2009 Şubat Anneleri

kızlar nasılsınız bugün bebişler nasıl ben de kramp oluyor bir iki gündür bir de şu kıl tüy işine gelince ben jilet hiç kullanmazdım ne fena bir şey ya ama açıkçası o acıya bu halimle dayanamam zaten tosur tosur oldum hiç gelemem o acıya doğrusu

kızlar kıl-tüy konusuna geri dönecek olursak ben az önce annemi gönderdim sağlık ocağına...yazmış doktor...hiçbirşeyde sormamış...eczacı önce ssk bunu karşılamıyor demiş ama annem direnince "aa karşılıyormuş" diyerek vermiş EMLA yı...5 tüp var içinde...gebelik kategorisi B diyor..ben cumartesi doktoruma gittiğimde artık yüzümü kızartıp soracağım napayım...hamileler dikkatli kullansın diyor içinde...ben hafta sonu doktora danışır, hafta arası da bunu sürer ağdaya giderim artık...aramızda kullanan oldu mu hiç kızlar bu kremi?

ben de geçen hafta öyleydim hatta yazmıştım buraya da geçiyor canım hormonel bugün iyiyim ama yarın nasıl olurum bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız,hormonlar biraz fazla çalışmaya başlamış galiba bu aralar..
Allahım ya 2 gündür kıldan tüyden şeyler nasıl kafamızı yordu:jeyyar: benim anlamadığım batıda biçok bayanın bunları kafasına takmaması o doğum videolarını izlerken bile berbat halde göründüklerini farkediyorum ve nasılda hiç çekinmiyorlar o halde,hadi çekinmeyi bırak temizlik söz konusu olan dimi yani..
bu arada grip olan arkadaşlar geçmiş olsun,bende 2 gün önce hafiften yakalanıcam gibi oldum ve sadece yapabileceğimiz Cvitamini almak tabi doğal yollarla bol meyve..içim dışıma çıkana kadar meyve tükettim ve yattım sürekli en faydalı çözüm bence dinlenmek ve meyve sebze tüketmek

ayyy vidicim bişey daha sorucam fotoğrafı çekecek arkadaşın bayan mı erkek mi?Erkekse hiç söz vermeyim

bayan güzelim merak etme,hihoyyyt bu arada özelden msj atamıyorum sana kapalı sanırım. ücret olayını nasıl alacağını falan sormadım hiç ama bence sonrasında falan alır sanırım,fisfisfis ben yinede onun adına konuşmayayımda hbr veririm tekrar

kızlar yatıyom kalkıyom yatıyom kalkıyom hala 26.haftadayım ya zaman geçmiyor bir türlü sanırım korkuyorum 28.haftayı tamamlayan bebeklerin erken doğumda yaşama şansı yükseliyormuş bunları düşündüğüm için kızacaksanız ama zaman geçmiyor bir de bebeklerimiz karnımızda büyüdükçe bir de enim ilk hamişliğim sanırım korkuyorum biraz zaman çabuk geçsin lütfen bir an önce bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım.AYRICA CİMCİME SANA KIZACAĞIM VALLAHİ BU HALİNLE ODA MI BOYUYORSUN AFERİN SANA CANIM

slm arkadaslar.dün giremedim cok rahatsızlanmıstım.bebişimi görmeyede gidemedim malesef.bende grip olmazüzereyim hapsurup duruyorum.daha yeni atlattım aslında

SYMSLOW canım ya bendede bi heycan bastırdıki sorma,bende bu hafta sürekli bebiş geliomuş gibi rüya görüyorum ve sürekli rüyamda kendimi teselli ediyorum yaşama şansı var diye,okuyoz okuyoz böyle şeyleri sonra etkilenioz walla,eşim çok kızıyor bana yeter artık etkileniosun bakma,senin yüzünden erkenden doğcak çocuk diye ama napayım ya hepimiz öyle değilmiyiz merak ediyoz şuanda içimizde nasıl olduğunu

slm arkadaslar.dün giremedim cok rahatsızlanmıstım.bebişimi görmeyede gidemedim malesef.bende grip olmazüzereyim hapsurup duruyorum.daha yeni atlattım aslında

canım geçmiş olsun,bende merak etmiştim sesin çıkmayınca misafiri vardır heralde yine dedim.aman ha bak daha yeni bahsettik gripten falan dikkat et,bişiy yapma dinlen bol su iç.

