2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar bugün kalça usgmiz vardı çekildik sonuç sol kalçada sorun var cuma günü çocuk doktoruna göstericez tedaviyi o söylicekmiş içimi ferah tutmaya çalışıyorum inşşallah önemsiz bişeydir sibelcim olmazsa nuby de alıyım bari napıyım ev biberon çarşısına döndü ama olsun yeterki tutsun meleğim güneş kremi bende almadım henüz pekte dışarı çıkmayoruz zaten ama stanbulun sıcağıda çok kötü almak lazım ben cuma günü doktora sorayım sivrisinek içinde cibinlğimiz var ama hnüz takmadık biz bide off un bebekler için olanıda varmış doktora sorup kullanabiliriz belki

biz de haftasonu antalyaya gideceğiz arkadaş nişanına çağırdı
nestlecim panik yapma sakin ol
portbebeniz yok mu?
bize dr oto koltuğu için 4 ayı tamamlamasını bekleyin dedi uzun süre onda tutmayın dedi
en fazla 1 saat sonrasında kaldırmanız ya da düz yatırmanız lazım daha erken demişti
portbebe ile yatırarak götürmen daha yerinde olur

mama için gerekli suyu biberona hazırla bir de termosa kaynak su koy yolda vermen gerekirse diye biberonu içine oturtabileceğin bir kap al ve termostaki sıcak su ile mama için hazırladığın suyu ısıt
aslında en kolayı bir dinlenme tesisine girmek canım
nasıl olsa çay için kaynar suları her zaman oluyor kolaylıkla ısıtabilirsiniz

biz klima açıyoruz ama arabadayken dikkat edin de soğuk havayı ön cam ve ayaklara üflesin direk göğüs kısmından verirseniz içerde kuvvetli hava akımı oluyor çarptırmayın bızdığı

kızlar kzım karanlıkta uyumaya alıştı ışıkta uyumuyor deminden bu iyimi kötümü bilmiyorum ama işten gelidğimden beri husuzdu ıiığı kapatınca uyumaya başladı tık yok şimdi maşallah :))

sevgicim canim gecmis olsun umarim önemsizdir

bende bugün ogluma dönence aldim müzikli bulutlu bisey ... bebis onu taktikdan beri yataginda uzun süre duruyor bulutlara agucuklar diyor (hic bukadar cok agu dememisti ) müzik bitincede hemen bagiriyor müzigi acalim diye kaydirigubbakcemile3

Kızlar iyi akşamlar herkese .
Sevgicim geçmiş olsun bizimde sağ kalçada değerler kaç derece senin .

umarim isikta uyumaya alisir canim tekrardan yoksa ilerde hem o zorlanir hemde sen canim

Biliyorsunuz bizim cuma günkü usg.mizde kalça çıkıklığı çıkmıştı . Bugün ortopedist le randevumuz vardı elle muyenede çok önemli bir sorun olmadığını ,ufak çapta bir gelişim geriliği olduğunu söyledi 1 ay boyunca çift bez bağlayıp .1 .ayın sonunda rontgen çektirip tekrar ort.dr.una gideceğiz.Ordan çıkınca kendi dr.umuza gittik o da şaşırdığını şöyledi usg sonucunu gördüğünde klik seisi falan yok dedi çok önemli bir sorun olmadığını belirtti .Allahıma şükürler olsun . Birde Rota aşımızı yaptırdık Derin'in karnı açtı şapur şupur yaladı aşıyı :)))

Canım ne kadar güzel işte .Karanlıkta uyamsı çok sağlıklı hem sizin hem bebek için

canaaaaaaannnnnnnnnnnnn kocan ne dediiiiiiiiiiiiiiii cok merak ediyorum söylesene :roflol::roflol::roflol:
kızdı demiiii delikafadulden

özlemcim gözünaydın o zaman
hepiniz böyle iç rahatlatıcı haberlerle gelin drlardan :))

günaydın kızlar oğluş yüzünden pek yazamıyorum sadece girip okuyabiliyorum
sünnetini bizde yaptırmayı düşünüyoruz drumuzla konuşup en kısa sürede yaptıralım diyoruz
güneş kremi kullanmak gerekli yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorsun bakalım neyi öneriyorlar
özlem gözünaydın canım

kızlar sıze 100 puanlık uzman sorusu
1.ben hala regl olmadım doğum sonrasıda kanamam olmadı zatıı neden? doktora gıtmelımıyım
2,chıcconun gunes kremı var acep ıyı bısımıdır setten cıktı kullanemmı
3.bnm kız 3 ten once uyumuorr ve asla karanlıktan hoslanmıor nasıl alıstırabılırım

canaaaaaaannnnnnnnnnnnn kocan ne dediiiiiiiiiiiiiiii cok merak ediyorum söylesene :roflol::roflol::roflol:
kızdı demiiii delikafadulden

