tatoscugum senden haber aldigima cok sevindim, allah bebegini sana bagislasin sen gonlunu ferah tut hepimizin dualari seninle...kızlar aranızda en tembel benim galiba, ben daha bebege hicbirsey almadim(
bu arada tatoşdan hbr var mı kızlar
sunseet bence çok pahalı yaaa 170 ytl veremem valla geçen hafta baktım biçok yerde gecelikler yumuşacık valla 10 ytl den başlıyo en pahalısı 30-40 ytl pijama takımlarıda hemen hemen aynı fiyatlarda..
o paraya bebişine neler neler alırsın walla..
evet dışarda öyle yada markalı olmayanlar diyim biraz araştırmalıyım sanırım bi kere olucak olsun diyorum ama bide sadece birer tane yetmez aslında uygun fiyata bi kaç tane alabilirim değiştire değiştire giyerim hem çok çabuk batıyomuş ay ben o pijamayı alıp giyicem bide anında batırıcam hiç düşünemiyorumklava:
Kızlar yeni geldim doktordan bebişim 42 cm 1600 gr olmuş (29+3)
Canım kendi doktorun ne diyordu bu konuda bazı doktorlar gerçekten densiz oluyorlar hamile bi kadının psikolojisini düşünemiyorlar ne denebilirki bunlara bilmiyorum
Bugün ben de sırf rapor almak için dr a gittim kendi doktorum yoktu başka birine muayene oldum adam kilosunu bile söylemedi oğlumun iii herşey yolunda dedi sinir oldum bitek ooo ii hiç çatlama yok cildinde bu ne zman başlar diye sordum şimdiye kadar çatlama olmadıysa şanslısın olmaz büyük ihtimal dedi iii bari dedim:))) İnşallah tabi belli olmaz genede. Ayyy bide ben sıramı beklersen bi kadın vardı son ayındaymış ve bebeği 3 gündür hareket etmiyormuş ağladı yazık çok üzüldüm ya biraz teselli etmeye çalıştım ama benim sıram geldi sonra noldu merak etttim ne zor bişi
Bu arada benim iştah biara azalmıştı gene tavan yaptı bi baktım ewde tatlı yookkk kocişe msj oğluşun canı tatlı istiyor diye:)))) herşey miniklerin üstüne kalıyo napımmm
canım önemli bişey değildir umarım öyle olsaydı kendi doktorun daha detaylı araştırma yapardı şakayla kalmazdı iş, kötü şeyler düşünüp bebeğini strese sokma tombik bi bebektir o
kendi doktorunada yakın zamanda görünürsün için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?