2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay bir geldim bir kayboldum bizimki uyandı arkasından komşular geldi sonra yemek şimdi tekrar mızıklıyor dön baba dönelim

canım benim bebegim 33 günlük ben aptamil 1 kullanıyorum geceleri önce emziriyorum sonrada aptamil veriyorum 30 luk vede mamyı yaptık tan sonra azcık emdikten sonrada 1 saat durmuyormu ben orayı anlamadım

canım benim bebegim 33 günlük ben aptamil 1 kullanıyorum geceleri önce emziriyorum sonrada aptamil veriyorum 30 luk vede mamyı yaptık tan sonra azcık emdikten sonrada 1 saat durmuyormu ben orayı anlamadım

canım ağzını değdirdikten sonra yani bebek emdikten sonra bakteriler oluşmaya başlıyormuş..bu nedenle mamayı saklayamıyormuşuz...iyi niyetle enfazla 1 saat tutabilirsiniz dedi kadın...içirdiğin mamayı buzdolabında saklama şansında yokmuş..kalan atılacak yani..bir de şimdi kış..yazın oda sıcaklığı dediğimiz şey iyice yükselecek...en güzeli yani içtiğini içecek kalanı dökülecek...

Merhabalar sevgili şubat anneleri

Uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk defa artık hem sizlerle tanışayım hemde bende foruma katılayım istedim.Hemen hemen herkesi tanıyorum mesela :))) Ve ayrınca herkese çok geçmiş olsun, bebişlerede Allah uzun ömürler versin diliyorum. Şubat annesi olacakken bebeğim 4 hafta erken gelmeye karar vererek 26 Ocakta doğumu gercekleşti. 3.140 ve 50 cm olarak dünyaya geldi Arasımız, yeni doğan sarılığı nedeni ile 2.750 ye kadar geriledi kilosu şu an tam 45 günlük ve 4.120 gr ve 54 cm. Bana nedense bebişim zayıf geliyor halbuki doktorumuz normal sınırlar içerisinde dedi. çok ağlarsa bebek ancak iyicene emzirdikten sonra mama verebilirsin ancak dedi ki vermemen en doğrusu diye de ekledi. Şimdi kafam karışık ve eşim de doktor olduğu için kesinlikle mama vermeyeceksin dese de ben yinede arada mama veriyoum oğluma. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Neyse çok uzattım ilk tanışma için. Sevgiler

şirincek canım çok geçmiş olsun .bizde yarın çektireceğiz benim bebek ters durdu karnımda o yüzden sezeryan olsum ben.yani riskimiz var şimdi çok strese girdim ya yarına kadar nasıl bekleyeceğim ben..

ben ilk defa görüyorum valla çiğdem ilginç bişey değişik bizimde arabaya ihtiyacımız var ama ben baston pusetlerden düşünüyorum hafif olanlar varya kullanışlı olumu acaba

hoşgeldin tatlım aramıza.keşke daha önce katılsaydın aramıza kaydirigubbakcemile3 seninde oğlun hayırlı olsun allah bütün versin.bebeğin çok ağlamıyorsa mama verme bence.sen kendin anlayamıyormusun sütünün yetip yetmedigini göğüslerinin büyüklügünden :uhm:

Merhabalar sevdalika aramıza hoşgeldin kilo alması normal diyorsa dr. normaldir 1 ayda 1.5 kilo almış birde üzerine sarılık atlatmışsınız sağlıklı olsun yeterki kilolu olmak zorunda değilki çok düşünme bence .

Kiraz Bebe*>>*Bebek Arabaları*>>*Pusetler kızlar su arabaya bakarmısınız kafam cok karıstı bole bı araba kullnan yada yakından goren varmı fıkrınıze ıhtıyacım var
Ay çiğdem sen al bakalım bu arabadan memnun kalırsan bende alayım :))delikafaduldenben bunu gördüm internette ve çok beğendim fiyatıda benzerlerine göre çok uygun
Selmacım göğüslerinin büyüklüğüyle varmı ki alakası ? Birde inşallah göğüsler bu boyutlarda kalır yaaa süper valla delikafadulden

kızlar humanayı aldım tekrar eczaneden diğer karışımı içemiyorum çünküü :)
dün gece başladım içmeye maşallah lansinohun göğüs pedini kullanıyorum ondan bile taşmış sütüm sütyen body hepsini batırmış aman mamaya para vereceğime süt için çaya veririm en azından anne sütü almış olur kızım demi yaww ama ssaslan dedide zamanında çok işe yarıyor diye öyle almıştım..
tekrar teşekkürler ssaslan paylaşımın için öpüyoruz kızımla oğluşunu ve seni..Şeniz

sevdalika hoşgeldin tatlım aramıza keşke bu kadar beklemeseydin :))
allah bağışlasın, güle güle büyüt kuzunu..

