2009 Şubat Anneleri

Offf, Tatos cok uzuldum inan.senağlamaSu anda senin icin ve bebegin icin dua ediyorum insallah bebisin sana tutunur ve insallah yasar.Moralini yuksek tut, su anda nerde oldugunu bilmiyorum ama en dogrusu hastanede olman tabiki.Insallah gereken yardimi almissindir doktorlardan.Kendine iyi bak

Ben zaten yediğime içtiğime dikkat ediyorum tatlı sevmiyorum ay neden böyle oldu bilmiyorum yaa 1 hafta bekleyelim bakalım ne olacak
yaa kusura bakamayın unutuyorum şeker yüzünden diyet yapan varmıydı aranızda tatoşu biliyorum ama başka varmı hatırlamıyorum ((

ANNELİK NEDİR?

Doğduğu gün daha önce hiç yaşamadığınızı hissetmektir annelik. Aynaya bakıp benden bu kadar güzel bir melek nasıl doğdu diyebilmektir annelik. Ne güzel bir yavrumuz var diye eşinizin üzerine titremektir annelik. Topuğundan kan alınırken kendi topuğuna da iğne batırmaktır annelik. O her ağladığında kendi gözyaşlarını içine akıtmaktır annelik. Yavrusunun tırnaklarını keserken üşür mü diye tırnak makasını ısıtmaktır annelik. Uyuduğunda yanına alıp, yavrum uyanmasın diye yattığın gibi kalkmaktır annelik. Emerken ısırdığında ona kızdığını sanmasın diye ciğerinize çöken acıyı yutmaktır annelik. Onun parmağına kıymık batsa sizin elinizin kanamasıdır annelik. Kesilen tırnakları yüzünü çizmesin diye parmaklarına bebe yağı sürmektir annelik. Yavrusunun kaç damla sütle doyduğunu sayabilmektir annelik. Gece uyurken yavrusunun kirpiğinin kıpırdadığını hissedebilmektir annelik. Yavrusu henüz uyanmadan, şimdi uyanır diye yanına koşmaktır annelik. Yavrusunu doyurmadan yemek yiyememek, su içememektir annelik. Kokusu sinmiş diye bütün gün elin burnunda dolaşmaktır annelik. Hic uyumadığınız bir gece bile ağladığı an "geliyorum meleğim" diye yanına koşabilmektir annelik. Gördüğünüz her bebeği kendi evladınız gibi sevebilmektir annelik. Hayata komplekslerinden arınmış olarak gülümseyebilmektir annelik. Koşulsuz ve karşılıksız tek sevginin evlat sevgisi olduğunu fark etmektir annelik. Her ne şartta olursa olsun, onun için inadına yaşamaya çalışmaktır annelik. Ve her gece tanrıya yavrumdan beş dakika fazla ömrüm olmasın diye yalvarmaktır

Canım ya çook güzeldi teşekkürler paylaşımın için.amaaa gözlerim dolduu yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Kızlar ben şimdi çıkıcam ve haftasonu olduğu için giremiyeceğim siteye 2 gün (
(eşimle söz vermiştik haftasonları nete girmicez diye)
Hepinize iyi haftasonları diliyorum ve kocamannn öpüyorum sizi ve bebişleri..
Umarım tekrar baktığımda hep güzel haberler okurum sizlerden

ben varım canım
2000 kalorilik diyet uyguluyoruz
ayrıntıları bu konuyla ilgili açılan konu başlığında

Kızlar benim bebişe dr en son kafa çapına göre 2 hafta önden gidiyor doğumu normalde sata göre
9 şubat ama dr 24 ocak olabilir doğum dedi ben ocak annesi mi olucam ne

canım benim bebeğimin kafa capıda 1 hafta önden gidiyor.kafa capı bpd si 27 hafta.vucudu 25 hafta kol ve bacakları 23 hafta.yani kafa çapıyla uyluk kemiği arasında 3 haftalık bir fark var.doktor bir tedavi uygulayamıyor.sadece gelişme geriliği var dedi.bebeğimin rahatsızlığının adı konulamıyor.sen de ve diğer arkadaşlar bu ölçümlere dikkat etsinler ben dikkat etmemiştim geç farkedildi.herkese saglık diliyorum.

Canım dr bunun kötü bişey olmadığını söyledi ayy korktum ben şimdi benim bebeğim normalde 26 haftalık ama ultrasonda 28 gözüküyor kafam karıştı ya

ben varım canım
2000 kalorilik diyet uyguluyoruz
ayrıntıları bu konuyla ilgili açılan konu başlığında
sağol canım ben işin garibi benim yediklerim zaten 2000 olmuyordur bile belki benim ki stres ten olmuştur tekrar sağol canım

iyi geceler kızlar.kimseler kalmadımı yoksa.ya dört boyutlu ultrasonda dr cd veriyormu bebegin videosunu merak ettim

Canım benim çok üzüldüm yazdıklarını okurken, Allah bebişine biraz daha dayanma gücü versin şöyle bi 30. haftayı bitirseniz dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz

Bebişim09 şükür kavuşturana çok endişelendik, bebeğe bişey oldu sandık neyseki bi sorun yok, Aydın a taşınmanada çokkk sevindim bende oralıyım benim için memleketim havasından çek içine derin derin

Kızlar bişey sorucam ben bebeğimin takipleri için 2 farklı dr a gidiyorum ama kilo ölçümleri farklı çıktı çarşb günü gittiğim doktorum 630 gr bugün gittiğim 790 ölçtü karar veremedim 2 günde bu kadar kilo alamaz dimi

yok canım zannetmiyorum 160 gr alamaz bence.ama hangine inanıcanı da şaşırmış olmalısın dimi:uhm:

Ya sorma canım hemde nasıl şaşırdım, iki dr a gitmenin dezavantajı bu da, şükür ki boyunu aynı ölçtüler 30 cm miş

canım benim doktorum her defasında diyorki ben gr mını soruna bizim için bu aylarda önemli degil bebeğin kilosu dogmak üzereyken önemli dedi.bende soramıyorum pek fazla.en son 900 gr dı.:1hug:

Arkadaşlar geldim ben aldım şeker sonucunu 147 çıktı yaaa bu değerde çıkan ve 100 lük yükleme istenen oldumu aranızda canım sıkıldıu stres yaptım
moralini bozmak istemem ama benimki 140 çıktı yarın 100 mglık yaptırıcam. o kadar yaptırmamak için yalvarsam da doktorum emin olmak istediğini söyledi

Kızlar benim rahimde çok ağrım oluyor kalkıp tuvalete zor gidiyorum ama gündüz normal akşamları artıyor sizlerde de ouyormu çok endişeleniyorum

nestlecim ne kadar aldı medical şeker yüklemesi için bende bugün yaptırıcaktım ama randevu alamadım dolmuş malesef haftaya gideceğim kısmetse

özlemcim gecmis olsun cnm doktorun haberi varmi bu durumdan ??

tatosumuza noldu kizlar ?? ( niye yazmiyor ins. iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…