canım fotoğrafçı benim arkadaşım olduğu için ücret ödemicem ama sizin için sorayım bi kaça yapar,neler dahil olur.
sasslan cnm bisey sormak istiyorum sana
balik yedikten sonra yogurt yada süt icmeyin diye seyler okumustum hatta aklimda kalan bi haber var bi aile balik yedikten sonra yogurt tatlisi yedikleri icin ölmüsler
özellikle bu haberden sonra balik yedigim zaman ne yogurt nede süt hic bir sey yiyip icmiyoruz
hatta cikolatanin icinde süt oldugu icin bile cikolatadan uzak duruyorum
belki biraz abarttim ama bu konuda bilgim yok
bana bu konuda kisa bi bilgi verirmisin yani balki yedikten sonra yogurt yada süt ürünlerinden kacmalimiyim ?? yada aralarinda kac saat aralik birakmam yeterli olur ??
vidicim eğilirken falan mutlaka dizlerini kırarak çömelerek eğil
ani hareketten kaçın
ve eğer giyiyorsan topuklu ayakkabı terlik giymemeye özen göster
eğer herhangi bir yasağın yoksa yürüyüş yapmaya özen göster
bu arada fotoğrafların süperler
harika hamilelik hatıraları olmuş
Vidi cim istersen raporu kadın doğum dışında bi poliklinikten al en azından doğum izninden düşmemiş olur, bana dr um öyle demişti eğer son 3 haftaya kadar dayanamazsan başka bölümden rapor alırız doğum iznin bölünmemiş olur dedi
bende fotograf cekinmek istiyorum kizlar yaa
dogumdan önce cektiririm diye düsündüm ama ozamanda catlarsam kötü olur ..
birde alcilar var göbegi sekillendiriliyor onlarida düsündüm ama sonra vazwectim evde yer kaplicak vs.
vakit bulursam arastircam eger uygun olursa fiyati yaptirmayida düsünebilirim aslinda
bakin böyle bisey iste ...
kızlarrrrrrrr...bir derdim var...tüy problemlerinizi ne yapıyorsunuz? ben jilet / makine filan yapıyordum ama artık eğilemediğim için yapamıyorum..ayrıca göbektende göremiyorum zaten...ağda hem canımı çok acıtır hem de bebek mikrop kapar filan diye çekiniyorum...kalakaldım böyle valla....aniden bir hastaneye gitmem gerekse rezil olacağım...sizler nasıl hallediyorsunuz??...şimdi ağda yaptırsak bir daha doğuma anca çıkar di mi? ama çocuk artık aşağı inmiş olacak...ya zararı olursa...yaradana kuvvet yapıştırıp çekiyor ağdacılar...ayy bir formül bulamadım..yardımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?