2009 Şubat Anneleri

Öglen oldu neden kimsecikler yok herkes dısarda havayı güzel bilip bebiş için alısverişemi gitti yoksamm :))

iyi geceler kızlar.kimseler kalmadımı yoksa.ya dört boyutlu ultrasonda dr cd veriyormu bebegin videosunu merak ettim
Canım sabah gördüm mesajını benim kendi dr.umda veriyor cd . Ayrıntılı ultrasona gittiğim dr.da verdi . Bende 4 adet cd oldu :))kaydirigubbakcemile2

Canım bende neden 2 farklı dr.a gittiğini merak ettim tek dr. daha iyi değil mi hele de bu aydan sonra kafanı karışma hüç ölçümde yanlışlık olmuştur belki .

Öglen oldu neden kimsecikler yok herkes dısarda havayı güzel bilip bebiş için alısverişemi gitti yoksamm :))
Günaydın dersu cum ben varım ben varım sanırım sadece sabah gelmiş kızlar ama gene kaybolmuşlar . Uyanınca bende alışveriş mi yapsam dedim ama hiç içimden gelmiyo yaa mirmirmirmir neden bilmiyorum

slm kızlar ben geldim ve gidiyorum hepinize iyi hafta sonları kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.bu arada tatoşu merak ettim inş iyidir ayrıca eğer okursa tatoş doğum günün kutlu olsun inş bebeğin iyidir ve bu sana en güzel doğum günü hediyesi olur sevdiklerinle beraber nice senelere. Şeniz a.s.

slm arkadaşlar
hafta sonu sanki pek kimse gelmiyor :)) bende pek yazamıyorum zaten vakit buldukça katılabiliyorum aranıza

Canım bende neden 2 farklı dr.a gittiğini merak ettim tek dr. daha iyi değil mi hele de bu aydan sonra kafanı karışma hüç ölçümde yanlışlık olmuştur belki .

Canım haklısın ilk gittiğim dr prof. işinde çok iyi prenatal tanı uzmanı içimizi rahatlatmak için ona gidiyoruz, fakat çok yoğun olduğu için bebeğimizi pek fazla göremiyoruz üstelik doğum için 3000 ytl istiyoe bizde onun için alternatif bi dr a daha gidiyoruz, ama biraz da aklımızı karıştırıyoruz

slm kızlar dra gittim sonunda bugün gördüm minnoşumu kocaman olmuş ya :)
bide dr dan çıktıktan sonra alışveriş yaptık kızıma teyzeleri babasıyla mobilya takımı bakıyoz 2-3 gündür sanırım karar verdik sonunda çok şeker resmen prensesler için nakit fiyat1950 ytl tuttu, şifonyer, 3 kapılı gardolap, 90-190 beşik, bayıldık resmen ya..

kızlar benim rahimde çok ağrım oluyor kalkıp tuvalete zor gidiyorum ama gündüz normal akşamları artıyor sizlerde de ouyormu çok endişeleniyorum

aynen canim benimde öyle gündüz çalişiyorum pek agri yapmiyor ama akşam oldumu başliyor agirmaya doktora sormuşdum ben rahim acilma yapiyor demişdi bu günlerde baya azalti ama yinede yaklaşik 1 aydir ayni agri var.sanirim korkulacak bişey yokdur.

Bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim gözün aydın, kız anneleri eşya alırken daha şanslı cicili bicili okadar şeker şeyler var ki

tatoş geçmiş olsun ...umarım iyi haberlerle dönesin.....senin hamileliğin bu kadar riskli iken senin herşeye dikkat etmen lazım....neyse bebeğinin için en iyisini se biliirsin....sağlıklı gnler sana ve tüm formdakilere

Bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim gözün aydın, kız anneleri eşya alırken daha şanslı cicili bicili okadar şeker şeyler var ki

saol canım umarım sizinkilerde iyidir ve gayet sağlıklıdır..
aynen ya öyle güzel şeyler varki insanın mağazalardan çıkası gelmiyor..:sm_cool:

Anladım canım sen hiç kafanı karıştırma hangi dr. doğumunu yapacaksa ona güven canım

BEBİŞİM 09 hadi gözün aydın kocaman olmuş maşallah kızın mobilyaların fotolarıyla bebeğin fotolarını bekliyoruz ay benimde içimden hiç gelmiyo alışveriş yapmak (((

saol canım bebişe 3 resim verdi dr ama net değil sanki mobilyayı yerinde çekip getirmem gerekecek çünkü 2 haftayı bulacak dediler yapılması siparişi verdiğimizde..
kocişin yanında değil diye olmasın bu isteksizlik canım??

Sanırım haklısın bu sabah düşünceli uyandım eşim gelsin o zaman mı alsak acaba diye (bir kaç şey aldım belki görmüşsündür resimlerini )tam öyle düşünürken eşim aradı 1 ayı bitirdik çok şükür 3 ay dan az zaman kaldı gelmesine .
Güle güle kullansın canım bebeğin aldıklarınızı nasıl korktum sen yokken bebeği kaybetti girip yazmaya cesaret edemedi herhalde dedim ne kadar üzüldüm anlatamam seni tekrar görmek güzel :1hug:

bebisim nasilsin tatlim ?
siparisler gelince hemen fotolari ekle ayy nasil cicilerdir :)) güle güle saglikli günlerde kullanmak nasip olsun cnm
derinzlim cnm kocisin gelince alisveris hevesin gelir :)) takrar allah kovustursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…