2009 Şubat Anneleri

Bugünkü dr hem adaşım:)))))
Sen Ocak sonunda hazır ol ama sat 9 Şubat ama 12 Şubat a uzayabilir de dedi bakalım hayırlısıyla bi doğum yapsak

saolun kızlar çok şekerler ya bayıldık valla eşim çok beğendi bunu çok koyu pembe değil fotoda baya pembe çıkmış..
erkek bebeişler içinde çok şeker şeyler yapmışlar..
p.tesi aricaz bu gece son kararımızı verip.. eşimin arkadaşıda mobilyacı bana istediğin fotoyu getir yapalım dedi onada gidicem bi baksın istediğim gibide yapar eminim sanırım bu mağazanın çok çok altında tutar fiyatı..
sadece beşik ve dolabın fiyatı bu.. daha içinde şifonyer yatak uyku seti vs şeyler yok..
üretici firmanında numarası yazıyor sitede olmazsa bide fabrika fiyatınıda alıcam kesin arada baya fark vardır daha uygun gelirse oradanda alabilirim izmir yakın nasıl olsa..

bebisim cnmm ne cici bi takim o öylee :))
güle güle kullansin bebisin :))

Bugünkü dr hem adaşım:)))))
Sen Ocak sonunda hazır ol ama sat 9 Şubat ama 12 Şubat a uzayabilir de dedi bakalım hayırlısıyla bi doğum yapsak

bende başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.in san doktorunun dediği olumsuz birşeyden çok etkileniyor.inş benim bebişimin ölçüleride değişmiştir.hayırlısıyla elime bir alsam gerisi önemli değil.

herkese selam arkadaşlar, dün siteye girmyei çok istedim ama problem var diyordu izin vermiyordu, şimdi de eşimin blgisatarda işi var o yüzden malesef kısıtlı girebileceğim

kızlar benim göbek deliğim acımaya başladı, heralde karnımın gerilmesinden, ama dokununca baya acıyor yaa

bir de sık sık başdönemsi yaşamaya başladım, beynim sulanmış gibi çalkalanıyor sanki, sizlerde böyle şeyler yaşıyor musnuz?

doktora gittiğim gün de başım çok dönüyordu, tansiyornumu öçltürdüm normal çıktı, bu baş dönmesine tansiyonumun iyi çıkması beni çok korkuttu, acaba şeker rahatsızlığım mı var diye endişelendim,

şeker yükleme testimin sonucunu daha almadım, haftaya alacağım ,inşallah kötü bir sonuç almam

Bebişim biraz fazla pembe geldi bana tabii tercih senin ama ay ne bileyim ben siteye girdim bunlar nasıl sence juno
http://www.caploonba.com/royal.htmlhttp://www.caploonba.com/nube.html

bebişim modeli çok hoş ama bence de çok pembe, renkleri değiştirirsen süper olur,

derincim senin verdiğin site adresinin mağazası benim evimin yanında, gelip geçerken uğruyorum, ama inan çok pahalı bir yer yaaa

düşünsene beşikler 1000 YTL den başlıyor, bebek arabaları 500 YTL, odalarâ 3000YTL diyor,, Allahın bebek çıngırağına 27 YTL dedi yaaa yuhhhh beeekafamçokkarıştı

biz dün başka yerlere baktık, en uygun beşikler 300_400 YTL arası değişiyor

baklalım ne yapacağız

bebişim bir de hepsini yani oda takımını kaça yaptıracaksınız, maliyeti çıkardınız mı?

ben de mi yaptırsam acaba diyorum ama eşim boşver alıp geçelim diyor,

ya yoksa park yatak alıp geçesem mi diyorum,

çünkü biz kızımıza oda yapmayacağız en azından 3 yaşına kadar, bizim odamızda kalması en uygunu diye düşündük ama yatak odamıza alacağımız beşiğin çok büyük olmaması gerek, sığma problemi var, bebek park yataklarda kaç yıl yatabiliyor biliyor musunuz?

