2009 Şubat Anneleri

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yine minik bebeğim sarılık olmuş ..kuzucuğumu tekrar öyle görmek beni üzdü..
Etrafıma bakıp dahada kötülerini görünce inanırmısınız bunada binlerce şükrettim..hepsine dualar okudum..
Camdan seyredip dokunamamın derin acısını yaşadım..
Ama inşallah bu günlerde geçecek ve ben kuzucuğumu kollarıma alacağım..
Rabbim inşallah açılan ellerimizi edilen dualarımızı boş çevirmez...

canım merak etme onu da atlatır
senin oğlun çok güçlü bunu unutma
o kadar kanaman olmasına rağmen o sizi bırakmadı hayata tutundu
bak 1 haftadır da aslanlar gibi mücadelesini veriyor
biz senin buraya oğlumu aldık artık evdeyiz diye yazacağın günü bekliyoruz sadece
dualarımız sizinle canım

Tatoşcum üzülme bebeğinde üzülmesin dualarımız seninle iyileşicek bebişin teknoloji çok ilerledi artık her şey yoluna girer

kızlar ben geldim.öglen 2 de evdeydim.yemek yiyip alısverişe gittik.yorgunluktan ölüyorum o yüzden giremedim.dus alıp uyucam yarın bolbol yazarım anlatırım havadisleri

Hoşgeldin canım zaten kimse yok valla şubat anneleri artık tembelleşmeye başladı yaaa:)))))

kızlar iyi geceler..
ben de bayram tatilinden bu akşam geldim ve üşenmedim oturdum bütün yazdıklarınızı tek tek okudum.
TATOŞ eğer sayfaları takip etme şansın olduysa hepimizin seni ne kadar çookkk merak ettiğimizi senin için haber alamadığımız zamanlarda dua ettiğimizi anlamışsındır. sayfaları okurken senin mesajını görünce nasıl heyecanlandım, nasıl duygulandım anlatamam. Allah sana sabır versin. eminim çok zor ama herşeyin çok iyi olacağına tüm kalbimle inanıyorum. herkes gibi..
dualarımız seninle canım

iyigeceler kızlar yarın iş var ama ben hala ayaktayım yarın için yemek yaptım buarada sizede bakıyım dedim bugün giremedim hiç sabahtan beri işim bitmedi çünki akşamda misafir vardı anca şimdi kısmet oldu şu doğum izni gelsede rahatlasam artık TATOŞcum sabır arkadaşım yüce rabbim kullarına dayanamayacağı dert vermezmiş herderdin dermanı yine onda miniğin bunuda atlatıcak yeterki sen güçlü ol onun sana ihtiyacı var unutma

selam hanımlar ben geliyorum kimse kalmıyor yaa (((
TATOŞ canım hayata tutunsun bebeğin sarılık çok önemli değil atlatır hepimizin duaları seninle ve bebeğinle bu arada sütün geliyormu ne ile besleniyor bebeğin allah yardımcınız olsun .

Günaydın kızlar..normalde bu saatte kalkmazdım kocişi yollayıp tekrar yatardım ama çook acıktım yacokacimcoook kahvaltı edip öyle yatayım tekrar.
ya ben bugün doktora gidecektim ama tatil yüzünden randevu almayı unutttum:jeyyar: inşallah muayne olabilirim,çünkü daha okula izin dilekçemi vermedim bugün alacağım 32.hafta raporuyla verecektim neyse artık kendi doktorum olmazsada semt polikliniğinden falan alırım napalım.
neyse kızlar biz şimdi oğlumla kahvaltımızı yapalım,uyuyamazsak geliriz tekrar:1hug:

Canım tatoşcum cok geçmiş olsun canım.Allah bebişini sana bağışlasın.Bu kadar çektiğin sıkıntıyı burda hepimiz biliyoruz canım.Sürekli dua ediyoruz senin için.Bayramda hiç bakamadım kk ya. Ank ya ailemin yanına gittim.Maşallah ne kadar yazmıssınız oku oku bitmiyor.

günaydın canım arkadaşlarım. bayramda yoktum. döktürmenin ötesine geçmişsiniz.
bu sayfanın başında tatoş la ilgili bişeyler okudum. tatoooooşşşşş hoşgeldin oh be dönüşün ve bebeğinin haberi sevinçten gözlerimi doldurdu. nasıl merak ettik seni, rüyalarıma girdin hep. çok sevindim iyi olmanıza.
herkes iyidir inşallah.

kızlar nasılsınız bakalım ıs bası yapanlara kolay gelsın benım gıbı evde gecırenlerede allah sabır versın artık gunler hec gecmıyo
kızlar ben bebeğimin sekerlerını yapım dıyorum ama daha erkenmı ıcıne cıkolata koycam bısı olurmu acep yavastan yapım dıyorum hazırlıklarım bıtsın kalırsa kımse yapmaz gereksız goruyolar da bırassss

Günaydın kızlar bende erken kalktım sayılır bugün gece de geç uyudum nedense uykum var ama uyuyamıyorum ( Birde dün yazmıştım mothercare de indirim var oraya gidiyorum sadece 1 reyonda yapmışlar ordan chicco ya gittim birkaç parça birşey aldım resimleride ekledim hemen şimdilik bu kdar yeter diyorum ben sonrada alırız herhalde yaa şöyle tam adet olsa rahat edicem

Merhaba kızlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun öncelikle... a.s.
Ben de bayramda hiç giremedim kk ya. Bugün iş başı ve hala bitiremedim yazdıklarınızı. Tatoşum hoş geldin canım çok merak ettik seni yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Allah yavrunu en kısa zamanda evine götürmeyi nasib etsin. Sana da güç kuvvet versin inşallah.
İlk defa bugün tatil sonrası sendromu yaşamadım ben. Çünkü zaten emekliliğe az kaldı :dance:

slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun ben daha yeni gldim köyden dün çok yorgunum 32 doldurdum yarın gidicem rapor almaya pc bozuk giremiyorum patronumun pcden yazıyorum okuyamadım yazılanları ama çok merak ettiğimz arkdş.tatoş ii galiba tam okuyamadığım için allah bebişe uzun ömür versin tatoş :teytey:

canım nasıl yapıcaksın bebişin şekerlerini bende azda olsa istiyorum yapmayı malzeme neler kullanacaksın?
aldıysan malzeme resmini koyarmısın bi bakayım..

Hoşgeldin canım zaten kimse yok valla şubat anneleri artık tembelleşmeye başladı yaaa:)))))

tatlım yaa ben sinir oluyorum kocişe pc başına oturamıyorum onun yüzünden çıldırtıyo beni en kıymetlisi şu an kızı..:mymeka:
sürekli süre veriyo yarım saat sonra kalkıyosun falan diyo çıldırıyom klava:
kendiside karışmasam kalkmıcak başından klava:
aslında oda haklı pcnin olduğu oda soğuk ısıtıcı olduğu halde bacaklaı üşüyo insanın battaniyeye sararım bacaklarımı öyle otururum diyorum yine kızıyo
laptop vardı sattı tekrar al diyorum o zaman hiç kalkmazsın başından diyo, bende ne kalkcam yatarak yazarım diyom :roflol: hepten kızıyo ben biliyom zaten öyle yapacağını onadan almıyom diyo, halbuki kendisi içinde sorun oda üşüyo pc odasında :mymeka:

:CüvCüv:
merak etme canım yine atlatır sen canını sıkma meleğin o kadar dayandı bırakırmı hiç mücadeleyi :1hug:
en kısa zamandada meleğin kollarında olacak merak etme..
bu arada ne kadar daha küvözde kalması gerekiyomuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…