2009 Şubat Anneleri

Hayır olsun tatlım, korkulu düşün ardı iyi olur derler, yüzüğü çıkarman hamilelikte hassas olan psikolojini daha da etkiledi sanırım

sanirim tatlim bu ayin 23 bide evlenme yildönümümüz

rabbim kocislerimizi ailemizi korusun

sanirim tatlim bu ayin 23 bide evlenme yildönümümüz

rabbim kocislerimizi ailemizi korusun

Amin canım, Allah nice uzun yıllar nasip etsin,
Benimde hamilelikte en çok canımı sıkan sanki çevremdekilere kötü bişey olacakmış gibi sürekli kendimi tedirgin hissetmem eşime aileme bebeğime şükür ki ters bi durum yok, özellikle şu aralar erken doğurmaktan çok korkuyorum

canımsın sen benim...ben nerdeyse 2 günde bir eşimi başka bi kızla görüp duruyorum çok üzgün uyanıyorum ama onu yanımda uyuyo görünce ağlayıp sarılıyorum...anlıcağın yalnız değilsin bu duygularda ama emin ol onlar bizi çok iyi anlıyolar...çocuk gibi görüyolar bizi bu dönemde...nilonun da dediği gibi yüzükten dolayı pekişmiştir bu duygun..ben de çıkardığımdan beri yüzüğümü kendimii çıplak hissediyorum ama napalım yoksa daha çok şiştiğimde çıkmıcak parmağımdan...

:1hug: gercekten tatlim bizi bebek gibi görüyorlar dün parmaklarima bakti sanki bebek seviyormus gibi ayyy minicikler falan dedi :asigim: bana hic öyle gelmiyor ya :))eminim onlar bizi cok iyi anliyorlar ve sanirim hoslarinada gidiyor onlari kiskanmalarimiz rüyalarimizda görmemiz .dedigin gibi cok sükür yanlarimizdalar :Saruboceq: bizlerde onlara cok kiziyoruz söyleniyoruz ama rabbim onlari basimizdan eksik etmesin :Saruboceq: bende parmagimdan cikarrtim yüzügü kendimi bi tuhaf hissettim

aminnnnnnn cnm amin
bende cok korkuyordum ama bi ara öyle bi oldum ki her an aklima geliyordu ya bisey olucak düsüncesi ama baktim gittikce kötüye gidiyor biraktim o düsünceleri
baska seyler düsünmeye calistim simdi iyim tüm gün o düsüncelerle kafami yormuyorum
devam etseydim eger ciddi bi sekilde psikologtan yardim almam gerekecekti
kaybetme korkusu cok kötü :1no2:
ins. bebisler zamaninda gelicekler korkma cnm :teselli:
cok sükür bebislerimizi büyüttük artik simdi dogan bebekler iyi yasatiliyorlar ama tabiki zamaninda dogmalari en iyi ve en sagliklisi :1hug:

aaa sewinmezler mi hem de nasıl ama o zaman daha çok bağlanıolar gibi gelio bana..çünkü dediğin gibi onları ne kadar çok sewdiğimizi görüyolar...her sabah şükrediyorum yanımda gördüğümde..o işe gidince içimde bi parçası var diyorum..zaman daha çabuk geçio akşama kadar..
benim bebeğim sensin senin bebeğin daha doğmadı diyo bana hep deli adam Şeniz

senin sat tarihin 20 mayıs mı? aramızda 2 gün var sanırım senden takip ediyorum bel ağrılarımı uykularımı rüyalarımı :CüvCüv:

hıh tamam diyorum cimcimemde de var benimki normalmiş diye....

günaydın kızlar çok geri dönemedim okumak için TATOŞdan haber varmı bebeği nasıl acaba

sanada günaydin cnm
tatos carsamba aksamindan beri yazmadi sanirim takip ettigim kadariyla
bebegi sarilik olmustu mavi isigin altinda yatiyor ( cogu bebek bu sariligi mavi isiklar altinda yatarak atlatiyor ) ins. ikiside iyilerdir haber verir tatosum bize yakinda :Saruboceq:

slm kızlar sizi özledim.ne var ne yok.haberler nasıl.ben suan annemdeyim.burda rahatım iyi.kaynanayla kavga etmedik artık.bu gece yola cıkıcaz inşallah.yarın evimdeyim

