evet canım 4d ultrason ben ayrıntılıyı da erpada yaptırmıştım o 30 ytl idi doktor kendisi siyah beyazla inceledi bana renklisini gösterdi ayrıntılıda ama cd vermediler cd için 25-28. haftalar arası daha uygun olur dediler onu başka bi doktor çekiyormuş ve 100 ytl imiş bir hatıra kalsın diye istiyorum bir de diyorum ne gerek var 100 ytl vermeye ayrıntılıda renkli yani 4d yüz görüntüsünün fotosunu vermişti bi tane al sana hatıra diyorum o paraya başka şeyler alayım oğluma diyorum ya kararsızım işte ondan sana bi sorayım dedim sağol canım a.s.
kızlar aslında sizlere kendim yazmak isterdim ama yattık yerden uzun uzun yazmak beni çok zorluyor
bu yüzden birkaç link göndereyim diye düşündüm
www.dersbilgisi.com - Vitaminler
:: YiyorumBuyuyorum.com :: Yazılar :: Bir Bilen'den :: Pişirmeye Dikkat
Vitamin Tablosu
benim hala son hız devam bugün yine serum takılıcak işe yaradı gibi dedim yine başa döndük sanırım ishal salgını var her yerde
canim gecmis olsun
haslanmis pirinc .cubuk kraker falan ye bakalim gecer umarim a.s.
derincim bende ilk 5 ay 15 günde bir gidiyodum ama yeni gittiğim drda kontrol olayı yok yani ücretsiz değil kontrol her gittiğinde para veriyosun sağlık karnem olsa anka hastanesine gidicem muayene ücreti 10ytl bedava yani ama ne yapcam ben bilmiyorum
yanliz bal serbeti nekadar dogru bilmiyorum cünki benim oglum isal oldugunda eczaneye sormustum tatli özellikle cikolatali seylerde uzak dursun demisti
( bende aradım doğuma girmiş en azından bilgi alırdım
sizinkiler en azindan telefona cikiyorlar bak benim dokttorum bir saat sonra kapancak telefonu acmiyorlar :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?