2009 Şubat Anneleri

Maşallah canım yakında 2 olur ben öğrenemeedim ya kilosunu bu sefer başka bi dr vardı rapor için mecburi katlandım artık ya benim oğlumu hep bana benzetiyorlar ama çok merak ediyorum :)))))

walla bizimkide aynı babası ilk gördüğüm andada söyledim,her ultrasonda da belli,bu kadramı olur ya çene dudaklar.inşallah gözleride o tarafa benzerde renkli olur,benden neresini alcak merak ediom ama:) mızmızlığımı,şımarıklığımı almasında naniknanik

iyiakşamlar kızlar 1000 sayfayı bulucaz diye baya yazmışsınız oku oku bitmedi ben bugün depresyondayım işe gitmek istemiyorum artık bir haftalık tatilden sonra çok yorgun hissediyorum kendimi bir yandanda doğumdan sonra bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için çalışmak zorundayım o geliyo aklıma bu hafta sonu bizimde kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu kızım

kızlar bugun bende iş yerinde gün içerisinde bir karın ağrısı hissettim ama gaz olabilir edim kendi kendime sora akşam iş çıkı dayanamayıp doktora gittim ultrasonda baktı sora bide nst ye gir dedi tabi ben çok korktum bişey var sandım yani ilk nst deneyimimide yaşadım ama kalp atışlarını duymak öle güzel ki allaha şükürler olsun sancı çıkmadı yorgunluktan olabilir dedi.ya bu nst çok gıcık bişey 20 dakika o kemerle yatmak bana ıyyy geldiii.ama olsun genede içim rahatladı

Kızlar naber sabah geldim ceeee dedim gittim akşama doğru geldim bir açtım pc yi oku oku bitmedi .
Aklımda kalanlara yazayım hemen unutmadan SSASLAN bayıldım sepetlere,kapı süsüne ama şekerler için erken değil mi bayatlamazmıymış var daha doğuma böyle gidersen maşallah normal haftanda doğum yapacaksın inşallah sende :)))
NESTLE canım geçmiş olsun tekrar kendi dr.unla konuşsana bi aklındaki soru işaretlerini kaldırırsın yada 3.bir dr.a daha görün .
Bugün arkadaşım bahsetti bir tanıdığına ( ki en iyi dr.lara gittiğini söyledi ) 7.ayında mongol olabilir demişler allah korusun bütün testleri yaptırmış olmasına rağmen şoka girmişler dünyanın testini yaptırmışlar uykuları kaçmış günlerce sonra gittiği dr.lar normal göründüğünü söylemiş şimdi çocuğu 4 yaşında ve gayet sağlıklıymış.Allah korusun senin bebeğinde iridir inşallah sadece canını sıkma

AY birde benim bebekte görümceme benziyor galiba yaaaa tabii sağlıklı olsun önemli olan o ama benim bebeğim bana benzesin isterim yada eşime onun çocukları zaten kendine benziyor benim ki niye benzesin :''(((

AY birde benim bebekte görümceme benziyor galiba yaaaa tabii sağlıklı olsun önemli olan o ama benim bebeğim bana benzesin isterim yada eşime onun çocukları zaten kendine benziyor benim ki niye benzesin :''(((

canım görümcene mi benziyor gercekten :1shok: :1shok: bizimkide bu sefer gittigimizde bana benzer sizin bebek görün dedi.insanın sevmedigine benzermiş dedi.eşimde seni seviyoruz dedi.sen seviyorsunda sevmeyenler var dedi.allahımm inşallah gönlümden gecen olur.fesatlara fırsat vermez mevlam inşallah:sm_cool:

ay bende korkarım sevmediğin ot dibinde bitermiş benim arkadaşımın bebeği aynı kaynanası bu kadar olur yanii (( kız da çok severdi kaynanasını ay ne bileyim dr.umda ikinize de benziyor diyo ama benim içim doğmadan rahat etmicek sanırım bu cuma kontrolümüz var eklerim resmini bakarız hep birlikte kime benziyor :))))

derinzlm sağol canım
valla şu ha oldu ha olacak tedirginliğini yaşarken en mantıklısı yapıp kenara koymak geldi
zaten bozulacak tarzda şeker değiller bişey olmaz
serin yerde tutuyoruz :))

SSASLAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN diye tezahürat yapmak geldi içimden mesajların ne kadar açıklayıcı herkesin sorusına cevap veriyorsun site adresleri falan araştırıyorsun çok sevdim ben seni :)))

:1hug:
SSASLAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN diye tezahürat yapmak geldi içimden mesajların ne kadar açıklayıcı herkesin sorusına cevap veriyorsun site adresleri falan araştırıyorsun çok sevdim ben seni :)))

teşekkür ederim canım yaa
esas sizler benim herşeyimsiniz:1hug::1hug::1hug:
bu zor zamanlarımın hepsini sizlerin desteğiyle aştım

bu arada bunları yapabilmem tamamen boş boş yatakta oyalanıyor olmamın sayesinde
yoksa günlük koşturmacanın içinde bu kadar zaman bulamayabilirdim :)

bu arada demircool ve sen çok alemsiniz yahu
doğmadan görümce takıntısı fena yani
aklınıza getirmeyin öyle şeyler

offff
kızlar yarın doktorla görüşmemiz var..
inanırmısınız elim ayağım titriyor..inşallah iyi haberler verebilirim sizlere...
resmen korkuyorum kötü bir haber alacağım diye..
lütfen dualarınızı esirgemeyin...

Görümce manyakları sizi :roflol:
Alemsiniz haa düşünsenize bi görümBÖCEKleriniz okuyormuş bunları:))

asıl onlar takıyo dogmadan.kime benzerse benzesin saglıgı yerinde olsunda diyce yerine bana benzer görürsünüz diyo.rabbim büyük hiç büyük konusmadım..inşallah gönlümüzden gecen olur.babasına benzio dedi dr.ama o da sana benzesinde aklı fikri bana benzesin diyo.hareketleri falan.biraz deliyim de.:jeyyar: hem cok darılıyom galiba sanırsamÇok üzgünüm çoook

ben sana ne dedim klava: aklına kötü şeyler getirme demedimmi.güzel düşün ki güzel olsun.dualarım seninle :teselli:

esirgermiyiz canım benim tüm dualarımız seninle.İyi haberler getireceğine inanıyorum ben :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
lütfen güzel şeyler düşün,bebişinede güç versin düşüncelerinin pozitifliği:asigim:

evetttttttt 1000. sayfayı yazmak da bana kısmetmişşşş.
kıslar sizde görümce takıntısı bende kaynana. ne yapcaz böyle bilmem.
allah bize akıl fikir versin.....:teytey:

aa olmamış kıs. daha yazmam gerekiyormuş. ŞAKA bir yanada kıslar şu cocuk muhabbetleri bi acayip ya. bu arada size bişey sorucam. Mevlütleri kıs tarafımı yapar. yani sizde kıs annesi onu alır babane şunu yapar muhabbetleri başladımı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…