dersucum ben şimdiden yapamıyorum ev işi. bebeğe bişey olacak diye korkuyorum. 2 haftada bir temizliğe bayan almak mantıklı ütüleri de yapar. yine de iş bitmiyor ki. yemek çamaşır bulaşık evin düzeni. akşam zaten yorgun olurum. cuma günü iş çıkışı 45 dk. yürüdüm. evde de malum işlerle uğraştım. sabaha kadar karnım kasıldı. doğum yapıyorum sandım.
Canım bende arada bayan alıyorum ama dediğin gibi yinede iş oluyor.Ayrıca bir türlü temizlik için her seferinde aynı bayanı cağıramıyorum masallah bizden yoğunlar.Eşim biraz yardımcı olsada yinede yeteri kadar olmuyor.Birde şunu farkettim eşlerin bizim kadar temizlik konusunda tahammül edemiyorlar benimki en azından sinirleniveriyor.
Ayrıca yürüyüşten bahsetmissin ben yürüyüşü senin kadar uzun yapamıyorum artık benimde karnım kasılıyor yada kasığımdan başlayarak sancılar oluyor.
bugün dr.a gideceğiz biz de. 1,5 ay oldu nerdeyse bebişimi görmeyeli.
bugün dr.a gideceğiz biz de. 1,5 ay oldu nerdeyse bebişimi görmeyeli.
selam kızlar
cimcime oğlun çok şirin
bebek eşyaları için omonun bebek deterjanı ile dalinin yumuşatıcısını aldılar benimkiler ama dalinin de deterjanı varmış sonra ondan almayı düşünüyorum
hastane çıkışını yıkamıştı annem bütün ev bebiş koktu :))
kızlar ya yaklaşık haftadır felaket derecede dudaklarım çatlıyor sizde de var mı??
akşamdan beri dudak kenarları iyice kötü oldu
evden dışarı çıksam rüzgardan falan diycem de alakası yok
sen de yarın görürsün dersu iyi olsunlarda. ben geçen hafta gidecektim dr.a. fakat dr. 1 hafta şehirdışındaydı. o yüzden bu haftaya kaldı. hatta 29+2 olmamıza rağmen henüz şeker yüklememiz bile yapılmadı. bu hafta 1 gün izin alacağım işyerimden ogün hem şeker yüklemem yapılacak. hem de ocak ayından sonraki sevk zinciri için evin yakınlarında bir sağlık ocağına kaydımı yaptıracağım. daha önce hiç ihtiyaç duymadığımdan sağlık ocağına da gitmiyordum. sağlık ocaklarında kaydı bulunmayanlar ilçelerdeki sağlık grup başkanlıklarından kaydınızı yaptırabilirsiniz.
slm kızlar,ay 2 gün okumayınca nasılda birikmiş öyle oku oku bitmedi:))
bu arada benim bacağıma vuran ağrı hala geçmedi ya,sol ayağımın üstüne basamıyorum bu haftada evdeyim ama rapor bitince okula gitmekte istiyorum nasıl olacak bilmiyorum,pek geçecek bişeyede benzemiyor,otururken yatarken bişiy yok ama hareket ettirdiğim an bütün sinirlerim sıkışıyormuş gibi acıyor(
slm kızlar,ay 2 gün okumayınca nasılda birikmiş öyle oku oku bitmedi:))
bu arada benim bacağıma vuran ağrı hala geçmedi ya,sol ayağımın üstüne basamıyorum bu haftada evdeyim ama rapor bitince okula gitmekte istiyorum nasıl olacak bilmiyorum,pek geçecek bişeyede benzemiyor,otururken yatarken bişiy yok ama hareket ettirdiğim an bütün sinirlerim sıkışıyormuş gibi acıyor(
ben de istiyorum aslında doğum fotoğrafçısı çağırmayı da çok tuzlu fiyatları sen kaça yaptırıyorsun albümüiyi akşamlar kızlar,kociş maç seyrediodu bende hemen fırsat bilip girdim.umarım iyisinizdir.
Krakerkız canım ya bak sen şu işe bende şaşırdım walla,neyse canım sağlıklı sıhatli gelsinde bebiş öncelik o nede olsa
teşekkürler canım,profesyonel çekim hayatım onlar hamilelik ve bebek albümü hazırlatıyoruz,bu hafta yenileri çekilecek o zaman onlarıda eklerim.tabi ben şanslıyım çekimi yapan kişi yakın arkadaşım bi aksilik çıkmazsa doğumada girip doğum fotolarını çekecek.
selin25 canım profilimde albüme eklemiştim foto.
ben de istiyorum aslında doğum fotoğrafçısı çağırmayı da çok tuzlu fiyatları sen kaça yaptırıyorsun albümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?