2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu oyuncak konusu benimde geçen arkadaşımda çok canımı sıktı ama bu kadar duygusal olmamamız lazım çünkü bu veletler alıştılar mı bir daha bizi kullanıyorlar her istediğini bir bakışla bir dudak bükmeyle yaptırıyorlar.

ıyi geceler kızlar
ÇıĞDEM çok geçmiş olsun hayatım allah birdaha göstermesin inşallah .Çok sevindim tahlillerin tamiz çıkmasına .
Aman Canana ayol kahve falıda böyle birşey işte bak şekillere benzet uydur birşeyler tamam işte kanma hayatım sen bu tarz şeylere .
Bizde dün kuzenin lohusa mevlüdüne gittik gece de eşim için hazırlık yaptım saat kaça kadar oturmadım desem yeridir yanii .
Bugünde eşim geldi kahvaltıyı birlikte yaptık ,öğleden sonra dışarı çıktık akşam yemeği alıp döndük çok güzel vakit geçirdik süperdi yani Gölcük işi harika oldu bakalım haftaya da evci izni alabilirse daha güzel olacak .

Ben bu mesajı yazdığımda çok geç olucak senin için sanırım ama patlıcan yasak canım vermiyoruz

ah canım ya gerçekten okurken ben benim bile içim sızladı kız bu bebeler bizi çok duygusal yaptı yanlız kusura bakmada arkadaşında çok garip biriymiş gamzenin elinden oyuncağı alıp oğluna vermiş bana tuhaf geldi nedense

özlemcim saol cnm vermedim atlicandan bebise :) vazgectim sonradan

altuhan cnm bende cok duygusalim bu konuda keske kadin gamzenin elinden almasaymis ayip etmis

özemcimmmmmmmmmmmm cnm cok sevindim gözünüz aydin esinin yakinda görev yamasi muhtesem omus Şeniz
kizlar günaydinnnnnnnnnnnn

tatim sanada günaydin iyimisin sessizsiz kis bugün yerimseniben

kocis evde yok amaninnn bi mutluyum bi mutluyum sormayin ayagimin altinda dolasmiyo rahat rahat islerimi yaiyorum o yokken o olunca hic bi is yapilmiyor

özlemcim yeni gördüm cnm sordugunu bu ayin 30 una biletlerimi aldim cnm iki bucuk hafta sonra bende ordayim ins. bi aksilik cikmazsa

günaydın kızlar dün ben kıza oyuncaklar aldım ama bi tanesi müzikliymiş farkında degildim eve gelince etiketinden gördük ama sesi cıkmıyor gidip onu degiştiricem bu gün
ya cok güzel oyuncaklar vardı ya ama baya bi pahalılar hepsi.

evet canım yaa gamzenin elinden alıp oğluna vermesi benide çok üzdü hemde bebek bu yaaa..yavrumun o bakışı gözümün önünde hala bi dahada arayıp sormam zaten bu kadarmı malı kıymetli anlamadım ama neyse babası aldı kızıma gamyoncuiremsu

ayıp etti canım yaa ben olsam asla yapmazdım böyle bişey artık işim olmaz onunla....
kızımın o bakışını gördüğü halde vermedi...

herkese merhaba okuldayım iki dakika gireyim dedim sizleri çok özledim annem geldi ankaradan çok rahatladım birde emirin dişi çıktı ama bir tane diğeri hemen mi çıkar sizin nasıl oldu.

Kızlar benimkininde yanyana üstten tam 4 tane dişi geliyor:lepi: uçları gözüküyor pirinç tanesi gibi sizlerinde böyle 4 ü birdenmi geldi arkadaşlar yoksa tek tekmi bilgilerinize canlarııımm.Bu diş olayı acayip bişey anladım :lepi:sanırım kafasına göre ışığı gören geliyor sanırsam..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Slm arkadaslar...cıgdemcıgım sonuclarına cok sevındım..sıbelcıgım gecmıs olsun...hulyacıgım donem donem ıstahsızlık oluyor erdemde bı ara oyleydı ben o donemde az ama sık sık mama verıyordum zaten o ay cok az kılo aldı ..odur budurda kılo alımı cok yavasladı...canacıgım o seylerle ılgılenme dusundukce ınsan kendı kendını korku ıcıne sokuyor mumkunse hiç o muhabbetlere gırme..

canan alemsin sen ya. keşke bir bakan olsaydıda ömer yusufa bende rahat rahat işimi yapsaydım o varken artık bu mümkün değil.uyurken hakkımı duş alarak kullandım.