geçmiş olsun canım moralini bozma düzelir canım

Selmacım göğüslerinin büyüklüğüyle varmı ki alakası ? Birde inşallah göğüsler bu boyutlarda kalır yaaa süper valla delikafadulden

canım göğüslerde süt olunca sertleşiyo emdikten sonrada az sertligi gidiyo ve ben ne kadar emdigini anlayabiliorum.bi göğsümü bitirip diger göğsüme geciyorum böyle daha iyi anlasılıyo

drnzlm sen al once o zaman sen memnun kalırsam bende alamdelikafadulden cok sık bısey evet aynı modellere gore fıyatıda cok ıyı ama ne derece kullanıslı olur kestıremıyorum bunu alır ısıme yaramaz bı daha araba ıstersem almaz valla kocam haklıda yanee en azından buyuk sehırde yasayan ark buna benzer bısı gordulerse dıye sordum bende cıkıp bakamadım burda varmı dıye ama rastlamadım hec buradakıler at arabası gıbı gamyoncuiremsuiğğğğğğğğğrenççççççççççç-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar bi ara giriyodum ama sonra yazamadımsize benim kızımda şubatta doğacaktı ama erke doğum oldu 3 hafta erken alındı 31 ocakta oldu
Allaha şükür sağlığı ii ve emiyo bende artık sizlerle beraber olmak istiyorum aranıza alırsanız tabia.s buarada herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıklı ve mutlu ömürlü olurlar inş.

Hoşgeldin roseden ne güzel yeniden büyümeye başladı ailemiz neden almayalım aramıza çoğaldıkça paylaşımlarımız ve deneyimlerimiz artıyor .
Ayyyy çiğdem çok güldüm ya sağol valla .Bana biraz arka tekerlekleri büyük geldi birde katladığındaki resmi yok biraz fazlamı yer kaplar acaba katlandığında .O zaman arabaya koyarken falan sorun olıyor özellikle taksilerin bagajlarına :S ben gözüğmle görüp denemeden almak istemiyorum arabayı

kızlar merhaba benim oğlum bugün 47 günlük oldu kalça filmini çektirdik allaha şükür birşey çıkmadı.doktora sonucu gösterirken tartırdık 5,170 gr olmuş oğluşumbende gitmişken muayene oldum son zamanlarda bacaklarım şişmeye başladı ve sürekli sızlıyor sabah kalktığımda sanki ellerimde şiş gibi zor açıp kapıyorum uyusamda orgunum hep doktor romatizmadan şüphelendi çok detaylı tesler yaptılar çarşamba günü alacağım sonucunu.bana dua edin kızlar.bu arada bugün hastaneye giderken bir mağzaya uğradık bebek arabası alıp çıktık nasıl oldu bende anlamadım 150 ytl ye aldık peşin olarak.tanınmış bir marka değil ama çok hafif ve kullanışlı çift yönlü eşyaları koymak için yerleri var tüm parçaları çıkarılıp yıkanabiliyor.en öenmlisi katlanabiliyor.bana anne olan bir arkadaşım demişti o almış 3 terleklilerden çok ağır olduğu için kullanılması çok güç istiyor demişti.inş memnun kalırım.bizim kinin çok hırıltısı var kızlar ya burun damlasıda işe yaramıyor.doktor parfüm kullanma dedi bana ve kaloriferin karşısına ıslak bez koy nem versin odaya dedi.şimdi bebek üşümesin diye çok yakıyoruz kaloriferi içerisini kurutuyor dedi. birde musluğun sıcak kısmını aç buharına bebeği tut dedi.burnu yumşar dedi.bu kakasını bile yumşatıyormuş.sigara içinenin nefesi oda spreyleri halıfleksli ev çocukları çok etkiliyormuş.inş aynı sorunu yaşayanlara faydalı olmuşumdur.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…