2009 Şubat Anneleri

Canım geçmiş olsun.Bu aylarda dikkat edelim kendimize.

saol canım aynen ya herkezde varmış ama bu..
sanırım salgın var bide koruyamayınca kendimizi böyle oluyo işte
bide taşınmanın yorgunluğun acısı anca çıktı..
iyiki havalar çok soğumadan taşınmışız bu havada olsaydı feci hasta olurdum
kızım çok hareketsizdi 2 gündür annesi hasta olunca doğal olarak :)
bugünde yerinde duramıyo annesi süt içti ondanda olabilir :roflol:
ÇOOOOKKKK SEVİYORUM MELEĞİMİ YAAAAA:asigim:

Kızlar naber günaydınlar
NİSAN sakın korkma aşı ilk doz hiç acımıyo ki bnim canım çok tatlıdır .
BEBİŞİM geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyisindir.
Bende bugün 100'lük şeker yüklememi yaptırdım ay korktuğum kadar kötü değil miş inşallah sonucuda iyi çıkar .

günaydın arkadaşlar
bende yarın aşı olmaya gitcem çok acıyomu yaaa

ay nisan sakın korkmaa bende korka korka gittim.ayaklarım geri geri gidiyordu klava: ama hiç korktugum gibi olmadı.hiiiiiiiççç acımadı.halbukisi o kadar da korkarım igneden.igneyi soktugunu bile anlamadım.geldikten sonra hafif agrıdı.gece biraz daha fazla agrıdı ama dayanılmayacak kadar degildi.suan da agrımaya devam ediyor.ama korkma aslaa :1hug::teselli:

oyyyy kıyamamm bitanem.geçmiş olsun.cok zor oluyor bide ilaçta alamıyoruz.neyse ki toparlanmıssın.olsun bakalım az kaldı meleklerimizi kucamıza alalımda hastalıklar vız gelir

oyyyy kıyamamm bitanem.geçmiş olsun.cok zor oluyor bide ilaçta alamıyoruz.neyse ki toparlanmıssın.olsun bakalım az kaldı meleklerimizi kucamıza alalımda hastalıklar vız gelir

saol güzelim gerçekten çok zor bide ayaklarımın üzerinde durmaya halim yokken yemek ve bulaşıkta fena oluyo..mirmirmirmir
evet az kaldı yaaa bayrama bir kaç gün kala gidicem kızımı görmeye 30 haftalık olucam o zaman asıl geri sayım başlıcak:sm_cool:
90 günden düştük çabuk geçmeye başladı günler, hastane çantamıda hazırlamaya başladım..
ucuz bi gecelik (doğumdan sonra atacağım için)
bebeğime bez, zıbın takımı, battaniye koydum daha koyacağım çok şey var yavaş yavaş hazırlıyom şifonyeri doldu cicileriyle her gün açıp bakıyorum :sm_cool:

derincim canım ya bu takvimi değiştircem ben bunu sen yapmıştın nerden yapıcam bulamadım bi türlü sen daha bilgilisin bu konuda..

Ah bebişim sen herşeyi almışsın zaten gördüm resimleri biz hala bekliyoruz yaa
birde çorap al yanına giyebiliyorsan patik falan da koy çok üşüyomuş insan doğumdan sonra .

derincim canım ya bu takvimi değiştircem ben bunu sen yapmıştın nerden yapıcam bulamadım bi türlü sen daha bilgilisin bu konuda..
bak şimdi google dan tickershack diye arat .o sayfada solda pregrancy due date yazıyo orayı tıkla sonra sırasıyla adımları takip ediyorsun eğer bendeki gibi resim istiyorsan en son sayfada left side photo var orda pc ne kayıtlı olan resim varsa onu yüklüyorsun.En son sayfada last menstural period a son adet tarihini ay gün yıl olarak giriyorsun.text above a yazmak istediğin notu yazıyorsun bu kadar bebişim -tatlicadiarzu-

slm kızlar iyisiniz umarım,bebişim09 geçmiş olsun.bırak yemek iş falan yapma hayatım kendini bi topla önce nasılsa yapılır işler,dinlen biraz.
kızlar ben bugün acayip bi şeklide uyandım,rüyamda tanımadığım birisi göbeğimi elleyip bebişimi sıkıyodu ama tam böyle avcuyla kavrıyordu nasıl canım acıdı bi anda uyandım,meğerse gerçekten kasılma olmuş rahmim sanki oğlumun üstünü tamamen kavrayacak şekilde kasılıp gevşedi bi kaçkez,neyseki uzun sürmedi.sanırım yalancı sancılar başaladı artık çok tuhaftı ya

GERÇEK VE YALANCI DOĞUM SANCILARI

Yalancı doğum sancılarına "Braxton Hicks kontraksiyonları" denir. Bunlar gebellikle son trimesterde (6. aydan sonra) başlar ama daha önce de (4. aydan sonra) görülebilir. Bu yalancı ağrılar rahimde açılmaya ve doğuma sebep olmazlar, fakat gerçek ağrılardan ayırt edilmesi gerekir.

- Yalancı ağrılar düzensizdir, sabit aralıklarla gelmezler, önceden geleceğini tahmin edemezsiniz. Gerçek doğum sancıları ise hep aynı aralıklarla düzenli gelir ve kaybolurlar.
- Yalancı doğum sancılarının sıklıkları ve şidddeti giderek artmaz. Gerçek doğum sancıları giderek sıklaşır ve şiddeti artar.
- Yalancı ağrılar pozisyonunuzu değiştirmekle yada hareket etmekle geçer fakat gerçek ağrılar geçmez.
- Gerçek ağrılar 30 - 60 saniye arasında sürer. Yalancı ağrıların süresi her seferinde çok değişiklik gösterir, genellikle daha kısa (15 - 20 saniye) sürer.
- Yalancı ağrılar ağrı vermekten çok rahatsızlık verir tarzdadır.

