nestle sen yaptırdın mı şeker testini medical de mi yaptırdın?
Arkadaşlar geldim ben aldım şeker sonucunu 147 çıktı yaaa bu değerde çıkan ve 100 lük yükleme istenen oldumu aranızda canım sıkıldıu stres yaptım
merhaba arkadaşlar,
ben dün öğrendim kii 6 haftalık hamileymişim :CüvCüv: size sormak istediğim henüz doktorla etraflıca bir görüşme yapamadık ve benim baş ağrım var, ağrı kesici olarak ne kullanabilirim, lütfen bilgi verirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar,
ben dün öğrendim kii 6 haftalık hamileymişim :CüvCüv: size sormak istediğim henüz doktorla etraflıca bir görüşme yapamadık ve benim baş ağrım var, ağrı kesici olarak ne kullanabilirim, lütfen bilgi verirseniz sevinirim.[/QUO
hayırlı olsun bebişin canım allah kucağına almayı nasip etsin inş.bana kalırsa bu haftalarda ağrı kesici almasan daha iyi çünkü ilk 3 ay çok önemli.ben 24+1 olduğum halde senin gibi bazı zamanlar ağrımın çok olduğu zaman bile ağrı kesici almadım,uyumayı dene imkanın varsa.riske atma derim ama sen bilirsin yine. :teselli:
Arkadaşlar geldim ben aldım şeker sonucunu 147 çıktı yaaa bu değerde çıkan ve 100 lük yükleme istenen oldumu aranızda canım sıkıldıu stres yaptım
canım 140 ı geçtiği için 100 gr. lık yükleme isteyeceklerdir senden muhtemelen..ve diyet programına başlatacaklardır...stres yapma..biliyorsun gebelik dönemi sonunda % 90 a yakın kısmında annelerin bişi kalmıyo...iyi bi diyetle doğuma kadar kontrol altında tuttun mu sorun yok merak etme...
merhaba arkadaşlar,
ben dün öğrendim kii 6 haftalık hamileymişim :CüvCüv: size sormak istediğim henüz doktorla etraflıca bir görüşme yapamadık ve benim baş ağrım var, ağrı kesici olarak ne kullanabilirim, lütfen bilgi verirseniz sevinirim.
kızlar benim bi sorum olacak .bende allah nasip ederse şubat annesi olacam.eğer içinizde park beşik alan varsa park beşiklerde uyku seti kullanılmıyormu?
sağaolun kızlar yaa nestle senin dediğin çıktı dr.umu arayıp sordum 100 lük yapalım haftaya dedi(( bu hafta boyunca fazladan 1 porsiyon tatlı yememi istedi cuma tekrar 100 lük yaptırıcam neyse dediğiniz gibi kafaya takmamak gerekiyo umarım haftaya düşük çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?