2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağol üzülmemeye çalışıyorum ama işte elimden nejadar gelebilirse alışsaydı biberona oda rahat edecekti benim içimde rahat olucaktı bende dua ediyorum bol bol elimden başka bişey gelmyor henüz

dediğim travel set bu bende sadece oto koltuğu var seçenekler arasında bu arabada var çok güzelde ağır ve büyük ya

birde cihicconun bu arabası hoşuma gidiyor hatta özlemde tavsiye etmişti ama bunu yakından görmedim

canancım yeni topik açmayalımda doğum öncesi ve sonrası topiğine ekleyelim resimlerimizi
birbirimize iltifat ederiz moralimiz düzelir:)
iyi fikir

CANANNNNNNNNNNNN
bu isme göre ninni süper bişey ya
çokkk teşekkürler bayıldım
eşimde çok beğendi oda ayrıca teşekkür ediyor
canım benim süpersin

bisey degil talim bende burdan formadan buldum :)

kizlarrrrrr ya tuhaf bisey oldu gece
Kuran sesine uyandim ben gece ama kalkinca korktum bilmiyorum ya cok tuhafti böyle seyler daha öncede bikac defa olmustu
kuran olsaydi korkmazdim aslinda degilmi
hemen kalkip esimi cagirdim yanima tuanla oturma odasinda uyumuslardida......
isin tuhafi uyandigimda daha duymadim eminde degilim kuranmiydi baska biseymiysi ama arapca biseydi iste
sizede oluyormu böyle tuhaf seyler yaa

oooooooo güzel annisler nerdesinizzzzz bizde cikicaz birazdan esile .......Tanim bütün teyzelerini öpüyor kardeslerinidee :)))

günaydın kızlar ama kimse yok görene kadar aksam oluy heralde :d

canan cnm benim olmuyo öle ama aglayarak uyandıgım oluyo.neydiki o ses acaba

canım banada olmuştu geçen yıl resmen rüyamda bir ayet okundu bana kurandan.ben bunu hemen namaza yordum çünkü o sıra namaz kılamyı bırakmıştım.belki sende namaz olmasa bile bilinç altında bir eksiklik duyabilirsin manevi yönden.dua et ve allaha sığın bu mübarek cuma gününde.o herşeyin şifasını verir.öpt

bugün kimseler yok haftasonuda değil ama herkez gezmeye gitti galiba bizde herzamanki gibi ewe tıkılıp kaldık
havada çok güzel oysaki
neyse şimdi sinirden ağlıcam en iyisi yazmıyım daha
canancın inşallah gününüz güzel geçer

noldu yelizcim hayırdır bi sıkıntınmı var.neden anlatmadınkiii merak ettim bak şimdi
bu arada burda hava kötü kapalı ve yagmurlu.bende sıkıldım evde iyicee yaz gelsinnnnnnnnnn artık

saol kizlar yeni geldik eve
güzel gecti
emekbebekcim canim cik sende disari al bebisini gezinin biraz
biz gezmedik bugün malesef dolap almaya gittik sonra esim taksiyle bende otobüsle döndüm
taksici sizde gelin bebek arabaini katlariz dedi ama bebek koltugu yoktu adamin yaninda ikinciside takside aldigimiz dolaplar var riskli dedim ben otobüsle döndüm eve
eger bebek arabasi hafifse gidin bebisinle disarda bi cafede oturun canim yada en azindan bi balkona cik otur hava iyiyse degisiklik oluyor gercekten ... üzülme ama olurmu tatlim esin evdeyken cikarsiniz basbasa bebisinizle :) bak bizler burdayiz yanliz degilsin :))
benim esime yardim etmem gerek simdi o bitiremezse dolabi bir bucuk saat icinde tuani benim almam gerekcek ......... yardim ediyimde bugün cok isim var evde disari cikmak istemiyorum _:))

selmaaa asiye icerdesiniz sanirim simdi hadi hep beraber msnde konusun yada en güzeli oovooyu indirin kizlar sizde coklu görüsme yapin :)) cok güzel oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimi kis selma

öptüm hepiniziii

canan sen gelme biz konusalım oldu senağlama sensiz olmuyor oovoo delikafadulden
bizde aksam kocişle balkonda oturduk çilek yadik gündüzde balkonda yagmuru seyrettik o bile degişik geldi bana sende takıl kafana göre asiyecim:lepi:

kızlar bugün dr. a gittik yüzündeki isilikleri gösterdim kızımın. bunun için krem verdi.
önemli bişey değil anne sütü emen bebeklerin çoğunda olur dedi. Birde kızımın ensesinde
doğduğundn beri küçük bi bölgede kızarıklık var.
Pişik falandır dedim geçer diye biraz bekledim. Ama hala duruyo.
Neyse bugün dr. a onuda sorayım dedim. Sabah eşime söyledim.
O da bana dediki kimbilir hamileyken ne yedinde enseni kaşıdın ondan olmuştur sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
Bayağa bi güldük. hakkaten bende duymuştum böyle bişey hatta gül falan koklayıpta
biyerinizi kaşımayın derler hamileyken.
Neyse dr. ne dese beğenirsiniz. Halk arasında gül denilen şey bu demezmi.
Neden olduğunu sordum. Öyle yemeyle kaşımayla falan ilgisi yok dedi. Aileden geliyomuş.

Siz duymuşmuydunuz böyle bişey.

bizde çilek yedik akşam ne tesadüfkaydirigubbakcemile3ama sonrasında tartıştık ve küs yattık bugünde beni hiç aramadı çünkü tersleyeceğimi biliyorsenağlama allah daha büyük dert vermesinde bu aralar benmi çok alınganım yada omu çok kırıcılaştı bilmiyorum.

iyiakşamlar hatunlar napıyounuz bakalım gezin gezin benim yerimede bende pazara saklıyorum gezme lüksümü ve kötü bir haber yarında çalışıyorum :çok üzgünüm: neyse desenenize paraları harcarken niye üzülmüyorsun diyekaydirigubbakcemile3 emekçim sizin arabanızda güzelmiş ben bide buna bakıyım

arkadaşlar 3 aylık korunma iğneleri var sağlık ocakları yapıyormuş yalnız tekrar bebek isteyince 18 ay olmayabiliryormuş ben biraz araştırıcam siz ne düşünüyosunuz bu konuda

arkadaşlar 3 aylık korunma iğneleri var sağlık ocakları yapıyormuş yalnız tekrar bebek isteyince 18 ay olmayabiliryormuş ben biraz araştırıcam siz ne düşünüyosunuz bu konuda

:1shok: iyi koruyormuymus bunlar canim ? bugün dogum kontrol hapina baslicam 3 ay kullanicam sonra doktoruma bunu bi danisiyim hihoyyyt
saol canim :1hug:

benim asiri basim agriyor vede cok üsüyorum disarsi 18 derece evdede kalerifer yaniyor..........yarim saat önce agri kesici aldim gecmiyor gene alicam emzirirken günde kac tane parasetamol alabiliyoruz ???

cnm biz cok alınganız kocalarımızda alıngan.yani bu lohusa psikolojisi heriflerdede var ne alakaysa.sanki onlar dogurdu kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…