2009 Şubat Anneleri

derin bu krem nasıl bişey, tüy dökücü mü, işe yarıyor mu, bebeğe zararı var mı?ayyy beni de şu dertten kurtarmış olursun eğer işe yarar bişeyse

bu nedir cimcime fonksiyonu nedir? ilkez duydum ve gördüm?

cnm öyle süs olsun diye yapiliyor genelde duvara falan asiyorlar :CüvCüv:
benimde cok fazla bi bilgim yok ama alcisinin özel oldugunu duymustum
fiyatinada baktim cnm yaklasik 160 ytl falan cook pahali yapiyorlar yaaaawwwwwww kafamçokkarıştı

hııı süsse ne gereği var ayol, boşver, o kadar paraya daha güzel süsler alırız

cimcime sen normal doğum yapmıştın değil mi? birkaç sorum olacak.

normal doğum yaparken vajinal yırtık olsun olmasın vajinayı kesiyorlar mı? bebek rahat çıksın diye

bir de doğum sanıcısı mı zor bu vajina yırtılırken çekilen acı mı zor, tabi bir de dikiş acısı var, uyuşturmadan dikecekler ya, hangi acı daha zor

son sorum da, doğum yaptıktan sonra hasta bezi bağlıyorlar mı, kan geliyor mu,geliyorsa kaç gün?

NESTLE bende hep kendim yapardım ve çok çabuk hallederdim ama geçen ay artık yapamadım ve kuaföre gittim sir için ama canım çok acıdı,bu hafta yapmam lazım benimde vakti geldi,sanırım arkadaşıma yaptırcam evde.jilet falan kullanıpta daha sonra tekrar düzeltcem diye uğraşamıcam çünkü napayım artık katlancam acısına.evde yapınca hijyen konusunda da daha rahat olur içim

ben de istiyorum aslında doğum fotoğrafçısı çağırmayı da çok tuzlu fiyatları sen kaça yaptırıyorsun albümü

canım arkadaşa sordum paket halinde yani içinde
Hamilelik albümü
Doğum fotoları
Bebek ile ilk tanışma
İlk emzirme
Bebek albümü +cd var 450 YTL ye yapabilirmiş

vidi bakıyorum da arkadaş konusunda donanımlısın, ne arkadaşlar varmış sende be yaawww, bu arkadaşın da kuaför mü yoksa? yaa ben hijyenden falan geçtim utanyorum başkasına yaptırmaya be yaaawww, zaten ağdayı bir yaptırınca 1 ay gidiyor çok iyi ama kime yaptıracağım ki?

:roflol::roflol::roflol:
kız allah canını almaya,hakkatten öyle oldu haaasırnaşık şey Allah başımdan eksik etmesin onları walla şanslıyım.
ben pek çekinmiom ya yeterki kurtulayım diyorum (edepsiz beni)kaydirigubbakcemile3 sonrası dediğin gibi çok rahat oluyor işte 1 ay kafan rahat

keşke ben de senin kadar edepsiz olabilseeeemmmm:roflol:

eminim ben kuaförün merdiveninden çıkarken cayarım, geri dönerim, offf yaa:roflol:

anam benim arkadaşım kuaför olsa bile, en son yaptıracağım kişi odur yaa, ondan daha çok utanırım ben ( utangaç beni)

kızlar bügün neredeyse yarım saate bir wc ye gittim, çok sıkıştım diye kendimi wc ye zor atıyorum bir bakıyorum azcık bişey ( söylemesi ayıp ama ne yapalım)

bunun sebebi ne diye düşünürken bir yazı buldum netten , diyor ki,bu tip şikayeti olan annelere yapılan ultrasonografide bebeğin ters durduğu gözlemlenmiş., hareket halinde iken sürekli ayakları ile mesaneye vurduğu, bu sebeple de sık idrara çıkma isteği uynadığı yazıyor, uyyy yerim ben fıstığımın ayaklarını,o sağlıklı olsun da, ben yarım saate bir giderim wc ye, geceleri çok zor oluyor ama artık herşey minik cadı için...

derin bu krem nasıl bişey, tüy dökücü mü, işe yarıyor mu, bebeğe zararı var mı?ayyy beni de şu dertten kurtarmış olursun eğer işe yarar bişeyse
Yok canım aneztezi kremi uyuşturması için lokal olduğu için sorun olmaz dedi dr. ben tabii alt tarafına dikkatli sürücem . içeri girmesin diye ağdadan 40 dakika önce sürüyorsun hiç acı falan sonra :))kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

hadi yaa çok iyiymiş, süper denemekte fayda var

ben yoruldum yaa, çıkıp dinleneyim artık, herkese iyi geceler zaten benden başka konuşan da yok, bakıyorum sayfaları hep ben doldurdum, kendimi geveze gibi hissettim, tabi diğerleri gündüz konuşuyor akşam dinleniyor, biz akşam fırsat buluyoruz onda da kimse olmuyor, neyse çıkıyorum işte

kızlar bu EMLA denilen krem aklıma yattı bakın...ağdadan 40 dakika önce sürülüyo dediniz di mi? ben şimdi doktoruma soramam bunu...adama nasıl sorayım bu krem nasıl uygulanıyor diye...eczacıya danışırım artık...ama ağdadan başka çözüm yok anlaşılan...vay başıma gelenler...anacım bende o işi yapacak arkadaş yok..açamam yani:))) kıymetli:) iyisi mi bir ağdacıya gideyim ben...off ya krem işe yaramazsa valla acıdan doğururum ben orda...hafta sonuna doğru giderim artık...neden hiç erkeklerin böyle derdi olmaz anlamam ki..kıl-tüy ne kadar dert varsa bizde valla...doğuma kadar nerden baksanız 3 kere gidilecek desenize...ay dert aldı beni şimdi...

aşkolsun kız bende burdayım ama sayfa sürekli hata verio çok geç açıo kuduruom zatenlaelaelaelaelae
ama benimde uykum geldi galiba gözlerim sızlamaya başladı ii geceleyy hepinize

ya kızlar bu emla yı bayan doktora giden varsa bir danışsa diyorum..kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bi de...hamileler kullanabilir mi? bebeğe zararı olur mu? ne bilim işte bir sorsanız çok makbule geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…