2009 Şubat Anneleri

Zeka Testi

kizlar tiklayin 18 dk . durursaniz zekisiniz
ben yapamadim birazdaha ugrasirsam kafayi yerim bununla :roflol: bide siz deniyin bakalim

ayy canııım çok güzeller hepside.allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bebişkona. bayıldım inan.maaşallah hepsi birbirinden şekerler cimcimecim.güle güle kullanın canım.

saol tatlim :1hug:
ins. begendigim gibi cikar yatakla bebek arabasi daha gelmediler cok sabirsizim bi gelselerde kursak hemen :sm_cool: aksamlari yataga baka baka uyurum artik kaydirigubbakcemile2

hepimizin bebislerine 41 kere :

iyi akşamlar kızlar nasılsınız işten geldim yemekten sonra tv nin karşısında mayıştım kaldım mutfak ta işler beni bekliyor acayip tembelleştim koca göbüşle artık herşey zorlaştı

Cimcime'cim aldıklarının hepsi çok şık. Küçük prensin hepsini güle güle, sağlıkla, mutlulukla, huzurla kullansın. Bu arada bebek araban da, rengi de gayet güzel. Ben de dün aldım bebek arabasını, özellikle siyah aldım. Bebişini rengarenk giydirirsin, içinde çok hoş olur.

saol tatlim begendiginize sevindim :1hug:

Kızlar, bebek telsizi veya monitörü hakkında konuşulmuş muydu hatırlamıyorum. Hangi markayı aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. Ben Weewell ile Angelcare arasında kaldım. Angelcare'in Türkiye'de bulunması biraz zor galiba. Ama oldukça beğendim, bebeğin ağlama sesini iletmesinin yanı sıra, bebeğin yatağının altına yerleştirilen bir pad üzerinde hareket sensörü varmış, bebek uykusunda belli süre hareketsiz kalırsa ebeveyn ünitesine sinyal gönderiyormuş. Bir de kameralı bebek telsizleri var. Bir türlü karar veremedim. Alanların veya kullananların yorumlarını alırsam sevinirim.

cnm ben hic almadim cocuklarin yatak odasida bizim yatak odasinin yaninda ,bide 6. aya kadar yatak odamda kalsin istedim oyüzden gerek duymadim ama anlattigina göre Angelcare markasininkiler güzele benziyor :CüvCüv: bende sasirdim walla cnm ikiside cok güzele benziyor birisi kamerali digeri sinyal veriyor
Angelcare markasinin kamerali olanlarindan yokmu ?? varsa o muhtesem olurdu a.s.

Cimcime'cim ben de 6. aya kadar yatak odamda bulunduracağım bebeğimin beşiğini, ama gündüz uykularında kullanırım diye şimdiden almak istiyorum. Angelcare'in kameralısı yok maalesef, olsa hiç düşünmezdim.

Kızlar yazdıklarınızı okuyamayacak kadar kötüyüm çok kötü bir gün geçirdim her işte bir hayır vardır diyorum gene de umarım sizler iyisinizdir kafamı dağıtmak için açtım pc yi ama yok kapatıyorum şimdi sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

resmen beni anlatan cümleler bunlar. beni anlatmışsın tatlım. iyi geceler.:teselli:

kizlar ben artik nikah yüzügümü cikarttim dogum sonrasina kadar
dar gelmeye basladi ilk hamileligimde hic böyle sorun olmamisti hic yüzügümü cikartmak zorunda kalmamistim ama simdi dar gelmeye acitmaya basladi
sizin yüzükler ne alemde daha takilimi ? yoksa cikartanininz oldumu benim gibi?
hepinize tatli rüyalar ben uyudum uyandim gene uyucam :))
bu arada rüyamda iki farkli tabak takimi gördüm hayirdir ins.

bende az önce uyandım.gecelerim kabus gibi.uyku hak getire.yüzüğümü takmıyorum.ellerim birden şişer falan çıkartamam diye.canım sen yine aklı başında rüyalar görüyormuşsun ben hep sacma sapan rüyalar görüyorum çabucakta unutuyorum.tatlı rüyalar sana inş bebeğini görürüsün.

günaydıııın güzeller eşimi işe gönderdim işlerim var ama buaraya girmeden gün başlamıyor sırnaşık şey kahvaltı bile etmedim henüz bende rüya gördüm bu gece kızımı hastaymış yeni doğum yapmışım kzım emmiyordu mamada yemiyor çok korkuyorum tuhaf bi rüyaydı :çok üzgünüm: sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşşallah

hayirdir ins. hepimiz dün gece rüyalar görmüsüz ben dün gece yüzügüm dar geliyor diye cikarttim esimede söyledim elimi öptü kiyamam ben sana dedi
öyle bi rüya gördümki hayla etkisindeyim kizlar :çok üzgünüm: ilk kaltigimda cok sükür rüyaymis dedim
rüyamda bi kiz ve bir genc vardi bizim evde oglan oturma odasinda uzaniyor ben hamileyim suanki halim
kiz devamli yanimizda kahvalti hazirliyordum ben esim icecekleri cikarrtinmi dedi bende hayir dedim sonra baksana dibindeler dedim
oda : kizin yaninda rezil ettin beni diye bana terslendi :çok üzgünüm:
sonra ben iceri girdim cam kapinin arkasinda esimin kiza seni öpebilirmiyim diyip alnindan öptügünü gördüm :1shok:
sok oldum anlatamam kizginlikla ona tamam bitti ayriliyorum senden o kizi öptün ,git onunla hersey bitti dedim tamam dedi
iceriye gittim bende kizin sevgilisinin yanina oturdum bi baktim esim o kizla gidiyor
hemen arkasindan kostum karnimdaki cocugu unut ona baska bi isim koyucam burdanda tasiniyoruz bizi bulamicaksin dedim
hic bir sey söylemeden gitti senağlama
iceri girdim kizin eski sevgiliside demezmi sorun degil ben ona bakarim hem yeni dogan erkek cocuklarini cok seviyorum diye
tam iceri bilgisayara gidiyordum annemlere falan ayrildigimizi söylemek icin o anda uyandim
uyandigim an bile sanki o ani yasiyormusum gibiydi uyku sersemi esime bagircaktim senn niye o kizi öptün diye bide yataktan iticektim uyuyan adami kaydirigubbakcemile3
neyseki hemen kendime geldimde cok sükür dedim esime bir keze daha sarildim :asigim:
ona anlattim korkmana gerek yok ben seni hic birakmam dedi cok korktum kizlar onsuz bi hayat düsünemem ..bizimki öyle biseyki tanistik 3 gün sonra nisan yapildi 3 ay ayri kaldik telefonlastik sonra ben onlara geldim almanyaya 3 ay beraber yasadik ve evlendik
cok aceleci davrandik ama ikimizde iyike evlenmisiz diyoruz
ilk gördügünde asik oldu bana yildirim askiydi resmen :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır olsun tatlım, korkulu düşün ardı iyi olur derler, yüzüğü çıkarman hamilelikte hassas olan psikolojini daha da etkiledi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…