöyle şen şakrak sürekli kıkırdayan hayatta herşeyden zevk almasını bilen
aman boşveeeer ci hatunlardan olmak isterim :))

:)) sevgicim çok hoşsun

bugün itibarıyle kilo sorunum kalmadı kızlar P
bugün evde temizlik için yardıma gelen bayan tartımızı düşüp kırdı tuzla buz oldu yenisini alana kadar takıntısız hayat :))
neymiş o yaa sabah akşam tepesinde :)

biz de çarşıya çıktık akşamüzeri çınarın oda takımı gelmeden klima seçip alalım diye
şöyle doğrudüzgün filtreli sağlıklı sessiz bişey bakalım dedik 4000 tl yi gördük dudağımız uçukladı :S
ay çok zor seçim yapmak yaaa
uyduruk alsak alerji falan olursa diye tedirginlik var
bahsettiğimi almak mümkün değil oda takımı 2800 odaya konulacak klima 4000
şaka gibi
orta karar birşeyde karar kılmak lazım yaaa (

ıiyi geceler kızlar bende bugün çok sıkıldım anneme gittim iyi geldi ama yürüyerek gideyim dedim spor olsun diye resmen kolum koptu bir kolumda Derin diğerinde çanta öldüm valla .O yorgunlukla attım anneme kendimi Derin açıktı tabii tam çorbasını besliyorum Derinden bir tekme heryer çorba oldu .Yavaş yavaş başladı yani yaramazlıklar .
Sibel geçmiş olsun sizinkini mi Çınarınkinimi kırdı .Klimalar feciymiş yaa gerçekten bu ne ayol bu kadar arttımı hani ötv indirimi falan kalmadı herhalde .
Ay Sevgi benimde bazı huylarım aynen senin gibi napalım değişmeye çalıştım ama olmuyor biraz hafiflerttim ama bazılarını .
Ay kızlar hani doğum olayı güzelde diğer Müge anlıyı falan aman yapmayın allah aşkına sabah sabah içinizi karartıyorsunuz

çok gerginim çok doluyum ama boynum daha fazla yazmama izin vermiyor yarın yazarım umarım kaskatı sırtım şu an hepinizi öpüyorum

Offfff yaa yarında Kuzenin lohusa mevlidi var ne güzel yayılmış yatarken banyo yapmayı unutmuşum sabah yapsam yetişemem şimdi de çok zor geliyor .Birde çoooook uzun bir aradan sonra ilk defa Derini kayınvalideme bırakıcam ay içim gidiyor valla nasıl yedircek yemeğini falan öffffff gitmesen can ciğeriz yanii Derinle de gidemem inşallah uzuzn sürmez de 2 saate falan döneriz

iyigeceler kocişte bebişte uyudu pcde bana kaldı :)) tabi dağınık bir ev ve mutfakta:S
ben mügeyi seviyorum ya her sabah izliyorum içim kararıyor belki ama kadın çok güzel mesajlar veriyor

Zuhal hayırdır Kuzum kim üzdü sıktı seni bu kadar inşşalah sabaha kadar atlatırsın sıkıntını .
Sevgi bende geçen sene izliyordum bir ara ama valla şişiyorum resmen yanii neler neler çıkıyor seyretmiyorum artık bende .ben banyoya gireyim barii offffffffffffff valla sinir yaaa bu gece gene yatmam 2 sabah ruh gibi giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…