2009 Şubat Anneleri

ya sormayın kızlar ya
ne zaman girsem ben de tek oluyorum
bu zamana kadar kk.da bir 2 konu dışında takip ettiğim konulardan vakit bulup konu başlıklarına bile bakamazdım
şimdi diğer konuları okuyup duruyorum
iyice zaman geçmez oldu

hepimiz aynı anda mı tembelleştik ki

en büyük göbüş bende galiba kızlar 113 cm :)) ama benim göbüş kocaman durmuyo çünkü kilo pek almadığım için mide yok sadece top bi göbüş var :))

mrb arkadaşlar! bende c.tesi günü kontrole gittim tam 32, haftamda önce raporumu aldım doktordan.bebek 1933 gr olmuş kontroller 15 güne düştü ne güzel bebeklerimizi daha çok görücez.

aynen canım yaa kk da her konuyu okur oldum girdiğim zamanlarda :)
bizim şubat annelerine bakıyom koca günde ya 2 ya 3 sayfa yazı yazılmış
sanırım herkez bebeişlerin eksiklerini tamamlama işi ile uğraşıyor CADIARZU
kimileride benim kocişin bana yaptığı gibi pc başına oturamıyor kocişler evdeyken..klava:

mrb arkadaşlar! bende c.tesi günü kontrole gittim tam 32, haftamda önce raporumu aldım doktordan.bebek 1933 gr olmuş kontroller 15 güne düştü ne güzel bebeklerimizi daha çok görücez.

oyy oyy maşallah bebişine kocaman olmuş..
bende çok merak ediyorum bizim prenses ne kadar oldu acaba?
en son 8 kasımda gördüm kızımı
gönül istiyo sürekli gidip görmeyi ama bizim dr işimiz tamamen duygusal olduğu için frenlemek zorunda kaldık (

Ben bugün 4 de gidicem bebeişimi görmeye çok merak ediyorum ağırlığını sağlığını inşallah bi problem çıkmaz

biz de cuma gideceğiz kontrole
dr herhalde 2 kg olur o zamana demişti

bebişim seninle göbiş ölçülerimiz aynıymış
ciddi ciddi kendimi dev anası sanacaktım :))
şimdi size oğluşun kapı süsü ve şekerlerinin fotosunu koyacağım
bakalım beğenecek misiniz

33. haftamda gitmeyi düşünüyorum kızlar dra gitmeyi tabi o zamana kadar dayanabilirsem :))
bu arada küçük görümcemin bi oğlu var 7 yaşında geçen yıldan beri bebek istiyor ilk kaldığında bebek 1buçuk aylıkken düştü, 2. ye hamile kaldı 2 aylıkken karnında öldü, şimdi 3. ye hamile kaldı daha yeniydi 1,5 aylıktı ölmüş yine bebek hatta çürümüş karnında bayramın 4. günü kanaması oldu gittik acile 3 gün olmuş öleli dediler çok üzüldüm yaa daha 22 yaşında bi oğlu var 3te düşük kızdı drlar kendini ve oğlunu düşünmüyomusun hiç diye daha bu yaşta bu kadar kürtaj ne diye..
bebek çürümüş ve zehirlemeye başlamış allahtan kanama erken olduda kendisine bişey olmadı (

Selam herkese... Ben geçen hafta ( 6 Aralık ) kontrole gittim. Herşey yolunda çok şükür. Önümüzdeki hafta Pazartesi tekrar kontrole gideceğim. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Doktor kontrolümden sonra belli olacak çalışıp çalışamayacağım. Oğlum profilden bir poz vermiş dudakları uzatarak aşık etti beni kendine yine...Doğum zamanı yaklaştıkca doğrum korkusuda sarmaya başladı...senağlama İtiraf ediyorum çok korkuyorum ama yine de normal doğuracağım bebeğimi:lepi: Umarım yani...:Saruboceq:

Tatoş çok geçmiş olsun canım. Sarılık önemli birşey değil. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...

Çok geçmiş olsun canım, rahminin kendini toparlaması için düşükten sonra 6 ay kadar beklemeyi öneriyor doktorlar, neyseki erken farketmiş kanaması olmuşta yoksa Allah korusun kendini bile zehirleyebilirdi

canım nasıl yapıcaksın bebişin şekerlerini bende azda olsa istiyorum yapmayı malzeme neler kullanacaksın?
aldıysan malzeme resmini koyarmısın bi bakayım..

cnm ben burda hıcbısey bulamıyorum ole ozellıklı falan az once netten bebek fıgurlerıne baktım cok hos seyler var acıkcası ozel kısıler ıcın guzel bıseyler yapıp bırazda tuller ve kurdelalarla suslerım dıye dusundum nazar boncuklu falan bı yaparsam tabıı koyarım

ssaslan çok güzel olmuş sepetin güle güle kullanın, senin yazılarını okudukça çok mutlu oluyorum zor bebişti seninki, Allah sabrının meyvasını sağlıkla hayırlısıyla kucağına versin( tez zamanda versin diyecektimde aman aman hemencikte vermesin dedim sonra zamanında versin)

Arkadaşlar ben hospitalium çamlıcaya gittim bi arkadaş daha oraya gidiyodu haberleşecektik hatta ama adını hatırlayamadım yaaaa

sağoln kızlar da bunlar da hazır zaten
:))

şekerleri kendimiz yapalım dediydik
netten falan malzeme baktık fiyat araştırması falan derken aynı ürünü biz yaparsak daha fazlaya malolacağını gördük ve hazır aldık

bu arada n et gitti

Çok geçmiş olsun canım, rahminin kendini toparlaması için düşükten sonra 6 ay kadar beklemeyi öneriyor doktorlar, neyseki erken farketmiş kanaması olmuşta yoksa Allah korusun kendini bile zehirleyebilirdi

hep 6 ay bekleyerek kaldı hamile ama yinede düşüyo bebekler nedenide yok problem yok diyo dr lar
zaten başlamış zehirlemeye aşırı bulantısı vardı bayramın 1.gününden itibaren meğerse ölüymüş o zaman bebek bulantıda ondanmış bizde normal diyoduk o haftalarda bulantı başladığı için.. iyiki çok zaman geçmeden kanaması oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…