arkadaşlar 3 aylık korunma iğneleri var sağlık ocakları yapıyormuş yalnız tekrar bebek isteyince 18 ay olmayabiliryormuş ben biraz araştırıcam siz ne düşünüyosunuz bu konuda
bugün bende doktorumun önerisiyle o iğnelerden yaptırmaya gittim sağlık ocağına.
hemşire naaptı etti beni yaptırmamaya ikna etti.
Onu kullanınca adet olmuyormuşsun. Ne gerek var vucuduna hormon vermeye dedi.
bir süre eşin korunsun sen kendini toparlayana kadar.
sonrada ria takır dedi. bende düşünüyorum hala ne yapsam blmiyorum.
Neticcedde hepsinin bi yan etksi var.
GÜNAYDINNNN HERKESE.... kızlar benim oğlanın eli sürekli ağzında engel olamıyorum emziğide atıyor yalnızca elini istiyor eldiven olmasına rağmen parmakları ağzının suyundan buruş buruş olmuş ya.ay başında kontrolü var bakalım doktor ne diycek:çok üzgünüm:daha bu ayda diş çıkarmaya başlamaz umarım
bugün doğum günüm bakalım hatırlayan olacak mı?senağlama.
GÜNAYDINNNN HERKESE.... kızlar benim oğlanın eli sürekli ağzında engel olamıyorum emziğide atıyor yalnızca elini istiyor eldiven olmasına rağmen parmakları ağzının suyundan buruş buruş olmuş ya.ay başında kontrolü var bakalım doktor ne diycek:çok üzgünüm:daha bu ayda diş çıkarmaya başlamaz umarım
bugün doğum günüm bakalım hatırlayan olacak mı?senağlama.
Spiral (RİA ) İle İlgili Genel Bilgiler, Spiralle Korunma ,Spiral Fiyatları Ücretleri Çeşitleri İmperia
burdada ria hakkında detaylı bilgi var takılması için adetli olmak gerekmez diyor ama sağlık ocakları adetin 3 günü gelin diyorlar kafam karıştı şimdi
Asiyecim doğum günün kutlu olsun. Canım çıkart artık o eldivenleri, bak gelişimini engellersin, gelişebilmek için ellerini tanımaları gerekiyor, ellerini tanımak için ise onları ağzına götürüp emiyorlar. Bu çok normal bir durum tam tersi yapmaması bir sorun olurdu. Elini ağzından çekme bu dönemde ileriki aylarda devam ederse çekmelisin ama.
Bunlar diş çıkartacağı anlamına gelmez(bu aylar için en azından). He damağında beyazlık ve şişlik varsa bilki yakında bir diş patlatacaktır ama elini ağzına alması sadece elini tanımak istemesinden. Daha salyaları akacak böyle şakır şakır, Neva'da şu an öyle bir sorunumuz var. Ağız salgıları artarmış bu aylarda, bebelerde o kadar salgıyla başa çıkmayı öğrenene kadar şakır şakır akacak işte :))) Bide baloncuk yapıpı oynamıyorlar mı o tükürüklerle bayılıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?