Bugünkü dr hem adaşım:)))))
Sen Ocak sonunda hazır ol ama sat 9 Şubat ama 12 Şubat a uzayabilir de dedi bakalım hayırlısıyla bi doğum yapsak
Bebişim biraz fazla pembe geldi bana tabii tercih senin ama ay ne bileyim ben siteye girdim bunlar nasıl sence juno
http://www.caploonba.com/royal.htmlhttp://www.caploonba.com/nube.html
Günaydın canım sen her ihtimale karşı aç karnınına git kan alındıktan sonra birşeyler atıştırırsın inş. gene bi aksilik çıkmaz:) Biz de kahvaltı yaptık eşimle birazdan hazırlanıp anneme gidicez yeni tuttuğumuz ew orda boyacı boyayı bitirmiş ona parasını vercez hayırlısıyla eksikleri bitmek üzere tül perde işimiz perşembe bitiyor pazar günü de taşınıyorum Allah bize yardım etsin ben sinirliyim zaten bi aksilik olmadan taşıınırız inş.
slm kızlar bende bugün temizlikle başladım güne :)
şimdide bebişimin kıyafetlerini yerleştirdim herşeyi hazır sayılır sepetini hazırladık örttüm üstünü..
doğum çantasınıda ayarladım çanta hazır içi boş :)))
bebek odasından vazgeçtik gece son noktayı koyduk sepette en az 12 ay yatabilirmiş kullanma kılavuzunda ve ölçümlerinde yazıyo sürekli yanımda tutacağım için bu süreçte sepet işimi görecek kış olacağı için odasında tek yatıramam, bebek 7-8 aylık olduğunda alıcaz ama beşik değil girek genç odası gibi yatak yaptırıcaz.. baya düşündük hem para sıkıntısı çekmemiş olucaz sepetede bi dünya para verdik en azından kullanalım..dimi siz ne diyosunuz kızlar doğru dimi? içimde var şöyle bi janjanlı bebek odası ama mantıklı düşününce 1 sene boş kalacak oda adamları arayıp yarın vazgeçtik dicez
slm kızlar bende bugün temizlikle başladım güne :)
şimdide bebişimin kıyafetlerini yerleştirdim herşeyi hazır sayılır sepetini hazırladık örttüm üstünü..
doğum çantasınıda ayarladım çanta hazır içi boş :)))
bebek odasından vazgeçtik gece son noktayı koyduk sepette en az 12 ay yatabilirmiş kullanma kılavuzunda ve ölçümlerinde yazıyo sürekli yanımda tutacağım için bu süreçte sepet işimi görecek kış olacağı için odasında tek yatıramam, bebek 7-8 aylık olduğunda alıcaz ama beşik değil girek genç odası gibi yatak yaptırıcaz.. baya düşündük hem para sıkıntısı çekmemiş olucaz sepetede bi dünya para verdik en azından kullanalım..dimi siz ne diyosunuz kızlar doğru dimi? içimde var şöyle bi janjanlı bebek odası ama mantıklı düşününce 1 sene boş kalacak oda adamları arayıp yarın vazgeçtik dicez
nestlecim ne kadar aldı medical şeker yüklemesi için bende bugün yaptırıcaktım ama randevu alamadım dolmuş malesef haftaya gideceğim kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?