Ben bu mesajı yazdığımda çok geç olucak senin için sanırım ama patlıcan yasak canım vermiyoruzhaklisin hayatim bende ilk öye demistim arkadasa ama cami hocasi görmüs diyince ben korktum aslinda ...neyse konuyu cevirelim eeeeeee evdemisiniz kizlar burada yagmur yagiyor hava serin canim SIKIIYOR mutfak bulasik doluydu esim yikamis saolsun 40 yilda bir yapar ama oda icinden gelince cok sevindim simdi kakip camasir yikicam kururlar ins. bu havada
sen nasilsin sevgicim bebis napiyo
bide kizlar bebeklere patican verebilirmiyiz acaba yemek yapicam simdi ben paticanli köfte .. verebilirmiyim yoksa köfte ve suyundanmi veriyim nedersiniz
kızlar cananın yaşadığı bu olayın yanında benin anlatcağım çok başka ama dün yaşadığım bişeyi size anlatmak istiyorum..
dün bi ark geldi akşam eşiyle 6aylık oğlu var oturduk sohbet muhabbert vs...
sonra gamze yerde yorganın üzerinde oynuyordu arkadaşım oğlunuda kızımın yanına yatırdı...
sonra çantadan oğlunun müzikli çıngıraklı bi oyuncağını çıkardı verdi oğlan azcık oynadı sonra attı gamzem aldı eline nasıl gülmeye başladı nasıl sevdi..tam oynarken ark gamzenin elinden aldı oyuncağı tekrar oğluna verdi...ama kızımın bi bakışı vardıki hala gözlerim doluyo anlatırken yavrum öyle baktı çocuk atıyo gamzem almaya çalışıyo...içim nasıl sızladı anlatamam...
kızımın bir sürü oyuncağı var ama öyle sesli çıngırakları yoktu...eşimde bugün kızıma 4 tane sesli çıngırak gibi bişeyler almış nasıl sevindi anlatamam ama bu olay aklıma geldikçe içim acıyo yavrumun bakışını bi görseydiniz varya.....senağlama
ah canım ya gerçekten okurken ben benim bile içim sızladı kız bu bebeler bizi çok duygusal yaptı yanlız kusura bakmada arkadaşında çok garip biriymiş gamzenin elinden oyuncağı alıp oğluna vermiş bana tuhaf geldi nedense
özlemcim saol cnm vermedim atlicandan bebise :) vazgectim sonradan
altuhan cnm bende cok duygusalim bu konuda keske kadin gamzenin elinden almasaymis ayip etmis
özemcimmmmmmmmmmmm cnm cok sevindim gözünüz aydin esinin yakinda görev yamasi muhtesem omus Şeniz
kizlar günaydinnnnnnnnnnnn
ıstanbullu arkadaslar ıstanbul bulusması topıgınde 31 ekım yazdım allahtan bıse olmassa samsundan gelmeyı dusunuyorum...gercı eŞİmle henuz konusmadım ...ama sızler aynı sehırdesınız ...bulusalımmmmmmm..duyan duymayana soylesın ..buyuk ıhtımalle gelıcem oraya sevgı..pregant...altunhan...ve dıger ıstanbulda yasayan subat annelerı hadııı bulusmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?