ya kızlar bu emla yı bayan doktora giden varsa bir danışsa diyorum..kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bi de...hamileler kullanabilir mi? bebeğe zararı olur mu? ne bilim işte bir sorsanız çok makbule geçer...
mrb başka kremler derken hangileri acaba zararı varmı yokmu canım zaten çok yanıyor ve bu konuda çok şikayetçiyim anlarsınızya karnım baya büyüdü ne yapacağımıda bilemiyorum:1no2:Merhaba, emla hamilelikte kullanılmaz, yazınızı okuyunca açıp eşime sordum ( dr ) başka kremler öneriliyormuş doktorunuza mutlaka danışın a.s
canım arkadaşa sordum paket halinde yani içinde
Hamilelik albümü
Doğum fotoları
Bebek ile ilk tanışma
İlk emzirme
Bebek albümü +cd var 450 YTL ye yapabilirmiş
mrb başka kremler derken hangileri acaba zararı varmı yokmu canım zaten çok yanıyor ve bu konuda çok şikayetçiyim anlarsınızya karnım baya büyüdü ne yapacağımıda bilemiyorum:1no2:
Günaydın kızlar,
Dünden beridir bebeğim çok az hareket ediyor.Hatta pek hissetmiyorum moralim bozuldu.Acaba bişey varmıdır.Sizinde bebişinizde arada böyle az hareket ettiği yada pek duymadığınız zamanlar oluyor mu?.Yoksa sürekli hareketlimi.
Çikolata tatlı vs.bişiler de yedim.Ama yine aynı durum.Bugün doktora gideceğim.
Merhaba, emla hamilelikte kullanılmaz, yazınızı okuyunca açıp eşime sordum ( dr ) başka kremler öneriliyormuş doktorunuza mutlaka danışın a.s
Günaydın kızlar,
Dünden beridir bebeğim çok az hareket ediyor.Hatta pek hissetmiyorum moralim bozuldu.Acaba bişey varmıdır.Sizinde bebişinizde arada böyle az hareket ettiği yada pek duymadığınız zamanlar oluyor mu?.Yoksa sürekli hareketlimi.
Çikolata tatlı vs.bişiler de yedim.Ama yine aynı durum.Bugün doktora gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?