Arkadaşlar ben hospitalium çamlıcaya gittim bi arkadaş daha oraya gidiyodu haberleşecektik hatta ama adını hatırlayamadım yaaaa
şekerimiz
ssaslancım cok ozel olmassa bu sekerlerı nerde ve ne kadara yaptırdığını oğrenebılırmıyım burda bole seyler yok bende bunların malzemelerını gormsutum nette ama hazırı varsa daha ıyı olur
bu da kapı süsümüz
Canım seninle konuşmuştuk galiba... Benim doktorum özel ama Hospitalium ile anlaşmalı... SSK lı olarak Hospitalium sezeryana 750, normal doğuma 500 YTL demişti.
Ben doğumuma doktorumun girmesini istiyorum. Böyle olduğunda ise sezeryan 1000 lira, normal doğum 750 lira. Epidural için de haftaya konuşacağız. Pazartesi günü randevum var. Bizim bir işimiz çıktığı için acele çıktık muayehenhaneden. Dolayısı ile hastaneyide gezemedim. Ama haftaya Pazartesi altını üstüne getireceğim... :lepi:
cokacimcoookcokacimcoook
evet canım seninle konuşmuştuk dr mehmet çok ii bir doktor çok ilgilendi.ama tam anlayamadım 15 gün sonra bi daha görüşücem ben mecburi sezeryan olucam kondilom var sanırım ssk onu yeterli bulmuyormuş öle olunca 1400 dedi dr ama bende başhekimle falan konuşurum dedi.bi o kısma takıldım istege baglı yada mecburi sezeryan fiyatı 750 olmalı bence. bu arada odaları gezdim kötü deil güzeldi.normal doğumda epidurale 500 fark alıyolarmış sezeryanda ise spinal dedi dr ona fark yokmuş sezeryan olursan eger.
sibellas canım plasenta previa varsa zaten bebişin dönmüş dönmemiş çok da mühim değil
çünkü mecburi sezeryan yapıyorlar
sanırım bu saatten sonra da plasenta yeri değişmez gibi
bende operasyonumdan beri hep aynı yerde
Ya ben bunu anlamıyorum...:bbo: SEzeryanda epidural yapıldığında insan kendinin kesildiğini falan görüyor mu ? Masadan kaçarım ben kesin ? Mümkün değil...
Yine yaptıracaksam normal doğumda yaptırırım... SSK yoksa fiyatlar çok değişiyor.
Umarım doktorun fiyat konusunda yardımcı olur...
Ya ben bunu anlamıyorum...:bbo: SEzeryanda epidural yapıldığında insan kendinin kesildiğini falan görüyor mu ? Masadan kaçarım ben kesin ? Mümkün değil...
Yine yaptıracaksam normal doğumda yaptırırım... SSK yoksa fiyatlar çok değişiyor.
Umarım doktorun fiyat konusunda yardımcı olur...
bebişim neyseki zamanında kanaması başlamış
zehirlenme durumu fazla ilerlemeden
en azından 2. çocuk
patolojiye göndermişler mi
mol gebelik falan olma ihtimali araştırılmış mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?