ya sormayın kızlar ya
ne zaman girsem ben de tek oluyorum
bu zamana kadar kk.da bir 2 konu dışında takip ettiğim konulardan vakit bulup konu başlıklarına bile bakamazdım
şimdi diğer konuları okuyup duruyorum
iyice zaman geçmez oldu
hepimiz aynı anda mı tembelleştik ki
mrb arkadaşlar! bende c.tesi günü kontrole gittim tam 32, haftamda önce raporumu aldım doktordan.bebek 1933 gr olmuş kontroller 15 güne düştü ne güzel bebeklerimizi daha çok görücez.
bir deniyorum
bu arada elifertürk maşallah bebişine
33. haftamda gitmeyi düşünüyorum kızlar dra gitmeyi tabi o zamana kadar dayanabilirsem :))
bu arada küçük görümcemin bi oğlu var 7 yaşında geçen yıldan beri bebek istiyor ilk kaldığında bebek 1buçuk aylıkken düştü, 2. ye hamile kaldı 2 aylıkken karnında öldü, şimdi 3. ye hamile kaldı daha yeniydi 1,5 aylıktı ölmüş yine bebek hatta çürümüş karnında bayramın 4. günü kanaması oldu gittik acile 3 gün olmuş öleli dediler çok üzüldüm yaa daha 22 yaşında bi oğlu var 3te düşük kızdı drlar kendini ve oğlunu düşünmüyomusun hiç diye daha bu yaşta bu kadar kürtaj ne diye..
bebek çürümüş ve zehirlemeye başlamış allahtan kanama erken olduda kendisine bişey olmadı(
canım nasıl yapıcaksın bebişin şekerlerini bende azda olsa istiyorum yapmayı malzeme neler kullanacaksın?
aldıysan malzeme resmini koyarmısın bi bakayım..
Çok geçmiş olsun canım, rahminin kendini toparlaması için düşükten sonra 6 ay kadar beklemeyi öneriyor doktorlar, neyseki erken farketmiş kanaması olmuşta yoksa Allah korusun kendini bile zehirleyebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?