bu nedir cimcime fonksiyonu nedir? ilkez duydum ve gördüm?
ben de istiyorum aslında doğum fotoğrafçısı çağırmayı da çok tuzlu fiyatları sen kaça yaptırıyorsun albümü
NESTLE bende hep kendim yapardım ve çok çabuk hallederdim ama geçen ay artık yapamadım ve kuaföre gittim sir için ama canım çok acıdı,bu hafta yapmam lazım benimde vakti geldi,sanırım arkadaşıma yaptırcam evde.jilet falan kullanıpta daha sonra tekrar düzeltcem diye uğraşamıcam çünkü napayım artık katlancam acısına.evde yapınca hijyen konusunda da daha rahat olur içim
vidi bakıyorum da arkadaş konusunda donanımlısın, ne arkadaşlar varmış sende be yaawww, bu arkadaşın da kuaför mü yoksa? yaa ben hijyenden falan geçtim utanyorum başkasına yaptırmaya be yaaawww, zaten ağdayı bir yaptırınca 1 ay gidiyor çok iyi ama kime yaptıracağım ki?
Selamlar . Ya esencen yanlış anlama ama Tuğra çok güzel bir isim neden ikinci bir isim arıyorsunuz ki . Ben daha tek isim bulamadım sizler ikinci isimleri düşünmeye başlamışsınız .[/QUOTE
derincim aslında haklısın ama ben bir ismi daha olsun istedim nedense iki isimler çok hoş geliyor kulağa..kızlar bu arada ilaç hakkında fikir vermediniz demir hapını kullanmasam olmazmı midem çok yanıyo ayrıca arkadaşımda da ritm bozukluğu yaptı oda hamile ...napmalıyım..
:1shok:
Yok canım aneztezi kremi uyuşturması için lokal olduğu için sorun olmaz dedi dr. ben tabii alt tarafına dikkatli sürücem . içeri girmesin diye ağdadan 40 dakika önce sürüyorsun hiç acı falan sonra :))kaydirigubbakcemile5hihoyyytderin bu krem nasıl bişey, tüy dökücü mü, işe yarıyor mu, bebeğe zararı var mı?ayyy beni de şu dertten kurtarmış olursun eğer işe yarar bişeyse
Yok canım aneztezi kremi uyuşturması için lokal olduğu için sorun olmaz dedi dr. ben tabii alt tarafına dikkatli sürücem . içeri girmesin diye ağdadan 40 dakika önce sürüyorsun hiç acı falan sonra :))kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
Selamlar . Ya esencen yanlış anlama ama Tuğra çok güzel bir isim neden ikinci bir isim arıyorsunuz ki . Ben daha tek isim bulamadım sizler ikinci isimleri düşünmeye başlamışsınız .[/QUOTE
derincim aslında haklısın ama ben bir ismi daha olsun istedim nedense iki isimler çok hoş geliyor kulağa..kızlar bu arada ilaç hakkında fikir vermediniz demir hapını kullanmasam olmazmı midem çok yanıyo ayrıca arkadaşımda da ritm bozukluğu yaptı oda hamile ...napmalıyım..
bence demiri muhakkak kullan, başka demir ilacı dene, mesela ben freplexfol kullanıyorum, şurup şeklinde , tadı da güzel, hiçbir yan etkisini yaşamadım, mide yanmaların haptan mı, başka sebepten mi, bunun sebebini bir araştır bence,
demir hapını doğum yaptıktan sonra bile kullanacakmışız, düşün artık önemini, ben de hergün kullanmaktan sıkıldım, bir de çalışınca her gece saat 4,30 da kalkıp demir hapı içmek zorundayım, beni de yordu ama bunu çekmek zorundayım
mide yanman bebekten kaynaklanabilir, saç yanma yapıyor diyorlar, benim midem hiç yanmıyor, acaba daha bebeğimin saçları çıkmaya başlamadı mı ki yaa?
Canım demir hapı çok çok önemli kan değerlerinin düşmemesi için benim ki gynoferon . Benim dr. hayati değeri olan tek hap demir demişti . şikayetlerini dr.una bildir belki ilacını değiştirir.
ben yoruldum yaa, çıkıp dinleneyim artık, herkese iyi geceler zaten benden başka konuşan da yok, bakıyorum sayfaları hep ben doldurdum, kendimi geveze gibi hissettim, tabi diğerleri gündüz konuşuyor akşam dinleniyor, biz akşam fırsat buluyoruz onda da kimse olmuyor, neyse çıkıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?