- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
rosedann hosgeldin cnm seni tekrar aramizda görmek nekadar güzel ... Allah yavrunu anali babali büyütmek nasip etsin ...
kizlar ben gecmis yazilari pek okuyamiyorum basimi kasicak zamanim olmuyor inanin ...bi yandan ev bi yandan tuan bi yandan bebek bide gelecek ay sinavim var((( bitirmem gereken 14 kitap yüzüme bakiyor ..dualarinizi bekliyorum ins. en azindan bir kac dersten gecsem gene pacami kurtarabilirim birazcik ......
kızlar selam...dün kırkımız çıktı...çınarımızı ailenin çınarlarına götürdük..1 aylık yumurta topladık..ayrıca benim hamileliğin son günlerinde başlayan ve doğum sonra şiddeti sürekli artan el bileğimde ağrılar oluyordu..baş parmağımı oynattıkça bilek kemiğim inanılmaz ağrıyor..dün doktora gittim..maalesef annelik hastalığı da denilen "de quervain" e yakalanmışım..çocuk taşımaktan, doyururken yanlış tutmaktan ve bileği zorlamaktan kaynaklanan ızdıraplı bir hastalık...doktor robokop a benzer bileklikler verdi..buz ve jel de uygulayacağım..büyük ihtimalle geçmeyecek dedi..çünkü süte geçer diye hap veremiyor...3 hafta sonra devam ederse fizik tedavi..yine geçmezse ameliyat..ameliyatı da biraz riskliymiş..bileklikleri takınca hiç hareket de edemiyorum..çocuğa nasıl bakıcam şaşırdım valla..aman ellere dikkat kızlar...acısı çok çünkü bu hastalığın ve bebeklerin kilosu arttıkça kendini daha çok gösteriyormuş..önleminizi alın..doğru pozisyonda emzirin çocukları...sürekli kucağınızda gezdirmeyin...ve hafif de olsa ağrılarınız varsa hemen doktora gidin..çünkü çok çabuk ilerliyor...
selam kızlar nestle geçmiş olsun, cimcime allah sana kolaylık versin valla zor işin helal olsun ben bi çocuğa zor bakıyorum,
kızlar kalça çıkıklığından bahsetmişsiniz hastanede kontrolden geçti daha sonrada biz özel hastanenin bi doktoruna gittik bi baksın diye genel muayne acaba bakmışmıdır bize hiç bişey demedi yani bi problem yok dedi her yerini inceledi muaynanelerine mi gitmemiz gerekir bi doktor belirleyip bide arda çok kıvranıyo geri doğru beli ortadan ayrılcak diyorum sizdede varmı böyle bişeyler sıkınırken geri doğru veriyo kendini çok korkuyorum bişey olcak diye
devlet hastanesinde çekiliyo mu bi araştırıyım bu konuyu bir ayımız dolmak üzere geç kalmayalım
bide emzirirken saçını boyatan varmı ben dün boyattım araştırdım bi problem görmedim
off çok soru soruyorum ama sigara içen var mı? ben hamile kalmadan önce içiyodum öğrendim bulantım nedeniyle bıraktım fakat bu aralr yine canım istiyo evde benden başka herkes içiyo canım istemeye başladı kendimi nasıl tutucam bilemiyorum
kızlar selam...dün kırkımız çıktı...çınarımızı ailenin çınarlarına götürdük..1 aylık yumurta topladık..ayrıca benim hamileliğin son günlerinde başlayan ve doğum sonrası şiddeti sürekli artan el bileğimde ağrılar oluyordu..baş parmağımı oynattıkça bilek kemiğim inanılmaz ağrıyor..dün doktora gittim..maalesef annelik hastalığı da denilen "de quervain" e yakalanmışım..çocuk taşımaktan, doyururken yanlış tutmaktan ve bileği zorlamaktan kaynaklanan ızdıraplı bir hastalık...doktor robokop a benzer bileklikler verdi..buz ve jel de uygulayacağım..büyük ihtimalle geçmeyecek dedi..çünkü süte geçer diye hap veremiyor...3 hafta sonra devam ederse fizik tedavi..yine geçmezse ameliyat..ameliyatı da biraz riskliymiş..bileklikleri takınca hiç hareket de edemiyorum..çocuğa nasıl bakıcam şaşırdım valla..aman ellere dikkat kızlar...acısı çok çünkü bu hastalığın ve bebeklerin kilosu arttıkça kendini daha çok gösteriyormuş..önleminizi alın..doğru pozisyonda emzirin çocukları...sürekli kucağınızda gezdirmeyin...ve hafif de olsa ağrılarınız varsa hemen doktora gidin..çünkü çok çabuk ilerliyor...
nestle tarif ettiğin ağrıyı bende yaşıyorum sol bileğimde ama seninki kadar şiddetli değil ara ara oluyor ama ağır kaldıramıyorum benimde hamileliimin son ayında başladı halad devam ediyor sen doktora ortopediyemi gittin bende gitmeyi düşünüyorum korktum şimdi
nestlecim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine benimde zaman zaman bileğimde şişmeler oluyor acaba bendede mi var?anneliğin herşeyi zor.kız ne yapçaz o kadar yumurtayla benim evde yumurta doldu vallahi:)
ya kızlar yarı kırkımız çıktı 25 günlük olduk 19unda banyo yaptık 20sindede dışarı çıktık banyomzdada özel bişey yapmadık gezmedede kayınvalidem eskidendi onlar dedi bizde bişey yapmadık içimde kaldı valla
kızlar selam...dün kırkımız çıktı...çınarımızı ailenin çınarlarına götürdük..1 aylık yumurta topladık..ayrıca benim hamileliğin son günlerinde başlayan ve doğum sonrası şiddeti sürekli artan el bileğimde ağrılar oluyordu..baş parmağımı oynattıkça bilek kemiğim inanılmaz ağrıyor..dün doktora gittim..maalesef annelik hastalığı da denilen "de quervain" e yakalanmışım..çocuk taşımaktan, doyururken yanlış tutmaktan ve bileği zorlamaktan kaynaklanan ızdıraplı bir hastalık...doktor robokop a benzer bileklikler verdi..buz ve jel de uygulayacağım..büyük ihtimalle geçmeyecek dedi..çünkü süte geçer diye hap veremiyor...3 hafta sonra devam ederse fizik tedavi..yine geçmezse ameliyat..ameliyatı da biraz riskliymiş..bileklikleri takınca hiç hareket de edemiyorum..çocuğa nasıl bakıcam şaşırdım valla..aman ellere dikkat kızlar...acısı çok çünkü bu hastalığın ve bebeklerin kilosu arttıkça kendini daha çok gösteriyormuş..önleminizi alın..doğru pozisyonda emzirin çocukları...sürekli kucağınızda gezdirmeyin...ve hafif de olsa ağrılarınız varsa hemen doktora gidin..çünkü çok çabuk ilerliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?