Kızlar bu arada bana 2 gündür falan aldığım nefes yetmiyor ya,ama ciddi ciddi zorlanıyorum,burnumda tıkalı hasta falan değilim ama 2 haftadır burnum tıkalı.şu deniz suyu dedikleri spreylerden aldım sürekli onla burnumu temizliyorum ama nafile.ciğerlerime hava gitmio gibi hissediyorum galiba bebiş çok sıkıştırıo,evde durmadam kapı pencere ne varsa açıyorum hava alayım diye

Canım doktoruna söyle nefes alamadığını benim de gebeliğin başlarında oluyordu kan sayımı istedi doktorum ve kansızlığa bağlı nefes darlığı çıktı bu arada özel mesajım kapalıymış evet. Açtım şimdi bir de benim doğuma girceğim hastanede belki doğum fotoğrafçısı kabul etmeyebilirler.Neyse onu sonra konuşuruz. a.s.

teşekkür ederim canım benim.midemle karnım karısık agrılar oldu anlatamam ki şimdi nasıl oldugunu.ya şöle bişey var bir gün önce de aynı rahatsızlıga eşim yakalandı.ona nolursa banada oluyor anlatamam valla şaka gibi yaa sizdede oluyormu öyle.mesela eli kesilse aynı yerden benimde kesiliyo yerimseniben

kızlar yaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:benim canım çok sıkkın 3 haftadır seyirde eşim ve az önce aradı 2 hafta daha seyri uzamış nasıl moralim bozuldu öyle özledimki canım kocamı bende gün sayıyordum bir kaç gün kaldı diye.... kocası yanında olanlar yatın kalkın şükredin emi. napalım sağ salim gelsinde isterse çok uzun sürsün seyri allahta bana sabır versin:çok üzgünüm: şu duygusallığın içinde çok zorr çooooooookk...

kocan nerde canım.allahım sag salim birbirinize kavusmayı nasip etsin canım mirmirmirmir

sordum canım doktorumada,bebeğin başı aşağıda,ayakları göğüs kafesime doğru duruyormuş .ayaklarını bastırıyor ciğerime doğru yani.bide sırt üstü yatma dedi.gerçektende yan yatınca daha rahat nefes alıyorum,ayaktaykende rahat ama oturunca sanki akciğerim 2 büklüm oluyorda yeterince dolmuyormuş gibi.
şaka maka zormuş kızlar anne olmak yahu,kucağımıza alsak hayırlısıyla hepsini unuturuz heralde bu çektiklermizi

kaydirigubbakcemile3 hakkatten şaka gibi haa,hani rahatsızlık falan olabilir aynı evde insan etkilenio bizimde başımıza gelioda, şükür öyle ufak kazalar falan aynı olmuyo. kız kocan ya çok sakar falan olsaydı napcaktın,her yerin yara bere içinde olurdu :)))

canım benim Allah kavuştursun biran önce,bazen benimkinin gece atış eğitimleri yada nöbet falan oluyor o 1-2 gün bile zor geliyor,işin çok zor ama naparsın hayat mücadelesi hepimiz yaşıyoruz farklı zorluklar.Allahım sabır versin ve sağ salim kavuştursun

:roflol: ay nasıl güldüm ayoll sen cok yaşa emi :roflol: allahtan kocaiş cok sakin agırdır.ama ne biliyim elini ciziyo arada işte.ertesi gün benimde oluyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…