2009 Şubat Anneleri

canım hamile olupta çalışabilenlere çok imreniyorumm

ama inan çalşmaya alışık birinin işi bırakıp da eve mahkum olması çok zor oluyor
ilk 1-2 hafta insan tatil modunda oluyor da sonrasını düşününce hafiften psikoloji kaymaya başlıyor

Sagolun kizlar , gercektende okula gitmek eskiden cok zor degildi benim icin ama bu dönem hic bise anlamadim desem yalan olmaz hani.benneyaptımki
Ama dönemi bitirmeden vazgecmiyecegim zaten toplam 1 ay sonra bitiyo ondan sonraki rahatligi dusunuyorum.Aslinda okula gitmesem bu dönem kös kös oturacaktim oda daha cok SIKACAKTI canimi o yuzden iyi oldu bir nevi.Ama sabahlari uyanip sabah derslerine katilmak bana iskence gibi geliyo valla.mirmirmirmir
Butun calisan anne adaylarinida burdan tebrik ediyorum valla calismakta zor sonucta , insan bazi gunler evinde uzanmak ta istiyor degilmi kizlar?a.s

selincim aslinda benden daha sanslisin
okula gidiyorsun dersleri sana ögretiyorlar
ama benim 14 kitabim geliyor sinava 2 ay yada 3 hafta kala bu kitaplar yaklasik bir bucuk karis kalinliginda
düsünsene herseyi tek basima ögrenmem gerek keske bende okula gidebilseydim böyle evde oturarak ögrenmekde iyi ama diger türlü sanki daha basarili olunuyor degilmi??

slm canlar.alışverişten geldik şimdi.yoruldum bayaa.kolumda aşılı saten fazlabişeyde taşıyamadım kociş saolsun

kizlar size iyi geceler benim asiri uykum var gidip uzancam
öpt hepinizi oglumla

bizimde cenazemiz vardı 4 gün etrafta koşturduktan sonra nihayet evime geldim

hoşgeldiiin
ee neler aldınız o kadar çok bakalım
bebişe mi yoksa??

:roflol::roflol: yok kız bebeğe almıyoruz daha fazla bişey.annanesi alaacakmış yarın birşeyler :dance: yarın misafirler varda onun için alısveriş yaptık.meyve sebze falan.aylık alışveriş diye yapıyoruz yani bir hafta bile olmadı daha.nedense her hafta yada daha erken illa eksik bişeyler oluyor anlayamıyorum ben bu işi yaw.al al al al bitmiyor klava: iki bogazımız var bide kötükedihüso

Başın sağolsun kraker kız.kızlar hepimiz yatmadan önce tatoş için dua edelim bu gece bebeğine inşallah bir şey olmamıştır

Ben de çıkıyorum kızlar yatacağım kuyruk sokumum feci ağrıyor zaten bugün pek duygusalım ağlamaklı halim içimin sıkıntılı hali hala devam ediyor hepinize bebişlerinizle iyi geceler

bu mesajların böyle çifter çifter çıkmasına sinir oluyorum
allahtan edit düzeldi de değiştirebiliyoruz
ben de çıkıyorum kızlar

hepinize iyi geceler
umarım rahat uykular çekip rüyalarımızda bebişlerimizi görürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…