2009 Şubat Anneleri

canım bak eşin ne dısarı ne biyere cıkıyomus...ne alkol var ne bişey...daha ne istiyorsun...sende cocuklarını uyut git eşinin yanına otur birlikte pc de dolasın...bide kahve yap için güzel güzel...bidaha duymayalım lütfen böyle seyler tamamı hayatım..

Merhaba, emla hamilelikte kullanılmaz, yazınızı okuyunca açıp eşime sordum ( dr ) başka kremler öneriliyormuş doktorunuza mutlaka danışın a.s

Merhaba, emla hamilelikte kullanılmaz, yazınızı okuyunca açıp eşime sordum ( dr ) başka kremler öneriliyormuş doktorunuza mutlaka danışın a.s
mrb başka kremler derken hangileri acaba zararı varmı yokmu canım zaten çok yanıyor ve bu konuda çok şikayetçiyim anlarsınızya karnım baya büyüdü ne yapacağımıda bilemiyorum:1no2:

canım arkadaşa sordum paket halinde yani içinde
Hamilelik albümü
Doğum fotoları
Bebek ile ilk tanışma
İlk emzirme
Bebek albümü +cd var 450 YTL ye yapabilirmiş

Tamam canım irtibatta olalım aralık ayı içerisinde başlarız.Ödemeyi peşin mi alıyo peki albümler hazırlanınca mı

mrb başka kremler derken hangileri acaba zararı varmı yokmu canım zaten çok yanıyor ve bu konuda çok şikayetçiyim anlarsınızya karnım baya büyüdü ne yapacağımıda bilemiyorum:1no2:

Diğer kremler hakkında çok fazla bilgim yok, fakat eşim hamile ise kullanmasın arkadaşın dedi çok fazla açıklama yapamadı yoğundu.

ayyy vidicim bişey daha sorucam fotoğrafı çekecek arkadaşın bayan mı erkek mi?Erkekse hiç söz vermeyim

yok be tatlım çok pahalıymış...o paraya 2 oda hazırlarsın bebişe.fatih saraçhanedeki mağzalara bakmanı tavsiye ederim

Günaydın kızlar,
Dünden beridir bebeğim çok az hareket ediyor.Hatta pek hissetmiyorum moralim bozuldu.Acaba bişey varmıdır.Sizinde bebişinizde arada böyle az hareket ettiği yada pek duymadığınız zamanlar oluyor mu?.Yoksa sürekli hareketlimi.
Çikolata tatlı vs.bişiler de yedim.Ama yine aynı durum.Bugün doktora gideceğim.

canım anne rahmindeki bebeklerde uyur annesi eğlencek diye habire seni mi tepicek bu çocuk o gece tepmiştir sen uyurken hissetmemişsindir sabahları da uyuyodur.
Ama ben çok merak ettim ille doktora gidecem diyosan içinin rahat olması için git tabi a.s.

kızlar gece giremedim nete yazdıklarını şimdi okudum siz tüy problemlerini konuşurken bende onlardan kurtuluyodum ne tesadüf kızlar çok zorlandım bu sefer afedersiniz ama göbüşten göremedim bile bende koydum aynayı karşıma öyle yaptım göremeyenlere duyrulur kuaföre falan gidemem arkadaş yine hiç olmaz mecbur yaptım bitti

canım çok sağol...kıl-tüy derken bebeğe bir zarar vermeyelim allah korusun..bizler ki saç boyatmıyoruz aman kimyasal geçer kafa derimizden diye..kalkıp da vajinal bölgeye kimyasal madde sürmek, üstelik 2 saat bekletmek beni de düşündürmüştü...aaa napıcaz şimdi ya?ben mümkün değil ağda yaptıramam o acıyla...off offf....

Canım korkma hemen benimde bazen hiç hareket etmediği günler oluyor ve genelde kendimi yorduğum günler, o yüzden çok yorma kendini uzan dinlen oynar o annesi:CüvCüv:

kizlar meraba cok fazla vaktim yok oturma odasini boyuyorum esime süpriz yapicam :)))
aybuke cnm dün sorullarini cevap yazdim bir sayfa dolmustu ama sayfada bi sorun cikti yazdiklarimi göndermemis ( islerimi bitirip tekrar yazicam cnm :))

cimcime kolay gelsin ama hamilesin dikkat et kendini yorma .bu arada kızlar ben çok kötü grip oldum napıcam bilmiom bebeğim etkilenmez dimi?gribe en iyi gelen nedir sizce hemen geçmesi için.dr ada ulaşamadım çok kötüyüm senağlama eve gidip yatıcam belki dinlenince iyileşirim.kendinize iyi bakın öptük oğluşumla sizleri. a.s.

biraz önceki msjım gelmedi!cimcime kendine dikkat et yorulma sakın bu arada kızlar ben çok kötü grip oldum hapşırmak ateş halsizlik herşey mevcut eve gidip yatıcam birazdan. :çok üzgünüm: gribi hemen iyileştircek bi formül biliyorsanız hemen söyleyin lütfen korkuyorum bebeğimde etkilenirmi diye dr umada ulaşamadım sanırım yatıp sıcak bişeyler içmekten başka çarem yok.kendinize iyi bakın öptük sizi oğluşumla a.s.

Selam kızlar EMLA ile ilgili ; ben dr.uma son kontrole gittiğimde sordum lokal olduğu için sorun olmaz dedi hatta ben kremi söylemeden o ismini verdi . Yinede kimseyi yanıltmak istemem arkadaşlar .
Bu arada ben de bebeği kaybetme korkusu oluşmaya başladı ((( hamileliğim boyunca ilk defa .

kızlar herkezde bir korku var bu sıralarda bende bugün doktordaydım oğlumu görmek için gittim doktor amcası herşeyin iyi olduğunu ancak ters geldiğini söledi :1no2: doğuma kadar dönmezse sezeryan olucakmışım öle dedi napcam hiçte istemediğim bişidi inş. dua edin döner 1400 gr olmuş oğluşum çok sevindim 1 ay önce 670 gramdı ve bana çok küçük gelmişti doğana kadar hep tedirgin olucaz heralde bizler eeee anne yüreği nede olsa değilmi

anam bu kıl tüy muabbeti ole fenakı kıslar ya napcaz ben hayatta acmam kuafore oramı buramı bu halımızle ağda cok fena can yakar kasımı bıle aldırırken amelıyat gıbı gelıyo bıde oralar töbe töbe hiç olmaz buna bı ortak care bulmak lazım jılet 1 gunluk bısey aman beeee baslıcam hee ne bıcım bıse bu ya

şekerbaby geçmiş olsun canım gribe portakal ve nar suyu sıkıyor eşim bana sonra bol bol yeşil biber ye bir de tabiki kivi canım bunları yap kendini daha iyi hissdeceksin emin ol

Benimde dunden beri canim cok SIKILIYO, bazen agliyorum durduk yere, en ufak sey zoruma gidiyo, icim icime sigmiyo sanki, yemin ederim ne yapicam bilmiyorum.Kendimi sakin tutmaya calisiyorum ama elimde degil.Biliyorum aslinda bunlar hormonel seyler ve ne zaman gececek onu merak ediyorum.Hamileligin sonuna kadar giderse kocisimin isi var benle ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…