- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
çok sıkıcı bir gün pazar ama benim kocanın işi çıktı işe gitiit ve diğer günlerden hiç bir farkı kalmadı bu ğününde üfffff çok sıklıyorum valla diyete başlıcaktım ama sıkıntıdan bir kutu nutellayı yedim valla bide adet oldum herlde ondan acayip canım tatlı çekiyodu .neyse herkese iyi pazarlar gezenlere iyi gezmeler
kizlar biz bunu dün ilk tvde gördük fotografi büyük ekranda daha cok belli oluyordu pc ekraninda tek bitanesi belli oluyor bende ilk arkadas benzetiyor sandim ama sonra kendisi dedi cami hocasi görmüs farketmis bunlari.. kücük ekranda malesef tek bitanesi net olarak belli oluyor kizlar
onuda asagidaki resimde yuvarlak icinde iyice bakin 3 tane arka arkaya calilikta olanlardan tek cocuga benzeyen belli oluo ...digeri ise arabanin üstünde pakanin odugu yerde cizdim onuda ama sonra nolur 21 defa besmele cekin ben daha sonra kesinlikle bakmicam bunlara sizde cok bakmayin nerde diye sordugunuz icin fotoyu koyuyrum
sevgicim hayatim sizede gecmis olsun ins. cikar yogun bakimdan cok yazik ediyorlar kendilerine
kızlar cananın yaşadığı bu olayın yanında benin anlatcağım çok başka ama dün yaşadığım bişeyi size anlatmak istiyorum..
dün bi ark geldi akşam eşiyle 6aylık oğlu var oturduk sohbet muhabbert vs...
sonra gamze yerde yorganın üzerinde oynuyordu arkadaşım oğlunuda kızımın yanına yatırdı...
sonra çantadan oğlunun müzikli çıngıraklı bi oyuncağını çıkardı verdi oğlan azcık oynadı sonra attı gamzem aldı eline nasıl gülmeye başladı nasıl sevdi..tam oynarken ark gamzenin elinden aldı oyuncağı tekrar oğluna verdi...ama kızımın bi bakışı vardıki hala gözlerim doluyo anlatırken yavrum öyle baktı çocuk atıyo gamzem almaya çalışıyo...içim nasıl sızladı anlatamam...
kızımın bir sürü oyuncağı var ama öyle sesli çıngırakları yoktu...eşimde bugün kızıma 4 tane sesli çıngırak gibi bişeyler almış nasıl sevindi anlatamam ama bu olay aklıma geldikçe içim acıyo yavrumun bakışını bi görseydiniz varya.....senağlama
çiğdem sonuçlara çok sevindim hayatım artık rahat bir nefes alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?