2009 Şubat Anneleri

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan
bir bebek varmis. Bir gün Tanri'ya sormus:

-Tanrim, beni yarin dünyaya gönderecegini
söylediler, fakat ben o kadar kücük ve
gücsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?

-Tüm meleklerin arasindan senin icin bir
tanesini sectim. O seni bekliyor olacak
ve seni koruyacak. Melegin sana hergün
sarki söyleyecek ve gülümseyecek.
Böylece sen onun sevgisini
hissedecek ve mutlu olacaksın.

-Pekiiiii... Insanlar bana birseyler
söylediklerinde, dillerini bilmeden
söylenenleri nasil anlayacagim?

-Melegin sana dünyada duyabilecegin en
güzel ve tatli sözcükleri söyleyecek, sana
konusmayi dikkatle ve sevgiyle ögretecek.

-Peki Tanrim, ben seninle konusmak
istersem ne yapacagim?

-Melegin sana ellerini acarak
bana dua etmeyi de ögretecek.

-Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum,
beni kim koruyacak?

-Melegin seni kendi hayati pahasina
dahi olsa daima koruyacak.

-Fakat ben, seni bir daha
göremeyecegim icin cok üzgünüm.

-Melegin sana sürekli benden söz edecek
ve bana gelmenin yollarini sana ögretecek.

O sirada Cennette bir sessizlik olur
ve düyanın sesleri cennete kadar ulasir.
Bebek gitmek üzere oldugunu anlar
ve son bir soru sorar:

-Tanrim eger simdi gitmek üzereysem lütfen
cabuk söyle, benim melegimin adi ne?

-Meleginin adinin önemi yok yavrum,
sen onu ANNE diye cagiracaksin

senağlamasenağlamasenağlama

bu melek anne yazısını daha öncede okumuştum .. e şimdi yine aynı hazla tekrar okudum teşekkürler paylaşımın için

sunseet bence çok pahalı yaaa 170 ytl veremem valla geçen hafta baktım biçok yerde gecelikler yumuşacık valla 10 ytl den başlıyo en pahalısı 30-40 ytl pijama takımlarıda hemen hemen aynı fiyatlarda..
o paraya bebişine neler neler alırsın walla..

Tatoscugum senden haber aldigima cok sevindim, Allah bebegini sana bagislasin sen gonlunu ferah tut hepimizin dualari seninle...kızlar aranızda en tembel benim galiba, ben daha bebege hicbirsey almadim(

evet dışarda öyle yada markalı olmayanlar diyim biraz araştırmalıyım sanırım bi kere olucak olsun diyorum ama bide sadece birer tane yetmez aslında uygun fiyata bi kaç tane alabilirim değiştire değiştire giyerim hem çok çabuk batıyomuş ay ben o pijamayı alıp giyicem bide anında batırıcam hiç düşünemiyorumklava:

popom acıdı yaa sandalyede oturmaktan yumuşacıkta yastık var altımda batıyo sanki bana :))
kocişte gelmedi daha gelsin hemen başlar çene yapmaya..
modemin kablosunu sökücem der gündüzleri :))
hep öyle diyo çünkü :) benim kız üzüldüğümü anladı barıştı annesiyle galiba tekmelere başladı :)) portakal suyu sıktım kendime biliyosunuz burda bol bol portakal, mandalina, limon var ağaçlar dolu dolu ama insanlar para verip alıyolar anlamış değilim :))
ağacından koparıp yemek daha güzel toplamayanlar ağaçtakileri yerlere düşüp arabaların altında eziliyolar üzülüyorum öyle olunca bi sürü minik çocuk var meyve görmeyen (
bizim millette resmen atıyo..

yok bea relax mode mağazasından alıyom ben herşeyimi hiçte pahalı değil ve çok kaliteli..
pijama takımı neysede geceliğe o kadar önem verme doğuma giderken bile üstünde olacak habire açılmalarına bakacaklar, ve doğururken bile üzerinde olacak ben geceliğe önem vermiyorum ama pijama takımı özel olabilir..
özlemim almıştı gecelik falan hatırlaığım kadarıyla çok güzeldi ve çokta pahalı değildi..

