2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

karnım aaaaç ( üst taraftada ülkerin ve dr. oetkerin pasta reklamları nı gördükçe sinirim bozuluyor
ama bu sattede yemek istemiyorum yemek filan offf

özlemcim bizimkini kırdı canım :)
e tabi bu çınar için kötü oldu
kendim tartılamadıkça tutup çınarı tartıyorum PP

zuhalcim hayırdır canım yaa
aman extra stres yapıpta azdırma ağrılarını
seni en iyi ben anlarım sanırsam (
sıcak bir banyo en iyisi insan gevşiyor biraz

ben de antibiyotiğe başladım
hala duocid alsın iltihap yayılmadan yoksa çınara da geçebilir demiş
akşam mahfoldum belki 40-50 kere wcye gir çık
hatta hafif kanama bile oldu gibi idrarım pembe pembe idi ama gece çok su içince sabaha normal renge döndü

Tekrar geçmiş olsun Sibelcim umarım çok uzuzn sürmez antibiyotik işe yarar da 1-2 güne kadar geçer tamamen .
Kızlar ya bugün çok üzüldüğüm birşey de oldu çok sevdiğim bir arkadaşım var yeni bebekleri olmuştu 3 ay önce falan eşinden ayrılıyormuş evini terk etmiş zaten sorunları vardı ama bebek değiştirmişti gibi demek sadece geçiciymiş o kadar iyi bir kız ki hiç haketmediği şeyler yaşıyordu tabii ki sorunların ene başında kayınvalideleri vardı .Aramak istedim ama telefona elim gitmedi ne diyeceğimi bilemedim .Umarım düzelir herşey

karnım aaaaç ( üst taraftada ülkerin ve dr. oetkerin pasta reklamları nı gördükçe sinirim bozuluyor
ama bu sattede yemek istemiyorum yemek filan offf
Ay evet ya beni de o reklam sinir ediyor çok güzel şeyler var reklamında dur bakalım sitesine de girip bakayım

Sevgi sakın girme siteye ayyyy iyiki hamile değiliz yaaaa çok güzel şeyler var hep benim damak tadıma hitap ediyor orada bir parfe tarifi var onun farkı bir türünü yapıyorum süper bir tarif bence yapın sizde

günaydın kızlar az önce eşim giderken oğluş uyandı mamasını içirip yatırdım ama inş uyur gözleri fıldır fıldır:bbo:

günaydın kızlar
kimsesizler topiki gene boş kalmıs
akşamdan kalma demek istedim:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar bugün hafta sonu havada güzel atmıştır herkes kendini dışarıya
bizde öyle bir girişimde bulunalım dedik eşim bugün evdeydi yarın çalışıcak adamı bir rahat bırakmadılar
teli bir dakka susmadı işyerinde arayıp durdular gitti en sonunda anlamıyorum haftada bir gün bari rahat bırakın yaa

ıyı aksamlar kızlar
bız bugn geldık ızmırden yorgunluk falan derken bıde camasır bulasık dıde derken zamanım olmadı
gecmısı okumaya ınsallah herkes ıyıdır
bızım bır gorunteleme harıc dıger sonuclar gayet ıyı onun sonucunu maalesef ıkı gun bekledık bosu bosuna orda almaya gıttımızde raporların tknık aksılık yuzunden cıkmadıgını oğrendık neyse sağlık olsun dedık yola cıktık dun gecede muglada arkadasımızda kaldık yorucu bı hafta oldu bızım ıcın

çiğdemcim sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım şimdi nasıl dide iştahı filan biraz düzeldimi

selam kızlar.
çiğdem gözünüz aydın canım çok sevindim..
sibelcim geçmiş olsun,inşallah kısa sürede atlatırsın.bide kullandığın o antibiotik sütten geçmiyormuymuş?

sevgi, çiğdem valla şu bebişlerin bişey yememesi ne kadar zormuş ya,Allah kolaylık versin 2 gündür efe çok iştahsız hiç bişiy yemiyo sadece emiyor.aklıma hep siz geliosunuz valla napıo bu kızcacazlar böyle diye

iyi akşamlar kızlar
çiğdemcim iyi haberlerle dönmenize sevindim canım
keyfiniz de yerindedir inşallah

sağol hülyacım
valla prospektüs biraz kafamı karıştırsa da enfeksiyonun yayılıp da zarar vermesindense antibiyotiği kullanmak daha iyidir herhalde diye düşündüm canım

bu arada benim oğlum diş çıkarıyo gün icinde ateşlenio ve geceler uyumuyo ne yapıcagımı bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim

kizlar günaydin benim dün gecem korku filmi gibiydi
simdi esimle xbox 360 i bagladik televizyona oynuyoruz bi arkadasimizla konustuk bu cocugun bikac arkadasi bir bucuk iki ay önce trafik kazasi gecirdiler
olay inanilmaz ilginc.........almanyada 4 genc baska bi arabayla yaris yamak istedi arabayi süren kadir arkadasimiz benim icimde cok kötü bi his var arabayi sen sür demis arka koltuga oturup ehliyet kemerini takmis .... araba kaza yapimis ve 3 kisiye bisey olmazkenki onlarin ehliyet kemeri yokmus ,ehliyet kemerli kadir arkadasimiz hayatini kaybetti... bi arkadas olay sirasinda arabanin icinde hic bi yara almadan disari firliyor onlara yardim etmek istiyor ama o an bayiliyor ...........

dün bana arabayi göstericekti paramparca inanin .. asil KORKUNC OLAN NE BILIYORMUSUNUZ ?? fotografin üstünde 3 harflilerin yüzleri görünüyor abartmiyorum saka degil ya yemin ederim bukadarmi belli olur ilk bi hoca görmüs bunlari seytan yaptirdi demis ...bitane yüzde o ölen cocugun aynisii
hele 3 tane yanyana vardi bi kücük cocukda vardi kadir arkadasimizinda bi kücük kardesi varmis ...
tüglerim diken diken oluyor anlatirken

saat 12 faandi bunlara bakarken sonra kapatik ben dün öglen uykusu yamistim gece uykum yoktu esime yalvardim resmen aglicaktim benden önce uyumasin diye essek herif 20€ teklif ettim kabul etmedi uyudu o...
cok korktum tan bile uykusunda agadi uzun zamandir olmamisti tana böyle bisey...

gece 3 bucuga kadar döndm durdum wc ye bile gitmedim isiklari actim bikac defa uykuya daldim ama uyandim tekrar bi defasinda uykuya dadigimda dev gibi biseyin atindaydim insana benziyordu zor ciktim onun altindan ... sonra esim uyandi tan uyandi esim onu sallarken uykuya dalmisim esim 5. seslenisinde ben ciglik cigliga uyandim baya korktum cok kötü bi geceydii cok etkileniyorum ben böyle konulardan keske bakmasaydim

bu gece nasil uyucam onu düsünüyorum gece olsun hc istemiyorummmm

Son düzenleyen: Moderatör:
cigdemcim hayatim iyi haber almana cok sevidnim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…