2009 Şubat Anneleri

ay valla hem korkutucu hem güzel aslında büyürken yaptıkları allah acılarını göstermesin ama hep yanlarında olmak lazım nasıl yapıcaz bilmiyorum ben bu konularda çok pimpirikliyim yaa aşsam su durumları doğurana kadar ((

ya kızlar rekor bende mi şimdi yani

dev anası gibi hissettim birden
gerçi benim önceden 70 küsürdü galiba

ssaslan , sen kac kilo aldin ki canim simdiye kadar?bende zaten cok zayif degildim hamile kaldigimda 165 boyum 64 kilo ile hamile kaldim, hayatimda ilk defa o kadar kiloluyken ustune hamile kaldim ama inan hicte pisman degilim, helede dogum yapmis insanlarin bir kac ay sonra eski kilolarina kavustuklarini duyunca daha bir sukrediyorum halime.Ama isin kötusu daha 8 hafta var nasil gececek bu haftalar.Bebisimi kucagima almak icin can atiyorum valla:)

Yok canımm önceki göbek ölçüsüylede alakalı ama ben tam bilmiyoum ama 60küsür dür heralde önceden benimki basen ölçsek rekor bende olur heralde:))))))))))

oooo kizlar herkez var kimse yok tropikte :)) hepiniz susuyonuz konusun yahu birazcik oglusumla canimiz sIKILDI teyzeleri :)))

Valla gerçekten biz az konuşuyoruz, 2009 mart anneleri yaklaşık 1700 sayfa konuşmuş, biz daha 1000. sayfayı göremedik

valla ben de çok merak ediyorum kaç kilo aldığımı
en son eylül ortasında 3.5 kg almıştım
sonra operasyon ve o gün bu gündür -12 haftadır hiç ayağa kalkmadığımdan tartılamıyorum
inş. doğuma kadar en azından tartılacak kadar kalkabilirim
ama karnım dışında hiç bir bölgeden kalınlşmadım
kol ve bacak kalnlığıı ölçerek kontrol ediyoruz

Valla ben tartıya çıkmaya korkuyorum, gerçi bi sitede hamilelikte alınan ortalama 10 kilonun çok rahat verildiğini çünkü bunun hormonlara bağlı damarlardaki kan hacminin ve gögüs dokusunun artmasından olduğu doğumdan sonra hormonlar düzene girdiği için bi kaç hafta sonra 10 kilonn gittiğini okumuştum inşallah öyledir, ben artık elevit içmek bile istemiyorum fazla vitaminin kilo yapmasından korkuyorum

Derin seninki gayet iyi ben şimdi ölçtüm 101 çıkıyooooooo
iyide hayatım 2 hafta var aramızda 8 cm büyür belkide benimde 2 haftada ama kızlar bu gece kuzenim ve eşi geldi aaaaa dediler hiç kilo almamışsın ben tabii havalarda uçuyorum süpersin böyle git dediler bense kendimi şişman hissediyorum ama böyle deyince insanlar keyfim yerine geliyor ne yalan söyleyeyim :CüvCüv:

NİLOCAN sem kaç kilo aldın ki toplamda bende 7 kilo almıştım 10 gün çnce 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım kaç oldum

Doğru hayatım 2 haftayı düşünmedim, valla kendim ne kadar çok kilo aldığımı bilsemde etraftan böyle iltifatlar gelince ben de bayılıyorum

Görünüşte hiç almadım ama tartıya göre 11 kilo aldım üstelik görünürde göbekte pek büyük değil büyük olsa ümitleneceğim hani hepsi göbekten bebekten sonra gider diye ama boyum 178 benim nekadar da alsam belli etmiyorum ama alıyorum sonuçta

Günaydın güzel anneler hala uyuyor musunuz sizzzz
Güneş beni uyutmadı dışarı çıkmadım ama hava güzel sanırım kahvaltı hazırlama sırası bende sonrada netten tanıştığım bi arkadaş var daha 2-3 gün oldu tanışalı (eşler aynı okul mezunu çıktı) onlara gidicez eşimle bide bebişleri var çok tatlı

Günaydın kızlar bende uyandım ve kahvalatımı ettim ama bu aralar pek iştahlı değilim bende bugün alışverişe gidicem MOTHERCARE de bugün ve yarın indirim var ilgilenlere ve hala ihtiyacı olanlara duyurulur gerçi benden başka herkesin eşyaları tam galiba ben tembelim tembel body falan alayım gidip .
EĞİTİMCİ arkadaşlar yeğenime öğretmeni kinetik enerji ile ilgili şarkı sormuş bileniniz var mı bu arada yanlış anlamayın da bu kadar şaçma bir ödev olabilir mi yaa ?

Özlemimm valla röfleler yakıyor gerçekten :))))
Neyse kızlar ben çıkıp biraz alışveriş yapayım yaa aldıklarımın resmini koyabilirim inşallah kardeşim dalga geçiyor o yüzden o yokken koymaya çalışırım :)))))akşama görüşürüz kendinize ii bakın

slm kızlar dün akşam banyo yaptım daha sonra uzandım tv izlerken uyumuşum bi yarım saat kadar sonra eşim meyve getirdi kalktım, kociş bişey damlatmışsın üstüne dedi bodymin sağ tarafı yani sağsümün olduğu kısım sanki baya bi şerbet dökmüşsünde kurumuş gibi bi hali vardı aklıma hiç sütümün akacağı gelmedi sonra kaldırdım bodyi sütyeniminde yarısı böyle, akmış kızımın sütleri ((
üstüne bastırdım herhalde ondan akmış daha öncede damla damla oluyodu ama bu kadar olmadı hiç...
ilk sütümün boşa akıp gitmesini istemiyorum..
kocişede bi haller oldu sütün akmış olduğunu görünce..
her akşam elini oraya koyup uyuyan adam kızım mama yicek ordan deyip duruyo dokunmam diyo:mymeka:
bende 1-2 yıl elleyemiceksin o zaman dedim :mymeka:
belki uzun süre emecek :icecream:

Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum. Bebek mobilyalarını temizlemek için ne kullanmak gerekiyor. Yer temizliğinde parkeler için ne kullanmak gerekiyor. Bebeğe zarar vermeyecek ne kullanabilirim.

Slm arkadaslar gecmiş bayramınız kutlu olsun..bende göbüşümü olctum rekor bende 110.ve karnım ac yemek yesem bıraz daha artar..30+2 haftada..boy 1.64 anlıyacagınız gıbı bıber dolması oldum ben:).. tatooş geçmiş olsun bebgını allah sana bagışlasın..acemi bebek mobılyalarını ahsap temızleyıcı ıle temızlıyebılırsın ama her defasında havalandırman gerekıyor.bebısım09 cok haklısın bu kocalara bişeler oluyor gun gectıkce bende dogumdan sonra cezalandıracam onu fıstık gıbı zayıflıycam bol spor yapıcam ..umarım zayıflıyabılırız yaza kadar popom bıle buyudu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…