2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hahhaa :roflol: ne iyi fikirmiş öyle yatagı yere koymak.kafamçokkarıştı bizdemi yapsak acaba :roflol:

hülyacım merhaba benim kızım da aglayarak uyudugunda inliyor.ay kıyamıyorum ya ozaman sanki bi yeri acıyormus gibi

hayatım portbebe yok bende..olmazsa battaniye serip yatarak götürürüm...bugün valizini hazırladım oğlanın...valla ne koyacağını şaşırıyor insan...eksik olmasın da fazla olsun boşver dedim en sonunda herşeyden üçer beşer koydum...izmir de hava nasıl izmirli bayanlar? istanbul dan sıcaktır herhalde...allahım bir gidip dönebilsem..ilk tecrübe panik yaptırıyor insana...kızlar bu benim oğlan pazar günü fitille yapmıştı kaka..şimdi 2 gün geçti yine yok bişi..yola da çıkacağız..doktor da sık verme alışkanlık yapar dedi...niye böyle tembelleşti benim oğlanın barsakları ya...bugün bir koca kase salata yapıp yiyeyim bakayım nolcak..hergün kayısı-kuru incir filan da yiyorum ama...başka fikri olan var mı??

bu arada dün adet oldum kızlar...1 yılın üzerine insan bir garip oluyor...iyidik böyle aslında...bir de kızlar çok çabuk olmadı mı ya...benim tanıdığım birçok insan doğumdan 6 ay - 8 ay sonra filan gördüler ilk adetlerini...

neden benim tickerim birtürlü olmuyor?
kalça çıkıklığı olanlar dikkat etsinler röntgen çektirmeyin.bizden istediler ve gevşeklik var deyip o yuastıklardan vermişti dr.başka bir dr a daha gittik ve o gerçekten iyi bir dr. olsaydı 1 aylık bebeğin röntgenini çekilmeyeceğini bilirdi diye kızdı,3 aydan önce kemikler tam gelişmediğinden röntgen olmazmış...

yani her dr a güvenilmiyor.hemoroid için acil ameliyat demişti,devlet hastanesindeki dr a söyledim,özelemi gittin dedi ve güldü,para içinde yapılmazki bu.

yani her dr a güvenilmiyor.hemoroid için acil ameliyat demişti,devlet hastanesindeki dr a söyledim,özelemi gittin dedi ve güldü,para içinde yapılmazki bu.

amaan allahım ne diyosun senn :1shok::1shok: para için minicik cocuguu ameliyat edicekler haa yazıklar olsun paracı doktorlara kötükedihüso

canım bence bebelac alma ben bildiğiniz gibi malesef sadece mamayla besliyorum oğlumu ve sadece aptamil alıyorum bütçemiz derinden sarsıldı ama anne sütüne en yakını oymuş 20 ytl dediğin gibi 3 günde bitiyor aylık 200 ytl anlıyacağınız mamaya para veriyoruz sütü olan anneler emzirmeden vazgeçmesin böyle çok zor ....sende sakın ucuz diye kalitesiz birşey yedirme nasıl olsa günde 1 kere veriyormuşsun.fitilede alıştırma benim doktor mamaya 1 çay kaşığı saf zeytinyağı karıştır dedi yapamadığı zamanlar.

haklısın aslında...sonuçta 1-2 öğün günde...allah sana kolaylık versin canım...az para değil...bende bugün sütün içine koydum zeytinyağ..gerçi fazla koymuşum galiba 1 tatlı kaşığı kadar...1 çay kaşığı dedi demek doktorun...o zaman öyle denerim bende..

iyi akşamlar bugün kızım aşı oldu annem götürdü ben çalıştığım için verem karma ve ponomokok ikisi bacağından birini kolundan vurmuş 5 kilo olmuş kuzum boyuda 54 cm paralı aşısı birdahaki ay demiş kızlar çoğunuz yanılmıyorsam yaptırdınız dimi bize niye öyle demişler anlamadım

sevgı paralı olan ası nekı bana ole bısı bıle denemdı
rotavırustenmı bahsedıon acaba

sevgicim bizim doktorumuzda 4 aşı birden ağır gelir dedi ve rotavirüsünü 1 ay sonra yaptırın dedi.canlı aşıların arasındada en az 4 hafta olması gerekiyormuş çünkü

