ah aahh azıçık doğum kilosu kalsaydı bende ne güzel olurdu...kalmadığı gibi olanıda götürdü.:2:
ay çocuk gibi görünüyorum....görenler bu senin kardeşin mi diyorlar oğlum deyince sen daha çok küçüksün deyip şaşırıyorlar...bu arada 45 kiloyum...kendi yemiyor onunla uğraşacağım diye iştahım gidiyor yiyemiyorum:47
yemek konusunda kendi zevkine bırakmak gerekiyor dediğin gibi.
benim oğlum çok iştahsız bronşit geçirdi 10 gün hastanede kaldım kilo verdi 5,6 ay oldu yeni 1 kilo aldı...yemek yemiyor çok iştahsız ve emmeye çok düşkün beni emzik gibi kullanıyor ağzından çıkarınca kıyameti koparıyor onun için sütten kesmeye karar verdim tabi bu kolay olmadı...1 aydır ugraşıyorum tam anlamıyla 1 haftadır vermiyorum.ama hala unutmuş degil. sabaha kadar uyumuyoree kolay degil çocuk sevgilisinden ayrılıyor
siz ne yaptınız hala emziriyormusunuz
geçmiş olsun, dirseğini zorladın mı ya da çok mı sınav okudun bu aralar...genelde zorlandığında olabiliyor. geçmezse bir ara doktora git bence.herkese merhaba okuldan geldim bir bakayım dedim.herkes iyidir inşaallah.benim büyük okulda küçük uyuyor.aslında çok işim var ama canım istemiyor.okunup,yazılacak bir sürü sınav var.ev işleri zaten malum.kolumda da tam dirsekte bir acı var ve beze gibi bişey.zorlamadım ama bilemiyorum.inşaallah geçer bir an önce yoksa bunca işin arasında nasıl dr.a giderim.
herkese merhaba okuldan geldim bir bakayım dedim.herkes iyidir inşaallah.benim büyük okulda küçük uyuyor.aslında çok işim var ama canım istemiyor.okunup,yazılacak bir sürü sınav var.ev işleri zaten malum.kolumda da tam dirsekte bir acı var ve beze gibi bişey.zorlamadım ama bilemiyorum.inşaallah geçer bir an önce yoksa bunca işin arasında nasıl dr.a giderim.
geçmiş olsun canım...hem iş hem çocuk çok zor Allah yardımcın olsun..
evet çalışıyorum, aramızdaki bağ bu şekilde daha güçlü oluyormuş ve güven duygusu daha fazla gelişiyormuş. emme sebebiyle yanımızda yatmasına da 2 yaşına kadar izin var(dinen). iki yaşa az kaldı. bakalım neler olacak. önümüzdeki aylarda emzirmeyi bırakma mevzusunu daha çok konuşacak gibiyiz.gençmi gösteriyorum sıskamı onu bilemicem
zaten yaşım 24 oldu benim
evet avatardaki oğlum orda 1 yaşındaydı biraz tombişti şimdi daha zayıf.
1 yaşındaykende 11 kiloydu şimdide 11 kilo oda yeni kilo almış hali.
valla iştahsız çocukla uğraşmak çok zor...neyse emzirmediğim için mecburiyetten yiyor. inş. daha çok düzelir.
yatmadan önce yemek yiyorsa ne güzel fazla rahatsız etmez seni...o zaman 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorsun...bu arada çalışıyormusun çalışıyorsan çocuk seni özlüyordur emince aranızda sevgi muhabbet olur daha iyi.
evet benim oğluş ön yargılı bir şelikde yedirmeye çalıştığımız şeyleri reddediyor. akşam yemek yediremedim ve aç aça yattı sonra da gene sabaha kadar kavga ettik.
gece öksürdüğü için sabah bal yedirmeye çalıştım. ağzını açmadı ben de zorla 1 çay kaşığı balı ağzına soktum. arkadan bal istemeye geldi mutfağa:) sıpa ...tamamen önyargı işte...ilk defa değil bu...üzüm yemeye de bu şelkilde başlamıştı. önce sorla sonra kendi isteğiyle...
sevgi tatil yapıcan demek ne güzel.benimki de sadece uyurken emiyor gün içinde emzik vermiyorum.adı emcik,bazende memecik oluyor.ablamız 5 yaşına kadar emmişti zor bıraktı.sigara gibi tiryakilik yapmıştı:)
uykusunun düzelmesi ne güzel umarım bizim de emmeyi bırakınca uykumuz düzelirzaten bu çocuklar ya memeye ya emziğe düşkün oluyor...
mirza emzik kullanmadı beni emzik niyetine kullandı. gece ağzından çıkınca kıyameti koparıyordu kafayi yiyecektim.:83: bir haftadır tamamen sütten kestim yeni yeni uykusu düzelmeye başladı.
SEVGİcim sanada iyi tatiller tadını çıkar.:87:
ay 5 yaşmı
hakikaten siğara gibi güzel benzetme:86:
zaten emziğe alıştırması bir mesele bıraktırması.
mirza biboron istemiyor. herkez diyor alıştırma...bende gece acıkır diye kıyamıyorum bişey olmaz diyolar...ne yapsam acaba
beğeniriz ama o yarışmaya biz de mi katılsak acaba:)aradaşlar akerin yarışmasına katıldım oğlumu begenirmisiniz
link versem sorun olurmu acaba.
bu saatten sonra gece acıkmaz bence kardelen artık geceleri kalkmıyor
bencede alıştırma artık büyüyorlar ben şimdi senelik iznimde şu emzikten kurtulmayı planlıyorum
İYİ GECELER, Nisa çok şükür yavaş yavaş mızmızlanmayı bırakmaya başladı, bu aralar iyiyiz.artık iyice büyüdüğünü hissediyoruz. hergün yenibir kelime öğreniyor.dün gidelim kelimesini ilk kez kullanmıştı gide gide deyip akşamın bir vakti beni komşuy götürmüştü mesela az önce babası yastığını alıp diğerodaya gitmişti, anne anne götüydüüüü deyip beni şaşırttı, götürdü kelimesini ilk kez kullandı:))
kıyafet konusuna gelince, Nisa da beğenmediğini giymiyor, Nisa için rahatlık çok önemli, rahat etmediğibirşeyi asla giymiyor, inatla çıkarıyor, örneğin, süeter hırka tarzı şeyleri giymez,dışarı çıkarken kavga kıyamet kopar, bere şapka taktırmaz, gömlek giymez, zorla ağlaya ağlaya belkii,bazen esser tulum giymez, sanırım düğmeli olan eylerden hoşlanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?