Kızlar bu akşam 12 ye sayfamız 1000 olsunn varmısınız
bugün bizim evlilik yıldönümümüz. şaka maka 6 seneyi devirdik 7. seneye giriyoruz artık. bu evlilik yıldönümünde karar aldık kocişle birbirimize hediye almıyacağız onun parasıyla oğlumuza alacağız hem bugünün hatırası kalacak. Akşama sadece çıkıp güzel bir akşam yemeği yeriz eve gelince de şarap yerine üzüm suyu, süt falan idare ederiz artık. herşey daha şimdiden bebişler için ne de olsa değil mi..
Allah herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu evlilikler versin. benim kocam gözümde eşsizdir, hala kapıdan girdiğinde o kadar özlemiş oluruz ki birbirimizi 5 dk sımsıkı sarılırız birbirimize. herkesin umarım evliliği benimkinden kat be kat güzel olur. çocuklarımız için çok önemli çünkü bu.
Kızlar hani hep yatarken sağ ya da sol yanımıza yatmamızı tavsiye ediyorlar ya... ben de mesela sola dönüyorum ama o göbeğimin yatağa değdiği yerden benim ufaklık başlıyo tık tık vurmaya. Sanki sıkıştım kalk der gibi. Ben de deniyorum soldan hemen sağa dönüyorum bu sefer o tarafımı tıklatmaya başlıyor. Ben de rahatsız oluyor diye düz yatıyorum ama öyle de yat yat perişan oluyorumm. kafamçokkarıştı
Acaba gerçekten rahatsızmı oluyor yoksa bana mı öyle geliyor? Sizin yaramazlar da öyle mi kızlar???
canım daha önce bunlara bakmıştım çok hoşuma gitmişti ama beden konusunda cesaret edememiştim
fiyat konusuna gelince çok göreceli bir kavram
dediğin rakamlar kimimize göre normal kimimize göre yüksek gelebilir
buradan çok doğru yönlendirme çıkacağını sanmıyorum
eğer piyasada araştırdıysan sen zaten kalite fiyat dengesini kurmuşsundur
ama görünüş konusunu sorarsan çok şıklar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?