Bu tür yalancı sancılar hissettiğinizde uzanıp dinlenin yada zaten yatıyorsanız kalkıp biraz yürüyün hareket edin. Bol su için çünkü vücutta su azalması da bu kasılmalara neden olabilir. Bunlara rağmen bu sancılar geçmiyorsa doktora başvurmalısınız.

Vidi canım geçmiş olsun ya dediğin ağrılardan bende de acayip fazla oluyor ama dr uma söylemedim çevremdeki herkes bu ağrılar normal diyor her hamile kadında olurmuş ben sadece dr a rahimdeki ağrımı söyledim oda normal dedi geçti. Ama dün aşı oldum biraz da dolaştım yoruldum ewe geldiğimde bir yattım tuvalete bile kalkamadım eşim kaldırdı oturduğum, yattığım yerden kalkarken ve tekrar oturup yatarken fazla ağrım oluyor bikaç adım attıktan sonra hafifliyor gibi sanki. Ne iyi etmişin valla rapor işini ama ben daha oflasam da puflasam da çalışmak istiyorum ya 3 hafta kalana kadar doğumdan sonra kullanıcam inş.

Bebişim09 canım sana da geçmiş olsun eşinle hastalıklarınız aynı zamana gelmesi çok şanssızlık hayatım ya dikkat et kendine gerçekten sen iyi havalarda taşındın ben de bu pazar taşınıcam bakalım havalar da soğuk şimdiden hapşırıyorum ama benim çevrem çok fazla burda çok kalabalık olucak taşınırken o yönden şanslıyım.

özlemcim bende çok istiyorum 3 hafta kalana kadar çalışmayı ama doktor istemio şimdilik.inşalllah geçerde çalışabilirim,doğumdan sonra daha çok lazım olcak izin hepimize

vidi rüyan hayır olsun dediğin gibi gerçek sancın varmış rüyana da geçmiş,bebişim geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen .ben de kızlar bugün bir garibim dokunsalar ağlayacak gibiyim hava kapalıydı içim sıkıldı tüm gün sanırım hormonlardan siz de bazen böyle oluyor musunuz

özlemcim bende çok istiyorum 3 hafta kalana kadar çalışmayı ama doktor istemio şimdilik.inşalllah geçerde çalışabilirim,doğumdan sonra daha çok lazım olcak izin hepimize

İnşallah tatlım düzelir ewet doğum sonrası nasıl bırakıcam düşünmesi bile kötü daha işyerimle konuşmadım ama kabul ederlerse ücretsiz izin almayıda düşünüyorum...
Eeee ewde nasıl geçiyor vakit daha yeni ama keyfini çıkarıyosundur bikaç günden sonra canı sıkılıyor insanın

kızlar bugün nasılsınız...benim dişim bugün daya iyi yani çok az ağrı var.ya kızlar sizin bebişlerinizde göğsünüze kadar çıkıyormu ben göğsümün altından acayip tekmeler hissediyorum .....

walla 2 gündür gerçekten yatarak geçirdim,dinlendim ama.bugünde mutfakta geçti kocişime börek hazırladım süpriz yapcam:) şimdi canınız çekmez inşallah su böreğini çok sever ve bende bugün ilk kez denedim umarım beğenir.cokacimcoookama çook zahmetli bişiymiş ya.söylücem zaten bidaha annesinden istemesin gittiğinde kadıncağız bide kaç kişilik yapıo ben ufacık tepside yoruldum walla

SYMSLOW canım bende de oluyor o,hele dün yataktan kalktım daha salona geçmeden gözlerim doldu öfleyip püflemeye başladım.inşallah doğumdan snr dewam etmez,ama bu seferde lohusa psikolojisi dert oluyomuş.aman ya eskidende varmıymış böyle şeyler yoksa biz okudukça mı etkilenioz bilmiomki:uhm:.yazık annelerimiz seslerini çıkarmadan mızmızlanmadan doğurmuşlar bizi

daha iyi olduğuna sevindim canım.benimkide göğsümün hemen altında ve acayip sıkıştırıo güzelim,doktor baktı kafası aşağıda ayaklarını dayamış göğsünün altına dedi.ama paşam yer etti orayı sürekli orda ayaklar çok nadir değişio.ayaklarıyla sağ üstten elleriylede sol alttan burdayım diyip duruyor

bilmiyorum canım ya içim sıkkın hala da geçmedi gözlerim doluyor birden bire okulda da oldu gribim ondan gözlerim yaşarıyor dedim kalbim de hızlı hızlı çarpıyor sanki bugün

şu halimle bile eşim bana acıktım ne yiyelim diyor yahu bugün de sen hazırla birşey halimi gördün ya da dışarı çıkar.ben bu erkekleri anlayamıyorum hepsi mi böyle bilmem illaki ben diyeceğim şunu yapalım diye

kizlar meraba nasilsiniz ?
bende siteye giriyorum ama sayfa degistirirken sorun yapiyor sayfa donup kaliyor
tüm yazilari okuyamadim malesef bebisim gecmis olsun cnm
bende bu aralar kursa baslamak istiyorum haftada 5 günlük bi kurs öglen saatine kadar devam ediyor
sonrada ilk yardim kursuna gitmek istiyorum
okulumda var ayni anda kitaplarimin hepsi daha gelmedi ama kaldigim derslere calisiyorum simdilik cok zorlaniyorum evin isi falan aksam tavuklar gibi erkenden yataga gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…