2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese fazla vakit ayıramıyorum ama elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum buraya
aklımda kalanlara yazayım önce zuhalcim ben faceye pek giremiyorum orayı takip etmek çok zor
burası bana daha iyi geliyor bide seviyorum kkyı ya
kardelen gündüzleri bir yada iki kere uyuyor genelde iki kere öğlen ve akşam üstü uykusu
gecede 11 gibi yatıyor bazen 12 yide buluyor akşam üstü uykusunu kaldırmayı düşündüm ama
biz geç geliyoruz eve benim 7 yi eşimde 8 si buluyor oyüzden diretmiyorum uykusu geldiği zaman uyuyor zaten uyurkende hem ben hemn baba yanında olucak yoksa uyumuyor
süt içmeisnde bir problem yok ama ben vermiyorum kansızlık sorunumuz var çünki
bebelac junyoır devam ediyoruz kardelen 19 aylık daha yeni 10 kilo oldu boyuda 82 cm
iştahsızlığımız tam gaz devam ediyor :S
hiçbirşeyi bulamaç yemiyor sabahları haşlanmış yumurta patates kızartması filan

kardelene ananesi bakıyor allahtan bakıcı derdimiz yok
buaralar ananesinden bana gelmek istemiyor kıyamet kopuyor
önceden işten gelir gelmez boynuma atlardı (

geçmiş olsun belkıscığım, biran önce sağlığına kavuşur inşallah baban canım.

çok teşşekkür ederim iyi dilekleriniz için hanımlar, zuhal malesef ankara veya istanbul bize çok uzak. mersin de ya da adana da olacak babam ameliyatı

bizdede vardı süt içirme problemi. her yolu denedik içirmek için. ballı,nesquikli,meyveli,hiç birini içmedi.
meğer sade içecekmiş beyefendi :) okadar basitmiş.bende tatlandırmakiçin uğraşıyorum.
şimdide 1 çay bardağına yakın içiyor.peynir,yoğurt telafi eder sanırım. değişik şeyler dene canım sevdiği bir tadı elbet bulacaksındır. pipetle falan oyun yapar gibi belki sever.
bizde kahvaltısını hala karıştırıp yediriyoruz. iyimi ediyoruz bilmiyorum.böyle yapınca hepsini bitiriyor diye.kilomuzda 10 kg. boy 82

merhaba kızlar uzun süredir bende yazmıyordum özlemişim valla...selincim hayırlı olsun demek arwin abi oluyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim kızımda 11 kg 83 cm inanılmaz yaramaz dışarı çıktığımızda kesinlikle bebek arabasında oturmaz hep koşar gezmek ister.
iştah sorunu bizdede var daha doğrusu kahvaltı bizim için sorun kesinlikle domates peynir vs yemez kahvaltıyı oyun yapıp batırır sütümüzde sabah ve akşam 200ml cicibebeli içer.hatta içmeden yatmaz.
şu aralar babası yok görevde 1 ay oldu gideli arada aliiiii aliii diye çağırır :)baba demez. anne der. babası olmadığı için üzerime iyice düştü.daha 2 ayımız var gelmesine bakalım zaman nasıl geçecek.
hepinizi çok özledim face eklemek isterdim ama isimlerinizi bilmiyorum

merhaba kızlar,belkız geçmiş olsun babana ınsallah amelıyatını başarıyla atlatır.
sevgi merhaba nasılsın neden facede yoksun ..10 ekimde kızlarla bulusacagız kalamışda sende katılsana..bende gelıcem samsundan ınsallah..kardelen nasıl yurumesı ıstahı keyfı,sen neler yaptın işyeri yine aynı sömurgeci yermi..
erdemde uzun zamandır kılo alımı yok 11.200 gr boy 84 cm ..adam nasıl kılo alsın yedıgını anında kaka yapan cınsden azıcık içinde tutsa..

selam kimse yok bugün kızlar
şirincek canım kardelende çok yaramaz
yaramazlıktan öte inatçı ve sinir küpü
istediği olmayınca yıkıyor ortalıığı ağlamaktan
boğazı parçalanıyor ama yinede susmuyor
çok akıllı ama illallah ettiriyor valla
iştahsızlığı beni çok yoruyor özellikle bütün günüm ona
bişeyler yedirmekle geçti desem yeri var
sabah yarım haşlamış yumurta
yarım köfte 4-5 patates kızartması
öğle iki çatal makarna yarım dilimden daha az karpuz
biberona yatığım sulu muhallebi kaşıkla yemiyor çünki
akşam hiçbişey yemedi sütün içine kaşık maması karıştırıp onu verdim
bu saat oldu yedikleri bunlar ben nasıl kafayı yemeyim söyleyin :S

merhaba.ben ancak bilgisayar başına oturdum.sabah kurs vardı,akşamda gezmeye gittik.biz uzun zamandır tartılmadık sabit durmuyor ki.ben kucağımda tarttım ama epey oldu.kızım hala günde 2 kere emiyor belki bırakınca süt içer diye de pek uğraşmıyorum artık.emmeden uyumuyor.

