iyiakşamlar kızlar biraz önce geldim işten kızımı emzirdim birazdan yemek yapıcam özlemcim derece kaç diye sormuşsun bize derece filan söylenmedi sadece problem var doktorunuz size bilgi vericek dendi bizde aşı biraz ateş yaptı ama çok fazla huysuzluk yapmadı kuzum kızlar fazla takip edemiyorum sizleri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum tabi eskisi kadar değil hafta sonları daha çok katılıcam artık
birde sütümü artırmak için uğraştım bayağı ama olmadı ruhsal olarak çok kötü oldum emzirmekten bıktım resmen emzirmek istemedim bu arada oğluşun kilosu iyi ama akşamları doymayınca çok kötü ağlıyo mamayı verince gayet iyi bu arada araştırdığım kadarıyla sma mama anne sütüne en yakın olanıymış onu aldım ama dedimya mama vermekle iyi yapıyorum kötümü bilmiyorum
canım bence sabah sütün oluyorsa öğleden sonrada olur hemen mamaya başlama sakın öğün atlama suyunu eksik etme çok yorulma hiç bir şeyi kafana takma bak nasıl sütün oluyor benimde bir ara aynı senin gibiydi şimdi çok şükür...iyi akşamlar arkadaşlar herkes bebişiyle iyidir umarım benim bi sorum var kafam karıştı yardım edin lütfen benim öğleden sonra sütüm olmuyo oğluşum akşamları çok huysuzlanıyor bende mama aldım bugün tek öğün akşamları vericem ama ne kadar vermeliyim bide böyle mama verince sütüm azalırmı vermesem dahamı iyi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?