bende bi gece böyle agriyla uyandim doguruyorum sandim tuvalete bi gittim bende isal olmusum kaydirigubbakcemile3 tabi bu arada esimide uyandirmistim
artik nezaman esime karnim agriyor desem git tuvalete isal olmussundur diyor :roflol: :roflol:
derincimmm masallahhh ayy ne tatli cikmis kiiz bebisin
yavrusu nasilda poz veriyor :)))
ne kadar duyarsizlar yaaaa
sizin paranizla bebege alisveris yapmis resmen kötükedihüso
sinir olmamak elde degilki
sen sakin onlari düsünüpde üzülme cnm :teselli:
sana da geçmiş olsun cnım
ben de sabahtan beri ishal gbiyim acayip gurultular falan
bir huzursuzluktur gdiyor
zaten sinir de oldum
bebişin cicilerinin resimlerini koymuştum öncden
onların hepsini annem ablam ve eşim almıştı
bayram için görümcem de gelmişti eşim görümcem ile kayınvalidemi
foruma götürmüştü mothercareden bodyler çoraplar ve önlükler almışlar
gelince de bak halası babaannesi neler aldılar diye gösterdiler
bugün kredi kartı dökümünden alınanların parasını eşimin ödediğini gördüm
kendimi enayi yerine konmuş hissettim
daha bebiş için bişey aldıklarını görmedim
almış elinebir yün 1 aydır 1 battaniye örüp duruyo sadecekötükedihüsokötükedihüso
Ne kadar sinir olsan haklısın canım bişey almasalar daha iyi diyosun değil mi, ama boşver sen sıkma canını bebeğini düşün, belki de eşin herşeyi senin yakınların alıyor ya onun ezikliğini yaşamamak için böyle davranmıştır, ama erkekler işte bizler kadar uyanık olamaıyor nereden aklına gelsin adamın senin kartın ekstresine bakacağın
:roflol::roflol::roflol:
ya maskara olduk herkese
dün bir senedir görüşemediğimiz arkadaşlar geldi ziyarete
acaip moral oldu
beni görünce hiç kilo almmışsın sadece göbek büyümüş dediler:teytey:hihoyyyt
halbuki hamile kaldığımda bile onlarla görüşmemize göre 4-5 kg fazlam vardı
Ne kadar sinir olsan haklısın canım bişey almasalar daha iyi diyosun değil mi, ama boşver sen sıkma canını bebeğini düşün, belki de eşin herşeyi senin yakınların alıyor ya onun ezikliğini yaşamamak için böyle davranmıştır, ama erkekler işte bizler kadar uyanık olamaıyor nereden aklına gelsin adamın senin kartın ekstresine bakacağın
ne güzel demisler kiiz :dance:
beni önceden tanimiyanlarda sadece göbekten almissin inceciksin diyorlar ama :mymeka:
nerden bilsinler 14 kilo aldigimi kaydirigubbakcemile3 tüm kilolar dagildi valla vucudumda hep yanlis yerlerden kilo aldim:roflol:
valla kızlar insan psikloji olarak doğurunca hemen göbek gitçek gibi düşünüyo ma hiç de öyle olmuyor sanırım
esas buna kendimizi hazırlamamız lazım gibi
dünden beri asiri bas agrim vardi ,yok yorgundum devamli uyku canavari gibi geziniyordum evde dün ve bugün okula gidemedim
simdi ev doktoruma gittim bas agrim var bana hasta raporu versin diye baktim doktorum kapali
kadin doktoruma gittim beklerken minicik bi bebek gördüm allahimmmm 6 haftalik 2800 gr dogmus simdi 3500 gr .... yeni dogmus bebekler gibi kücücük hayran kaldim yaaa :asigim:
bakmaya doyamazsin bide nasil güzel uyuyor babasinin gögsünde :ecrin_bebek:
doktora girdim parasetemolden baska bisey veremem dedi ( en düsük dozundan bahsetti )
ama ben genede ilac almak istemiyorum nolur olmaz
bu carsamba randevum var ya hastanede onu sordum tam tamina ne oldu diye
kanim cok iyi pihtilasmiyormus ,Hemofili hastaligindan bahsetti biraz ama okadar cabuk konustuki cok iyi anliyamadim bebegin riski yokmus ama doguma gidersem dogum aninda sasirmasinlar ,dogum gerceklesmeden önlem prof. dok. baksin ona göre doguma girerken önlemleri alsinlar dedi doktorum
benim tek korktugum seyse simdi dogumda fazla kan kaybetmek icimi birazda olsun rahatlatan seyse simdi dogum yapicagim hastane berlinin en büyük ve en iyi hastanelerinden biri
berlindeki tüm prof. doktorlar orda
ins. sorunsuz atlatiriz dogumu kizlar :Saruboceq:
Ya bencede öyle zaten göbek ortada büyük olduğu için sadece göbek varmış gibi görüyoruz ama tüm vücudumuz kilo almış durumda, şöyle temmuza kadar biraz versekte rahat rahat denize girebilsek
valla kızlar insan psikloji olarak doğurunca hemen göbek gitçek gibi düşünüyo ma hiç de öyle olmuyor sanırım
esas buna kendimizi hazırlamamız lazım gibi
Senin eşine de isim beğendirmek ne zor kızım yaaa ne güzel işte en uyumlu isim Tuna dimi anacım Tan ismini beğeniyor mu bari ahh bu erkekler ah hem isim için fikr vermezler hem de beğenmezler kolay kolay benimkine de zorla Eymen Tuğra yı Eymen Kayra ya çevirdim hahahhaaa
kafam karisik biraz cok bunaltici bi renk degil dimi siyah ??
canım ben göremedim cicilerinizin resimlerini?? kaçıncı sayfada acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?