2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canim gecis olsun uyu bencede ..bende bugün cok kötüyüm bogazim agriyor hapsurmaktan canim cikti
hic öglen uykusu yapmazdim bugün öylece uyumusum cay ictim hayla gecmedi bogazimin agrisi

iyiakşamlar kızlar biraz önce geldim işten kızımı emzirdim birazdan yemek yapıcam özlemcim derece kaç diye sormuşsun bize derece filan söylenmedi sadece problem var doktorunuz size bilgi vericek dendi bizde aşı biraz ateş yaptı ama çok fazla huysuzluk yapmadı kuzum kızlar fazla takip edemiyorum sizleri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum tabi eskisi kadar değil hafta sonları daha çok katılıcam artık

huuuuuuuuuuu nerdesiniz ayolll
özledim sizi kimsecikler yok
cok mutluyum bugün nedeni yok
yarin islerimiz var sabah erkenden cikicaz bi kari kocada sicak kakau iceriz cikmisken
gercekten cok cok iyi geliyor kocisle biseyler icmek

Son düzenleyen: Moderatör:

canim gecmis olsun masasallah kizina
bizde haftaya asi vurulcaz teyzesi babasi durur sanirim yaninda ben bakamam o aglarken
dalarmisim kadina cocugu aglatti diye delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Meraba anneler.....
Bızde yıne gazla uĞraŞıyorus....
Okuldada ıkı haftadır sınav vardı...bıttııı ŞÜkÜr....
Bızde bÖylr....
Sızlerıde takıp edıyorum her zaamn yazamasamda...genelde bebĞı emzıırırken bakıyorum o zamanda yazmak zor oluyoır...
Hepınız bebeklerınızle mutlu olun

iyi akşamlar arkadaşlar herkes bebişiyle iyidir umarım benim bi sorum var kafam karıştı yardım edin lütfen benim öğleden sonra sütüm olmuyo oğluşum akşamları çok huysuzlanıyor bende mama aldım bugün tek öğün akşamları vericem ama ne kadar vermeliyim bide böyle mama verince sütüm azalırmı vermesem dahamı iyi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

birde sütümü artırmak için uğraştım bayağı ama olmadı ruhsal olarak çok kötü oldum emzirmekten bıktım resmen emzirmek istemedim bu arada oğluşun kilosu iyi ama akşamları doymayınca çok kötü ağlıyo mamayı verince gayet iyi bu arada araştırdığım kadarıyla sma mama anne sütüne en yakın olanıymış onu aldım ama dedimya mama vermekle iyi yapıyorum kötümü bilmiyorum

canım benimde öğleden sonraları sütüm az oluyor genelde ama ben yinede emziriryorum az olsada emzrir ve şunu unutma süt tamamen psikoloji ile alakalı emzirmekten bıkma usanma emzir sürekli sütün olur doymuyo diye düşünme benim düştüğüm hataya düşme sakın mama vermicem diye direndim durdum ama şimdi çalışıyorum mama vermeye çalışıyoruz günde iki defa almıyor biberonu tutmuyor mamanın tadını sevmiyor öğürüyor sütümü sağıp veriyorum onu biraz içiyor ama biberonu tutmadığı için 10 ml anca içirebiliyoruz zar zor mama kutusunun üztünde ne kadar hazırlaman gerektiği yazıyor mesale milupada 30 milim suya 1 ölçek koyun diyor ben öyle hazırlıyorum fazla verme hemen azar azar verki bağarsakları alışsın 60ml başlayabilirsin baktın doymadı birazdaha varirsin

canım bence sabah sütün oluyorsa öğleden sonrada olur hemen mamaya başlama sakın öğün atlama suyunu eksik etme çok yorulma hiç bir şeyi kafana takma bak nasıl sütün oluyor benimde bir ara aynı senin gibiydi şimdi çok şükür...

eysan bitanem biseyemi üzüldün ne oldu..sakin üzülme stresse girme sütün gelir
Sirincege tamamen katiliyorum canim
sütün eski haline döner tekrardan
kim demisti bilmiyorum ama bulgur pilavida cok güzel süt yapiyormus

teşekkür ederim kızlar bende emzirmek istiyorum ama olmayınca bebek çok ağlıyo mamayı verince saldırıyo resmen yiyecek içecek herşeyi denedim ama hiç dinlenemiyorum günlerim çok yoğun geçiyo yorgunluk etkiliyo biraz

Selam kızlar bu öğleden sonra internet gitti bizim .
Şimdi girebilme fırsatım oldu .Aşılar konusunda kafam acaip karıştı . Bize hiç demedi dr. canlı aşı falan bizde ptesi yaptırdık rotayı .Şimdi ayın 30.unda 3 tane aşı varya sağlık ocağında vurulacak onların hagisi canlı bana söyleyinde vurdurmuyayım o gün gittiğimde .aşı takviminde DBT , IPV,HIB,PNÖMOKOK yazıyor .
Birde bizde rotarix vurdurduk ama 3 doz yazdı takvime ay allahım bide bunlar çıktı şimdi

özlemcim sakıncası olsa dr uyarırdı bence sizi
hemen panikleme
ama yine de drunuza sor
bizden alacağın bilgiler çok da sağlıklı olmaz
ne de olsa biz de burada ya netten bulduğumuz bilgileri ya da drlarımızın söylediklerini paylaşıyoruz fakat malum bir dr bir dra uymuyor
önemli olan derin'i tanıyan, kontrollerini yapan drun dediği

özlemcim benimde kafam karisti yaaa
bizim bebis 1 . ay kontrolünde hic asi olmadi simdi ayin 27 sinde olucak asilarini
senle dogum günlerimiz ayni nerdeyse sizin pazartesi olmus asilariniz bide ayin 30 unda olucak benim cok kaafam karisti

p.s emziriom simdi tek elle bukadar yazabildim

eyşancım sen de stres yapma ekstradan
bir süre mama desteği yap belki bu sürede hem yorgunluğunu biraz atarsın hem de stresin biraz daha azalır ve sütün kendiliğinden artar belli mi olur?
kendimden biliyorum yetmiyor mu diye stres yaptıkça hem bebişim huzursuzlanırdı hem de ben yıpranırdım
sonra dünyanın sonu değil ya hiç anne sütü almıyor da değil diye kendimi avuttum ama bak şimdi sadece emiyor başlarda ben da mama desteği kullandım çok olmasa da
bu arada eğer 2,5 aylık olduysanız sanırım 120 cc falan vermek gerekiyor bir öğün iyice karnı doyarsa seni daha az zorlar belki

canancım bu arada link için de sen sağol
ben daha önce demir adı için bulmuştum ninniyi o zaman çınar yoktu
şimdi baktım çınar da eklenmiş
hatta telefona indirdim daima yanımda taşımış olacağım
sinir yapınca falan yatışır belki

bu arada oğluş bu aralar gittikçe hırçınlaşmaya başladı
acaba diş çıkma durumu mu başlayacak nedir
ellerini deli gibi ağzına sokup ardından çığlığı basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…