2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bisey degil canim bende bayildim o ninniye ya

hatta esim geldi onada dinlettim cok sevdi

erken degilmi ya daha dis cikartmasi icin
beyazlik varmi dis etinde ?

konu acilmisken hani o dis etleri icin jeller varya bebekler icin
onlari cok önermiyorlar
ben discimle konusmustum oda fazla kullanimi iyi degil dedi aciklama yapmisti ama unuttum kizlar

ikinciside hani bebeklerin dis kasiyicilari var ya
genelde onlarin icinde sivi oluyor
biz icinde sivi olmayan plastik seklinde olanlardan aliyoruz
o sivi sade su degildir diye tahmin ediyor esim ,eger bebek disiyle delerse o siviyi yutmasin diye plastik olanlari kullaniyoruz

valla ben de az önce biraz araştırdım da 2. aydan itibaren diş çıkaran bebişler olabiliyormuş
zaten bizim oğlan 3,5 aylık oldu bile
henüz belli bişey yok ama az önce huysuzlandığında elimi yıkayım parmağımla dişetine masaj yapar gibi yaptım sakinleşip gülümsemeye başladı

ayy ayyy cikartmaya basliyor desene
ins. sakin sorunsuz cikar disciklerii :))
öp kokla cinarini benim icin canim

kizlar hani bebegin yatagin ucunda dönencesi varya tuan onla oynarken bebegin kafasina düsürdü bugün (
aldim hemen emzirdim 10 dk sonra sakinlesti emdi
ozamandan beri devamli uyuyor bebek sisme falan bisey yok cokda agir degil ama iste
uyandi emdi geri uyudu hayla uyuyorrrr

icim rahat degil esim gelince ona demistim düstü diye oda dönencenin üstündeki ayicik sanmis
simdi gene söyledimde beni baya telaslandirdi
büyük cocuk degilki anliyim bisey olup olmadiginii

günaydinnnnnnnnnnnnnnn
burasi yagmurlu ve 6 derece kizlar simdi disari cikicaz iyi gelir belki bebise
bebisler hastalandiginda neler yapiyorsunuz ?? umarim pazartesie kadar atlatir bebis

istanbulda hava çok kaplı tamda eşim evde ama eve tıkılıp kaldık yaa
ne olrdu bebişler biraz büyük olsaydı şimdi üşüyecekler diye eve hapsoluyoruz

herkeze slm burdada hava bi kapanıp bi açılıyo sıkıcı yani..
ve kasıklarım feci ağrıyo 3dündür regl olucam hafif gelmiş gibi olsada kurtulsam :))
bebişimde maşallah çok iyi bu arada gaz sorunundan kurtulduk kolik diye bişi kalmadı kolik önleyici bibeon alıp kurtulduk şimdi kızıyorum kendime bebişe neden daha önce almadık bu biberonu diye çocuğum uykuyu unutmuştu (
gecede huysuzdu saat 4 te bıcı bıcı yaptık kızımla sonra bi uyudu mamaya zor kaldırdım :))

selamlar kızlar
ooooo bebişim09 hoşgeldin uzun zamandır yoktun sevindim kızının iyi olmasına
Sibel çok sağol arayıp sorucan dr.umuzu aşıya gitmeden bakalım ne diyecek . Dişleri çıkarsa nasıl emzircen kız koparır valla ben hep onu düşünüyorum :))
Canan Tan ın nesi var ? kaldır canım sen dönenceyi yada sen yanındayken tak sadece

Bu arada kızlar Derin e body almak dışarı çıktım inanılmaz kalabalık plazalar fakat iyi haber mother care bir reyonda Ykm çocık ve bebekte tüm ürünlerde % 50 inidirim var bugüne özel vakti olan gidip baksın millet çıldırmış gibi alışveriş yapıyordu .

bende alisveris yapmak istiyorunmmmmmmmmmmmmmmmmm özlem yaa
derini giydirip bize moda sow yaparsiniz artik :))

Tanin üstüne dönencesi düstü dün cok uyudu emmeye uyandi aninda uykuya daldi ama baktim ben yani hic biseyi yok suanda sisma morluk falan yok
ben Tan Tuan üssüttük canim tekrardan ya
Tuandan gecti bize okadarda emziriyorum süt korur diyorlar aama geciyor genede
2 aylik olucak iki defadir üsüttü okadarda dikkat etmeye calisiyorum aslinda

tarzimi degistirmeye karar verdimmmmmmmmm boyada yaptiricam
gölge yaptirmak istiyorum aslinda ama diplerini elletmeden yaparlarsa o sartla kabul edicem
doktorum önermedi boyatmayi

bide kiyafet bulamiyorum kizlar ben kendime ya
eski kotum ve baska kotum oluyor fakat yanlardan fazlaik cikiyor .... anca bol tunikalar giyip altinada tayt yada kilotlu corap giyiyorum ..... etekde giyemiyorum malesef bacagimda catlaklar olustu

siz nasil giyiniyorsunuz göbekleri nasil saklicaz ya disari cikarkene
yeminle bugün aynaya baktimda kendimi 35 yasinda kadin gibi hissettim benneyaptımki
acil degisiklige ugramam gerek
cok klasik ve SIKICI görünüyorum benneyaptımki
bide ne var biliyormusunuz bazen tek cikiyorum ya alisverise falan sanki daha yeni büyümek üzere olan bi kiz gibi hissediyorum kendimi sacimdan kiyafetimden dolayi

bi topik acsak benim gibi kiyafet bulmakda zorlananlar varsa onlarda katilsin
birbirimizin kiyafetlerini düzeltelim
mesela bi body aldim kotumuda giyince fazlaliklar belli oluyor body tunika seklinde olup biraz bol olmasina ragmen ......... sanirim ben hic pantalon giymemeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bısı dıcem ben sıze gunce hazırlayan arkadaslar varmı aranızda el ve ayak ızını nasıl alcaz bnm kız elını cokt acmıyo ama yapan varsa bı yardım edın nolurrr kız yasına gırcek hala guncesı eksık gercı fırsat verse hazırlıcmda gunluk ne yazcam ben benımkı bıtek aglıo bıde emıyo bugunun sayfasına dunun aynısı yazcam artık hergun bole olcek dunun aynısı:)

