Şeker baby ve dur2008 aramıza hoşgeldiniz sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle .
Gece çok rahat uyuyorum kızlar ben sabaha kadar deliksiz resman ve sabah zor uyanıyorum ama gece 1- 2 den önce yatmıyorum belki ondandır
Kızlar ben bugün evime gidiyorum akşam dönerim bir dolaşayım bakalım evimi özledim .
HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM
kızlar 50 mg şeker yüklemem yüksek çıktı şimdi 100 mglık yaptırıcam. zaten o suyu içmek iğrençti şimdi daha fazlasını içmek...offff... acaba 100 mglık yaptıran varmı aranızda?
Ramazan da otobüste yanımda oturan bayanla sohbet ederken konu açıldı bayanda bu firmada çalışıyormuş ve bi arkadaşına numune krem götürüyormuş bana da verdi hem karın hem meme için 7. ayında bi kullan dene dedi belki alerji falan yapabilirmiş cilde birşey yapmazsa alır kullanırsın fiyatları da çok uçuk değilmiş ve dediğin gibi her eczane de yokmuş canım sanırım netten de sipariş edilebiliyor bazı eczanelerdenkaydirigubbakcemile5
slm herkeze nasılsınız kızlar?
çok özledim sizleri, merak etmeyin iyiyiz biz kızımla..
evimizi taşıdık nazillide oturuyoduk biz aydına yerleştik taşınma telaşı ve yerleşme derken araya bayağı zaman girdi, internetin bağlanması uzun sürdü bugün bağladı..
bebeğimi tam 50 gündür görmedim ve çok özledim ama her dakika yanımda müthiş tekmeleriyle:sm_cool:
yarın gidicem dra diğer dr bıraktım burada diğer dr umdan 10 kat daha iyi bi dr var ona gidicez..
sizler nasılsınız görüşmeyeli?
ohh ya kavuştum sonunda sizlere:sm_cool::sm_cool:
aybükecim çok haklısın aslında aldığım kilolar bebeğim için hiç yararlı değil ama duramıyorum dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldikçe ama karnım hep aç hemende aklıma çikolata geliyo ve yiyiorum aslında atıştırsam bişeyler nefsimi körliycek yaptığım en büyük yanlışta gün içinde kendimi çok iyi kontrol ediyorum akşam yemeğinden yatana kadar her ne kadar meyva atıştırsamda yatana kadar acıkıyorum yatmadan önce karnımı bi güzel doyuruyorum e bu sefer yediklerim kilo olarak dönüyo bana
kızlar nasılsınız bakalım bugun oğlen saatlerınde sızın yazdıklarınızı okurken dedemın vefat haberını aldım beklenen bır olum olmasına ragmen ole yaraladıkı benı kendıme anca gelıyorum hayat ne kadar acımasız ıbret alınacak en onemlı sey asla hıc bırseyı ertelememek keske gorebılseydım onu olmeden bır kez daha ama konusmaya bıle cesaret edemedım son konusmamızda 1 hafta once o ağladı ben ağladım o benı teskın etmeye calıstı bende onun bu duyarlılığına ağladım hakkını helal et bıle demedım dıyemedım cok zordu bunu kabul etmek ve sonunda basıma geldı tembıhlemıstım bana solemeyın sakın dıye ama kara haber ıste paylasıcak kımse yk esımden baska bunu butun aılem zaten cok uzakta ve herkes erzıncanda cenaze ıcın bunu cok cabuk atlatmam lazım ağlamaktan artık baygınlık gecırıcem
kızlar nasılsınız bakalım bugun oğlen saatlerınde sızın yazdıklarınızı okurken dedemın vefat haberını aldım beklenen bır olum olmasına ragmen ole yaraladıkı benı kendıme anca gelıyorum hayat ne kadar acımasız ıbret alınacak en onemlı sey asla hıc bırseyı ertelememek keske gorebılseydım onu olmeden bır kez daha ama konusmaya bıle cesaret edemedım son konusmamızda 1 hafta once o ağladı ben ağladım o benı teskın etmeye calıstı bende onun bu duyarlılığına ağladım hakkını helal et bıle demedım dıyemedım cok zordu bunu kabul etmek ve sonunda basıma geldı tembıhlemıstım bana solemeyın sakın dıye ama kara haber ıste paylasıcak kımse yk esımden baska bunu butun aılem zaten cok uzakta ve herkes erzıncanda cenaze ıcın bunu cok cabuk atlatmam lazım ağlamaktan artık baygınlık gecırıcem
dualarınıza ihtiyacım var canlarım..ben sizler için dualarımı hiçbir zaman eksik etmiyeceğim...
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar...
gece yarısı aniden suyum boşaldı..
öyle ki resmen çeşmeden su akıyordu..ılık dı..inanın tuvaletten çıkmakda zorlandım..
tuvalette hem suyumun gelmesini engellemeye çalışıyor hemde öyle bir ağlıyordum ki..şuan bunları yazarkende hala ağlıyorumsenağlama
acile kaldırıldım..doktor hanım önce utrasonla baktı bebeğim hala yaşıyordu..
sonra vajinal muayene yaptı rahim açılmamıştı..
ama çok su kaybetmiştim..
istersen hemen yatıralım dedi..bebek yaşadığı için doğum olayı yapılmadı..ben biraz bekleyelim dedim..
bende evde yatmak istediğimi söyledim..ama antibiyotik verdi enfeksiyon riski kapmamam için..
şuan bunları yazarkende hala az azda olsa suyum geliyor ..
ve biliyorum ki ben artık bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum...senağlamasenağlama
sizlerden sadece dualarınızı esirgememenizi istiyorum...
rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın oğlumuda bana...
oğlumun bundan sonra kardeşi olmayacak..artık bir daha böyle birşey yaşamak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?