Canım geçmiş olsun.Bu aylarda dikkat edelim kendimize.
günaydın arkadaşlar
bende yarın aşı olmaya gitcem çok acıyomu yaaa
slm kızlar 2 gündür giremiyorum nete acayip hasta oldum aşı olduğum günün akşamı titreme, ateş, ishal ve acayip tüm kemiklerimde belimde ağrı başladı 3 gündür çekiyorum bugün biaz daha iyiyim diş ağrısıyla aşınında ateşi birleşince yükseldi..kolum berbat bi şekilde ağrıyo bu sefer ilk aşıda hissetmemiştim bile vurulurken demek ebeden ebeye değişiyo eli ağır kadının..(
sanırım salgın var eşimde dün akşam hasta oldu benimkiyle aynı, üşüme titreme ateş falan birbirimize bakıyoz mecbur :) sizler nasılsınız? karnımda cabası popom bile acıyo ya :)
oyyyy kıyamamm bitanem.geçmiş olsun.cok zor oluyor bide ilaçta alamıyoruz.neyse ki toparlanmıssın.olsun bakalım az kaldı meleklerimizi kucamıza alalımda hastalıklar vız gelir
bak şimdi google dan tickershack diye arat .o sayfada solda pregrancy due date yazıyo orayı tıkla sonra sırasıyla adımları takip ediyorsun eğer bendeki gibi resim istiyorsan en son sayfada left side photo var orda pc ne kayıtlı olan resim varsa onu yüklüyorsun.En son sayfada last menstural period a son adet tarihini ay gün yıl olarak giriyorsun.text above a yazmak istediğin notu yazıyorsun bu kadar bebişim -tatlicadiarzu-derincim canım ya bu takvimi değiştircem ben bunu sen yapmıştın nerden yapıcam bulamadım bi türlü sen daha bilgilisin bu konuda..
özlemcim bende çok istiyorum 3 hafta kalana kadar çalışmayı ama doktor istemio şimdilik.inşalllah geçerde çalışabilirim,doğumdan sonra daha çok lazım olcak izin hepimize
İnşallah tatlım düzelir ewet doğum sonrası nasıl bırakıcam düşünmesi bile kötü daha işyerimle konuşmadım ama kabul ederlerse ücretsiz izin almayıda düşünüyorum...
Eeee ewde nasıl geçiyor vakit daha yeni ama keyfini çıkarıyosundur bikaç günden sonra canı sıkılıyor insanın
kızlar bugün nasılsınız...benim dişim bugün daya iyi yani çok az ağrı var.ya kızlar sizin bebişlerinizde göğsünüze kadar çıkıyormu ben göğsümün altından acayip tekmeler hissediyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?