2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet valla Sevgi yalıtım yaptıralım diyoruz punta falan yapıyorlar ya dış cepheye o da çok pahalıya geliyor artı bu eve yaptığımız masraf yeter artık birşey oldumu herkes hak sahibi biz birşey yapmamış sayılıyoruz onun içide sıkılıyorum yapmıcam birşey diyorum.
Aynen benim komşularda var işte geçen kış yaptılar doğum 650 falan verdiler allahtan durumları iyi de koymadı onlara .Ben çok soğuk havalarda annemde kalmayı planlıyorum valla.Sende uyuyan sobalar var hani onlardan alırsın olmazsa bir hayli tasarruflu diyorlar onlar için .

neyse kızlar muhabbet yeni başlıyor ama ben kaçar sabah 6 da eşimi kaldırmam gerek
sürekli geç kalıyorum şifre koyucam pc ye senin yüzünden kovulucam deyip duruyor
bende dayılanıyom kalkarım ben diye yatayım da mahçup olmayayım sabah

ay çok sevindim özlemcim ya
oradan git gel kolay en azından
o çıkamasa da siz gidebilirsiniz sorun olmadan
derinimiz uğurunu babasına getirdi desene :))

biz de bu kış klimayı deneyeceğiz bakalım ya
geçen kış yoğun rutubeti kurutabilmek için kaloriferleri yaktık ama bizim kombi tüplü
geçen kış 300 küsürdü 1 tüp ve 1 hafta zor dayanıyordu
komple batırdıydı bizi
tüpçümüz bizi taparcasına sevmeye başladıydı P
geçenlerde normal mutfak tüpü bitmişti tam akşam yemeği hazırlığında misafir gelecekken
acil dedim daha tüpü yerinden çıkartabilecek duruma getirirken kapı çaldı :S :))

ah özlemim göya benimkide uyuyan soba nasıl uyuyorsa bide gavur ölüsü gibi
ilk evlendiğimiz sene eşimin askere gideceği gün acaleyle almıştık
o gitmeden kursun diye hata yapmışız valla

iyi geceler sevgicim
ben de uyukluyorum zaten
çınarın alerjisi ilaca rağmen devam ediyor teşhis konusunda şüphelerim var halen
çünkü genelde kol bacaklarda çok nadir gövde kısmında oluyor
proteinden kaynaklansa sanki tüm vucüda dağılmış olması gerekir gibi geliyor
bugün aklıma bizim deterjan geldi
en son ariel almıştık şu enzim teknolojili falan kir tutunmasını engelleyen sistem diyordu
3 günden beri çınarın herşeyi yıkandı şimdi de yakın zamanda arielle yıkamış olabileceğim çamaşırları tekrar yıkıyorum
eğil kalk çamaşır asmak canıma okudu
yarın ve öbür gün temizliğe gelen bayan gelip hem yıkananları ütüleyecek hem de evi temizleyecek kısmetse bakalım
sabahın köründe damlar o da

belkıs da yok bir süredir değil mi
dersler fena sardı herhalde

ıyi geceler Sevgi ay bende çok zor kalkıyorum Derin uyumuyor artık sabah yaaaa.
Sibel hemde nasıl iyi oldu varya 1.5 saat burdan kışa giriş saatleri değişecek o zaman biz gidicez Benim yengemler var orda birde hani Derinle zor olmasın diye 1 gün önceden gidicez birde evci falan ayarlarız demiş komutanları allah yüzümüze güldü yanii Derinin şansı resmen .
OOOOOO sizin iş çok kötü nasıl yanii tüplü başka bir şekle sokam şansınız yokmu .Klima da birden ısıtıp nefesimi tıkıyor benim kapatıyorsun soğuyor .Gerçi oarası nasıl kış çok sert değildir ama çokmuş yaa ayda 1200 falan yazık valla biz gene öpüp başımıza koyalım moralim düzeldi valla akşam saati sağol

valla özlemcim kötü örnek örnek değildir derler ama :)))

evci olayı süpermiş canım

kombinin farklı bir seçeneği var canım doğalgaza dönebiliyor fakat işte sorun da o ya
fethiye nereeee doğalgaz nereee :))

Ay kıyamam yavruma ya inşallah deterjandandır.Öyleyse çözümü kolay neyseki .ya ben inanmıyorum emzimlere falan bu aralar ben neyi yıkasam lekeli çıkıyor yaa makine mi eskidi acaba ondanmı yoksa deterjandanmı bilemedim Sinir oluyorum zaten çamasır asmaya habire temizleyenmeyenleri ayır bir daha yıka valla yıkarken eskidi eşyalar yanii

