2009 Şubat Anneleri

mirmirmirmir öyleler cnm benimkide aynii
görüyor cok yorgunum kalkip benden yemek bekliyor istedigi seyde makarna :roflol:
ne varki makarna yapmakta insan kalkar yapar dimi ama
gecenlerde kahvalti ediyorduk beraber esimle benden krema peynirli ekmek istedi
ekmegi ve peyniri sofraya getirdim tabagina ekmek koydum
surati degisti herifin klava: ekmegime sürmicekmisin dedi kötükedihüso
sinir oldum yaaa bebekmisin kendin yap dedim kötükedihüso sengözlerimebaksanab
en sinir oldugum hareketlerdir zaten en kolay seyi bile kadindan beklemeleri
walla yorgun oldugumda ben kahvaltilik yapicaz diyorum tek bi laf edemiyor kaydirigubbakcemile3 :smiley-cool:

canım ya bak bu konuda benimkinin hakkını yiyemem doğrusu.sende takma kafana açık açık söyle benim bişiy yapmaya halim yok bu aralar lütfen sen düşün yada dışarda yiyelim,sipariş verelim diye.yok olmaz dicek hali yokya kendini iyi hissedince nasılsa yaparsın.biraz kafalarına vura vura klava: anlatmak gerekiyor bazen napalım

kızlar walla bunları baştan alıştırmamak gerekiyor bence,herşeyi tek başımıza hallettiğimizi görünce hep bizden beklerler.bi arkadaşımın annesi derdiki basit bi örnekle mutfaktan üst raftan bişiyi kendiniz alabilcek olsanız bile çağırın hayatım şuna alırmısın yetişemiyorum diyin,alışsın sizle beraber mutfakta olmaya diye.doğruda bence biraz işlere bulaştırmak lazım erkekleri.
cimcime sen ne kursuna başlıcaksın canım
bu arada kızlar şu sayfayı müsait olunca inceleyin çok tatlı göbişler var Hamile Göbeği Sanatı - UZMANTV

iyi akşamlar kızlar.yemekteyiz programına bakıyorum bazen sinir oluyorum valla.ne insanlar varyaa inanamıyorum.aman neyse halen yemek yapmadım.domates corbası falan yapıcam.hazırları yiyemiyoruz malum.kalkiim de yapiyim.tekrar iyi akşamlar

acaba ben mi yazdım bunları diye baktım :))
sağ üst ve sol alt tıpatıp
bu haftaya özgü bişey midir bu acaba hep aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz

ben de izliyorum hergün sinir ola ola yaaa
nasıl bir narsistlik varsa bizde kendi kendimize bu kadar eziyet
ne insanlar var hakikaten

acaba ben mi yazdım bunları diye baktım :))
sağ üst ve sol alt tıpatıp
bu haftaya özgü bişey midir bu acaba hep aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz

haftayla duruşlarının alakası yok galiba canım ama bizimkiler kanka olacak galiba kaydirigubbakcemile5 seninkide erkekti dimi? hep derler ya erkekler sağda olur diye belkide cidden vardır öyle bişiy ben inanmam ama başından beri hep sağdan daha kuvvetli hissediyorum ben

Bende Yemekteyiz programini izledim az önce aslinda cok eglenceli geliyo valla elestiriler felan :lepi: Ve bugun okadar yorgunum kikafamçokkarıştı , yarin snavim var ve ben hic calismadim:1shok:, okul nasil bitecek derken sunun surasinda 1 ay kaldi insallah dogru duzgun bitiririm.
Birazdan kalkip sadece bir mercimek corbasi yapicam , esim ve kardesim spor salonundan 3 saat sonra gelicekler , cok ac geliyorlar zavalliciklar ama bugun hic halim yok cunki butun gun calistim.Ayrica oglusum bugun nerdeyse hic oynamadi:çok üzgünüm:
Offf , cok uzun yazdim sanirim, ama beni en rahatlatan sey KK girip yazilarinizi okumak.Iyiki varsiniz kizlar:enbuyukkk:

vidicim esimle benimle temizlik yapar hatta bazenleri sen ders calis ben temizlik yaparim der
ama gel gör ki mutfakla hiic arasi yoktur arkadasinin annesi ne güzel demis öyle :))

