- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
aaa kızlar, bugün burada kimsecikler yok nerelerdesiniz??
ben bu izin meselesine takmış durumdayım, offf resmen beynim sulandı yaaaaa
sabah kalktığımdan beri memurlar.net teyim, beynim sulandı resmen
sorularımın hepsi havada kaldı, bilen bir kimse yok yaaaa!!!!!
çatladım sinirden yaaaa!!!
şu doğum izinlerini almaya bir başlasanız da sorularıma yanıt verebilseniz,
ne yapacağımı şaşırdım yaaaaa!!!
kızlar sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz.yattığımda nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum sürekli halsizim uyumak istiyorum.yattığımda ne sag tarafımda nede sol tarafımda rahat edemiyorum.uykularım delik deşik.32,haftamdayım zaman nasıl gececek bilmiyorum.moralim zaman geçtikçe bozuluyor.
kızlar bugün tombiş oğluşumun oda siparişini verdik çok şükür...modako da nazar bebe diye bir mağaza dan aldık..içime çok sindi şükürler olsun...4 kapılı / yüklüklü gardrop, büyüyebilen karyola ( altından yavru yatak çıkıyor...), çalışma masası, şifonyer, oyuncak sandığı, duvar askısı, avizesi, 10 parça uyku seti, karyola içine yatağı, duvarlara yapıştırmak üzere hayvan figürlü köpükler, hayvan figürlü kulplar vs. hepsi toplam 1900 ytl...200 ytl kapora verdik...25 gün sonra teslim edilecek kalanını da teslimatta vereceğiz...20-25 günde havalandırması sürecek...zaten doğum gelmiş oluyor...ne zaman ben eşyalarını yıkayıp yerleştireceğim bilmiyorum...bir de kış gününde boya kokusu çıksın diye oda camını açık bırakmak zorunda kalacağım...aman sağlıkla doğsunda hepsi olur...bugün oda takımını alırken sanki bir terslik olacak da bebişim hiç kullanamayacakmış gibi geldi...inşallah bunlar son günlere yaklaşmanın psikolojik gerginlikleridir...halısıyla / perdesi kalıyor geriye...onları da takım geldikten sonra hallederim artık...şimdilik havadisler böyle arkadaşlar...
slm kızlar
uyuyamama durumu felaket ya
33ten gün almaya başladık gece hangi tarafa dönersem bebiş o tarafa tekmeleri başlatıyor
bir de sıcak basmaları çok kötü bendaha yorgan örtünemiyorum pike ürperdikçe de battaniye takviyesi onu örtünce bile acayip terliyorum
kızlar akşam tatoş resim koyunca merak edip biraz araştırdım isteyen bakabilir gerçek doğum ve sezeryan resimleri var
Birth Story Diaries
slm kızlar
33ten gün almaya başladık gece hangi tarafa dönersem bebiş o tarafa tekmeleri başlatıyor
bir de sıcak basmaları çok kötü bendaha yorgan örtünemiyorum pike ürperdikçe de battaniye takviyesi onu örtünce bile acayip terliyorum
kızlar akşam tatoş resim koyunca merak edip biraz araştırdım isteyen bakabilir gerçek doğum ve sezeryan resimleri var
Birth Story Diaries
slm kızlar
Birth Story Diaries
canım bilemiyorum ama ben hala aynıymışım, tabi kilo aldım bu kaçınılmaz ama güzelliğimden bişey kaybetmemişim,bunu bütün çalışma arkadaşlarım söylüyor, ne lekelenmem oldu ne de şişmeler, geçende uzun zamandır görmediğimiz eşimin akrabasıyla karşılaştık, bana dedi ki, kız anneleri çirkinleşirmiş, kız annenin bütün güzelliğini alırmış derler ama sende bir değişiklik yok, maşallah hala çok güzelsin dedi, tabii ben sevinçten havalara uçtum:sm_cool:
cnm saol ama ben sayfayi actigimda fotograf göremedim :uhm:
canım açılan sayfada resimlerni merak ettiğin doğum cinsine tklıyorsun
norml-sezeryan- evde-hastanede....diye
açılan sayfada sayfanın altında
yıldızlı nolar var onlardan istediğine bakabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?