:roflol: ay bizde yeğenimin cinsiyeti öğrendiğimizde sünnette ne giycez ya demiştik ama zaman çabuk geçiyor birgün gelecek sizlerin sünnet fotolarını paylaşıcaz burdan .Benim eşimide arkadaşları kızdırıyordu eşim biraz sert görünüşlüdür senden kızda alınmaz sen vermezsin kızını diye bende diyorum çok altın isticem kızımı verirken diye ah ah görebilcekmiyiz o günleri acaba senağlamaya ebeveynlik zor iş galiba
biz bebişin ilk oğlan olacağını öğrendiğimizde
eşim ilk ben onu nasıl askere göndericem demişti :))
kızlar ne o dün fazla yazmak yordu sizi galiba
dün çok kötü bir gece geçirdim kızlar
allah sanırım benim dayanma gücümü test ediyor
sizleri de üzmek istemiyorum ama
ay başında bahsetmiştim size teyzemin durumundan
beni yoğun bakımda diye oyalıyorlardı bişeyler hisssediyordum ama bir türlü konduramıyordum sanki
akşam konuşurlarken aradan bişey yakaladım mecbur kaldılar söylemeye meğer aralık 3 akşamı vefat etmiş
hatta benim dr kontrolünde olduğum gün cenazesi varmış
üstüne yetmiyormuş gibi ablamın eşiyle arası açık hatta kopmuş eşi boşanmak istiyorum diye çıkmış karşısına
hayır 6 senelik evliler şurada 1 ay daha böyle bir kargaşa ortamında böyle bişeyi ertelese sanki ölecekti
dün bunlarla geceyi geçireceğim diye yatakta döndüm durdum sabah 6 dan sonra 1 saat kadar sızmışım sanki
Canım başınız sağolsun kanserdi değil mi teyzen onun için kurtuluş olmuş çok zor bir hastalık allah kimsenin başınına vermesin .Ailen sen üzülme diye söylememiştir çünkü belki de en ufak bir stres bebeğinle seni etkileyip farklı yönlere çevirebilir durumunu allah korusun .kızlar ne o dün fazla yazmak yordu sizi galiba
beni yoğun bakımda diye oyalıyorlardı bişeyler hisssediyordum ama bir türlü konduramıyordum sanki
akşam konuşurlarken aradan bişey yakaladım mecbur kaldılar söylemeye meğer aralık 3 akşamı vefat etmiş
üstüne yetmiyormuş gibi ablamın eşiyle arası açık hatta kopmuş eşi boşanmak istiyorum diye çıkmış karşısına
hayır 6 senelik evliler şurada 1 ay daha böyle bir kargaşa ortamında böyle bişeyi ertelese sanki ölecekti
dün bunlarla geceyi geçireceğim diye yatakta döndüm durdum sabah 6 dan sonra 1 saat kadar sızmışım sanki
günaydın kızlar 1000 sayfayı devirmişiniz akşam
ya ben artık geceleri hep uyanıyorum uyanıncada bel ağrısından uyuyamıyorum ne sağa dönebiliyorum eşimin desteği olmadan nede sola çok zorlanmaya başladım akşam bide bizim zıpır bi hareketliydiki sormayın çok canımı acıttı karnım çok gerildi bi arada karnımda acayip sancı oldu o an dedimki ben asla normal doğum yapamamallahtan çabuk geçti sanırım doğuma hazırlanıyoruz allah hepimizi bir avazda kurtarsınmirmirmirmir
kızlar ne o dün fazla yazmak yordu sizi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?