4 yildir almanyadayim ondan öncede gelmistim bir yil almanca ögrenmek icin yani toplam 5 yildir burdayim aslinda cok iyi konusuyorum almancayi ama nekadarda olsa arada sirada gramatik hatalarim oluyor
okulum bittiginde oglum 2 yasina geldiginde doktor asistani olarak meslek okuluna baslamak istiyorum benim ögrendigim almancanin seviyesi bi meslek okuluna gitmeme yada burada üniverste okumam icin malesef yeterli degil
simdi rahatken gidip bir yandanda almancami ilerletiyim dedim aralik basi yada sonuda ambulans görevlilerin yaptii kurslari yapmayi düsünüyorum
bi yandanda okulumu yapiyorum tabii
ailem disinda düsünebildigim tek sey okulum meslek hayatim cnm :)) sonuna kadar okumak istiyorum :)))

cnmm yarin icin sana bol sanslar :1hug:
ne okuyorsun ?? :1hug:

Ingilizce ve Ekonomi okuyorum simdilik :) Bakalim cocuktan sonra nasil olacaksa, biraz pilanlarimi ertelemem gerekicek sanirim.
Sende ögrencisin sanirim, sen ne okuyosun peki?

Cimcime21 Ingilizce sinavim var yarin ve ayrica tesekkur ederim kusura bakma önceki yazimda yazmayi unutmusum.

hoşgeldin ibşa çok sık girmiyorsun sanırım,senin ne kadarlık bebişin?

kocişin gelmesine az kaldı bu kız mutfağa kaçar şimdilik.öptüm kızlar

kolay gelsin canım

evet ibşa uzun zamandır görünmüyordun

selincim allah sana kolaylık versin yaa
çok zor olmalı okulla birlikte

üf ya canım çok sıkılıyor bu saat oldu hala iş yerindeyim bazen ağlamak geliyor içimden bu kadar mecburmuyum çalışmaya sanki diyorum sonrada bebeğimi düşünüp dayan be az kaldı diyorum.bide eşimi aradım kızlar söylemesi ayıp canım melemen çekti bugunde geldiğimde sen yap dedim gelince hazır olsun dedim oda bakarız dedi sonrada moralim bozuldu belkide artık çok duygusallaştım ne bilim bu halimle hem çalışıyorum hem ev işi hem yemek bazen gerçekten zor geliyor

Canım merak etme bunları sırf sen düşünmüyorsun çoğu çalışan hamilelerden duyuyorum şu anda belki mecbur değiliz çalışmaya ama güzel ve memnun olduğumuz bir işimiz varken neden çıkıpta riske atıcazki kriz var birsürü işsiz insan var işine devam etmek istiyorsan dayan tatlım ben de çok zorlanıyorum en çokta yollardayken söyleniyorum:))))))))))) Allah tan 5 te çıkıyorum işten sen her zamanmı bu saatlerde işte oluyosun kaçta çıkıyosun canım

cnm ben erken evlendigim icin lise 1 den terkdim
evlenince cocuk oldu falan gecen yil basladim acik ögretim okuyorum cnm

cimcime bence çok güzel düşünüyorsun okul konusunda,şimdilerde ilerletebildiğin kadar ilerlet ve mesleğini sağlamca eline al.bence bayanların bi meslek sahibi olması erkeklerinkinden çok daha önemli.çocukların biraz daha büyüyüncede rahatça çalışırsın inşallah.
selin25 senide tebrik ediyorum cannım hem hamişlik hem okul zorlar ama okul bitince değdi diyeceksiniz

özlem tabiki piyasa yı biliyorum çok işsiz var yoksa ben çoktan bırakmışstım yoksa inan bazen burdakilerede katlanamıyorum.çalışma saatlerim 9 dan 6 ya kadr ama bazen mesaiye kalbiliyorum bu gun gibi senin ki tam fıstık ama 5 te ama tabi senin işininde sana göre zorlukları vardır neyse bugun biraz asabiyim söylenip duruyorum en azından şunu düşünüyorum bişey alırken çalıştığında bazen düşünmeden alıyosun bazen böyle evde yatan bayanlara imreniyorum sonrada diyorumki çalışmanında kendine göre güzel yanları var.mesla ben hamileyken çalışmasam kesin kafayı yerdim kurmaktan devamlı öelmi bölemi diye ama şimdi iş güç unutuyosun bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…