elif inan okuyunca içim cız etti, ben de çalışıyorum, öğretmneim ama ben 3 te evde oluyorum. kızımla çok kaliteli zaman geçiriyoruz. çok haklısın eğer 5 ekadar çalışıyorsan oğluna zaman ayırnak elbette zor, belki de o d ailgi beklediği için daha da bebekleşiyordur. sana tavsiyem şu: bırak ev işi kalsın, bırak yemek te kalsın, temzilik kalsın, işten gelince üzerini değişir değişmez ilk yarım saatini çocuğuna ayır, onu okşa sev şakalar yap,oyun oyna, yarım saat sonra da yenmek hazırlığına başlarsın.
inna ki ben de çoğu zaman öyle yorgun geliyorum kii, adım atacak halim kalmıyor ama işten gelir gelmez en az 15 dakkamı kızıma ayırıp sonra mutfağa geçiyorum, mutfakta d aberaber oluyoruz genelde. o da benle yemek yapıyorkendi çapında:roflol: eğleniyoruzhihoyyyt yemeği geceyapabilirsin mesela, ertesi günün yemeğini, temziliği de geceyapabilrisn o uyuyunca. biraz uykudan ve zamnadan fedakarlık yaparsak bu iş oluyor inanopuyorumnanaktan
merhaba.evet çoktandır yazmıyordum.okulu değiştirdim ve çok yoruluyorum,sınıflar kalabalık.sen nasılsın?a.s.
saol cnm bizde iyiyiz çok şükür...
konuşma konusunda: ewt duyduüğu her kelimeyi söylemeye çalışıyo..cünle kurmaya yeni yeni başladı....mesala memesini arıyordu dün bitane verdim,bi diğerinide gördü aynen şöyle söyledi...aaaa budada vaymış....:dance:
herkese iyi akşamlar, bu günlerde o kadar stresliyim ki sadece ağlamak istiyorum şu an.dejarj olmam gerek.
az önce babmla konuştuk, moralim bozuldu, geçen mayıs ayından beri süregelen bir kalp sıkıntısı vardı, tam ameliyat olacaktı boyun damarlarının %80 tıkalı olduğu tespit edildi, bütün yaz 2 kez riskli bir operasyon geçirdi, şah damarına ve diğer damara zorlu operasyonlar sonucu stend takıldı, derken stendin vücuda uyum aşamaıs beklendi, nihayet babam mersindeki bütün hastaneleri gezmiş, gittiği her hastane olumsuz konuşmuş, çok kritik bir ameliyat olacak, damarların çok ince demişler.
yarın bir de Adanaya bak dedim amaa adana da ameliyat olsa kimseyi tanımıyoruz, kan bulma sıkıntısı olacak, kardeşim askerde:a015:, ben uzaktayım ablam uzakta:çok üzgünüm:, yapayalnız kaldılarklava: delirecem yaaaa
elif bugün oğluşunla çok güzel zaman geçirmişsiniz, eminim o da nhuzurlu uyumuştur yavrucakopuyorumnanaktan ben nisa yı1 yaşından beri banyoda ayakta duş aldırıyorum, benim için de çok rahat oluyor, banyo yapmaya bizimki de bayılıyor, benle duş aldığı çok olmuştur.
Nisa maşallah artık her kelimeyi söylemeye başladı. çok hoşumuza gidiyor, önceden çok heyecanlanırdık pat- çat kelime söylediğinde, oysa şimdi hergün yeni bir kelime öğreniyor, şaşırmıyoruz artık:hulya:
en geç söyleidği kelime anne oldu, o kadar bekledimki, ağzından bir kez anne kelimesi duyabilecek miyim rabbim diyordum, son 1 aydır bana anne diyor, o kadar özel bişeymiş kii,çok gurur verici benim için.
belkıs babana geçmiş olsun inşaallah biran önce sağlığına kavuşur.
semra benim yeni okulumda eski okulumun yanında Ali Cevat Özyurt.
buranın tekrar canlandığı görmek ne güzel
elifezgi hoşgeldin ben de çalışan bir anneyim neler yaşadığını çok iyi biliyorum keşke çalışmak zorunda olmasaydık ben ağustos ayında bakıcı değiştirdim ve bu bakıcımızla birlikte birçok değişti oğlam artık bilinçli gibi geliyor ha belki yaşının gereği böyle olacaktı ama bu bakıcımız daha ilgili olduğu için oğlumda bir sürü olumlu gelişme var şükürler olsun bakıcımıza da anne diyor ve onu çok seviyor benim içim daha rahat bir şekilde aklım onda kalmadan işe geliyorum diyeceğim o ki olmazsa bir de bakıcı değiştirmeyi deneyin güvenebileceğiniz birini bulursanız bir de o yolu deneyin sonuçta biz ne kadar uğraşsak da onlarla ilgilenebileceğiz zaman kısıtlı oluyor annenin yerini tutmaz ama bakıcıyla da geçirdiği zamanın kalitesi bakıcının ona olan ilgisi de çok önemli diye düşünüyorum
selin 2. oğluşunu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin arwin'di değil mi bizim şubat oğluşumuz kocaman öpücükler size
ohhh ne güzel burda yeni birilerini görmek.çocuklarınızın gündüz uykusu kaç kez ve kaç saat arkadaşlar?
bir de benim kızım kahvaltı yapmayı sevmiyor.süt ve ürünlerinden hiç hoşlanmıyor.süt içirebilenler nasıl başardınız bunu?görümcen yarı uyurken ver dedi,denicem bakalım.inşaallah içer.ablamız 6 yaşında hala yatmadan içiyor ama oda yemek yemeyi sevmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?