özlemcim canım aklın karışmasın sibele katılıyorum her doktor bebeğe göre yönlendirme yapıyor olmalı,sonuçta aşı konusunda yanlış hareket edeceklerini düşünmüyorum bizde yazılanlara göre yorum yapıyoruz ama en iyisine yine kendi doktorumuz karar verir.

canancım geçmiş olsun hayatım,sen yindede dikkat et havaya dışarı çıkartırken.kıyafet konusuna gelince ,ben hala eşofmanlarla takılıyorum( istanbula gidince alışveriş yapıcam artık,burda zaten istediğim gibi bişeyler bulamam bulsamda dışarı çıkıp gezilcek yer yok.bekle beni istanbul diye avutuom kendimi:-tatlicadiarzu-

çiğdemcim valla kaç gündür bende onu düşünüyorum,hem ellerini açmıyor hemde açsa bile neyle boyayıpta baskısını alıcam diye:uhm: aslında okulda çocuklara kullandırttığım parmak boyalar var onlarla boyayıp izini alabiliriz ama çok çabuk davranmak lazım hemen basıp,temizlemeliyiz.bu ayın sonunda iyce açarlar heralde ellerini.yada aklıma bişiy geldi benim oğlan poposu açılınca çok mutlu oluyor acaba poposunun izinimi alsam delikafaduldenlaelaelaelaelae

.yada aklıma bişiy geldi benim oğlan poposu açılınca çok mutlu oluyor acaba poposunun izinimi alsam delikafaduldenlaelaelaelaelae

sırnaşık şey :roflol: delikafadulden kaydirigubbakcemile3
dene sekerim minicik minicik popolari var yaa delikafadulden

kizlarrrrrrrr benim minik oglum duymasin aramizda kalsin -tatlicadiarzu-
bizimki cok pitliyim duruyor kocaman adam gibii
bugün babasinin kucaginda alisveriste bi pitladi kokusu bana kadar geldi :roflol:
bide ikinmak icin beyefendi kucaga gelmek istedi kucaktayken daha iyi kaka yapiyorlar sanirim şutarafagitti

ayy allah iyiligini versin hülyaa delikafadulden poposunun izini alcan haaa :roflol:
benimde kafaamda hep bu çiğdem el ayak izi meselesi ama boya bulamıyorum inşallah büyümeden izleri alabiliriz :lepi:
canan berruda kucamda yapıyo kaka ama canı isteyince.istemeyince hiçbiyerde yapmıyoo kafamçokkarıştı

iyigeceler kızlar ben hala ayaktayım mirmirmirmir sorun kızım değil çok şükür o uyuyor akşam iş çıkışı eşim aradı bebek mağazalırını dolaşacaktık kanguru bakıcaktım hemen eve geldim kızı emzirip anneme bırakıp çıktım kangurumuzu aldık pahalı bişy almadım kaçay kullanılıcak sonuçta diye ama güzel sırt destekli çift taraflıda kullanılıyor aynı mağazada baby 2 go nun bebek arabasına baktık tentesi tamamen kapanabiliyor sürüşü kolay çok konforlu yanlız ağır bir araba peşin 250 tl diyor resmini bulabilirsem eklicem fikir verin bana cihiccoyla onun arasında kaldım neyse işimizi halledip eve geldik sonra annemlere geçtik bir saatliğine diye ama muhabbett uzadı tabi bende bu satte anca mutfağı toparlayıp yarın için yemek hazırlıyorum :bbo:yarın usg sonuçalrını alıcak kayınvalidem pazarteside doktora göstericez dua edinde kötü bişey çıkmasın:Saruboceq:

buarada kızım hala biberonu tutmuyor cebelleşip duruyormuş biberonla işin kötüsü huy edindi emzirikende aynı şeyi yapmaya başladı zor zaptediyorum kucağımda düşünün 30 cc lik mama hazırlıyor 10 ccni bile içmiyor kaşıkla vermeye çalışıyormuş annem biraz aç karnına bekliyor kuzum beni ( bugün geldim eve uyumuş hiç içmemiş ( mama kaşığıda aldım ona offffff kaşığa alışsa bari

senağlama senağlama sevgicim cok üzülüyorum cnm yaaa.kıyamıyorum kardelen çiçeğimee.yawrum annesini bekliyormuş senağlama
canım lütfen sen bari üzülme de sütünü etkilemesin.cok dua edicem sana tatlım. :Saruboceq:

canım bende geçen hafta baby z togonun arabasını aldım 300 tl ama çok hafif çok kola kapanıp açılıyor ve sürüşü çok kolay ben zevkle kullanıyırum birazda ufak tefek olduğum için çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…