:roflol: :roflol: ay sekerimmm ben unuttum sana yazmayii
geldi iste tam senle konusurkene tuan corbasi iciyordu ondan daha uyumadi dedim neyse ona bisey demedi

sonraaaaaaaaaaaa gel bak ne göstericem dedim yatak odasini gösterdim
kisa bi süreligine böyle yaptin dimi dedi bana :roflol: :roflol: hep böyle kalicak degistirmicem dedim
beyefendi demezmi yatagi yere koyalim yerde yatalim diye :1shok: :1shok:
bebek emeklediginde düsermis yataktan
hem sabahlarida yatagi duvara davarmisiz :1shok: :1shok: :roflol: :roflol:
sok oldum yok olamaz sen benim kocam degilsin dimi dedim güldü iceri gitti

bu sabah alisverise gittim benim dolabin kapagi acilmiyor tabi tam :roflol: elime ne geldiyse onu giyip ciktim :roflol:
benim kocis zaten iki günde bir tisört degistiriyor bense hergün......ondan dolaplari degistiricem :jeyyar: laelaelaelaelae acilmayan taraf onun dolabi olsun :hooray:

nasolsa onun dolabi iki günde bir aciliyor :roflol:

ben bu adama uysam cingene canan olur cikarim kizlar walla yerde yaticaz bide yatagi duvara dayiycaz laelaelaelaelae Allah korusun sositososito

günaydın arkadaşlar...2 gündür efe brz rahatsızdı,sanırım farketmeden üşüttüm çocuğu,dün sürekli emdikten sonra kustu( bugün daha iyi sanırım yüzü gülüyordu sabah kalktığında.ay insan kendini çok kötü hissediyor ya bebiş hasta olunca Allahım kimsenin evladının yüzünü düşürmesin.

kızlar ya ben size hep bişey sorucam unutuyorum.efe doğduğu günden beri uyurken inliyor,hani yaşlılar böyle ıhh ıhh sesler çıkarır ya o şekilde.ama özellikle uykuya dalış sırasında veya sırt üstü yatırınca olıyor.zaten yüzüstü yatmaya alıştığı için artık çok olmuyor ama yüzüstü yatırmak tehlikeli dedikleri için sırt üstüne tekrar alıştırayım diyorum bu seferde öyle tuhaf sesler çıkarıyor çocuk.sağlık ocağında falan sorduğumda olabilir demişlerdi ama ne bileyim ben daha önce böyle inleyen bebek görmedim:) sizinkilerde varmı böyle bişey?

ben bu adama uysam cingene canan olur cikarim kizlar walla yerde yaticaz bide yatagi duvara dayiycaz laelaelaelaelae Allah korusun sositososito

canancım bi düşün aslında iyi fikir valla yatağı yere indirmek:)) tabi duvara dayamak kısmı hariçkaydirigubbakcemile3,hemde öyle çingene işi durmuyor ben daha önce bekar evimde denemiştim cool bi hava veriyor.şimdiki yataklar zaten neredeyse yere sıfıra.s

hülyacim meraba gecmis olsun bebise
bizimki ses cikartmiyor ama inliyen baska bi cocuk taniyorum Tuannnnnn
uykuya dalarken illede inlicek ve ya benim ya esimin kulagini tutucak :roflol:

cok komik görünüyorlar ya öyle uykuya dalarken :)) umarim aslikanlik olmaz yoksa benim gibi her aksam inleme seyi duyarsin :))

bizim yatakta öyle canim yerden 10 cm yukarda :1rolleyes:
cocuk bunun neresinden düsücekse :))) yok hayatim ben bu koocaya uymam ona bakarsan ilk evimize tasinirken yatak odainin kapisinda cam var diye oraya perde takalim demisti :roflol:

ayy umarım bırakır canım inlemeyi ya..
bende brz sonra efeyi sağlık ocağına götürüp boyuna kilosuna baktıracağım geçen sefer aşı derdine unutmuşuz baktırmayı.o kadar çok ağladıki hemen toparlayıp eve getirmiştim.hem havada güzel şimdi biraz açılmış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…