senağlamasenağlamasenağlama
kızlar...
gece yarısı aniden suyum boşaldı..
öyle ki resmen çeşmeden su akıyordu..ılık dı..inanın tuvaletten çıkmakda zorlandım..
tuvalette hem suyumun gelmesini engellemeye çalışıyor hemde öyle bir ağlıyordum ki..şuan bunları yazarkende hala ağlıyorumsenağlama
acile kaldırıldım..doktor hanım önce utrasonla baktı bebeğim hala yaşıyordu..
sonra vajinal muayene yaptı rahim açılmamıştı..
ama çok su kaybetmiştim..
istersen hemen yatıralım dedi..bebek yaşadığı için doğum olayı yapılmadı..ben biraz bekleyelim dedim..
bende evde yatmak istediğimi söyledim..ama antibiyotik verdi enfeksiyon riski kapmamam için..
şuan bunları yazarkende hala az azda olsa suyum geliyor ..
ve biliyorum ki ben artık bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum...senağlamasenağlama
sizlerden sadece dualarınızı esirgememenizi istiyorum...
Ben zaten yediğime içtiğime dikkat ediyorum tatlı sevmiyorum ay neden böyle oldu bilmiyorum yaa 1 hafta bekleyelim bakalım ne olacak
yaa kusura bakamayın unutuyorum şeker yüzünden diyet yapan varmıydı aranızda tatoşu biliyorum ama başka varmı hatırlamıyorum((
Kızlar benim bebişe dr en son kafa çapına göre 2 hafta önden gidiyor doğumu normalde sata göre
9 şubat ama dr 24 ocak olabilir doğum dedi ben ocak annesi mi olucam ne
sağol canım ben işin garibi benim yediklerim zaten 2000 olmuyordur bile belki benim ki stres ten olmuştur tekrar sağol canımben varım canım
2000 kalorilik diyet uyguluyoruz
ayrıntıları bu konuyla ilgili açılan konu başlığında
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar...
gece yarısı aniden suyum boşaldı..
öyle ki resmen çeşmeden su akıyordu..ılık dı..inanın tuvaletten çıkmakda zorlandım..
tuvalette hem suyumun gelmesini engellemeye çalışıyor hemde öyle bir ağlıyordum ki..şuan bunları yazarkende hala ağlıyorumsenağlama
acile kaldırıldım..doktor hanım önce utrasonla baktı bebeğim hala yaşıyordu..
sonra vajinal muayene yaptı rahim açılmamıştı..
ama çok su kaybetmiştim..
istersen hemen yatıralım dedi..bebek yaşadığı için doğum olayı yapılmadı..ben biraz bekleyelim dedim..
bende evde yatmak istediğimi söyledim..ama antibiyotik verdi enfeksiyon riski kapmamam için..
şuan bunları yazarkende hala az azda olsa suyum geliyor ..
ve biliyorum ki ben artık bebeğimi yavaş yavaş kaybediyorum...senağlamasenağlama
sizlerden sadece dualarınızı esirgememenizi istiyorum...
Kızlar bişey sorucam ben bebeğimin takipleri için 2 farklı dr a gidiyorum ama kilo ölçümleri farklı çıktı çarşb günü gittiğim doktorum 630 gr bugün gittiğim 790 ölçtü karar veremedim 2 günde bu kadar kilo alamaz dimi
yok canım zannetmiyorum 160 gr alamaz bence.ama hangine inanıcanı da şaşırmış olmalısın dimi:uhm:
Ya sorma canım hemde nasıl şaşırdım, iki dr a gitmenin dezavantajı bu da, şükür ki boyunu aynı ölçtüler 30 cm miş
moralini bozmak istemem ama benimki 140 çıktı yarın 100 mglık yaptırıcam. o kadar yaptırmamak için yalvarsam da doktorum emin olmak istediğini söylediArkadaşlar geldim ben aldım şeker sonucunu 147 çıktı yaaa bu değerde çıkan ve 100 lük yükleme istenen oldumu aranızda canım sıkıldıu stres yaptım
canım medipol de daha ucuzdu ama ben gitmişken medical de yaptırayım dedim...aç 94 ...50 gr glukoz sonrası 110....sanırım herşey normal görünüyor...kağıtta 140 dan küçük diyor normal değer için...ayın 20 sinde can bey le tekrar ayrıntılı çektirmek üzere randevum var işte...sen ne yaptın gökmen e mi devam ediyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?