Valla gerçekten biz az konuşuyoruz, 2009 mart anneleri yaklaşık 1700 sayfa konuşmuş, biz daha 1000. sayfayı göremedik
ssaslan , sen kac kilo aldin ki canim simdiye kadar?bende zaten cok zayif degildim hamile kaldigimda 165 boyum 64 kilo ile hamile kaldim, hayatimda ilk defa o kadar kiloluyken ustune hamile kaldim ama inan hicte pisman degilim, helede dogum yapmis insanlarin bir kac ay sonra eski kilolarina kavustuklarini duyunca daha bir sukrediyorum halime.Ama isin kötusu daha 8 hafta var nasil gececek bu haftalar.Bebisimi kucagima almak icin can atiyorum valla:)
valla ben de çok merak ediyorum kaç kilo aldığımı
en son eylül ortasında 3.5 kg almıştım
sonra operasyon ve o gün bu gündür -12 haftadır hiç ayağa kalkmadığımdan tartılamıyorum
inş. doğuma kadar en azından tartılacak kadar kalkabilirim
ama karnım dışında hiç bir bölgeden kalınlşmadım
kol ve bacak kalnlığıı ölçerek kontrol ediyoruz
iyide hayatım 2 hafta var aramızda 8 cm büyür belkide benimde 2 haftada ama kızlar bu gece kuzenim ve eşi geldi aaaaa dediler hiç kilo almamışsın ben tabii havalarda uçuyorum süpersin böyle git dediler bense kendimi şişman hissediyorum ama böyle deyince insanlar keyfim yerine geliyor ne yalan söyleyeyim :CüvCüv:Derin seninki gayet iyi ben şimdi ölçtüm 101 çıkıyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?