2009 Şubat Anneleri

tatoş çok üzüldüm:çok üzgünüm:çok çok geçmiş olsun ama lütfen ümidini yitirme ALLAHtan ümit kesilmez bebeğin seni burakmıcak lütfen buna inan

ablammm dualarimiz seninle cok üzüldüm bebisin yasiyormus cok sükür
ümidini yitirme nolur dualarimiz seninle
allahtan mit kesilmez
cok gecmis olsun tekrar

tatoş dualarım seninle bebeğini kaybetmeyeceksin aklından kötü şeyler geçirme herşey yoluna giiricek allahın izniyle

tatoşcum çok geçmiş olsun canım allah bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inş.kendini üzmemeye çalış ve kötü şeyler düşünme lütfen iyi düşünki iyi şeyler olsun.allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın.sen iyi olki bebişinde iyi olsun :teselli:

dualarınıza ihtiyacım var canlarım..ben sizler için dualarımı hiçbir zaman eksik etmiyeceğim...

Canım dualarımız senin yanında, allah yardımcın olsun ve güzel şeyler düşün lütfen bebeğinle konuş o seni duyuyor tekrar çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:

canım tatoşcum allahım bebeğini sana bagıslar inşallah.kafana takma ama lütfen moralini yüksekk tut lütfen

Tatoşş bebeğine hiçbişey olmayacak bak burada herkes buna inaniyor ve sen de lütfen daima böyle düşün.. Sen çok güçlü bir kadinsin

ya yazını okuyunca şok oldum canım yaa.inanamadım resmen.allahım bebeğini saglıklı bir şeliklde kucagına almayı nasip etsin inşallah.dualarım seninle senağlama

ASLIM ACABA 100 MGLIKTA NE KADAR ŞEKERLİ SU İÇİYORSUN?? BEN 50 MGLIKTA 1 KOCA SU BARDAĞI İÇTİM VE MAHVOLDUM ŞİMDİ DAHA ÇOK OLURSA BİTERİM BEN ONU MERAK EDİYORUM

ASLIM ACABA 100 MGLIKTA NE KADAR ŞEKERLİ SU İÇİYORSUN?? BEN 50 MGLIKTA 1 KOCA SU BARDAĞI İÇTİM VE MAHVOLDUM ŞİMDİ DAHA ÇOK OLURSA BİTERİM BEN ONU MERAK EDİYORUM

Canım ben 50 mg lıkta pet bardaklar 2 bardak içtim ve 1 saat bekledim. 100 mg da 3 bardak içip 3 saat bekleniyomuş sanırım

tatoşçum evde yatma konusunda aslında bu kadar ısrarkar olmasan .gene sen bilirsin ama şu an takip açısından bence hastane daha güvenilir gibi geliyor bana .

dualarınıza ihtiyacım var canlarım..ben sizler için dualarımı hiçbir zaman eksik etmiyeceğim...

sakın moralini bozma bebeğin sana sıkıca tutunmuş işte.aksilikler yaşanmasa daha iyi elbette ama herşeyde bir hayır vardır lütfen üzme kendini hep olumlu iyi düşün.bebeğini kucağını alıp hiç bırakmayacağın sağlıklı günler geçireceğinize yürekten inanıyorum.sen de inan.ve oğlun için dua et.bizim dualarımız seninle .. .a.s.

canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm senağlamasen imtihanlı bir hamilelik geçriyorsun Allh yardımcın olsun ne olur kendini bırakma kendine dikkat et. inşllh bebegine saglıklı bir şekilde kavuşursun dualarımız seninle rabbim bebegine ve sana saglık versinr:Saruboceq::teselli:

çok üzüldüm inşallah kolay geçirirsin bu zamanı senin yaşadığın olay benim en büyük korkularımdan biri allah çocuğunu sana bağışlar inşallah senin için ve bütün anne adayları için dua ediyorum

Canım ben 50 gr.lıkta 1 bardak, 100 gr.lıkta 2 bardak içtim ve 3 saat aç olarak bekledim, saat başı kan alıyorlar ama yanında biri olsun mutlaka tek gitme.

kaydirigubbakcemile5 dostum naberrr özledim kız.
anam ben 26+3 oldum,karnım kocaman oluyo dahada şişeceğim :teytey:
olsun sağlıklı olsunda bebeklerimiz davul gibi gerilelim napcazzz senağlama.
SEN İYİSİN UMARIM .KENDİNE DE BEBEĞEDE İYİ BAK ÖPTÜMM kaydirigubbakcemile3

Canım ya okuyunca çok üzüldüm Allah yardım etsin ama kötü düşünme dualarımız hep seninle....

Bebişim09 kız nerelerdeydin sen öyle çok meraklandı bütün kızlar Allah korusun neler geliyor başa bu arada ewin hayırlı olsun Allah güle güle oturtmayı nasip etsin inşallah bi aksilik çıkmazsa ben de ayın 15 inde taşınıcam çok zordur eminim taşınma telaşı

iyilik tatlım senden nbr bende özledim kız nerelerdesin eve internetmi aldın yoksa işemi başladın a.s bende 24+1 bugun itibariyle çok şükür benim karnım kocaman ve sivri malum oğlan kendini belli edio 10 kilo aldım bile şimdiden son 3 ay napcaz bakalım :CüvCüv: sende kendine çok iyi bak canım tabiki oğluşunada muckssssss :teytey: :1hug:

Arkadaşım başın sağolsun hayatın gerçekleri işte dayanması zor ama Allah sabır versin tatlım senin şuanda bebeğini düşünmen lazım ama dikkat et

Canım ben 50 gr.lıkta 1 bardak, 100 gr.lıkta 2 bardak içtim ve 3 saat aç olarak bekledim, saat başı kan alıyorlar ama yanında biri olsun mutlaka tek gitme.

canım bu test için aç mı gidiyosun doktora. ben nette bakmıştım aç gitmeye gerk yok diye biliyorum. bana doktor bişey demedi bende ayın 22 sinde gidecem tam ögreneyim tahliller ertelenmesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…