2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohooooo kizlar pazar keyfimi yapiyorsunuz nerdesinizz ben uykusuzum esim uyansin ben uyucam

kız cımcıme delımısın ne bakıon ole seylere etkılenıosan bakma canm ben baktım resme ama ben bısı gormedım nerdekı o şeyylerr
ben korkmam ole seylerden daha doğrusu o kadar cok yalan haberler yapıldıkı artık pek ınnmaz oldum ole haberlere tabıı sn olayı bıldıgın ıcın belkı etkılenmıssındır ama fazla takma bole seylerı kafana

kızlar hepınızın gecmıs olsun dıleklerı ıcın cok tesekkur ederız
ben sımdılerde taa bastakı teshısın yanlıs oldugunu dusunmeye basladım neyse sağlık olsun yorulduk bıraz dıdemın canı yndı ama ıcımız daha rahat sımdı ıns son fılmın sonucuda brklrdıgımız gıbı cıkar.
bız sımdı hıc vıtamın kullanmıoruz ıkı ay boyunca kullanmıcaz sonra goruselım dedı doktor ama bn burdakı doktorumuzla gorusucem ondan ıstıcem tahlıller orda cok zor ıslemler falan eger aksı bı durumla karsılasırsam o zamn gıdıcem ızmıre
ıstah konusuna gelınce bıraz kıpırdama var gıbı dıde 10 gunde 200 grm almıs damlaları kestık bıraz daha ıyı yıyo gıbı ama
ama genede 60 cc mamayı pek gecmıoruz.bakalım hayırlısı sağlığı yerınde olsunda zayıf olsun takmıorum

çok sıkıcı bir gün pazar ama benim kocanın işi çıktı işe gitiit ve diğer günlerden hiç bir farkı kalmadı bu ğününde üfffff çok sıklıyorum valla diyete başlıcaktım ama sıkıntıdan bir kutu nutellayı yedim valla bide adet oldum herlde ondan acayip canım tatlı çekiyodu .neyse herkese iyi pazarlar gezenlere iyi gezmeler

canan yaa arabanın üzerinde parlak bir kafa var o sanırsam
cnm sende korkuyorsan bakma bencede bende korkuyorum o yüzden korku filmi falan izlemem hiç

canan bende göremedim bişey ama kazaya çok üzüldüm canım benim yakınımda böyle kaza geçirdi
almanyada onlarda yarış sanırım nedenide gencecik çocuk şu anda yoğun bakımda

Bende bişey göremedim o resimde ama bencede inanma öyle şeylere psikolojini inandırıpta boşu boşuna huzurunu bozma tatlım..

kizlar biz bunu dün ilk tvde gördük fotografi büyük ekranda daha cok belli oluyordu pc ekraninda tek bitanesi belli oluyor bende ilk arkadas benzetiyor sandim ama sonra kendisi dedi cami hocasi görmüs farketmis bunlari.. kücük ekranda malesef tek bitanesi net olarak belli oluyor kizlar

onuda asagidaki resimde yuvarlak icinde iyice bakin 3 tane arka arkaya calilikta olanlardan tek cocuga benzeyen belli oluo ...digeri ise arabanin üstünde pakanin odugu yerde cizdim onuda ama sonra nolur 21 defa besmele cekin ben daha sonra kesinlikle bakmicam bunlara sizde cok bakmayin nerde diye sordugunuz icin fotoyu koyuyrum

sevgicim hayatim sizede gecmis olsun ins. cikar yogun bakimdan cok yazik ediyorlar kendilerine

