Ben bir yandan da üzülüyorum geçen zamana eşim gidicek tekrar çünküözlemcim son yazdığın kısma kadar çok iyiydi ama o olmadı:)))
ben de geçen eşime aynı şeyi söyledim ya
haftalar ne kadar çabuk geçiveriyor diye
Çok kalablaık oluyor ya orası ondan sıkılmıştır .Korupark daha ferah hafta içide kent meydanı denk geliriz belki belli mi olur .Derin çok seviyor çıngırağı seninki nasıl tepki verdicarrefour a gittik çok güzeldi baştan sonra canı sıkıldı ağlamaya başladı hemen döndük kızıma bide çıngırak aldık
iyigeceler kızlar nasılsınız bakalım aybuke girmiş maşşallah büyüyor kuzularımız bizim biberon savaşımız devam ediyor evde tam 5 tane biberon ve kızım hiçbirini tutmuyor( özlemcim kaşıkla vermeyide denedik ama buseferde boğuluyor yarın bizde kalça usgsi çekilicez sonrada aşısı için gidicem ama umarım vurdurabilirim çünki verem aşısı salı günleri geliyormuş sadece bugün buradada çok güzel bir hava vardı ama biz dışarı çıkamadık malesef bebek arabasını almamıştım doğumdan önce çok pişman oldum şimdide fırsat bulamıyoruz gidip bakmaya nasıl bişey alacağımada karar veremedim henüz şu biberon işini halletseydim içim rahatlıcaktı çok üzülüyorum
sibelcim sinirlenmemek elde degil gercekten allah sabir verisn hepimize
bende bu konuda kafayi yiyenlerdenim kim olursa olsun benim evladima karisamaz hele bana hic
ben kim olursa olsun lafimi esirgeyemiyorum söylüyorum düsündügümü kötümü onuda bilmiyorum
en son dün annemle msnde konusuyorduk yaninda arkadasi 4 aylik bebegi var ona dediki bir bardagin yarisina süt yarisina su koy ver bebege :1shok: anne delimisin sen dedim verilirmi hic bebege inek sütü
yanindaki arkadasina sakin verme bir yasina kadar verilmez diyince
sen cok biliyorsun ben sizleri büyüttüm bu yasa getirdim dedi
bende patladim oracikta kusura bakma anne ama sen hic konusma ona bakarsa yanimizda sigarada ictin hayla daha iciyorsun dedim
kalkti iceri gitti kususra bakmasin walla
hicde pisman degilim söyledikelrimden
biz onun öz evlatlariyiz bencillik yapipda icmeseydi sigarasini yanimizda ( hayla daha kiz kardeslerim uyurken annem odada pc basinda icer)
insan evladini bile bile zehirlermi ya
sinirlerndimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
SİBEL kayınpederlerimiz ikiz olabilir mi acaba?? benimki de 10 gündür Angola'daydı ama yarın dönecek ve kabus gibi günler başlayacak. iice özlemiştir bi de şimdi. kayınvalideme bile vermiyor bebeği bizde olduğu akşam. kadıncağız o yokken rahatça sevebildi.
bu arada oğluşum 3 aylık oldu ve bu ay pnomokok aşısının 1. dozunu yaptırdık. sanki gece biraz huzursuz oldu hafif ateş yaptı gibi geldi bana ama Allah'tan ciddi bir sıkıntımız olmadı. bu arada 6300 gr ve 60 cm olmuş oğluşum. bu aydan itibaren ellerini ve parmağını ağzına sokabilir sakın çekmeyin ama daha sonraki aylarda devam ederse çekersiniz dedi doktor ve de sanki diş çıkarır gibi bolca tükürük akacakmış ama bu diş çıkarma belirtisi değilmiş. bakalım bizi daha neler bekliyor????????
dr.browns u denedik hatta nöbetçi eczaneden gittik aldık gece yarısı sırf işe yarar belki diye :1no2: nuby ve kaşık biberon onlarıda alayım barı sonrada ufak bir biberon dükkanı açmayı düşünüyorumdelikafadulden
Ben 550 ye aldım gri renginde indirim vardı hem şık hem çoooookkkkk kolay katlanıyor katlandığında ayakta duruyor ve az yer kaplıyor Bebe Confort Loola Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr ama daha da uygun olsun dersen Güleda vardı hatırlarsın o bu modelş almış çok memnun Bebek Arabası > Pratik Bebek Arabası > Chicco Simplicıty pratik Bebek Puseti
günaydinnnnnnnn herkeze bakin ne buldum delikafadulden
ben dünden beri artik cikolata kek abur cubur yemiyorum yemicemde bu kilolari bu ay vericemmmm kalorili peynirlerdende vazgectim simdi biraz islerimiz var onlari yapalim aksam üstü tuan gelsin onla spor yapmaya baslicaz delikafadulden hadi sizde baslayin kizlar selmos basladi zaten hem geziyor gezenti hemde spor yapiyor ilk o vericek bu kilolari zaten kaydirigubbakcemile
neyse hadi size kolay gelsin
Doğum Sonrası Egzersiz Rehberi - mutlukadin.gen.tr (Kadın Sağlığı Sitesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?