2009 Şubat Anneleri

bende bi gece böyle agriyla uyandim doguruyorum sandim tuvalete bi gittim bende isal olmusum kaydirigubbakcemile3 tabi bu arada esimide uyandirmistim
artik nezaman esime karnim agriyor desem git tuvalete isal olmussundur diyor :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
ya maskara olduk herkese

dün bir senedir görüşemediğimiz arkadaşlar geldi ziyarete
acaip moral oldu
beni görünce hiç kilo almmışsın sadece göbek büyümüş dediler:teytey:hihoyyyt
halbuki hamile kaldığımda bile onlarla görüşmemize göre 4-5 kg fazlam vardı

ne kadar duyarsizlar yaaaa
sizin paranizla bebege alisveris yapmis resmen kötükedihüso
sinir olmamak elde degilki
sen sakin onlari düsünüpde üzülme cnm :teselli:

zaten o günden beri ne zaman birlikte dışarı çıkack olslar eşime söz verdiriyorum
bebişe bişey almayacaksın doğunca birlikte alacağız bu alınanlar yeter diye :)

Ne kadar sinir olsan haklısın canım bişey almasalar daha iyi diyosun değil mi, ama boşver sen sıkma canını bebeğini düşün, belki de eşin herşeyi senin yakınların alıyor ya onun ezikliğini yaşamamak için böyle davranmıştır, ama erkekler işte bizler kadar uyanık olamaıyor nereden aklına gelsin adamın senin kartın ekstresine bakacağın

sağol canım ya
bu hiç aklıma gelmemişti

bu arada kadın milletiyiz kaçar mı klava:

ne güzel demisler kiiz :dance:
beni önceden tanimiyanlarda sadece göbekten almissin inceciksin diyorlar ama :mymeka:
nerden bilsinler 14 kilo aldigimi kaydirigubbakcemile3 tüm kilolar dagildi valla vucudumda hep yanlis yerlerden kilo aldim :roflol:

haklisin bak benimde hic aklima gelmezdi bunu düsünmek

Valla canım banada öyle diyorlar hiç kilo almamışsın diyolar olayın garip yanı benim göbüşte hiç 7,5 aylık gibi de çıkmadı bende 13 -14 kilo aldım düşününce bunalıma giriyorum doğum sonrası sıkı bi diyet beni bekliyor

valla kızlar insan psikloji olarak doğurunca hemen göbek gitçek gibi düşünüyo ma hiç de öyle olmuyor sanırım
esas buna kendimizi hazırlamamız lazım gibi

dünden beri asiri bas agrim vardi ,yok yorgundum devamli uyku canavari gibi geziniyordum evde dün ve bugün okula gidemedim
simdi ev doktoruma gittim bas agrim var bana hasta raporu versin diye baktim doktorum kapali
kadin doktoruma gittim beklerken minicik bi bebek gördüm allahimmmm 6 haftalik 2800 gr dogmus simdi 3500 gr .... yeni dogmus bebekler gibi kücücük hayran kaldim yaaa :asigim:
bakmaya doyamazsin bide nasil güzel uyuyor babasinin gögsünde :ecrin_bebek:
doktora girdim parasetemolden baska bisey veremem dedi ( en düsük dozundan bahsetti )
ama ben genede ilac almak istemiyorum nolur olmaz

bu carsamba randevum var ya hastanede onu sordum tam tamina ne oldu diye
kanim cok iyi pihtilasmiyormus ,Hemofili hastaligindan bahsetti biraz ama okadar cabuk konustuki cok iyi anliyamadim bebegin riski yokmus ama doguma gidersem dogum aninda sasirmasinlar ,dogum gerceklesmeden prof. dok. baksin ona göre doguma girerken önlemleri alsinlar dedi doktorum
benim tek korktugum seyse simdi dogumda fazla kan kaybetmek icimi birazda olsun rahatlatan seyse simdi dogum yapicagim hastane berlinin en büyük ve en iyi hastanelerinden biri
berlindeki tüm prof. doktorlar orda
ins. sorunsuz atlatiriz dogumu kizlar :Saruboceq:zaman gectikce korkularim cogaliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
valla kızlar insan psikloji olarak doğurunca hemen göbek gitçek gibi düşünüyo ma hiç de öyle olmuyor sanırım

Ya bencede öyle zaten göbek ortada büyük olduğu için sadece göbek varmış gibi görüyoruz ama tüm vücudumuz kilo almış durumda, şöyle temmuza kadar biraz versekte rahat rahat denize girebilsek

İçini ferah tut canım bebişe bi zararı yoksa, sonuçta bu yaşına kadar sana bi zararı olmamış farkına bile varmamışsın bu rahatsızlığın önceden de haberin olduğuna göre kötü bişey olmaz inşallah, tam teşekküllü bi hastane sonuçta doğum yapacağın yer

Ya bencede öyle zaten göbek ortada büyük olduğu için sadece göbek varmış gibi görüyoruz ama tüm vücudumuz kilo almış durumda, şöyle temmuza kadar biraz versekte rahat rahat denize girebilsek

ohooo sorma arkadan yanlardan yüzden aldım walla :)
aslında bünyeye bağlı bence bazı arkadaşlarım 40 ı çıkmadan göbeği sıfırlıolar bazıları 1 sene oldu hala bıngıl bıngıl göbişleri...

sanırsam ben de salcam kendimi çok yumuşak çünkü tenim..ama bol spor yaparız kızlar ya gerginleştiririz iyice...bebişlerimizi sağlıklı doğuralım da...

haklisin tatlim göbek dogum sonrasi tamamen gitmiyor
4 aylik hamileymisiz gibi görüncez
en fazla iki-üc ay sonra o göbekte gidiyor

Cimcime senin 2. hamişliğin hayatım Allah korusun bi aksilik olsaydı ilkinde de olurdu oyüzden için ferah olsun canım

Senin eşine de isim beğendirmek ne zor kızım yaaa ne güzel işte en uyumlu isim Tuna dimi anacım Tan ismini beğeniyor mu bari ahh bu erkekler ah hem isim için fikr vermezler hem de beğenmezler kolay kolay benimkine de zorla Eymen Tuğra yı Eymen Kayra ya çevirdim hahahhaaa

valla cimcime bencede Tuna çok güzel ben istemiştim Tuna isminide yakın bi arkadaşıın oğluda Tuna ondan vazgeçtim

:roflol: :roflol: :roflol: Tan ismini begendi sekerim zar zor oda kaydirigubbakcemile3
anlamadigim sey daha öncede sormustum begenmemisti simdi aradan zaman gecti unutmustur o ismi bida sorayim dedim unutmus cidden :1shok: hosuma gitti bu isim dedi :dance: demekki begenmedikleri seyleri zaman gectikten sonra gene sormak lazimmis kaydirigubbakcemile3
cidden valla ne oturup benimle isim bakardi nede fikir verirdi :mymeka:
erkek milleti iste bizden beterler kaydirigubbakcemile5
iyi becermissin sekerim valla Eymen Tugrayi Eymen Kayraya cevirmeyi :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…