2009 Şubat Anneleri

Selam kızlar nasılsınız? Ya ben dün akşam küçük çapta bağsur çıktığını farkettim ancak ne gabızlık ne de wc de ıkınma olmadı. İçinizde de bu sorunu yaşayanlar var mı??? Anlamadım sebebini yaaaaa...

Canım bende senin düsündüğün gibi düsündüm.:1closedeyes:Bende kararsız kaldım.Fiyatı o kadar yüksek değil ama aklımıza artık hemen onlara bişiler alabileceğimiz geliyor.Doğuma kadar ve sonrasında da alacak o kadar sey var ki.Ben daha kıyafet dısında bişi almış değilim.:ecrin_bebek:

benim hala son hız devam bugün yine serum takılıcak işe yaradı gibi dedim yine başa döndük sanırım ishal salgını var her yerde

canim gecmis olsun
haslanmis pirinc .cubuk kraker falan ye bakalim gecer umarim a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aaa çok ilginç ilk defa duyuyorum 15 günde bir muayene ücreti alan dr. Benim zaten ssk falan olmadığı için özel hastaneye gidiyorum testler falan allahtan bitti ( belki ssk mız dolar doğuma kadar doğumda bari biraz faydası olur .

kizlar cok enterasan bi sayfa buldum

http://gizliilimler.tr.gg/Şifalı-Bitkiler.htm

sayfada yazan seyler kur`an i kerimde geciyormus

bebisim09-kraker kiz sizin icin
BİTKİLERLE İLGİLİ HADİSLER

bülümünde 7 .madde : . Bir sahabenin; “Ya Resulullah kardeşim isale yakalandı.” dediğinde Peygamberimiz; “Bal şerbeti içirin. İsale karşı soğuk bal şerbeti çok faydalıdır.” buyurdu. Hadis-i Şerif.

Unutkanlıktan şikayet eden bir kişiye; “Size inek sütü tavsiye ederim. İnek sütü kalbi ve dimağı kuvvetlendirir, unutkanlığı da giderir.” Hz. Ali(R.A.)

vidicim senin ayaklarin agriyordu

17. “Ayağımız ağrıyor.” diyenlere; “Ayağınıza kına yakın.” buyururlardı. Hadis-i Şerif.

- Şifalı Bitkiler
sayfaya bi göz atin kizlar benim cok ilgimi cekti sizinde isinize yarayan seyler vardir umarim sayfada :)))

yanliz bal serbeti nekadar dogru bilmiyorum cünki benim oglum isal oldugunda eczaneye sormustum tatli özellikle cikolatali seylerde uzak dursun demisti

yanliz bal serbeti nekadar dogru bilmiyorum cünki benim oglum isal oldugunda eczaneye sormustum tatli özellikle cikolatali seylerde uzak dursun demisti

ayy bende çikolatalı şeyleri yiyp duruyorum aksine hay allah söylediğin iyi oldu artık keserim yemeyi

kizlar yaa kafam karisti benim bu linkini gönderdigim sayfaya baktimda yazanlarin hepsi dogrumu acaba
isale karsi balli serbet iyimii gercekten bileniniz varmi aranizda ?? benim bildigim kadariyla tatli ,yagli karisik yemeklerden uzak durulmali balli serbetten bahsediliyor

doktor bana kızartmalardan yağlı yiyceklerden cipslerden falan uzak dur dedi ama şerbet olayını araştırmak lazım bide sütü içme su sıralar dedi o yüzden süt içmeyi kestim ama tatlı tetikliyor olabilirmi

kraker kiz bak cnm bunu buldum
İshal Olan Çocuğa Ne Yapmalı - Ezberim

İshal Olan Çocuğa Ne Yapmalı

İshal olan çocuğa şekerli içecek vermeyin

Çocuklarda sık karşılaşılan şikayetlerden biri olan ishal, özellikle bebeklerde ciddi sorunlara yol açabilir. Tedavi edilmediği takdirde ölüme bile sebebiyet verebilen ishale karşı, ailelerin daha bilinçli olmaları gerekiyor. Memorial Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Doç. Dr. Onur Kutlu, ishali olan çocuğa şekerli içecekler verilmemesi konusunda uyardı: "Çocuğa meyve suyu, kolalı ve şekerli içecekler, şekerli çay ya da pirinç çorbası vermek doğru değil. Bu sıvılardaki su, şeker ve tuz oranı ishali daha da kötü yapabilir. Sadece su vermek de kan şekerinin ve kandaki sodyum seviyesinin düşmesine neden olur. 6 aydan küçük bebeklerde, ishal ve kusma 6 saatten daha fazla sürerse ve bebeğin ateşi 38.5 derecenin üzerindeyse bir doktora başvurulmalıdır."

sizinkiler en azindan telefona cikiyorlar bak benim dokttorum bir saat sonra kapancak telefonu acmiyorlar :mymeka:

aradığımda yardımcısı çıktı bu gece 11 e kadar hastanede dedi 5 sezeryanı varmış o yüzden geç saate kadar arayın ulaşabilirsiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…