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm aynen cok SIKICI GECIO bizimde beende oturdum bi kutu bisküvit yedim kasikla recel yedim noluo regli faanda görmüorum vucut cok sekersiz kaliyor sanirim oyüzden böyle saldiriyoruz tatlilara bende fena oldum bugünlerde kendime sasiriyorum
aha simdi kalki yemek yapicam bugünlerde mutfaktanda cikmiyorum cokacimcoook

canancım bunlar birazda göz yanılması gibi pekte benzemiyor aslında yada ben benzetemedim
insan beyni çok güçlü neye inanmak istersek öyle görürüz hayatım korkutma kendini sakın

canancım olabılır boyle nereye bakarsan bak bu tarz seyler gorursun takma boleseylere kafanı bu tarz seylerı kullanmak ısteyen ınsalnlarla dolu ınanma fazla gunluk haytta o kadar cok etrafımızda buna benzer seyler yasıoruskı bu sadece senı korkutur ve huzurunu kacırır

haklisin hayatim bende ilk öye demistim arkadasa ama cami hocasi görmüs diyince ben korktum aslinda ...neyse konuyu cevirelim eeeeeee evdemisiniz kizlar burada yagmur yagiyor hava serin canim SIKIIYOR mutfak bulasik doluydu esim yikamis saolsun 40 yilda bir yapar ama oda icinden gelince cok sevindim simdi kakip camasir yikicam kururlar ins. bu havada

sen nasilsin sevgicim bebis napiyo
bide kizlar bebeklere patican verebilirmiyiz acaba yemek yapicam simdi ben paticanli köfte .. verebilirmiyim yoksa köfte ve suyundanmi veriyim nedersiniz

canancım tan yemeğe başladımı ayyy bu yemek konusu takıtı hale geldi bende benim kız yemiyor yemiyor hep emiyim miyim diyor

kızlar cananın yaşadığı bu olayın yanında benin anlatcağım çok başka ama dün yaşadığım bişeyi size anlatmak istiyorum..
dün bi ark geldi akşam eşiyle 6aylık oğlu var oturduk sohbet muhabbert vs...
sonra gamze yerde yorganın üzerinde oynuyordu arkadaşım oğlunuda kızımın yanına yatırdı...
sonra çantadan oğlunun müzikli çıngıraklı bi oyuncağını çıkardı verdi oğlan azcık oynadı sonra attı gamzem aldı eline nasıl gülmeye başladı nasıl sevdi..tam oynarken ark gamzenin elinden aldı oyuncağı tekrar oğluna verdi...ama kızımın bi bakışı vardıki hala gözlerim doluyo anlatırken yavrum öyle baktı çocuk atıyo gamzem almaya çalışıyo...içim nasıl sızladı anlatamam...
kızımın bir sürü oyuncağı var ama öyle sesli çıngırakları yoktu...eşimde bugün kızıma 4 tane sesli çıngırak gibi bişeyler almış nasıl sevindi anlatamam ama bu olay aklıma geldikçe içim acıyo yavrumun bakışını bi görseydiniz varya.....senağlama

slm kızlar çok uykum var çok yorgunum ya dün akşam üstü eşimle dışarı çıktık dolaştık eve geldik arkadaşım geldi eşiyle oturmaya sohbet muhabbet güzel bir geceydi.bu sabahta evi topladım ömerciğe mamalar hazırladım.teyzemin 52 si okunacaktı babam arabayla aldı bizi oraya gittik akşam 6 falan oldu eve dönmemiz.eşim ömerciği uyuttu o arada bende uyumuşum şimdi ana oğul uyandık ama benim hala uykum var:bbo:

Son düzenleme:

tahmın edebılıorum o durumu ama bız bunu cok sık yasıcaz artık bnm kızın cok sevdıgı oyuuncakları var ama gecen gun arkadasın bebgının hıc olmıcak oyuncagına heveslendı ona bakısı bıle tuhaftı verdık elıne oynadı bebek kucuktu cunku ama normalde o oyuncaga benzer dolu oyuncak var ama o onu ıstedı alısmamız lazım nasıl yapıcaz bılmem

amin canım hastaneye giden normal kişilerde stresten hasta oluyor.allah bir daha böyle belirsizlikler yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…