Allah kolaylık versin benim oğlanın bir de okula başlamış kardeşi olsaydı ne yapardım bilmiyorumakannehirevet yoktum uzun bir süre.oğlun derken benimkini mi sordun anlamadım benim 2 kızım var canım.iyi çok şükür ve de yaramaz.ablamız okula başladı sağolsun hiç ders yaptırmıyor.iyikide kızım okumayı geçen yıl öğrenmiş valla şükrediyorum yoksa asla doğru dürüst çalışamazdı.
belkıs allah acil sifalar versin babana.gecmiş olsun.
ohhhh yarın okul tatil.kısmet olursa grip aşısı olmayı düşünüyoruz ailece.ama küçük biraz öksürüyor belki yapmazlar.sizlerden yaptıran oldu mu acaba?
hay maşallah. 86,8 cm 2 yaş çocuğunun ortalama boyuymuş. bakıyorum boyda sıkıntısı olan pek yok. kilo olarak da aslında çok sıkıntılı yok. aslında oğlan 12 kiloya bir anda çıktı ben de panikledim çocuğu yürüyüşe başlatmıştımnaniknanik obez olmasın da... neyseki boyuna göre normalmiş:Saruboceq:. 11,7 kilodan ishal yüzünden 11,3e düşmüştü 1 ay içinde 12 kiloya çıktı bu yüzden takip edicem hızla kilo alırsa kötü yani. pilavı çok seviyor sıkıntıolursa pilavları az ver diyecem bakıcısına.
bundan sonra çocuklarımız her 6 ayda 1 kilo alacaklar inşallah (6 yaşa kadar)
ve her 6 ayda ortalama 3,5 cm boyları uzayacak. (5 yaşa kadar)
erkek çocuklarımız 3,5 gibi kızlar ise 4e biraz daha yakınken 1 metre boya ulaşacaklar...:ecrin_bebek:
evet bizim kız yaşıtlarına göre epey boylu eee 1;92 babayla 1,72 anneden doğan çocuk böyle oluyor demekkisırnaşık şey Nisanın baba tarafı da anne tarafı da hep uzun. napsın garibim, ilerde sporcu olur belkibilmiyorumkismile
12.50 lira ücreti,biz de yarım doz yaptırdık ve prospektüsünde de 2. yarım dozdan bahsetmiyordu,gerek yok dediler.yeterliymiş.
belkıscım çok geçmiş olsun babana. Allah acil şifalar versin, yardımcısı olsun!!!
Bu arada ben de geldimmmmmmm:))) Neva kahvaltısını yaparken bi bakim dedim. Neva da iştahsız bir kız çok zor beğendiriyorum hatta bazen günlerce ağzına süt haricinde bişey sokmadığı oıluyor ama yediği zaman da iyi yiyor özellikle yayla çorbası şehriye çorbası pilav (bulgur, pirinç) bir de makarna. Şu an iştahı iyi maaşallah kilosu 12,200 e ulaştı boyu da zaten hep yaşıtlarına göre iyiydi şu an 88 cm:)
Belkızcım Nisa kuzusu nasıl bahara doğru geliriz yine buluşalımHem bahara kadar iyice büyümüş olurlar belki bizimle uğraşacaklarına kendi başlarına oynarlar da biz de şöyle güzel muhabbet ederiz:)
kızlar bende şubat 2009 annesiyim 21 aylık bir oğlum var..bayağıdır burdayım ama bu bölüme hiç girmemiştim ,şimdi görünce yazmadan geçemedim..allah hepimizin çocuklarına sağlıklar versin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?