2009 Şubat Anneleri

herkese merhabalara.s.
tatilin son günü bize yarın iş var nasılsınız kızlar film izlicem diye sabaha karşı 4 yattım
kzım tekmeledi durdu sağ tarafıma yaslamış kendini kaburgalarıma ayaklarını dayıyor cimcime :CüvCüv::ecrin_bebek: aklıma doğumdan sonrası geldi uyku düzenleri oturana kadar o saatlerde ayakta olucak uykusuz geceler bizi bekliyor:bbo: bir yandan düşününcede minicik eller minicik ayaklar insan sabırsızlanıyor :asigim:

aaa kızlar, bugün burada kimsecikler yok nerelerdesiniz??

ben bu izin meselesine takmış durumdayım, offf resmen beynim sulandı yaaaaa

sabah kalktığımdan beri memurlar.net teyim, beynim sulandı resmen

sorularımın hepsi havada kaldı, bilen bir kimse yok yaaaa!!!!!

çatladım sinirden yaaaa!!!

şu doğum izinlerini almaya bir başlasanız da sorularıma yanıt verebilseniz,

ne yapacağımı şaşırdım yaaaaa!!!

canım ben bayramdan önce 37. haftaya kadar çalışabilir diye rapor alıp 5 haftamı doğum sonrasına aktardım.tam 32 haftalık olmamıştım ama doktorum 32.haftamdaymışım gibi rapor verdi yani.

kizlar nasilsiniz bebisime alisverise ciktik teyzeleri
cicilerinin fotografini ekledim sayfaya basimda nasil catliyor anlatamam birazdan giyinip doktora gidicem

TATOŞ cum canım bir önceki mesajımda sarılık olabilir diye yazmıştım..keza olmuş...sakın panik yapma...sütün geliyor mu? geliyorsa anne sütü sarılığa birebir biliyorsun..bebek ne kadar çok kaka yaparsa o kadar çabuk atıyor sarılığı...mavi ışıkları kafana takma...onlar ultraviyole..sahte güneş ışığı...güneş sarılığa çok iyi geliyor...keşke karnının resmini hiç koymasaydın be güzelim..ne güzel ben düşünmemeye çalışıyordum sezaryan olayını....tabi senin dikişler çok yeni...ama yine de içim bir tuhaf oldu görünce...yine de sezaryan olmak zorunda olan arkadaşlar varsa bence panik yapmayalım...bir dolu kadın bu dikişleri oluyor ve sonra eski hayatına geri dönüyor...herşey düzeliyor yani...bu arada TATOŞ cum daha önce yazdım yine yazıyorum görme testiyle ilgili birşey söyledi mi doktorlar...aman atlamayın canım...yaşadığın tüm zorluklar geçecek bitecek....bu kışta bahara kavuşacak...inşallah bebişinle çok mutlu bir ömür geçireceksiniz...dualarımız seninle....

kızlar bugün tombiş oğluşumun oda siparişini verdik çok şükür...modako da nazar bebe diye bir mağaza dan aldık..içime çok sindi şükürler olsun...4 kapılı / yüklüklü gardrop, büyüyebilen karyola ( altından yavru yatak çıkıyor...), çalışma masası, şifonyer, oyuncak sandığı, duvar askısı, avizesi, 10 parça uyku seti, karyola içine yatağı, duvarlara yapıştırmak üzere hayvan figürlü köpükler, hayvan figürlü kulplar vs. hepsi toplam 1900 ytl...200 ytl kapora verdik...25 gün sonra teslim edilecek kalanını da teslimatta vereceğiz...20-25 günde havalandırması sürecek...zaten doğum gelmiş oluyor...ne zaman ben eşyalarını yıkayıp yerleştireceğim bilmiyorum...bir de kış gününde boya kokusu çıksın diye oda camını açık bırakmak zorunda kalacağım...aman sağlıkla doğsunda hepsi olur...bugün oda takımını alırken sanki bir terslik olacak da bebişim hiç kullanamayacakmış gibi geldi...inşallah bunlar son günlere yaklaşmanın psikolojik gerginlikleridir...halısıyla / perdesi kalıyor geriye...onları da takım geldikten sonra hallederim artık...şimdilik havadisler böyle arkadaşlar...

kızlar sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz.yattığımda nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum sürekli halsizim uyumak istiyorum.yattığımda ne sag tarafımda nede sol tarafımda rahat edemiyorum.uykularım delik deşik.32,haftamdayım zaman nasıl gececek bilmiyorum.moralim zaman geçtikçe bozuluyor.

