canım bu test için aç mı gidiyosun doktora. ben nette bakmıştım aç gitmeye gerk yok diye biliyorum. bana doktor bişey demedi bende ayın 22 sinde gidecem tam ögreneyim tahliller ertelenmesin sonra
canım bu test için aç mı gidiyosun doktora. ben nette bakmıştım aç gitmeye gerk yok diye biliyorum. bana doktor bişey demedi bende ayın 22 sinde gidecem tam ögreneyim tahliller ertelenmesin sonra
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar...
gece yarısı aniden suyum boşaldı..
öyle ki resmen çeşmeden su akıyordu..ılık dı..inanın tuvaletten çıkmakda zorlandım..
tuvalette hem suyumun gelmesini engellemeye çalışıyor hemde öyle bir ağlıyordum ki..şuan bunları yazarkende hala ağlıyorumsenağlama
acile kaldırıldım..doktor hanım önce utrasonla baktı bebeğim hala yaşıyordu..
sonra vajinal muayene yaptı rahim açılmamıştı..
ama çok su kaybetmiştim..
istersen hemen yatıralım dedi..bebek yaşadığı için doğum olayı yapılmadı..ben biraz bekleyelim dedim..
bende evde yatmak istediğimi söyledim..ama antibiyotik verdi enfeksiyon riski kapmamam için..
şuan bunları yazarkende hala az azda olsa suyum geliyor ..
ve biliyorum ki ben artık bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum...senağlamasenağlama
sizlerden sadece dualarınızı esirgememenizi istiyorum...
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar...
gece yarısı aniden suyum boşaldı..
öyle ki resmen çeşmeden su akıyordu..ılık dı..inanın tuvaletten çıkmakda zorlandım..
tuvalette hem suyumun gelmesini engellemeye çalışıyor hemde öyle bir ağlıyordum ki..şuan bunları yazarkende hala ağlıyorumsenağlama
acile kaldırıldım..doktor hanım önce utrasonla baktı bebeğim hala yaşıyordu..
sonra vajinal muayene yaptı rahim açılmamıştı..
ama çok su kaybetmiştim..
istersen hemen yatıralım dedi..bebek yaşadığı için doğum olayı yapılmadı..ben biraz bekleyelim dedim..
bende evde yatmak istediğimi söyledim..ama antibiyotik verdi enfeksiyon riski kapmamam için..
şuan bunları yazarkende hala az azda olsa suyum geliyor ..
ve biliyorum ki ben artık bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum...senağlamasenağlama
sizlerden sadece dualarınızı esirgememenizi istiyorum...
sağol canım...inşallah gebelik şekeri çıkmaz da rahat bir nefes alırım böylece...çünkü amniyon sivisi fazlalığına bu gebelik şekeri de sebep oluyormuş...ben kendim iri bebek olarak doğduğum için acaba diyorum şeker çıkar mı?? kendim ölçüyorum pek birşey yok ama...gerçi diyetle çözüm bulunabiliyormuş...bu arada evet proteini kesinlikle atlamamak lazım...bazı arkadaşları okuyorum sitede elma-armut-pırasa-domatesle hamilelik geçiriyorlar..kırmızı et ve yumurta dan korkuyorlar...halbuki hamilelikte en lazım olan protein...aman atlamayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?