ıstanbullu arkadaslar ıstanbul bulusması topıgınde 31 ekım yazdım allahtan bıse olmassa samsundan gelmeyı dusunuyorum...gercı eŞımle henuz konusmadım ...ama sızler aynı sehırdesınız ...bulusalımmmmmmm..duyan duymayana soylesın ..buyuk ıhtımalle gelıcem oraya sevgı..pregant...altunhan...ve dıger ıstanbulda yasayan subat annelerı hadııı bulusmaya..

hayatım benden okey valla..buluşalım diye kendimi yedim..inşallah hallolur bu sefer...

kızlar cumartesi günü prima uyku okulunun toplantısına gittim..çok çok faydalı oldu benim için...9 eylül den çocuk nöroloğu , elif ılgaz ve nefes eğitmeni vardı...hemen bilgileri yazayım..1 yaşına kadar evde reis bebekler..kural yok/ kaide yok..ama 1 yaşından sonra kurallı ve saatli yaşamaya alışacaklar...1 yaşından sonra çocuklar gece 11-12 gibi yatmayacak..çünkü melatonin dene hormon saat 9 gibi salgılanmaya başlıyor...bu uykuyu, büyümeyi, zihinsel gelişimi sağlıyor..bu yüzden 12 de yatan bebek 3 saatlik hormon salgı kısmını kaçırmış oluyor....* çocukların odasından telsiz derhal çıkarılacak...elektromanyetik alan nedeniyle tehlike oluşturuyor bunların sonuçları 5-10 yıl içinde çocuklardaki kanser vakalarının artışlarıyla kendini gösterecek... * en çok elektromanyetik dalga fön makinesi ve mikro dalga fırınlarda var..çocukların saçları kendi halinde kurusun..iklim olarak müsait değilse 30 cm den fazla fön kafaya yaklaştırılmasın... * çocukların odlarında fişte takılı elektrikli alet olmasın..ayrıca elektromanyetik dalgalar duvarlardan geçtiği için bitişik odalara duvara monte plazma vs. sakıncalı...* çocuklar 0-18 yaş arasında toplam 1 saat tv izlemeli...kanadadaki araştırmalar bunu göstermiş..bilgisayar+tv toplam 1 saat olmalı.. * hiçbir bebek korkmaz..korku öğrenilir..bebekler sadece irkilir...bebeklerin yanında korkulardan ya da korkutucu hikayelerden bahsedilmemeli uyku problemlerine neden olur... * çocuklara hazırlanan şekerli yemeklerde, muhallebi vs. şeker pişerken eklenip pişirilmemeli..besin kalitesi düşüyor..mesela muhallebilere soğuması için ocaktan indirildiğinde eklenmeli..* bebekleri hoplatıp-zıplatmak-güreşmek vs. çok sakıncalı epilepsiyi tetikliyor... * eğer çocuklar sanrı görüyorlarsa, mesela odada köpek var, dev geldi gibi cümleler kuruyorlarsa bu epilepsiyle bağlantılı olabilir...çocuk nöroloğuna götürülmeli...* çocuk doktorları kabaca nöroloji muayenesi yparlar..ama hiç olmaz 1 yaşına geldiğinde 1 kez de olsa çocuk uzman nöroloğa götürülmeli...* 1 yaşıan kadar eğer çocuk çok iri değ*ilse veya başka bir sağlık sorunu yoksa mutlaka gece de beslenmeli..açlık süresi maksimum 4 saat olmalı...* alerji açısından her çocuk kontrol ettirilmeli....* kolikli bebeklerde fön ve elektirkli süpürgesi yukarıdaki nedenlerden dolayı çalıştırılmamalı...* çocuklar akşamları mümkünse babaları tarafından uyutulmalı..çünkü babalar daha sakin oluyor tüm gün çocukla birlikte olmadıkları için...babaları uyutan çocuklar daha çabuk uykuya dalıyorlar...devamı az sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…