- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
dualarınıza ihtiyacım var canlarım..ben sizler için dualarımı hiçbir zaman eksik etmiyeceğim...
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar...
gece yarısı aniden suyum boşaldı..
öyle ki resmen çeşmeden su akıyordu..ılık dı..inanın tuvaletten çıkmakda zorlandım..
tuvalette hem suyumun gelmesini engellemeye çalışıyor hemde öyle bir ağlıyordum ki..şuan bunları yazarkende hala ağlıyorumsenağlama
acile kaldırıldım..doktor hanım önce utrasonla baktı bebeğim hala yaşıyordu..
sonra vajinal muayene yaptı rahim açılmamıştı..
ama çok su kaybetmiştim..
istersen hemen yatıralım dedi..bebek yaşadığı için doğum olayı yapılmadı..ben biraz bekleyelim dedim..
bende evde yatmak istediğimi söyledim..ama antibiyotik verdi enfeksiyon riski kapmamam için..
şuan bunları yazarkende hala az azda olsa suyum geliyor ..
ve biliyorum ki ben artık bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum...senağlamasenağlama
sizlerden sadece dualarınızı esirgememenizi istiyorum...
Canım bazen 50 gr. lık yüksek çıkıyor ama sonra 100 gr. lık normal çıkıyor. ben 50 gr. yaptırdığımda doktor sınıra yakın demişti ve 100 gr.lıkta istemişti onuda yaptırdım sonuç allaha şükür normal çıktı. Ama 3 saat aç beklemek çok zor gerçekten:1no2:
ASLIM ACABA 100 MGLIKTA NE KADAR ŞEKERLİ SU İÇİYORSUN?? BEN 50 MGLIKTA 1 KOCA SU BARDAĞI İÇTİM VE MAHVOLDUM ŞİMDİ DAHA ÇOK OLURSA BİTERİM BEN ONU MERAK EDİYORUM
dualarınıza ihtiyacım var canlarım..ben sizler için dualarımı hiçbir zaman eksik etmiyeceğim...
kızlar...
öyle ki resmen çeşmeden su akıyordu..ılık dı..inanın tuvaletten çıkmakda zorlandım..
tuvalette hem suyumun gelmesini engellemeye çalışıyor hemde öyle bir ağlıyordum ki..şuan bunları yazarkende hala ağlıyorumsenağlama
istersen hemen yatıralım dedi..bebek yaşadığı için doğum olayı yapılmadı..ben biraz bekleyelim dedim..
bende evde yatmak istediğimi söyledim..ama antibiyotik verdi enfeksiyon riski kapmamam için..
ve biliyorum ki ben artık bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum...senağlamasenağlama
kızlar...
ASLIM ACABA 100 MGLIKTA NE KADAR ŞEKERLİ SU İÇİYORSUN?? BEN 50 MGLIKTA 1 KOCA SU BARDAĞI İÇTİM VE MAHVOLDUM ŞİMDİ DAHA ÇOK OLURSA BİTERİM BEN ONU MERAK EDİYORUM
tatoşcum çok geçmiş olsun canım allah bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inş.kendini üzmemeye çalış ve kötü şeyler düşünme lütfen iyi düşünki iyi şeyler olsun.allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın.sen iyi olki bebişinde iyi olsun :teselli:
kaydirigubbakcemile5 dostum naberrr özledim kız.
anam ben 26+3 oldum,karnım kocaman oluyo dahada şişeceğim :teytey:
olsun sağlıklı olsunda bebeklerimiz davul gibi gerilelim napcazzz senağlama.
SEN İYİSİN UMARIM .KENDİNE DE BEBEĞEDE İYİ BAK ÖPTÜMM kaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız bakalım bugun oğlen saatlerınde sızın yazdıklarınızı okurken dedemın vefat haberını aldım beklenen bır olum olmasına ragmen ole yaraladıkı benı kendıme anca gelıyorum hayat ne kadar acımasız ıbret alınacak en onemlı sey asla hıc bırseyı ertelememek keske gorebılseydım onu olmeden bır kez daha ama konusmaya bıle cesaret edemedım son konusmamızda 1 hafta once o ağladı ben ağladım o benı teskın etmeye calıstı bende onun bu duyarlılığına ağladım hakkını helal et bıle demedım dıyemedım cok zordu bunu kabul etmek ve sonunda basıma geldı tembıhlemıstım bana solemeyın sakın dıye ama kara haber ıste paylasıcak kımse yk esımden baska bunu butun aılem zaten cok uzakta ve herkes erzıncanda cenaze ıcın bunu cok cabuk atlatmam lazım ağlamaktan artık baygınlık gecırıcem
Canım ben 50 gr.lıkta 1 bardak, 100 gr.lıkta 2 bardak içtim ve 3 saat aç olarak bekledim, saat başı kan alıyorlar ama yanında biri olsun mutlaka tek gitme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?