Canım ben aç karnına gitmiştim sorduğumda en az 2-3 saatlik açlık olması gerekli demişlerdi . ilk 50'lik yükleme için 100'lükte en az 8 saat açlık gerekliymişSelam kızlar ben cuma günü şeker yüklemesi yaptırıcam ama bana sekreter aç gel filan demedi ve saat 10:20 de randevum. Telefondan randevu aldığımdan dolayı galiba hiç bilgi vermedi. Sizler nasıl gittiniz aç mı tok mu???
Canım neden korkuyorsun şimdiden düşünme çok erken daha . Ben sezeryan benzeri bir operasyon geçirmiştim bir iki gün zor oluyor ama alışırsın canım .merhaba arkadaşlar doğum yaklaştıkça kaygılar artıyo heyecan yükseliyor inşallah sağlıklıca doğar bebişlerimiz benim gibi sezeryan olucağını öğrenip korkan varmı ben çok orkuyorum her gün ağlamakla geçiyor hamileliğin bile tadını çıkaramıyorum bebeğime hazırlık dahi yapamıyorum
merhaba arkadaşlar doğum yaklaştıkça kaygılar artıyo heyecan yükseliyor inşallah sağlıklıca doğar bebişlerimiz benim gibi sezeryan olucağını öğrenip korkan varmı ben çok orkuyorum her gün ağlamakla geçiyor hamileliğin bile tadını çıkaramıyorum bebeğime hazırlık dahi yapamıyorum
Nasılsınız kızlar?
Ben bugün Kasım annelerinin topiğine daldım gittim... Hemen hemen hepsi kuzularını kucağına aldılar ve konuları artık bebişler oldu.
Çok özendim yaa Bizim daha zamanımız var hem sabırsızlanıyorum, hem merak ediyorum hem korkuyorum. İnşallah bizlerde o günlere hayırlısıyla sağlıkla geliriz de bebişlerimizi konuşuruz :asigim:
Meraba arkadaşlar şu aralar kimse girmiyor.ya tatoştan haber var mı.ben çok merak ettim....kızlar bu arada ben hala diş problemini çekiyorum bir haftadır kullandığım antibiyotik hiçbir işe yaramamış.bir daha antiibiyotik içicem bir hafta pazarteside doktor çekecek 20 lik dişi.ne olur dua edin çok ağrıyor.resmen ağrı kesici iğneyle ayakta duruyorumj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?