Hayır olsun tatlım, korkulu düşün ardı iyi olur derler, yüzüğü çıkarman hamilelikte hassas olan psikolojini daha da etkiledi sanırım
sanirim tatlim bu ayin 23 bide evlenme yildönümümüz
rabbim kocislerimizi ailemizi korusun
hayirdir ins. hepimiz dün gece rüyalar görmüsüz ben dün gece yüzügüm dar geliyor diye cikarttim esimede söyledim elimi öptü kiyamam ben sana dedi
öyle bi rüya gördümki hayla etkisindeyim kizlar :çok üzgünüm: ilk kaltigimda cok sükür rüyaymis dedim
rüyamda bi kiz ve bir genc vardi bizim evde oglan oturma odasinda uzaniyor ben hamileyim suanki halim
kiz devamli yanimizda kahvalti hazirliyordum ben esim icecekleri cikarrtinmi dedi bende hayir dedim sonra baksana dibindeler dedim
oda : kizin yaninda rezil ettin beni diye bana terslendi :çok üzgünüm:
sonra ben iceri girdim cam kapinin arkasinda esimin kiza seni öpebilirmiyim diyip alnindan öptügünü gördüm :1shok:
sok oldum anlatamam kizginlikla ona tamam bitti ayriliyorum senden o kizi öptün ,git onunla hersey bitti dedim tamam dedi
iceriye gittim bende kizin sevgilisinin yanina oturdum bi baktim esim o kizla gidiyor
hemen arkasindan kostum karnimdaki cocugu unut ona baska bi isim koyucam burdanda
tasiniyoruz bizi bulamicaksin dedim
hic bir sey söylemeden gitti senağlama
iceri girdim kizin eski sevgiliside demezmi sorun degil ben ona bakarim hem yeni dogan erkek cocuklarini cok seviyorum diye
tam iceri bilgisayara gidiyordum annemlere falan ayrildigimizi söylemek icin o anda uyandim
uyandigim an bile sanki o ani yasiyormusum gibiydi uyku sersemi esime bagircaktim senn niye o kizi öptün diye bide yataktan iticektim uyuyan adami kaydirigubbakcemile3
neyseki hemen kendime geldimde cok sükür dedim esime bir keze daha sarildim :asigim:
ona anlattim korkmana gerek yok ben seni hic birakmam dedi cok korktum kizlar onsuz bi hayat düsünemem ..bizimki öyle biseyki tanistik 3 gün sonra nisan yapildi 3 ay ayri kaldik telefonlastik sonra ben onlara geldim almanyaya 3 ay beraber yasadik ve evlendik
cok aceleci davrandik ama ikimizde iyike evlenmisiz diyoruz
ilk gördügünde asik oldu bana yildirim askiydi resmen :asigim:
canımsın sen benim...ben nerdeyse 2 günde bir eşimi başka bi kızla görüp duruyorum çok üzgün uyanıyorum ama onu yanımda uyuyo görünce ağlayıp sarılıyorum...anlıcağın yalnız değilsin bu duygularda ama emin ol onlar bizi çok iyi anlıyolar...çocuk gibi görüyolar bizi bu dönemde...nilonun da dediği gibi yüzükten dolayı pekişmiştir bu duygun..ben de çıkardığımdan beri yüzüğümü kendimii çıplak hissediyorum ama napalım yoksa daha çok şiştiğimde çıkmıcak parmağımdan...
Amin canım, Allah nice uzun yıllar nasip etsin,
Benimde hamilelikte en çok canımı sıkan sanki çevremdekilere kötü bişey olacakmış gibi sürekli kendimi tedirgin hissetmem eşime aileme bebeğime şükür ki ters bi durum yok, özellikle şu aralar erken doğurmaktan çok korkuyorum
:1hug: gercekten tatlim bizi bebek gibi görüyorlar dün parmaklarima bakti sanki bebek seviyormus gibi ayyy minicikler falan dedi :asigim: bana hic öyle gelmiyor ya :))eminim onlar bizi cok iyi anliyorlar ve sanirim hoslarinada gidiyor onlari kiskanmalarimiz rüyalarimizda görmemiz .dedigin gibi cok sükür yanlarimizdalar :Saruboceq: bizlerde onlara cok kiziyoruz söyleniyoruz ama rabbim onlari basimizdan eksik etmesin :Saruboceq: bende parmagimdan cikarrtim yüzügü kendimi bi tuhaf hissettim
günaydın kızlar çok geri dönemedim okumak için TATOŞdan haber varmı bebeği nasıl acaba
aaa sewinmezler mi hem de nasıl ama o zaman daha çok bağlanıolar gibi gelio bana..çünkü dediğin gibi onları ne kadar çok sewdiğimizi görüyolar...her sabah şükrediyorum yanımda gördüğümde..o işe gidince içimde bi parçası var diyorum..zaman daha çabuk geçio akşama kadar..
benim bebeğim sensin senin bebeğin daha doğmadı diyo bana hep deli adam Şeniz
senin sat tarihin 20 mayıs mı? aramızda 2 gün var sanırım senden takip ediyorum bel ağrılarımı uykularımı rüyalarımı :CüvCüv:
hıh tamam diyorum cimcimemde de var benimki normalmiş diye....
slm kızlar sizi özledim.ne var ne yok.habgerler nasıl.ben suan annemdeyim.burda rahatım iyi.kaynanayla kavga etmedik artık.bu gece yola cıkıcaz inşallah.yarın evimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?