2009 Şubat Anneleri

Günaydın dünyanın en güzel anne adayları Bugün çooook erken uyandım nerdeyse 7.30 dan beri uyanığım.Sonra tam yataktayken eşim aradı onunla uyandım güne o yüzden çooookkkk mutluyum bugün .Bütün enerjimi dağıtayım sizlere. CİMCİME ÇOK TEŞEKKÜRLER yorumun için canım amin inşallah.
AY ben bu mesajı sabah yazmıştım ama neler aldık sayfasına yazmışım :)) bu mesajı yazdıktan sonra dışarı çıkmıştım kızıma yeni ciciler aldım ay çok tatlılar yaa hemen resimlerini koydum

vidicim eğilirken falan mutlaka dizlerini kırarak çömelerek eğil
ani hareketten kaçın
ve eğer giyiyorsan topuklu ayakkabı terlik giymemeye özen göster
eğer herhangi bir yasağın yoksa yürüyüş yapmaya özen göster

bu arada fotoğrafların süperler
harika hamilelik hatıraları olmuş

bende fotograf cekinmek istiyorum kizlar yaa
dogumdan önce cektiririm diye düsündüm ama ozamanda catlarsam kötü olur ..
birde alcilar var göbegi sekillendiriliyor onlarida düsündüm ama sonra vazwectim evde yer kaplicak vs.
vakit bulursam arastircam eger uygun olursa fiyati yaptirmayida düsünebilirim aslinda

bakin böyle bisey iste ...

canım fotoğrafçı benim arkadaşım olduğu için ücret ödemicem ama sizin için sorayım bi kaça yapar,neler dahil olur.

Vidi cim istersen raporu kadın doğum dışında bi poliklinikten al en azından doğum izninden düşmemiş olur, bana dr um öyle demişti eğer son 3 haftaya kadar dayanamazsan başka bölümden rapor alırız doğum iznin bölünmemiş olur dedi

sasslan cnm bisey sormak istiyorum sana
balik yedikten sonra yogurt yada süt icmeyin diye seyler okumustum hatta aklimda kalan bi haber var bi aile balik yedikten sonra yogurt tatlisi yedikleri icin ölmüsler

özellikle bu haberden sonra balik yedigim zaman ne yogurt nede süt hic bir sey yiyip icmiyoruz
hatta cikolatanin icinde süt oldugu icin bile cikolatadan uzak duruyorum
belki biraz abarttim ama bu konuda bilgim yok

bana bu konuda kisa bi bilgi verirmisin yani balki yedikten sonra yogurt yada süt ürünlerinden kacmalimiyim ?? yada aralarinda kac saat aralik birakmam yeterli olur ??

kizlarr aklima geldi yaziyim dedim
sok olmayin ama ben dogumdan cok losalik döneminden sonra cinsel iliskiye girmeye korkuyorum ((

canım aslında ay protein zehirlenmesi olayı
ama protein zehirlenmesi için de aşırı fazla miktarda tüketmek gerekiyor
balık bayatsa mikroplar dolayısıyla zarar verecek hale geliyor içinde bir madde oluşuyor ve diğer süt ürünlerinden de aynı madde tüketilirse zehirlenilebiliyor

ben basitçe bu şekilde anlatmaya çalıştım ama sana 1-2 link vereyim oradan ayrıntısını oku istersen

food engineer: Balıkla Yoğurt Yenir mi?
DARDANEL

umarım yardımcı olabilmişimdir

kıslar iyi alşamlar.... nasıl gidiyor hamişlik....ben de yaklaşık üç hafta sonra okuldan izne ayrılcam yaniii 4 haftalık bir izin sonrada doğuma iki hafta kala finallerim var onlar için okula gideceğim...tabii ben iki saat otobüslerde gidemeyeceğim için eşim götürecek o izin alamazsa taksi tutup gidicem...yani şurada topu topu 1 ay daha okula gidiyorum sonra bebğimin işleriyle uğraşacağım..ben herşeyi 8 ..aya bırakmıştım belli eşyalar alındı ama işte düzene girmesi lazım eksik filannn.hemen gelsin istiyorum o günlerrr.

teşekürler canım.walla topuklu normaldede giymiyorum zaten,yürüyüş yapıodum ama doktor yapma artık dedi,egzersizde yapma şimdilik dedi.heralde bilinçsizce bişiy yapmayayım diye söyledi.bakalım olmazsa fizik tedavi uzmanıyla bi görüşeyim diyorum ne önericek

ewet canım bende öyle düşünüyorum,ne yapıp edip 5 haftayı doğum sonrasına kullanmaya çalışacağım.sonrasında daha çok lazım:ecrin_bebek:

slm kızlar herkes iyidir umarım,,ben yazıyoken oğlumda tekmeliyo beni..bu arada ilaç olarak vitamin veya demir dışında ilaç kullanan varmı yada bunlardan sadece birini kullanan bende mide yanması fazla oldu acaba demir ilacından mı diye iki gündür sadece elevit içiyorum ondada demir var zaten..fikirlerinizi söylerseniz sevinirim..bu arada oğlumun adını TUĞRA bırakıcaz ama ön isim düşünüyoa,bulamıyoz...YARDIIIM...:)

iyi akşamalr kızlar, az önceani hareket yaptım, karnıma ince ince kramplar giriyor, bişey olmaz inşallah , off yaaaa

kızlarrrrrrrr...bir derdim var...tüy problemlerinizi ne yapıyorsunuz? ben jilet / makine filan yapıyordum ama artık eğilemediğim için yapamıyorum..ayrıca göbektende göremiyorum zaten...ağda hem canımı çok acıtır hem de bebek mikrop kapar filan diye çekiniyorum...kalakaldım böyle valla....aniden bir hastaneye gitmem gerekse rezil olacağım...sizler nasıl hallediyorsunuz??...şimdi ağda yaptırsak bir daha doğuma anca çıkar di mi? ama çocuk artık aşağı inmiş olacak...ya zararı olursa...yaradana kuvvet yapıştırıp çekiyor ağdacılar...ayy bir formül bulamadım..yardımmmmmm

bu nedir cimcime fonksiyonu nedir? ilkez duydum ve gördüm?

Selamlar . Ya esencen yanlış anlama ama Tuğra çok güzel bir isim neden ikinci bir isim arıyorsunuz ki . Ben daha tek isim bulamadım sizler ikinci isimleri düşünmeye başlamışsınız .

:roflol::roflol::roflol:

bende de aynı dert var yaa, offf!!! eğilemiyorum göremiyorum, ağdayı düşünüyorum ben ama daha önce hiç kuaföre yaptırmadım, nasıl yaptırılır onu da bilmiyorumkafamçokkarıştı, utanıyorum da, ama mutlaka bir cesaret gideceğim,çünkü acil bir durum karşısında doktora rezil olmakta var işin ucunda, zaten rahatsız edici bir durum...

NESTLE ben geçen aya kadar ağda yaptırıyordum ağdacıya . Ama canım çok yanıyordu dr. gittiğimde sordum EMLA diye bir krem varmış ya ( Özlemim de bahsetmişti ) onu rahatlıkla kullanabilirsin demişti . Ağadanın sakıncası olsa söylerdi sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…