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ya biz bu rota aşısını yani ağızdan yapılan aşıyı yaptırmadık sağlık ocağında sanırım onu özel yaptırmak gerekiyormuş doktorların bazıları gerek duyarken bazıları gerek duymuyormuş siz ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı zeynep ayın 30 da 3 aylık olacak nasip olursa 2 nisanda verem aşısını olmuştu sizce yaptırsak geç mi oldu ya da gerçekten yaptırmalı bir de fiyatını biliyor musunuz

sevgicim massallah canim bebisine nekadar cabuk büyümüs öyle massallahh cok iyi almis kilosunu

hülyacim canli asi ne oluyor canim ?bizim bu ay sonunda asilarimiz yapilcak ilk defa pnomokokuda yaptirmak istiyorum ama onuda beraber yaptiramicakmiyiz acaba ??
gelecek p.tesi yapilcak oglusumun asilari asidam sonra hemen emzirmeyi düsünüyorum belki asiyi unutur sakinlesir biraz

bu arada kizlar persembe günü gitmem gerekiyordu ya kontrole olmadi gene
yarin sabah kendi discime gidicem ipleri cikarticak acicak gene ..... biraz gec kalindi pileri cikartmada
esimde bugün demezmi umarim ipler dis etine yapismamistir ozaman cok zorlanirlar cok acir diyee
iki disimin arasindanda cok kücük bi parca dis eti sarkiyor sinir oldum ya fircalarken falan hep kaniyor
onu napcaklar
bisey yapamayiz derlerse
gülemiyorum ya biri görücek diye öyle büyük degil minicik ama belli oluyor

asiyecim canim Allah yardimciniz olsun gercekten zor
nasil oldu esinle araniz ? umarim düzelmistir canim

cimcimecim sağol vallahi ne yapalım süt olmayınca mecburuz her şey onun iyiliği için...
eşimle aram daha iyi:dance:yüzüm gülüyor birde bugün çok güzel bir haber aldım yerimde duramıyorum :teytey:sen ne yaptın pazartesi konuşacaktın.aman iyi olalım ya bizim mutsuzluğumuz bebişlerede yansıyor hemen farkediyorum ben.inş bir sorun çıkmaz artık.kayınvalidemleride bundan sonra takmama kararı aldım.

ohh süper massallah canim ,bizde iyiz massallah
hele su yatagi duvara dayariz demesinden sonra onu her görüsümde gülmem tutuyor sositososito

bizim bebek 2 aylik olucak kizlar malüm kayinpeder bebisi bu zamana kadar tek bir defa gördü bize hic gelmedi ( rahatsiz ayaklarindan ) bizde gidemedik tasiniyorlar simdide
gitmek istiyorm ama yanlis hatirlamiyorsa kayinpeder zatüre olmustu taaaaa 3-4 ay önce
simdi bebeginde asilari falan yok gitmek istemiyorum
gitmemek en iyisi sanirim dimi kizlar

Sağolun kızlar iyi dilekleriniz ve destekleriniz için inşallah önümüzdeki ay iyice azalmış olacak.Kalça problemimiz.
ROTA aşısını biz dün yaptırdık 114 ytl ödedik dr.uma sordum ayrıntılarını uzun süreli koruma sağlar mı ben özelllikle okul dönemi için istiyorum bu aşıyı dedim . elbette zaten aşılar üretilirken bu göz önüne alınıyor , yan etkilerinin az olması koruyuculuğunun uzun süre olması dedi .Bizimkinin adı rota tek eğer yanlış anlamadıysam aşılar şehirlere göre oluyormuş bu ishal aşısı yani Bursa daki olası mikroplara karşı gibi bişeyler söyledi .Ama canlı aşılar arası olması gerekli süreden bahsetmedi (
Asiye zor valla 3 günde 1 kutu allah yardımcınız olsun .Sağlıkları olsunda gerisi önemli değil gerçi .

Bu arada bugün de işitme testimizi yaptırdık allahıma şükürler olsun sorun yok .

evet zor ama ne yapalım hiç akılda olmayan şeyler geldi başa.onun bir gülüşü için herşeyimi veririm.sonuçta herşeyi göz önüne doğurduk.kızlar sizede öyle geliyormu bilmem bebişler büyüdükçe bakımları kolaylaşacağı halde zorlaşıyor büyüyünce nasıl baş edicez bunlarla yaaa.şimdiden parmağında oynatıyor beni gözleri sürekli bende odadan çıkınca hemen ağlıyor yanına gelince susuyor:)

cimcimecim sen bilirsin ama ama yaşlıların kalbinide kırmamak gerek öptürmezsin zaten bulaşıcı değil benim bildiğim zatürre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…