Son düzenleme:

aynen cnm cok hoslarina gidiyor onlara bagli oldugumuzu görmeleri
benim sat günüm 19 mayis cnm bel agrilari bendede oluyor özellikle uzunsüre ayakta kaldigim zaman ... bide dün gece cok zor uyudum nasil taklalar tekmeler atti kaydirigubbakcemile3

ben cikcam kizlar birazdan evi topliyim biraz sonra alisverise gidicem bugün kocissiz alisveris yapicam ben seni gelip alirim dedi ama paket gelicekti esimin adina ben cikar gelirim hemen, zaten alisveris arabasiyla cikicam apartmana geldigimdeyse zile basarim o gelir alir esyalari :CüvCüv:

slm kızlar sizi özledim.ne var ne yok.habgerler nasıl.ben suan annemdeyim.burda rahatım iyi.kaynanayla kavga etmedik artık.bu gece yola cıkıcaz inşallah.yarın evimdeyim

bizde seni cooook özledikk :1hug:
sevindim valla sekerim iyi gectigine kazasiz belasiz gelin ins. cnm gelince hemen yaz merakta birakma bizi :1hug:

Günaydın şekerlerr
Anlaşılan gece herkes rüyalar alemindeydi bende dahil bebeğimi doğurcakmışım ama kıyafetleri yıkanmamış ütülenmemiş anneme diyorum ben eşimle gidim sen yıka ütüle bendoğurana kadar yetiştirirsin ne telaşlıydı ya hastaneye falan gitttik doktorumu gördüm sakin ol dedi beni öptü sonra bi bakıyorum aldığımı hastane çıkışıyla geliyo meleğim kucağıma alamadım ama yakınımdaydı aman allahım diyorum nekadar güzel bi bebek derken uyandım valla
Eşimi birileriyle ben de görüyorum hep uyandığımda ohh diyorum ama o sinirim hala geçmemiş oluyo adam uykuydayken cimcikliyorum bi :))))) garibim uyku sersemi anlamıyo bile alıştı artık çocuk gibi avutuyo beni kocişlerin işide zor beeeee ben olsam bukadar naza dayanamam valla
Bide ben gece ayıp rüya gördüm haahahaha kocişe anlattım başka bi erkekmi vardı dedi kızgın kızgın yok şekerim sendin dedim gerçektende kocişimdi kocişin söyledği laf ooo sende iice sapıklaştın dedi bana yaaaaa sizde de oluyomu böyle şeylerr
Yüzüğü ben de arada takıyorum arada takmıyorum bayramda taktım biraz rahatsız etti yani en iisi çıkarmak bi arkadaşın alyansını kestirmiştik çıkmayınca canımmm yüzüklerimide kestirmek istemem yani
Kociş kahvaltı hazırladı bahanemde sen daha güzel hazırlıyosun hayatım diyorum uçuyo adam ben de oğluşumsda baya acıktık valla

canlarım şuan fazla kalamayacağım..büyük oğlumu işitme testini yaptırmaya götüreceğim..
yalnız miniğim sarılığı geçirmiş..tabiiki yarının ne olacağını kimse bilemiyor..rabbim dualarınızı ve dualarımızı inşallah boş çevirmez..buarada oğluma baktımda kimseye benzetemedim..ilk gördüğümde abisine benzetmiştim ama bu gün gördüğümde kimseye benzetemedim..ama sarılığı atlattığına çok sevindim..
hepinizden allah razı olsun..iyiki varsınız canlarım...

Geçmiş olsun tatoşcum çok sevindim bak atlattı sarılığı minik kuşun inşallah ewine de çıkarıcaksın en kısa zamanda öpüyorum

Çok geçmiş olsun tatoşcum, inşallah en kısa zamanda bebişinle eve çıkarsınız

tatosum gözün aydin cnm ins. en yakin zamanda oglusunla evine dönersiniz dualarimiz hayla sizinle bitanem

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sevindim tatoşcum en kısa zamanda kucağına alıp bol bol emzirirsin oğluşunu toparlar hemen oda kendini.. dualarımız bebişinle..

özlemcim sekerim sen gene iyisin cimcikliyorsun ben uyuyan adami yataktan iticektim :roflol: ne isi var beni aldatann herifin benim koynumda dimi :roflol: :roflol:
anlattim ona aaaa o ben degildim dedi kaydirigubbakcemile3 disari cikicam gelmis yanima hem böyle rüyalar görüyor hemde bi ton parfüm sIKIYOrsun dedi :mymeka:

bende bir kac defa görmüstüm kocisi rüyamda gercekte dokunmuyor yaa rüyalarima girdi sırnaşık şey :roflol: dogum sonrasi fena olucak :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…