2009 Şubat Anneleri

tatoşçum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. bebeğine hiçbirşey olmayacak.
evde niye yatıyorsun canımıniçi. git hastanede yat. kontrol altında ol.canım benim bak iyi haberlerini bekliyoruz. kalbim hep seninle, dualarımız seninle.

cgdmabky senin de başın saolsun. elden bişey gelmiyor. bebeğini düşünmeye çalış canım. fazla yıpratma kendini.

TATOŞçum
gözlerime inanamadım canım ya
sakın hemen moralini bozma ablamın da suyu erken gelmişti bol bol su içip yatmaya çalış
inşallah antibiyotik enfeksiyon kapmadan bebişinin seninle kalmasına yardımcı olacak
hepimize moral veren sendin böyl kendini bırakamazsın
bol su ile 1 hafta daha bebişini tutsan kardır
ciğer geliştirici iğne falan yapmadı mı drun
iyi bir yoğun bakımla bebişlerimizin yaşama şansı hergeçen gün yükseliyor biliyorsun

cgdmabky başın sağolsun canım
bebişini düşünüp güçlü olmalısın

TATOŞ canım müsait oldukça bizi bilgilendir ne olur
dualarımız seninle

Arkadaşlar geldim ben aldım şeker sonucunu 147 çıktı yaaa bu değerde çıkan ve 100 lük yükleme istenen oldumu aranızda canım sıkıldıu stres yaptım

nestle sen yaptırdın mı şeker testini medical de mi yaptırdın?

canım medipol de daha ucuzdu ama ben gitmişken medical de yaptırayım dedim...aç 94 ...50 gr glukoz sonrası 110....sanırım herşey normal görünüyor...kağıtta 140 dan küçük diyor normal değer için...ayın 20 sinde can bey le tekrar ayrıntılı çektirmek üzere randevum var işte...sen ne yaptın gökmen e mi devam ediyorsun??

merhaba arkadaşlar,
ben dün öğrendim kii 6 haftalık hamileymişim :CüvCüv: size sormak istediğim henüz doktorla etraflıca bir görüşme yapamadık ve benim baş ağrım var, ağrı kesici olarak ne kullanabilirim, lütfen bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar geldim ben aldım şeker sonucunu 147 çıktı yaaa bu değerde çıkan ve 100 lük yükleme istenen oldumu aranızda canım sıkıldıu stres yaptım

canım 140 ı geçtiği için 100 gr. lık yükleme isteyeceklerdir senden muhtemelen..ve diyet programına başlatacaklardır...stres yapma..biliyorsun gebelik dönemi sonunda % 90 a yakın kısmında annelerin bişi kalmıyo...iyi bi diyetle doğuma kadar kontrol altında tuttun mu sorun yok merak etme...

canım hayırlı olsun bebişin,
baş ağrın eğer dayanamıyacağın tarzda değilse ilaç alma mümkün olduğunca,ama yok dayanamıcam diyorsan bir çoğumuza doktoru minoseti tavsiye ediyor.ama minoset plus olanı değil sadece minoset.zaten prospektüsündede yazıyor gebelikte kullanılablir diye

canım seninki tam sınır civarında galiba belkide istemez 100lük,bana doktorum yükleme yapılmadan önceki gün şekerli hiç birşey yeme demişti,1gün önceki gıdalar bile etkiliyebiliyormuş

canım ben yarın once medıpol leyla hanıma sonra medıcal gokmen beye randevu aldım bakacam artık yarın

tatoş cum çok çok geçmiş olsun canım..yalnız seni hastaneden nasıl bıraktılar inan ki anlamadım???? kendi isteğin dahi olsa biliyorsun amniyon sıvısının gelmesi doğumu başlatan bir hadise...bu halde seni hemen yatırmaları (sen dirensen bile), sıvı takviyesi yapmaları, erken doğumu önleyecek ilaçlara başlamaları, bebeğin akciğerlerini kuvvetlendirmek için iğneler yapmaları gerekirdi...ayrıca her 3-4 saatte bir de ultrason ve nst ile kontrol edilmeliydin..eve geldim hala biraz sıvı geliyor diyorsun...biraz da senin inatçılığın buna sebeb oluyor biliyorsun değil mi??? dost acı söyler kusura bakma ama senin şu anda kesinlikle hastanede olman ve alınabilecek her tedbiri alman gerekirdi...eşine de teessüf ediyorum yani..senin diyabet in var, plasenta previan var, daha önce kaybettiğin bir bebğin var nasıl seni eve getirir yahu...arkadaşım lütfen hastaneye git...bak sonra çok üzüleceğimiz hadiseler olabilir...bizi de perişan etme...kendini de yorma..oğlanın peşine koşturmaktan hiç kendine dikkat etmedin ki be anacım....iyi haberlerini bekliyoruz...kendini de bizleri de üzme...

HAYIRLI OLSUN CANIM bana kalırsa kullanma derim rahatlatmaya ve masaj türü şeylerle geçirmeye çalış baş ağrını ilaç kullanımına karşıyım ben hamilelikte umarım dayanılmaz derecede değildir .

kızlar benim bi sorum olacak .bende allah nasip ederse şubat annesi olacam.eğer içinizde park beşik alan varsa park beşiklerde uyku seti kullanılmıyormu?

bugün arkadaş aldı park yatak için uyku seti baya araştırdı nette sonunda bi yerden sipariş verdi

sağaolun kızlar yaa nestle senin dediğin çıktı dr.umu arayıp sordum 100 lük yapalım haftaya dedi (( bu hafta boyunca fazladan 1 porsiyon tatlı yememi istedi cuma tekrar 100 lük yaptırıcam neyse dediğiniz gibi kafaya takmamak gerekiyo umarım haftaya düşük çıkar

inşallah 100lükte iyi çıkar canım ama yüksek olsada canını sıkma,diyetle hallolur o kadarı sanırım

dersu ben doktora sormuştum içebilirsin aslında bir çoğunu içebiliyormuusz.sadece hepsini karıştırmamamk lazımmış kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…