şu halimle bile eşim bana acıktım ne yiyelim diyor yahu bugün de sen hazırla birşey halimi gördün ya da dışarı çıkar.ben bu erkekleri anlayamıyorum hepsi mi böyle bilmem illaki ben diyeceğim şunu yapalım diye
şu halimle bile eşim bana acıktım ne yiyelim diyor yahu bugün de sen hazırla birşey halimi gördün ya da dışarı çıkar.ben bu erkekleri anlayamıyorum hepsi mi böyle bilmem illaki ben diyeceğim şunu yapalım diye
daha iyi olduğuna sevindim canım.benimkide göğsümün hemen altında ve acayip sıkıştırıo güzelim,doktor baktı kafası aşağıda ayaklarını dayamış göğsünün altına dedi.ama paşam yer etti orayı sürekli orda ayaklar çok nadir değişio.ayaklarıyla sağ üstten elleriylede sol alttan burdayım diyip duruyor
iyi akşamlar kızlar.yemekteyiz programına bakıyorum bazen sinir oluyorum valla.ne insanlar varyaa inanamıyorum.aman neyse halen yemek yapmadım.domates corbası falan yapıcam.hazırları yiyemiyoruz malum.kalkiim de yapiyim.tekrar iyi akşamlar
acaba ben mi yazdım bunları diye baktım :))
sağ üst ve sol alt tıpatıp
bu haftaya özgü bişey midir bu acaba hep aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz
hoşgeldin ibşa çok sık girmiyorsun sanırım,senin ne kadarlık bebişin?banada bişeler yazın ardamısınız
Bende Yemekteyiz programini izledim az önce aslinda cok eglenceli geliyo valla elestiriler felan :lepi: Ve bugun okadar yorgunum kikafamçokkarıştı , yarin snavim var ve ben hic calismadim:1shok:, okul nasil bitecek derken sunun surasinda 1 ay kaldi insallah dogru duzgun bitiririm.
Birazdan kalkip sadece bir mercimek corbasi yapicam , esim ve kardesim spor salonundan 3 saat sonra gelicekler , cok ac geliyorlar zavalliciklar ama bugun hic halim yok cunki butun gun calistim.Ayrica oglusum bugun nerdeyse hic oynamadi:çok üzgünüm:
Offf , cok uzun yazdim sanirim, ama beni en rahatlatan sey KK girip yazilarinizi okumak.Iyiki varsiniz kizlar:enbuyukkk:
hoşgeldin ibşa çok sık girmiyorsun sanırım,senin ne kadarlık bebişin?
kocişin gelmesine az kaldı bu kız mutfağa kaçar şimdilik.öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?