kızlar merhaba...bugün ben kendi doktorum haricinde 2. bir göz olsun başka bir doktora gittim...biliyorsunuz ultrasonda baş çevresini ölçüyorlar...benim bir süredir baş çevresi çapı 4 hafta önde gidiyordu...keza bugün ölçtüğünde hamileliğim 31. haftasına yeni girmesine rağmen, 35. haftayla uygun baş çevresi çıktı...doktor biraz içimi bulandırdı...acaba beyinde sıvı mı var-yarık damak olabilir mi-+down sendromu filan diye...daha önce yaptırdığım testler normal çıktığından herhalde bebek iri veya genetik dedi en sonunda...ama benim içime bir kurt düştü ki sormayın... biliyorsunuz o yaptırdığımız 2 li - 4 lü testlerde - renkli dopplerlerin raporunda filan bu testler kesin sonuç vermez diyor...acaba bir anormallik olabilir mi bebekte? keşke vaktinde amniyosentez yaptırsaydım diye içim içimi yiyor şu anda...konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı içinizde? yani benim gibi bebeğin BPD si ileri olan....ultrason kağıtlarınızdaki BPD bölümlerine bir baksanız arkadaşlar...hamilelik haftanızla aynı mı çıkmış...doğuma kadar böyle endişeyle beklemek çok zor olacak....

Canım kendi doktorun ne diyordu bu konuda bazı doktorlar gerçekten densiz oluyorlar hamile bi kadının psikolojisini düşünemiyorlar ne denebilirki bunlara bilmiyorum
Bugün ben de sırf rapor almak için dr a gittim kendi doktorum yoktu başka birine muayene oldum adam kilosunu bile söylemedi oğlumun iii herşey yolunda dedi sinir oldum bitek ooo ii hiç çatlama yok cildinde bu ne zman başlar diye sordum şimdiye kadar çatlama olmadıysa şanslısın olmaz büyük ihtimal dedi iii bari dedim:))) İnşallah tabi belli olmaz genede. Ayyy bide ben sıramı beklersen bi kadın vardı son ayındaymış ve bebeği 3 gündür hareket etmiyormuş ağladı yazık çok üzüldüm ya biraz teselli etmeye çalıştım ama benim sıram geldi sonra noldu merak etttim ne zor bişi
Bu arada benim iştah biara azalmıştı gene tavan yaptı bi baktım ewde tatlı yookkk kocişe msj oğluşun canı tatlı istiyor diye:)))) herşey miniklerin üstüne kalıyo napımmm

Ssaslan canım şekerlerin sepetin kapı süsün harika bu veletler çok şanslı doğuyorlar ya bende kendim yapmayı düşünmüştüm ama uğraşamam gibi hemde astarı yüzünden pahalıya geliyor hazır almak daha mantıklı ama ben doğduktan sonra yaptırcam kurdelesine yazdırmak istiyorum ismini doğum tarihini mevlütünde dağıtıcağım için acelesi yok
Nilocan canım maşallah gayet iyi bebişinin boyu kilosu

canım ben geçen hafta kendi doktoruma hem hastanede hem de kendi muayenehanesinde görünmüştüm...kendi yerinde hatta ayrıntılı ultrason çekmişti...kan akışlarını görmek için vs... o zaman da BPD 4-5 hafta ileriydi...amma koca kafalı oğlun var dedi-şakalaştık filan ama...risk olabileceğinden bahsetmedi...gerçi benim doktorum kesin olarak görmediği şeyi beni rahatsız etmek içinde söylemeyecek bir adamdır...valla elim/ayağım titredi bugün...inşallah sadece iri bebektir...

canım önemli bişey değildir umarım öyle olsaydı kendi doktorun daha detaylı araştırma yapardı şakayla kalmazdı iş, kötü şeyler düşünüp bebeğini strese sokma tombik bi bebektir o
kendi doktorunada yakın zamanda görünürsün için rahat eder

slm kızlar tatilden dönenler hepiniz hoşgeldiniz:)
bugün rapor işi için doktora gitmem gerekiyordu ama tahmin ettiğim gibi kendi doktorum dolu olduğu için mecburen semt polikliniğine gittim.oradaki ultrason o kadar net değil tabi kendi doktorumdaki gibi detaylı göremedim ama yinede oğluşun iyi olduğunu öğrenmek rahatlattı beni.Tosunum 2100gr olmuş 1,5-2 aydır kilo almıyorum diye çok korkuyordum içim ferahladı.tabi doktor önemli olan bundan sonraki kilosu dedi.bakalım artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.çarşamba veya perşembe kendi doktorumuzda daha detaylı görürüm artıkhihoyyyt

inşallah canım ya....insanın içine de kurt düştü mü artık teselli olmuyor hiçbirşeyle...doğumum da kısmetse 10 şubatta...daha nerdeyse 2 ay var....nasıl geçecek bu günler valla bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…