2009 Şubat Anneleri

evet kızlar bence de 1000 olsun sayfamız şubat annelerine tembel demesin kimse.Daha önce spinal ile sezeryan doğum yapan arkadaşlar var mı aramızda?

spinal anestezi ie benim hem teyzem hem de arkadaşım sezeryan doğum yaptı. çok da memnun kaldılar

Kızlar hani hep yatarken sağ ya da sol yanımıza yatmamızı tavsiye ediyorlar ya... ben de mesela sola dönüyorum ama o göbeğimin yatağa değdiği yerden benim ufaklık başlıyo tık tık vurmaya. Sanki sıkıştım kalk der gibi. Ben de deniyorum soldan hemen sağa dönüyorum bu sefer o tarafımı tıklatmaya başlıyor. Ben de rahatsız oluyor diye düz yatıyorum ama öyle de yat yat perişan oluyorumm. kafamçokkarıştı
Acaba gerçekten rahatsızmı oluyor yoksa bana mı öyle geliyor? Sizin yaramazlar da öyle mi kızlar???

eve tya benim bebişte öyle sanki ayaklarıyla kendini doğrultuyo mümkün olduğunca sol tarafıma yatıyorum ama sırtımın ağrısında pek fazla yatamıyorum sırt üstü rahat ediyorum öylede bebek rahat edemez düşüncesiyle hep uyanıyorum bütün gece işimiz zor valla

valla varız olmasına da 11 kişi okuyor 2-3 kişi yazıyor
herkes birkaç kelime yazsa zaten çoktan 1000i aşmıştı

sol yana yatmak gerekiyormuş muhakkak ama ben de sağ tarafıma alışmışım yıllardır. gerçi o tarafta bile uyuyamıyorum. az kaldı sabredicez bu haşarılar için. anlaşılan tüm bebişler rahatına çok düşkün

ya evet ayaklarını ve ellerini ayrı ayrı hissediyorum yan yatınca -sol yanıma

hatta sanki tırmalıyor gibi sol kasığa yakın bölgede
ve hatta şimdi bir tırnak geçirip yırtacak keseyi diye paranoya oluyorum

psikolojimiz kaydı valla :))

ssaslan psikolojiyi hiç karıştırma valla
ayaklarınla ellerini çok rahat ayırt edebiliyorum yanlız sağ tarafımda tam göbek deliğimin yanında hep şişlik var ya kafası ya poposu:roflol: yuvarlak bişey dönüyo dolaşıyo top gibi orda duruyo onu bi türlü çözemedim

Şimdi mesela işteyim masaya göbeğim değdiği an resmen ittirmeye başlıyor. Ne kadar rahatlarına düşkünler. Ben daha tam el ve ayaklarını ayırt edemiyorum ama o top bende de oluyor poposudur diye seviyorum bende. Bazen öyle tuhaf hareketler yapıyor ki içimde kazı çalışması yapıyor diyorum.

bugün bizim evlilik yıldönümümüz. şaka maka 6 seneyi devirdik 7. seneye giriyoruz artık. bu evlilik yıldönümünde karar aldık kocişle birbirimize hediye almıyacağız onun parasıyla oğlumuza alacağız hem bugünün hatırası kalacak. Akşama sadece çıkıp güzel bir akşam yemeği yeriz eve gelince de şarap yerine üzüm suyu, süt falan idare ederiz artık. herşey daha şimdiden bebişler için ne de olsa değil mi..
Allah herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu evlilikler versin. benim kocam gözümde eşsizdir, hala kapıdan girdiğinde o kadar özlemiş oluruz ki birbirimizi 5 dk sımsıkı sarılırız birbirimize. herkesin umarım evliliği benimkinden kat be kat güzel olur. çocuklarımız için çok önemli çünkü bu.

sibellas canım evlilik yıldönümün kutlu olsun güzel düşünmüşsünüz hediye için çok anlamlı bence bende kocamı çok seviyorum bu sevginin bebek olduktan sonra daha da katlanıcağını düşünüyorum daha böyle aile olucaz inşallah:sm_cool:

canım tebrik ederim Allah 60 yılları da beraber hep elele girmeyi nasip etsin size.ne güzel anlatmışsın evliliğini hepimizinki inş hep öle gider.bizde yıldönümümüzde bebeğimizin ilk kalp atışlarını duymuştuk en güzel hediyeyi o vermişti yani bize bide güzel bi akşam yemeği en büyük huzur sanırım:CüvCüv:

Canım bizim ufaklıkta aynısı sola ya da sağa yattığım zaman başlıyor ufak ufak tıklatmaya, ama ben sırt üstü yatamıyorum nefesim kesiliyor mecburen yatmaya devam ediyorum. Ama şunu fark ettim yatağa yattığım zaman hemen hareket etmeye başlıyor yatarken daha çok hissediyorum

evet canım 40 bedenine baktım biraz büyük gibi ama karar verirsem deniycem normalde kullanmak için uygun fiyatı ama büyük alırsam bi daha giyememki o yüzden tereddüt ettim
yani bu bedenime göre alırsam doğumdan sonra en fazla bi ay giyerim göbekte kalmaz o kadar bol bolda giyilmezki yada giyilirmi fikir almak için sordum

bizde iki yıldır evliyiz iki yıldırda hep aynı yere gidiyoruz yemeğe ağustosta evlilik yıldönümümüz bu yıl hamileydim ve eşimle dedik bi dahaki yıl bebişimizle gelicez hemde 6 aylık olmuş olucak çok heycanlanıyorum ya o günü sabırsızlıkla bekliyorum:içelim:

sibellas canım daha nice mutlu senelere daha kalabalık olarak inş.

sunseet & beyza daha şimdiden bebişler bize kafa tutuyorlar ve istediklerini yaptırıyorlar sanki

mesela ben yatakta süt ya da ıhlamur içerken farketmeden koluma göbişten destek alayım diyorum
anında alttan aldığım darbeyle kendi göbişimden kovuluyorum resmen

göbek deliğimin sağ tarafında top gibi benimki de
orası poposu biliyorum çünkü 2 kontrolde de pozisyonu aynıydı
sırtı sağ tarafımda yüzü sola dönük başaşağı duruyordu
zaten topukları da çok meşgul
onların tek derdi kaburga kemiklerimi itmek :))

şu geçen bahsettiğim braxton hicks kasılmaları çok ilginçti ama neyse şimdi o kadar rahatsız edici değil
iki göğüsümün arasında orta kısımda top gibi ve sanki bebiş dimdik toplanmış gibi düz bir hat üzerinde aşağıya doğru taş gibi duruyordu 20-25 saniye kadar sonra yavaş yavaş gevşiyordu

benim satım 30 nisan

ilk dra gittiğimizde 7 şubat doğum demişti dr
tam evlenme yıldönümümüz

tabi bizim afacan beklemeyecek ama
bu yılki kutlamayı bebişle yapacağız kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…