2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

erkek anneleri bebislerin sünnetlerini nezaman yaptirmak istiyorsunuz ??

bana kalsa hic yaptirmak istemiyorum cani aciycak cünki ( ama mecbur temizlik yönnden yaptirilmasi gerek
cok sicak olmadan havalar yaptirmak istiyorum aslinda yada en gec 9. ayda falan

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hastalik kasasini arayip sordum pnomokok asinini ödüyoruz dediler cok sevindimmmm
tauan ödemiyorlar 2 yasindan büyük oldugu icin onu kendimiz ödicez artik bide rota virusunun dozu 100€ diye ben buda yaklasik 150€ dur dedim ama degilmis en fazla 50€ doz basina tuan icin :))

gözünaydın cimcimecim
için rahat olur en azından

sibelcim sana da allah kolaylık versin valla
yaşayan bilir ancak :))

sevgicim nubyninkini ben de almıştım hakikaten anne memesi şeklinde ama çok ağır
gerçi biz kullanamadık tamamıyle sakarlığımızdan
önceden sterilizasyonu tencerede kaynatarak yapıyorduk ilk aldığımızı kaynarken unutup dr kontrolune gitmişiz
döndüğümüzde su bitip tencereye yapışmıştı alt ve üst kısmı birleştirmeye yarayan parça
sonra yeniden aldık hem dedik alt ve üstten yedeğimiz olur neyse diye
o zamanlarda da şu altı kevgir gibi olan delikli buharda haşlama tenceresini su dolu başka tencere üstüne koyup sterilize ediyorduk bu sefer de annemler buradaydı kayınvalideler oturmaya gelmişlerdi diğer odada muhabbete dalmışız ve yine aynı parçanın erimesine sebep olmuşuz
yani bol bol yedek parçamız var ama değerlendiremedik
erdoğanın daha da davosa gitmem dediği gibi ben de daha da nuby almam dedim :))))
inşallah sizin işinize yarar

sibelcim gercekten cok iyi bi soru bende bilmiyorum hangisini alicagimi
biz yazlik bi yere gitmiyoruz tatile falan ... disari cikarkende günesligi kapali kalir devamli
aam genede almak gerekir dimi
onlarin cildide cok hassas cocuk doktoruna gidicek olan varsa yakin zamanda sorsun belki onlar bize bi tane tavsiye ederler

valla canancım fethiyede havalar iyice ısındı ve güneş yakıcı olmaya başladı
oğluşu gezerken ne kadar güneşten korusak da yanakları kızarıveriyor
marketlere daha güneş ürünleri gelmedi
eczanelerdekiler de eskidir diye ben almak istemedim

kızlar bir de sivrisinek problemi için ne düşünüyorsunuz?
bizim oğluşun yanağını 2 yerinden yediler bile 3 günde ancak geçti (

canım çok iyi bişeye değinmişsin bende yaptırmak istiyorum ama ne zaman bilmiyorum birde
kaynananmalar tutturmuş sünnet düğünü diye
hiç de düğün falan yapamam bebeğim küçükken sünnetitni olsun doktorunla konuşucam önümüzdei ay bakalaım ne dicek

kızlar ben oğluşun sünnetini havalar çok ısınmadan yaptıracağım..2 ayrı doktora götürüyorum oğluşu..ikisi de 1 yaşına gelmeden yaptırın diyor...okula başlamadan öncede sünnet düğünü yaparım içinde kalmasın çocuğun...bu arada 3 gündür kaka yapamıyordu benim oğlan..doktor kansuk fitil verdi...anam ne fitilmiş o...ensesine kadar su gibi yaptı..ama rahatladı garibim...ama çok zorda kalınca verin dedi doktorumuz..alışkanlık yapıp barsak tembelliğine neden olabilirmiş...şimdi de gaz problemi var...tabi barsaklar birden boşalınca yerini hava aldı...kıvranıp duruyor..rezene vereceğim birazdan...off bitmiyor derdi..bu arada ben oğlana pre-aptamil alıyordum mama..20 tl civarı..bugün bebelac ı gördüm..dudağım uçukladı...6.5 tl...3/1 i ya..aldım 1 kutu...kullanan var mı kızlar bebelac??? değiştirince sorun olur mu acaba? zaten barsaklar sakat...gerçi günde 1 kere mama içiyor ama...

saçını boyatan var mı arkadaşlar.ben istiyorum ama kararda veremiyorum.bitkisel boya ile boyayalım dedi kuaför ama bilemiyorum.

nestle canım birisinden bebekler hangi mamayla başlarsa öyle devam ediyorlar diğerinin tadını beğenmiyorlar diye duymuştum ama denemek çok da pahalıya patlamayacak en azından

saol sibelcim
ememekbebek saol canim bende hic sevmem öyle sünnet dügünlerini falan .... aslinda dogumdan sonra yaptiricaktim hastanede yapilmiyormus ... simdi havalar ya cok isinmadan yada biraz daha sogudugunda yaptirmak istiyorum bakalim

tuan 10. ayda 4 yasini bitiricek off büyüklerimi dinledimde yaptirmadim simdi gercekten pismanim
ben aslinda hic yaptirmayalim diyorum esim yaptirilcak dio
cocugun psikolojisini falanda etkilicek simdi hemde aciycak en güzeli bebekken yaptirilmasi

nestle canım birisinden bebekler hangi mamayla başlarsa öyle devam ediyorlar diğerinin tadını beğenmiyorlar diye duymuştum ama denemek çok da pahalıya patlamayacak en azından

haklısın hayatım bu gece bir deneyelim bakalım..olmazsa veririm birine artık...ama bu kadar da fiyat farkı olur mu ya..içeriklerine baktım nerdeyse aynı...sırf mamayla beslenen bebeklerin ailelerine allah kuvvet versin valla...3-4 günde 1 kutu biter...

bu arada kızlar 23 nisan da oğluşla ilk seyahatimiz yapacağız..üstelik karadan-arabayla...izmir e gideceğiz..8 saat sürer herhalde...valla şimdiden endişe aldı beni...tecrübesi olan arkadaşlar nelere dikkat etmek lazım bir yazsanıza...sütü sağarım pilli sonuçta makine...ama sağamazsam mamayı nasıl hazırlıycam..oto koltuğu rahat olur mu yol boyunca??klima/cam filan da açmamak lazım herhalde...2 saat 1 mola vermek yeter mi acaba? yanıma neler alsam?? ay telaş bastı beni...

napiyosunuz kizlar benim canim SIKILDI yatagin yerini degistiriyorum yatak pencerenin keranrindaydi
üc pencereden biri cok kolay aciliyor tuan acmasin diyede yatigi odanin ortasina koydum dolapla yatagin arasinda yaklasik 25-30 cm vardir tam, acilmiyor dolap :S
napsam acaba ya

ya kızlar ben emzirdikten sonra sağ göğsüm çok acıyor
internetten araştırdıma ama bişey bulamadım
neden bukadar ağrıyor
hep emzirdikten sonra ağrıyor ve sadece sağ ağrıyor

canim gecmis olsun bende hic olmuyor öyle agrilar
sütmü birikti acaba bi yere omu yapiyor agriyi
bide bende genelde bebek emmeye yakin za,mamlar gögüslerim sizliyor ondanmi bahsediyorsun ??
bi doktorunu ara sor canim emin olmus olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…