slm kızlar burasıda canlanmaya başlamış ne güzel tadı başkaydı tabi buranın ilk anlarımızı ilk heycanlarımızı burda keşfettik.selincim hayılrlı olsun bebişin canım .kızmı erkkemi kaçırdım valla. bbeiş sende yoktun baya buralarda .oğlun nasıl canım .bzide yaramazlıklar tama gaz devam.bu akşam deprem oldu .ay çok korktum direk aklıma oğlum geldi allah hepsini korusun

blkısçım geçmiş olsun babana canım allah acil şifalar versin

teşekkür ederim sevgicimopuyorumnanaktan

nisa da süt içme problemi hiçolmadı maşallah nisa süt hastası , 2 güne 1 paketi biritiyor:1shok:

teşekkür ederim canım, inşallah başaracağız:Saruboceq:

merhaba canım, geçmiş olsun ben de haberlerden izledim, allah herkesi korusun, biz uzaktayız ordan amaa sanki bir daha o kötü günler yaşanacakmış gibi aynı korku bizde de oluyor.

bizim cadıyı cuma günü götürmüştüm sağlık ocağına, 13 kilo 87 cm geldi artk Nisa yı 3 yaş kıyafetler de kesmeycek 4 yaşa geçeceğiz gibi görünüyor:roflol:sırnaşık şey

benim oğlan 12 kilo, sorsanız bana 'oğlanın iştah sorunu var' derim. cumartesi pazar 1 öğün yemek yedi sadece. kahvaltı zaten yok. cumartesi öğlen bezelyeli pilav yedi pazar akşam da 2 köfte büyüklüğünde tavuk ile 3 yemek kaşığı kadar yoğurt, ha bir de yarım muz,yarım kutu ayran...aralarda ve geceleri hep emiyor. sanırım beni emdiği için bende pek yemek yemiyor emmeyi bıraktıktan sonra ne olacak merak ediyorum.

emmiyor herhalde değil mi senin ki?

benimki sabaha kadar emiyorkafamçokkarıştı, gün içindekileri de saysam belki 10-15 defa emiyodur...beni bi geceleri bir de haftasonları görüyor diye de bişey diyemiyorum...

bizim cadıyı cuma günü götürmüştüm sağlık ocağına, 13 kilo 87 cm geldi artk Nisa yı 3 yaş kıyafetler de kesmeycek 4 yaşa geçeceğiz gibi görünüyor:roflol:sırnaşık şey

hay maşallah. 86,8 cm 2 yaş çocuğunun ortalama boyuymuş. bakıyorum boyda sıkıntısı olan pek yok. kilo olarak da aslında çok sıkıntılı yok. aslında oğlan 12 kiloya bir anda çıktı ben de panikledim çocuğu yürüyüşe başlatmıştımnaniknanik obez olmasın da... neyseki boyuna göre normalmiş:Saruboceq:. 11,7 kilodan ishal yüzünden 11,3e düşmüştü 1 ay içinde 12 kiloya çıktı bu yüzden takip edicem hızla kilo alırsa kötü yani. pilavı çok seviyor sıkıntıolursa pilavları az ver diyecem bakıcısına.

bundan sonra çocuklarımız her 6 ayda 1 kilo alacaklar inşallah (6 yaşa kadar)
ve her 6 ayda ortalama 3,5 cm boyları uzayacak. (5 yaşa kadar)

erkek çocuklarımız 3,5 gibi kızlar ise 4e biraz daha yakınken 1 metre boya ulaşacaklar...:ecrin_bebek:

evet yoktum uzun bir süre.oğlun derken benimkini mi sordun anlamadım benim 2 kızım var canım.iyi çok şükür ve de yaramaz.ablamız okula başladı sağolsun hiç ders yaptırmıyor.iyikide kızım okumayı geçen yıl öğrenmiş valla şükrediyorum yoksa asla doğru dürüst çalışamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…