2009 Şubat Anneleri

Canım bende arada bayan alıyorum ama dediğin gibi yinede iş oluyor.Ayrıca bir türlü temizlik için her seferinde aynı bayanı cağıramıyorum masallah bizden yoğunlar.Eşim biraz yardımcı olsada yinede yeteri kadar olmuyor.Birde şunu farkettim eşlerin bizim kadar temizlik konusunda tahammül edemiyorlar benimki en azından sinirleniveriyor.
Ayrıca yürüyüşten bahsetmissin ben yürüyüşü senin kadar uzun yapamıyorum artık benimde karnım kasılıyor yada kasığımdan başlayarak sancılar oluyor.

selam kızlar

cimcime oğlun çok şirin

bebek eşyaları için omonun bebek deterjanı ile dalinin yumuşatıcısını aldılar benimkiler ama dalinin de deterjanı varmış sonra ondan almayı düşünüyorum

hastane çıkışını yıkamıştı annem bütün ev bebiş koktu :))

kızlar ya yaklaşık haftadır felaket derecede dudaklarım çatlıyor sizde de var mı??
akşamdan beri dudak kenarları iyice kötü oldu
evden dışarı çıksam rüzgardan falan diycem de alakası yok

bende sadece benim kasıklarım ağrıyo sanıyodum demek herkes benim gibi bende uzun süre ayakta kalamıyorum ve yürüyemiyorum hemen kasıklarım ağrıyo ve karnımda sertleşmeler oluyo kasılıyo gibi yani çok korkuyorum o zaman dr uma sordum saatte 4 defa aynı şey olursa haberim olsun demisti kasılsığı zaman hemen saat tutuyorum şimdi benimde ince ince kasıklarım ağrıyo akşam olsada eve gidip yatsam

tabi tabi eve temizlik için bayan bulmak da ayrı bir maharet istiyor. ama benim esas gündemimde olan bakıcı işi. inşallah şansıma iyi bir bakıcı bulabilirim. doğumdan çok bunu düşünür oldum.

bugün dr.a gideceğiz biz de. 1,5 ay oldu nerdeyse bebişimi görmeyeli.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
döner dönmez yaz bize bebişin ne kadar olmuş

bu arada Tatoştan halen ses seda yok yaa:sm_confused:
:Saruboceq: inşallah iyidirler

bugün dr.a gideceğiz biz de. 1,5 ay oldu nerdeyse bebişimi görmeyeli.

Floryacım benimde ayda bir olan doktor kontrolüm ve bebişimi görme günü bugündü.Ama randevuyu iptal ettirmek zorunda kaldım cünkü işyerinden bugün cıkamıyorum
Yarına aldırdım işallah yarın görecem.

Dalinin deterjanı olduğunu bilmiyordum.Bende alayım ssaslancım saol.

sen de yarın görürsün dersu iyi olsunlarda. ben geçen hafta gidecektim dr.a. fakat dr. 1 hafta şehirdışındaydı. o yüzden bu haftaya kaldı. hatta 29+2 olmamıza rağmen henüz şeker yüklememiz bile yapılmadı. bu hafta 1 gün izin alacağım işyerimden ogün hem şeker yüklemem yapılacak. hem de ocak ayından sonraki sevk zinciri için evin yakınlarında bir sağlık ocağına kaydımı yaptıracağım. daha önce hiç ihtiyaç duymadığımdan sağlık ocağına da gitmiyordum. sağlık ocaklarında kaydı bulunmayanlar ilçelerdeki sağlık grup başkanlıklarından kaydınızı yaptırabilirsiniz.

slm kızlar,ay 2 gün okumayınca nasılda birikmiş öyle oku oku bitmedi:))
bu arada benim bacağıma vuran ağrı hala geçmedi ya,sol ayağımın üstüne basamıyorum bu haftada evdeyim ama rapor bitince okula gitmekte istiyorum nasıl olacak bilmiyorum,pek geçecek bişeyede benzemiyor,otururken yatarken bişiy yok ama hareket ettirdiğim an bütün sinirlerim sıkışıyormuş gibi acıyor(

Floryacım senin de yaptıracağın şeyler çokmuş.Şeker yüklemesi için geç değilmi?.Aç karnına gidiyorsn unutma.Bu sevk zinciri işi bizim döneme rast geldi ama hiç iyi olmadı.Neden dersen sevk yaptırmak ordan diğer doktora gitmek bayaa zamandan calısıyor ve bizim için her defasında işyerinden izin almak zor ve problem oluyor bilirsin idareciler bu tür izinlere pek sıcak bakmazlar.:1closedeyes:

Vidicim neden oluyor peki doktor bişi dedimi sinir sıkışması gibi birşey anladığım kadarıyla.Yorgunluk fazla ayakkta kalmaktan dolayımı.

slm canım o ağrı bende de oldu 4 aydan başlamıştı 1,5 ay sürdü ama hiç geçmicek sandım belimden bacağıma vuruyodu topallayarak yürüyodum oturduğum da yattığımda bişi yokmuş gibi oluyodu ama kalkarken bacağım kopcakmış gibi ağrıyodu şimdi geçti çok şükür çok zorlanmıyorum

aynı ağrı ve topallama bende de vardı ortopediye gittim bel fıtığı başlangıcı var dedi
ama MR falan çekemediğimiz için derecesini bilemeyiz 3 ay doğumdan sonra gel dedi ağrı kesici verdi 2 tane ya içtim ya içmedim dinlendim kendiliğinden geçti size de geçmiş olsun kızlar

ben de istiyorum aslında doğum fotoğrafçısı çağırmayı da çok tuzlu fiyatları sen kaça yaptırıyorsun albümü

vidicim tarif ettiğin ağrı bel ağrısına benziyor
bende de bel fıtığı başlangıcı vardı o zaman dr kilo almamaya dikkat et demişti
yatıyor olmamın tek faydası bu oldu
belime yük binmediğinden ilerlemedi
büyük ihtimalle aldığın kilolardandır canım

bu arada dalinin deterjanı sıvı deterjan aklınızda bulunsun markette falan ararken ona göre bakın

teşekkürler kızlar,banada doktor sordu zaten bel fıtığı varmı diye bende yoktu ama şimdiden snr ne durumda olur bilmiyorum,doğumdan snrya kalmaz inşallah.kilo alımınada dikkat et dedi tabiki((

ben de istiyorum aslında doğum fotoğrafçısı çağırmayı da çok tuzlu fiyatları sen kaça yaptırıyorsun albümü

canım fotoğrafçı benim arkadaşım olduğu için ücret ödemicem ama sizin için sorayım bi kaça yapar,neler dahil olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…