Benimde dunden beri canim cok SIKILIYO, bazen agliyorum durduk yere, en ufak sey zoruma gidiyo, icim icime sigmiyo sanki, yemin ederim ne yapicam bilmiyorum.Kendimi sakin tutmaya calisiyorum ama elimde degil.Biliyorum aslinda bunlar hormonel seyler ve ne zaman gececek onu merak ediyorum.Hamileligin sonuna kadar giderse kocisimin isi var benle ozaman
meraba arkadaşlar ben bugün doktora gideceğim sorarım unumazsam şu emlayııı...
ayyy vidicim bişey daha sorucam fotoğrafı çekecek arkadaşın bayan mı erkek mi?Erkekse hiç söz vermeyim
valla çok makbule geçer canım...krem bana ben kreme bakıyorum...bakalım ne diyecek doktorun..akşam bizi haberdar et...
slm arkadaslar.dün giremedim cok rahatsızlanmıstım.bebişimi görmeyede gidemedim malesef.bende grip olmazüzereyim hapsurup duruyorum.daha yeni atlattım aslında
canım geçmiş olsun,bende merak etmiştim sesin çıkmayınca misafiri vardır heralde yine dedim.aman ha bak daha yeni bahsettik gripten falan dikkat et,bişiy yapma dinlen bol su iç.
Kızlar bu arada bana 2 gündür falan aldığım nefes yetmiyor ya,ama ciddi ciddi zorlanıyorum,burnumda tıkalı hasta falan değilim ama 2 haftadır burnum tıkalı.şu deniz suyu dedikleri spreylerden aldım sürekli onla burnumu temizliyorum ama nafile.ciğerlerime hava gitmio gibi hissediyorum galiba bebiş çok sıkıştırıo,evde durmadam kapı pencere ne varsa açıyorum hava alayım diye
teşekkür ederim canım benim.midemle karnım karısık agrılar oldu anlatamam ki şimdi nasıl oldugunu.ya şöle bişey var bir gün önce de aynı rahatsızlıga eşim yakalandı.ona nolursa banada oluyor anlatamam valla şaka gibi yaa sizdede oluyormu öyle.mesela eli kesilse aynı yerden benimde kesiliyo yerimsenibencanım geçmiş olsun,bende merak etmiştim sesin çıkmayınca misafiri vardır heralde yine dedim.aman ha bak daha yeni bahsettik gripten falan dikkat et,bişiy yapma dinlen bol su iç.
Kızlar bu arada bana 2 gündür falan aldığım nefes yetmiyor ya,ama ciddi ciddi zorlanıyorum,burnumda tıkalı hasta falan değilim ama 2 haftadır burnum tıkalı.şu deniz suyu dedikleri spreylerden aldım sürekli onla burnumu temizliyorum ama nafile.ciğerlerime hava gitmio gibi hissediyorum galiba bebiş çok sıkıştırıo,evde durmadam kapı pencere ne varsa açıyorum hava alayım diye
kızlar yaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:benim canım çok sıkkın 3 haftadır seyirde eşim ve az önce aradı 2 hafta daha seyri uzamış nasıl moralim bozuldu öyle özledimki canım kocamı bende gün sayıyordum bir kaç gün kaldı diye.... kocası yanında olanlar yatın kalkın şükredin emi. napalım sağ salim gelsinde isterse çok uzun sürsün seyri allahta bana sabır versin:çok üzgünüm: şu duygusallığın içinde çok zorr çooooooookk...
Canım doktoruna söyle nefes alamadığını benim de gebeliğin başlarında oluyordu kan sayımı istedi doktorum ve kansızlığa bağlı nefes darlığı çıktı bu arada özel mesajım kapalıymış evet. Açtım şimdi bir de benim doğuma girceğim hastanede belki doğum fotoğrafçısı kabul etmeyebilirler.Neyse onu sonra konuşuruz. a.s.
teşekkür ederim canım benim.midemle karnım karısık agrılar oldu anlatamam ki şimdi nasıl oldugunu.ya şöle bişey var bir gün önce de aynı rahatsızlıga eşim yakalandı.ona nolursa banada oluyor anlatamam valla şaka gibi yaa sizdede oluyormu öyle.mesela eli kesilse aynı yerden benimde kesiliyo yerimseniben
kızlar yaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:benim canım çok sıkkın 3 haftadır seyirde eşim ve az önce aradı 2 hafta daha seyri uzamış nasıl moralim bozuldu öyle özledimki canım kocamı bende gün sayıyordum bir kaç gün kaldı diye.... kocası yanında olanlar yatın kalkın şükredin emi. napalım sağ salim gelsinde isterse çok uzun sürsün seyri allahta bana sabır versin:çok üzgünüm: şu duygusallığın içinde çok zorr çooooooookk...
kaydirigubbakcemile3 hakkatten şaka gibi haa,hani rahatsızlık falan olabilir aynı evde insan etkilenio bizimde başımıza gelioda, şükür öyle ufak kazalar falan aynı olmuyo. kız kocan ya çok sakar falan olsaydı napcaktın,her yerin yara bere içinde olurdu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?