3 yıl yatsa yeter, çünkü 3 yıl sonra biz ona yatak alırız, ben 2 yıl sonra 2. sini düşünüyorumz aten, 2ç bebeğim prk yatağa yatmaya devam eder, siz ne dersiniz fikrime?

günaydin kizlar
aybuke cnm ins. iyi bi sonuc alirsin seker testinden :))
benide doktordan arayip tekrar kan vermem icin cagirdilar vermistim ama bi sorun cikmis
sabah erkenden gel ki hemen labora gönderip sonuclar hemen gelsin dediler
sorum su : kan aldirmaya sabah 8:30 gibi cagirdilar ac karninami gitmeliyim ?? simdiye kadar hic böyle erken gitmemistim kann aldirmaya

Günaydın canım sen her ihtimale karşı aç karnınına git kan alındıktan sonra birşeyler atıştırırsın inş. gene bi aksilik çıkmaz:) Biz de kahvaltı yaptık eşimle birazdan hazırlanıp anneme gidicez yeni tuttuğumuz ew orda boyacı boyayı bitirmiş ona parasını vercez hayırlısıyla eksikleri bitmek üzere tül perde işimiz perşembe bitiyor pazar günü de taşınıyorum Allah bize yardım etsin ben sinirliyim zaten bi aksilik olmadan taşıınırız inş.

kızlar herkes pazar tatili yapıyor anlaşılan.. bebek odası için soğuk buhar nemlendirici alacaksanız eğer chicconun hem odayı nemlendiren aynı zamanda nemlendiren iyonizerli cihazı kampanyaya girmiş 300 ytlden 149 ytlye düşmüş haberiniz olsun.

yeni evin simdiden hayirli olsun tatlim kaydirigubbakcemile5 dedigin gibi ben nolur olmaz ac karnina gidiyim :1hug:

aybükecim baş dönmesi geçen haftadan beri bendede sıklıkla var bende tansiyonu mu ölçmeme rağmen normal çıkmasına rağmen oluyordu dün doktora sordum oda bana bu haftalarda normal olduğunu olabileceğini söyledi.bende böylelikle tatmin oldum ama sen isterseb genede doktoruna sor

bugün kimse yok anlaşılan diğer arkadaşları bilmem ama ben temizlikle uğraşıyordum, oturduğum odanın camlarını sildim, biraz dinlenip, mutfağın da camını sileceğim, kollarım yoruldu yaaa, oturma odasına yeni perde yaptıracağım, seçtim , siparişi veririz sanırım 20 güne, çok şık bir perde oldu, ya kızlar değişiklik insana pozitif enerji veriyor yaa, benim oturma odamdaki perdeyi de geçen yıl yaptırmıştım ama, o perdeyi yatak odasına almayı düşünüyorum,

ayyy kızlar kızım için hazırlıklara başladık daha hiç birşey almadık ama araştırma yapması bile çok heyecan veriyor, kafanda tasarlaması da öyle, çok güzel bir duygu yaa

slm kızlar bende bugün temizlikle başladım güne :)
şimdide bebişimin kıyafetlerini yerleştirdim herşeyi hazır sayılır sepetini hazırladık örttüm üstünü..
doğum çantasınıda ayarladım çanta hazır içi boş :)))
bebek odasından vazgeçtik gece son noktayı koyduk sepette en az 12 ay yatabilirmiş kullanma kılavuzunda ve ölçümlerinde yazıyo sürekli yanımda tutacağım için bu süreçte sepet işimi görecek kış olacağı için odasında tek yatıramam, bebek 7-8 aylık olduğunda alıcaz ama beşik değil girek genç odası gibi yatak yaptırıcaz.. baya düşündük hem para sıkıntısı çekmemiş olucaz sepetede bi dünya para verdik en azından kullanalım..dimi siz ne diyosunuz kızlar doğru dimi? içimde var şöyle bi janjanlı bebek odası ama mantıklı düşününce 1 sene boş kalacak oda adamları arayıp yarın vazgeçtik dicez

cok haklısın canım..bende öyle yapmayı düşünüyorum..hem evımın küçüklüğü sebebıyle hemde benım bekarlıktan kalma genc odası takımım var zaten..onalrı dgeerlendırmeyı düşünüyorum.henüz almadık ama bızde sepet almayı düşünüyoruz..

cnm sana bısey sorucam onelıkle bebek odası takımı cok cıcıydı bende kızma oda yaptım ama ılk aylar ıcınde sepet aldım yanımda yatsın dıye fakat bu sepetler ıcın uyku setı varmı haaır bılıyomusun boyutlar kucuk gercı sepet daha elıme gecmedı ama genelde baktığım uyku setlerı buyuk gelıcek gıbı gelıyo acaba ozelmı yaptırcazkı

kızlar ben sepet değil de park yatak düşünüyodum. Ben şu açıdan istedim tatile çıktığımda bebeğim alıştığı yatağından uzak kalmasın dedim hem de taşıması kolay diye biliyorum. Ancak bişey sorcam bu yatakları kaç yaşına kadar kullanabiliriz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…