2009 Şubat Anneleri

kizlar nasilsiniz ?
aybukecim sekerim gözün aydin kocisin gelmis
derincim darisi senin basina tatlim ins. tez zamanda sende kocisine kavusursun :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sanırım o çok erken doğan ölü doğmuş sanırım çok kötü oldum izleyince

evet cnm 23 haftalikken dogmus 30. haftalarda dogsaydi yasardi ama coook minik dogmus ben bilerek yazmamistim öldügünü :çok üzgünüm:
icim bi tuhaf oldu

...........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebişinin cicileri çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cimcimecim

canlarim dün ilk defa esime isim begendirttim hihoyyyt
tan ve tamay isimlerini begendi
benim tan ismi cok hosuma gitti hihoyyyt
sizce nasil bi isim ?

kizlar kimsecikler yok sanirim sayfada ben gidip uzaniyim biraz bugünde temizlik yapicaktim güya ama cok tembellestim ,cok asiri uykum var erken uyudugum halde

Bizim Efe olucak kısmetse, ben egeliyim üstelik memleketimden de uzak olunca bari bebişimin isminde yaşayayım dedim

efe cok hos bi isim cnm bende ilk düsünmüstüm efe ismini koymayi ama ilk oglumun adi tuan olunca esim bununkide illa T ile baslasin dedi klava:
bayililiyorum efe ismine cok hos a.s.

efe cok hos bi isim cnm bende ilk düsünmüstüm efe ismini koymayi ama ilk oglumun adi tuan olunca esim bununkide illa T ile baslasin dedi klava:
bayililiyorum efe ismine cok hos a.s.

Sağol canım bende düşüneyim T ile başlayan güzel isim gelirse aklıma önereyim sana

slm kızlar
cimcime beşiğe bayıldım
isimlerin 2si de süper ama tan tuan ile daha iyi uyuyor sanki
bebek arabasında siyah karamsrdan ziyade karizmatik olmuş
hem renklendirmek senin elinde battaniyelerle falan

bugün benim hiç keyfim yok
karnım her noktadan geriliyor ve canım acıyor
ve sanırım şu braxton-hicks kasılmalarını yaşıyorum
insaı endişelendiriyor garip bir tedirginlik yaratıyor

Herkesler gezmede benim gibi ama gene de ayrılamıyo insan ya kk dan gece rüyamdaydınız kızlarrr şubat anneleri olarak bana oturmaya gelmişsiniz kocişlerinizle beraber tabi bebişler yok sonra neler oldu hatırlamıyorum valla ama baya telaşlıydı:)))
Cimcimecim diğer beşikten daha cici canım bu daha hoşuma gitti sonrasıda kanepe olarak çocuk odasında hoş olur baya arabanız da güzel ssaslan ın dediği gibi karizmatik ee erkek bebişler sonuçta siyahlı kremli de farklı bi rengimi tam anlayamadım da onu daha çok beğendim. Ayrıca Tan ismide güzel Tuna ismini neden düşünmüyorsun Tuan - Tuna hoş bence

Canım geçmiş olsun olcak işte kaçınılmaz ağrılar bende dün gece bi sancı bi sancı yalancı sancılar başladı yada doğurcam sandım bide wc gittimki ishal olmuşum meğer:))) çok güldüm kendime sonra valla benimde bacak ağrım geçti diye geziyorum klava:valla ama inş. tekrarlamaz

saslancim özlemcim gecmis olsun cnm ikinizede aman dikkat edin kizlar az kaldi doguma
besikle arabayi begenmenize sevindim cok zor bulduk bunlari ,arabada sansliyiz 430€ dan 209 € ya düsmüstü

özlemcim tuna ismini bende düsündüm ama esim begenmedi kiz ismi gibi duyuluyor dedi erkek milleti iste kaydirigubbakcemile3

sana da geçmiş olsun cnım
ben de sabahtan beri ishal gbiyim acayip gurultular falan
bir huzursuzluktur gdiyor

zaten sinir de oldum
bebişin cicilerinin resimlerini koymuştum öncden
onların hepsini annem ablam ve eşim almıştı
bayram için görümcem de gelmişti eşim görümcem ile kayınvalidemi
foruma götürmüştü mothercareden bodyler çoraplar ve önlükler almışlar
gelince de bak halası babaannesi neler aldılar diye gösterdiler
bugün kredi kartı dökümünden alınanların parasını eşimin ödediğini gördüm
kendimi enayi yerine konmuş hissettim
daha bebiş için bişey aldıklarını görmedim
almış elinebir yün 1 aydır 1 battaniye örüp duruyo sadecekötükedihüsokötükedihüso

bende bi gece böyle agriyla uyandim doguruyorum sandim tuvalete bi gittim bende isal olmusum kaydirigubbakcemile3 tabi bu arada esimide uyandirmistim
artik nezaman esime karnim agriyor desem git tuvalete isal olmussundur diyor :roflol: :roflol:

ne kadar duyarsizlar yaaaa
sizin paranizla bebege alisveris yapmis resmen kötükedihüso
sinir olmamak elde degilki
sen sakin onlari düsünüpde üzülme cnm :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…