2009 Şubat Anneleri

canım bu test için aç mı gidiyosun doktora. ben nette bakmıştım aç gitmeye gerk yok diye biliyorum. bana doktor bişey demedi bende ayın 22 sinde gidecem tam ögreneyim tahliller ertelenmesin sonra

Canım aç gidiyorsun unutmaaa.Ayrıca mümkün olduğunca erken git.Çünkü bayyaa sürüyor.En az 2 kez kanda verceksin bekleyeceksin.

canım bu test için aç mı gidiyosun doktora. ben nette bakmıştım aç gitmeye gerk yok diye biliyorum. bana doktor bişey demedi bende ayın 22 sinde gidecem tam ögreneyim tahliller ertelenmesin sonra

Doktorum bana aç gelmemi söyledi ve kanı alan hemşirede aç olup olmadığımı sordu, yani ben aç karınla yaptırdım. Ama bildiğim kadarıyla aç yapılıyor bu test, bence sende her ihtimale karşı aç karınla git.

Arkadaslar ben cay içemiyorum hamile kaldığımdan beridir onun yerine günde 2 su bardağı kuşburnu içmeye başladım.Hamilelikte her bitkisel çayın içilmediğini biliyorum ama kuşburnu konusunda doktora soramadım bugüne dek.Soranınız varmı yada bileniniz acaba.

bebişim 09 tekrar hoşgeldin aramıza seni burda görmek paylasımda bulunmak güzel.

CGDM canım başınız sağolsun allah sıralı ölümler versin güzelim benimde ananem hasta ve o dahil annemler teyzemler de acı çekiyor allah kimseyi yatırıp kapılara baktırmasın . Üzülme demek kolay ama sen yinede bebeğini düşün allah sabır versin canım .
TATOŞ şok oldum yazını okuyunca oğlunu yanlız bırakmamak için hastane ye gitmiyorsun ama orası daha güvenli geliyor bana allah esirgesin başına birşey gelirse acil müdahele için oğlunun kardeşten çok annesine ihtiyacı var olumlu düşünmeye çalış canım dualarımız seninle .

Canımmmm
İnan elim ayağım boşaldı okuyunca
Sakın kaybediyorum deme, bak bebişin hala seninle
Amniyon sıvısını yeniden çoğaltmak için bir şey demediler mi? bol su içmek vs. gibi
Bu kadar dayandın birazcık daha dayanabileceğine inanıyorum ben
Umudunu yitirme, bebeğin gibi azimli ol
Bu mübarek günde dualarım seninle ve küçük meleğinle.
Allah yardımcınız olsun.

Kızlar sabah şeker testimi yaptırdım aç karnına gittim 1 su bardağı şekerli limonata tarzı birşey içtim bu içecekler farklımı ki çoğunuz berbat falan demiş ben bayıldım tadına içt,kten 1 saat sonra bekleyip kanımı aldılar sonuç çıkmıştır biraz dan gidip alıcam umarım düşük bir değerdir .100 lük çok sıkıntı vericiymiş çünkü .

Boy ölçümü
Kızlar internetten buldum bana dr.um artık boyunu söylemiyor . Fakat bu hesaplamayla yaklaşık olarak bulabilirmişiz 24.haftadan itibaren geçerli olan bir hesaplamaymış .
Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin bulunduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği ) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin boyunu % 5 +, - hata payıyla öğrenin .
Benimki FL : 43 mm
43 X 7 := 301 mm = 30 cm
Cetvel kadar olmuş :)))))

evet bende öğrendiğimde eve gidip fl sine bakmıştım çok garip geliyo insana

canım çok geçmiş olsun lütfen kötü düşünme... rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

tatoşcum çok çok geçmiş olsun allahım bizelere bağışlasın çok üzüldüm okuduğumda ya allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin fazla üzme kendini moralinin yüksek tut a.s.

tatoş çok geçmiş olsun canım inan şu anda o kadar üzgünüm ne yazacağımı bilemiyorum inşallah bebeğine bir şey olmaz Rabbim hepimizin yavrusunu korusun niye oldu bu ağır falan mı kaldırdın sebebi neymiş

evet haklısın proteyin olmazsa olmaz bende süt içemiyorum geceleri bazen bacaklarıma kıramp giriyo:çok üzgünüm:

Selam Şubat anneleri.

Benimde doğumum 5 Mart ama bana Şubat sonu gelecek gibi geliyor. O yüzden arada bir buraya da yazayım diyorum.

Gebelik şeker ölçümünü nerde ne kadara yaptırdınız?

Teşekkürler

Kızlar benim bebişe dr en son kafa çapına göre 2 hafta önden gidiyor doğumu normalde sata göre
9 şubat ama dr 24 ocak olabilir doğum dedi ben ocak annesi mi olucam ne

TATOŞcum canım yazının dewamını korkarak okudum,çook geçmiş olsun hayatım.Allahım miniğini sana bağışlasın tüm dualarmız seninle.Ne olur moralini yüksek tut.Ev yerine hastanede gözetim altında olman daha iyi değilmi güzelim,biliyorum oralarda yatmakta insanın moralini bozuyor ama acil müdahale edilmesi gereken bir durum olursa bence hastanede olman daha yararlı olur,nacizane fikrim tabi.Tez zamanda iyi haberlerini bekliyoruz

Kızlar ya benim aklım Tatoşta kaldı çok merak ediyorum ne durumda,site dışında ulaşabilme imkanı olan varsa lütfen bizede hbr versin durumunu.Allahım hepimizin bebişlerini bağışlasın bizlere

kızlar kız bebekler daha erken gelir derler bu ne kadar dogru acaba?yani benim 8 şubat görünüyor.2-3 hafta erken dogabiliyorlarmıs bu kızlar.öyle olursa bende ocak annesi olurum.ama inşallah vaktinde gelirler yawrularımız.tatoş cum inşallah oglunu kucana sag salim alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…