2009 Şubat Anneleri

wc den çıkamaz oldum
oturuyorum ya her ayağa kalktığımda salacakmışım çişimi gibi geliyo bi anda bebek idrar kesesinin üstüne baskı yapınca oluyomuş :))

kızlar merhaba
şimdi doktordan geldim ben de. yakışıklı oğlum 1806 gr olmuş. yalnız plesenta previa durumum devam ediyormuş. bir de şu anda makattan geliş duruyormuş. doktorum çok büyük ihtimal sezeryana doğru gidiyoruz dedi ve randevuları 15 günde 1'e düşürdü. bakalım artık hayırlısı. en azından yakışıklımı artık daha sık görebileceğim.
hepimiz için hayırlısı olsun. az kaldı değil mi??

Tekrar merhaba sevgili hamişler,
Bende çarşamba gidiyorum doktora aylık kontrol zamanımız geldi.Geçen ay 925 kg dı.Umarım kilo almıştır. Bu aralar çok hareketli. Hatta bazen kaburgalarıma kadar değdiğini hissediyorum. Bayaa büyüdüler sanırım.Gece yatmalarım halen problemli bir şekilde devam ediyor.Bacaklarım çok ağrıyor yan yattığım için. Bazen de kramplar giriyor.
Ne yapalım, Allah bebişlerimize ve bize sağlık versin.

Arkadaşlar ben hospitalium çamlıcaya gittim bi arkadaş daha oraya gidiyodu haberleşecektik hatta ama adını hatırlayamadım yaaaa

Canım seninle konuşmuştuk galiba... Benim doktorum özel ama Hospitalium ile anlaşmalı... SSK lı olarak Hospitalium sezeryana 750, normal doğuma 500 YTL demişti.
Ben doğumuma doktorumun girmesini istiyorum. Böyle olduğunda ise sezeryan 1000 lira, normal doğum 750 lira. Epidural için de haftaya konuşacağız. Pazartesi günü randevum var. Bizim bir işimiz çıktığı için acele çıktık muayehenhaneden. Dolayısı ile hastaneyide gezemedim. Ama haftaya Pazartesi altını üstüne getireceğim... :lepi:
cokacimcoookcokacimcoook

bu da kapı süsümüz

Canım bu şekerler, sepet, kapı süsü v.s. nekadara mal oldu sana ? Bende artık uafaktan hazırlıklara başlasam iyi olacak. Bu arada geçen hafta E-bebek 'in mağazasındaydık... Bebek bakım ürünleri ( Şampuan,krem,süt,v.s.), tırnak makası sesi, saç fırçası, ateş ölçer v.s. aldık. Ama bana orası biraz pahalı geldi. Daha uygun yerler bilen var mı ? Ana kucağı ve bebek arabası hala almadık. Ayrıca ateş ölçeri nasıl aldınız. kulaktan 1sn. içinde ölçenler için doğru sonuç vermiyor diyenler oldu. Bende Braun un dijital ini aldım. Kolaltı ya da ağızdan ölçeninden. Doğru mu yaptım acaba ?

ne güzel herkesten şu 1-2hafta içinde bebiş sağlık haberlerini alacağız gibi

benim sol kol ve bacak iptal zaten sürekli sızlıyor
siz en azından gündüz ayakta oluyorsunuz :)
benimkiler 24 saat ezilme mesaisindeler

evet canım seninle konuşmuştuk dr mehmet çok ii bir doktor çok ilgilendi.ama tam anlayamadım 15 gün sonra bi daha görüşücem ben mecburi sezeryan olucam kondilom var sanırım ssk onu yeterli bulmuyormuş öle olunca 1400 dedi dr ama bende başhekimle falan konuşurum dedi.bi o kısma takıldım istege baglı yada mecburi sezeryan fiyatı 750 olmalı bence. bu arada odaları gezdim kötü deil güzeldi.normal doğumda epidurale 500 fark alıyolarmış sezeryanda ise spinal dedi dr ona fark yokmuş sezeryan olursan eger.

sibellas canım plasenta previa varsa zaten bebişin dönmüş dönmemiş çok da mühim değil
çünkü mecburi sezeryan yapıyorlar

sanırım bu saatten sonra da plasenta yeri değişmez gibi
bende operasyonumdan beri hep aynı yerde

bebişim neyseki zamanında kanaması başlamış
zehirlenme durumu fazla ilerlemeden
en azından 2. çocuk
patolojiye göndermişler mi

mol gebelik falan olma ihtimali araştırılmış mı acaba?

merhabalar kızlar.nihayet evime döndüm.eşimi yolladıktan sonra yatıp dinledim biraz.bi dolu iş var napıcam bilemiyorum.sizler nasılsınız.ters durumlar yoktur umarım cok takip edemedim gecmişi

Ya ben bunu anlamıyorum...:bbo: SEzeryanda epidural yapıldığında insan kendinin kesildiğini falan görüyor mu ? Masadan kaçarım ben kesin ? Mümkün değil...
Yine yaptıracaksam normal doğumda yaptırırım... SSK yoksa fiyatlar çok değişiyor.
Umarım doktorun fiyat konusunda yardımcı olur...

evet haklısın işime de gelmiyor değil hani. her ne kadar kendimi hazırladığımı düşünsem de korkuyordum normal doğumdan. kafamçokkarıştı
ama sen yatıyorsun galiba sürekli değil mi benim Allahtan öyle bir durumum yok. sadece kanama olma riski fazlaymış öyle bir durumda hemen beni arayın dedi dr. Allah sana sabır versin.

inş canım doktor yardımcı olacağını söledi bende gerekirse başhekimle görüşmek istiyorum zevk için olan bişiy deil dedim.bide benimde ssk var zaten olduğu halde öle söylendi.canım epiduralde görmüyosun önünde perde oluyomuş ama sesleri duyuyomusun onu bilmiyorum.

evet canım yatıyorum
ben de hep kanama tedirginliğiyle duruyorum ama allaha şükür operasyondan sonra hiç bir şey olmadı
hamileliğimin başından beri yok kahverengi yok pembe lekelenmeler canıma yetmişti

bugünler hiç gelmeyecek gibiydi

canım geçenlerde bir site göndermiştim ben
orada az çok anlaşılıyor epidural sezeryan yapılırken ki konum
tekrar göndereyim bak istersen

Birth Story Diaries

sanırım boynunun hemen altından bir bez geriyorlar aşağıyı görmüyorsun
sadece bebişin doğar doğmaz ilk sen görebiliyorsun

bebişim neyseki zamanında kanaması başlamış
zehirlenme durumu fazla ilerlemeden
en azından 2. çocuk
patolojiye göndermişler mi

mol gebelik falan olma ihtimali araştırılmış mı acaba?

evet canım 3 düşüktende parça alınıp araştırmaya yollandı ama her gelen sonuçta anormal bişey olmadığını söylediler nedeni yok 4. kez cesaret edebilirmi bebek için bilmiyorum en azından bi çocuğu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…