bendede öyle oluyor tatlim artik hangi tarafa dönsem rahat uyuyamiyorum
bütün gece dönüp duruyorum sicak basiyor ben uykumda üstümdeki yorgani acarken kociste devamli kapatmak zorunda kaliyormus sırnaşık şey
ben döndükce o uyuamiyor :1closedeyes:
aksam saat 8 de en gec 11 yatiyorum ama sabahlari cok yorgun uyaniyorum
yapabiliyorsan öglen uykularini ihmal etme cnm ,dogum sonrasi keske uyusaydim dicez :asigim:

güle güle kullansin tatlim
mobilyalar gelince fotografini bekliyoruz a.s.

slm kızlar
uyuyamama durumu felaket ya
33ten gün almaya başladık gece hangi tarafa dönersem bebiş o tarafa tekmeleri başlatıyor
bir de sıcak basmaları çok kötü bendaha yorgan örtünemiyorum pike ürperdikçe de battaniye takviyesi onu örtünce bile acayip terliyorum

kızlar akşam tatoş resim koyunca merak edip biraz araştırdım isteyen bakabilir gerçek doğum ve sezeryan resimleri var

Birth Story Diaries

Canım ya çok güzel bi site ama gezdikçe içim bi tuhaf oldu, zamanda azaldı

sıcak basma olayı bir tek bende var sanıyordum. geceleri terden uyuyamıyorum.üzerimi sürekli açıp uyuyorum geceleri.eşim kızıyor hastalanıcaksın diye ama naapim.gerçekten çok sıcak geliyor bana. birde artık oturmak işkence gibi sürekli uzanma ihtiyacı hissediyorum ama hep yan uzanabiliyorum sırtüstü pozisyonda boğulucakmışım gibi oluyor. allah hepimizn yardımcısı olsun.:Saruboceq: ama minişlerimize değer değilmi kızlar.:ecrin_bebek:

cnm saol ama ben sayfayi actigimda fotograf göremedim :uhm:

Kızlar merhaba ben bugün gene gezdim fazla sayfa dolmamış okumak iççin zorlanmadım :))))))))))
Kuzenim ikinci doğumunu sezeryanla yapmıştı oğlu 4 yaşında izine baktım tatoşunki yeni olduğu için öyle sanırım kuzeninki okadar geniş değildi bide okadar yıl geçmiş aradan hafif beyaz bi iz kalmış belirsiz çatlak izi gibi korkulcak bişi yok yani onun ilk doğumunda çatın biraz dar ama normal doğumu denicez olur demişler çok zorlanmış sakın diyo tam normal doğuma uygun değilse sakın normal doğuma girme 2sininde acısını boşa çekme direk sezeryan iste öyle bir durumda zorlamasınlar dedi benim eşime de tembih ediyo sakın özlem istese de sen yaptırma diye:)))

kıslar nete pek sık girmediğim için farketmemişim.TATOş ne zaman doğum yaptı. bugün okuyunca şok oldum. erken doğum olmuş.

Şekerim güzel insan herzman güzeldir dimi yaniiisırnaşık şey:sm_cool::roflol::lepi:
Herkeste bu böyle değildir heralde biraz kocakarı lafı sanki kız bebek güzelliği alır derler kızda yaparım bozulmam da diyosun a.s.:CüvCüv:

cnm saol ama ben sayfayi actigimda fotograf göremedim :uhm:

canım açılan sayfada resimlerni merak ettiğin doğum cinsine tklıyorsun
norml-sezeryan- evde-hastanede....diye
açılan sayfada sayfanın altında
yıldızlı nolar var onlardan istediğine bakabiliyorsun

canım açılan sayfada resimlerni merak ettiğin doğum cinsine tklıyorsun
norml-sezeryan- evde-hastanede....diye
açılan sayfada sayfanın altında
yıldızlı nolar var onlardan istediğine bakabiliyorsun

saol cnm baktim ..iclerinde bir tanesi vardi coook erken dogmustu

iyi geceler kızlar yarın iş var malesef yatmadan bir göz atayım sizlere dedim ama herkes gitmiş tabi kızlar bel ağrısı çekiyormusunuz ben felaketim belim içe doğru çukurlaştı iyice fazla ayakta kalınca ve yürüyünce çok ağrıyor bugün yakında market var oaraya kadar gittim geldim ama öldüm bel ağrısından bu satten sonra normal bunlar tabi nefes darlığı bendede oluyor yatınca nefes alamıyorum sanki

günaydın herkeseee
gerçi herkes uyuyordur henüz ama biz kızımla ayaktayız

eşim geldi nihayet, çok mutuyum, çok özlemişim beee, güzel huzurlu bir uyku uyudum nihayet

kızımda tekmeleriyle katılıyor aile huzurumuza, canım kızım yaa, bir kavuşsam sana

hergün doğum yapıyorum iyice cesaret geldi normal doğumiçin, inşallah son an caymam..

neyse aşkıma güzel bir kahvaltı hazırlayayım, görüşürüz millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…