Haydi bakalım yatalım uyuyalım maymuna döndüm uykusuzluktan şöyle 11 de yatsam sabah dinç kalksam ne güzel olur ama nerdeeeee pc yi rafa kaldırmadan zor .
Şimdi yoğurt mayalıyıcam Mama yapayım derine de yatayım .
Öpüyorum hepinizi kuzulara da iyi uykular inşallah sabah 10 dan önce kalkmaz hiçbiri

günaydın kızlar akşam özlem ve sibel kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile2
ben kalamıyorum geceleri ya erken uyuyorum dayanamıyorum uykusuzluğa sabahın köründe kalkıyorum malumdelikafadulden

günaydın kızlar..günaydın asişcim
gece muhabbetleri başlamış sanırım,bizdede misafir vardı bakamadım hiç sizlere,herkesler iyidir umarım.
özlemcim inan çok sevindim ya, vallahi çok şanslı derin gelinim:)) inşallah bundan sonrada hep böyle yolunda gider..
sevgi canım iş olayı bu aralar her yerde öyle biliyorsun krizi bahane edip bırak eleman almayı,işten çıkartıyorlar sürekli.başka bi yerlere falan baktınmı peki,yani eski yerinde olmazda belki başka bişiyler bulursun.

Valla kızlar burda gece muhabbetlerı Çok gÜzel oluyormuŞ be gıremıyorum gecelerı ecde ınternet yok. Artık gÜnzdÜzlerı yazarım bende ne yapayım

ay canım valla çok sevindim senin adına ya bebeğin şansıyla gelmiş. kızım hazır böyle şanslıyken şans oyunları falan oynayın valla çıkarmı çıkar. bidaha denk gelmez böyle şans. işallah benimkine de yakın bir yerler çıkar. eşim daha askere gitmedi ya ama ne zaman gideceği de daha belli değil hayatım ya.

kızlar selam..dün oğlanı doktora götürdüm...öksürüğü biraz aşağıdan geliyor dedi...risk almayalım diyip en hafifinden antibiyotik verdi...1 yaşına kadar aslında hiç kullanmak istemiyordum antibiyotik filan...ama ciğerlere inerse daha çok uğraşırız dedi..yalnız dün gece 2 yöntem denedim ilaçları vermeden hiç...öksürük epey azaldı...hemen yazayım...ayaklarının altına viks sürüp 2 kat çorap giydirdim..bir tanıdığımız önermişti...birde türk kahvesi kavurup pamuğun arasına koydum ve göğsüne soktum...gece hiç öksürmedi mesela...arada çok nadir öksürüyor..bugünde ilaçları vermeden bu yöntemi deniycem..yarın öksürürse yine o zaman başlayacağım ilaçlara...onun dışında geri kalan herşeyi iyi dedi...kan sayımı ve Ige 20 gün sonra yapılacak mış..9. aya girince değil bitirinceymiş...o yüzden onları yaptıramadık..halı yaptırma olayına gelince bu doktorda yaptırmayın dedi...eğer alerjik çıkarsa o zaman sökmek zorunda kalacaksınız yine dedi..o zaman dedim yerde üşüyor bari yürüteç alayım...valla nuh dedi peygamber demedi kadın..hayır dedi...hem çok ciddi ev kazaları oluyor hem de testislere giden kan akışı yavaşlıyor...alsan bile 15 dk yı geçmemesi lazım günde dedi..o bile benim içime sinmiyor ona göre dedi...eee ben bu çocuğu sırtımamı bağlayacağım..parkede üşüyor...yürüteç yok..hoppala yok...çıktığı yere geri mi soksam şu kış aylarında:)))

günaydın canlar
özlem ilk okudugumda inanamadım yaaaaaa süper olmus vallahi cok cok sevindim
inşallah bizimde yüzümüze gülen bulunur
ama eşim kulagından ameliyat olmustu
dr a göründü gene olması gerekiyormus zarı tutmamıs malesef
selime senin kocandamı yapmadı kız bendensin sende

yapmadı canım ya . ne zaman yapacağıda belli değil. çok zor oluyo dimi önünde hep bir engel.bizimki kısa dönemde yapmayacak. 15 ay o kadar denedi açık öğretimi bitirmeyi bitiremedi. e çalışmayoki bacım anca boş boş sınavlara giriyo çıkıyo. 1. sınıfı bile geçemedi

cnm bizimki nrmal üniv. bile bitiremedi maleseff
evlendigimizde 2.e gidiyordu ve kredisi yetmemiş şimdi de tekrar acıkögretime kaydolcak.
keske diger okulunu bitirse af cıksa
olmazmiki bileniniz varmı

Benim oğlumda grip olmuş..Bi de öksürüyor..Şu kahve olayını biraz daha açarmısın cnm ..Nasıl yaptın bende denemek istiyorum

Benim oğlumda grip olmuş..Bi de öksürüyor..Şu kahve olayını biraz daha açarmısın cnm ..Nasıl yaptın bende denemek istiyorum

hayatım tepeleme 2-3 yemek kaşığı kahveyi nerdeyse yanık kokusu gelene kadar kavuruyorsun...sonra büyükçe bir pamuğu ortasından aç koy içine...göğsünün üstüne bir de kağıt havlu koy..onun üstüne de pamuğu...5-10 dakika dursun..kahve soğuyana kadar...o kadar....bir de sabun rendeleyip sıcak havlu arasına koy dediler ama onu denemedim...beyaz sabun olacakmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…