:roflol: :roflol: ay sekerimmm ben unuttum sana yazmayii
geldi iste tam senle konusurkene tuan corbasi iciyordu ondan daha uyumadi dedim neyse ona bisey demedi
sonraaaaaaaaaaaa gel bak ne göstericem dedim yatak odasini gösterdim
kisa bi süreligine böyle yaptin dimi dedi bana :roflol: :roflol: hep böyle kalicak degistirmicem dedim
beyefendi demezmi yatagi yere koyalim yerde yatalim diye :1shok: :1shok:
bebek emeklediginde düsermis yataktan
hem sabahlarida yatagi duvara davarmisiz :1shok: :1shok: :roflol: :roflol:
sok oldum yok olamaz sen benim kocam degilsin dimi dedim güldü iceri gitti
bu sabah alisverise gittim benim dolabin kapagi acilmiyor tabi tam :roflol: elime ne geldiyse onu giyip ciktim :roflol:
benim kocis zaten iki günde bir tisört degistiriyor bense hergün......ondan dolaplari degistiricem :jeyyar: laelaelaelaelae acilmayan taraf onun dolabi olsun :hooray:
nasolsa onun dolabi iki günde bir aciliyor :roflol:
günaydın arkadaşlar...2 gündür efe brz rahatsızdı,sanırım farketmeden üşüttüm çocuğu,dün sürekli emdikten sonra kustu( bugün daha iyi sanırım yüzü gülüyordu sabah kalktığında.ay insan kendini çok kötü hissediyor ya bebiş hasta olunca Allahım kimsenin evladının yüzünü düşürmesin.
kızlar ya ben size hep bişey sorucam unutuyorum.efe doğduğu günden beri uyurken inliyor,hani yaşlılar böyle ıhh ıhh sesler çıkarır ya o şekilde.ama özellikle uykuya dalış sırasında veya sırt üstü yatırınca olıyor.zaten yüzüstü yatmaya alıştığı için artık çok olmuyor ama yüzüstü yatırmak tehlikeli dedikleri için sırt üstüne tekrar alıştırayım diyorum bu seferde öyle tuhaf sesler çıkarıyor çocuk.sağlık ocağında falan sorduğumda olabilir demişlerdi ama ne bileyim ben daha önce böyle inleyen bebek görmedim:) sizinkilerde varmı böyle bişey?
biz de haftasonu antalyaya gideceğiz arkadaş nişanına çağırdı
nestlecim panik yapma sakin ol
portbebeniz yok mu?
bize dr oto koltuğu için 4 ayı tamamlamasını bekleyin dedi uzun süre onda tutmayın dedi
en fazla 1 saat sonrasında kaldırmanız ya da düz yatırmanız lazım daha erken demişti
portbebe ile yatırarak götürmen daha yerinde olur
mama için gerekli suyu biberona hazırla bir de termosa kaynak su koy yolda vermen gerekirse diye biberonu içine oturtabileceğin bir kap al ve termostaki sıcak su ile mama için hazırladığın suyu ısıt
aslında en kolayı bir dinlenme tesisine girmek canım
nasıl olsa çay için kaynar suları her zaman oluyor kolaylıkla ısıtabilirsiniz
biz klima açıyoruz ama arabadayken dikkat edin de soğuk havayı ön cam ve ayaklara üflesin direk göğüs kısmından verirseniz içerde kuvvetli hava akımı oluyor çarptırmayın bızdığı
yani her dr a güvenilmiyor.hemoroid için acil ameliyat demişti,devlet hastanesindeki dr a söyledim,özelemi gittin dedi ve güldü,para içinde yapılmazki bu.
kızlar ben oğluşun sünnetini havalar çok ısınmadan yaptıracağım..2 ayrı doktora götürüyorum oğluşu..ikisi de 1 yaşına gelmeden yaptırın diyor...okula başlamadan öncede sünnet düğünü yaparım içinde kalmasın çocuğun...bu arada 3 gündür kaka yapamıyordu benim oğlan..doktor kansuk fitil verdi...anam ne fitilmiş o...ensesine kadar su gibi yaptı..ama rahatladı garibim...ama çok zorda kalınca verin dedi doktorumuz..alışkanlık yapıp barsak tembelliğine neden olabilirmiş...şimdi de gaz problemi var...tabi barsaklar birden boşalınca yerini hava aldı...kıvranıp duruyor..rezene vereceğim birazdan...off bitmiyor derdi..bu arada ben oğlana pre-aptamil alıyordum mama..20 tl civarı..bugün bebelac ı gördüm..dudağım uçukladı...6.5 tl...3/1 i ya..aldım 1 kutu...kullanan var mı kızlar bebelac??? değiştirince sorun olur mu acaba? zaten barsaklar sakat...gerçi günde 1 kere mama içiyor ama...
canım bence bebelac alma ben bildiğiniz gibi malesef sadece mamayla besliyorum oğlumu ve sadece aptamil alıyorum bütçemiz derinden sarsıldı ama anne sütüne en yakını oymuş 20 ytl dediğin gibi 3 günde bitiyor aylık 200 ytl anlıyacağınız mamaya para veriyoruz sütü olan anneler emzirmeden vazgeçmesin böyle çok zor ....sende sakın ucuz diye kalitesiz birşey yedirme nasıl olsa günde 1 kere veriyormuşsun.fitilede alıştırma benim doktor mamaya 1 çay kaşığı saf zeytinyağı karıştır dedi yapamadığı zamanlar.
iyi akşamlar bugün kızım aşı oldu annem götürdü ben çalıştığım için verem karma ve ponomokok ikisi bacağından birini kolundan vurmuş 5 kilo olmuş kuzum boyuda 54 cm paralı aşısı birdahaki ay demiş kızlar çoğunuz yanılmıyorsam yaptırdınız dimi bize niye öyle demişler anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?