2009 Şubat Anneleri

ya ebeveynlik zor iş galiba
biz bebişin ilk oğlan olacağını öğrendiğimizde
eşim ilk ben onu nasıl askere göndericem demişti :))
:roflol: ay bizde yeğenimin cinsiyeti öğrendiğimizde sünnette ne giycez ya demiştik ama zaman çabuk geçiyor birgün gelecek sizlerin sünnet fotolarını paylaşıcaz burdan .Benim eşimide arkadaşları kızdırıyordu eşim biraz sert görünüşlüdür senden kızda alınmaz sen vermezsin kızını diye bende diyorum çok altın isticem kızımı verirken diye ah ah görebilcekmiyiz o günleri acaba senağlama

bende yatayım barii artık kızımın eklemeyi unuttuğum resimler vardı ( geçende annemle aldıklarımız)onlarıda ekledim Hepinize iyi geceler 1000 sayfayı devirdik 2000. sayfalarıda görmek nasip etsin öptük hepinizi

bende kactim kizlar biraz ders calistim simdi dusa girip uyumaya gidicem :)) biraz dinlendim yaa benim oglan basladi tekmelemeye hemen :)))
hepinizi cook öptük teyzoslari :))

kıslar bende iki tepsi tuzlu kurabiye yaptım. yapıp yapıp buzluğa koyuyyorum misafir gelince hazır oluyor... gece gece bütün apartmanı kokuttum ..birazdanda goncam gelicek işten ben de kaçar yavaştan. iyi geceler..

sonunda 1000 i devirmişiz,, demekki isteyince oluyor..
tatoşcum sıkma kendini mutlu haberler vereceksin bize eminim..
cimcimem çok yoruyosun kendini bebeğinide üzüyosun yazık yavrucuğa senle bir oda koşturuyo :))
nestle benim bebişinde kafası 1 hafta önce ama drum sadece önde biraz ama önemli değil dedi
merak etme bişey olmaz kilosu falanda haftana göre yüksek bence iri bebek korkma..
yaww uyudum uyandım kızımın ultrason resimlerine bakmak geldi içimden :))
inceliyorum 1 saattir:))
kimse yok sanırım herkeze iyi geceler tatlı rüyalar..

günaydın kızlar.kimsecikler yok galiba.tatoş cum da doktorla görüşücek bugün hadi bakalım hayırlısı allahım güzel haberlerle dönmek nasip et ona.kimseyi evlat acısıyla sınamasın mevlam

günaydın kızlar 1000 sayfayı devirmişiniz akşam
ya ben artık geceleri hep uyanıyorum uyanıncada bel ağrısından uyuyamıyorum ne sağa dönebiliyorum eşimin desteği olmadan nede sola çok zorlanmaya başladım akşam bide bizim zıpır bi hareketliydiki sormayın çok canımı acıttı karnım çok gerildi bi arada karnımda acayip sancı oldu o an dedimki ben asla normal doğum yapamam allahtan çabuk geçti sanırım doğuma hazırlanıyoruz allah hepimizi bir avazda kurtarsınmirmirmirmir

herkese merhaba ya ben kaç gündür giremiyorum, internetim yine gitti ve kesinlikle bulamyırouz

offf yaaklava:

okuldan girebildim şimdi 5 dakikalığına, birazdan toplantımız başlayacak neler paylaştığınızı okuyamayacağım

vallahi internet gelmezse çok gıcık oluyor yaaa

iyicene de alışmışım size vallahi eksizk gibi hissediyorum kendimi

kızım 2 gündür çok şiddetli tekmeler atıyor kızlar, öyle ki gecesi gündüzü yok, ne zaman baksam pat pat yapıştıryor vallahi karnıma

hala ters duruyor sanırım ki tekmleri kasıklarımın altında hatta o bölgemde hissediyorum

bazen canımıı bile acıtıyor:jeyyar:

mrb arkadaşlar nasılsınız bugün? kızlar bende akşamları sancılanıyorum biraz.dayanılmayacak gibi deil karın agrısı şeklinde ama bi kaç gündür oluyor.eeee artık mutlu sona yaklaşıyoruz 32+4 olduk :))))

kızlar ne o dün fazla yazmak yordu sizi galiba

dün çok kötü bir gece geçirdim kızlar

allah sanırım benim dayanma gücümü test ediyor
sizleri de üzmek istemiyorum ama
ay başında bahsetmiştim size teyzemin durumundan
beni yoğun bakımda diye oyalıyorlardı bişeyler hisssediyordum ama bir türlü konduramıyordum sanki
akşam konuşurlarken aradan bişey yakaladım mecbur kaldılar söylemeye meğer aralık 3 akşamı vefat etmiş
hatta benim dr kontrolünde olduğum gün cenazesi varmış

üstüne yetmiyormuş gibi ablamın eşiyle arası açık hatta kopmuş eşi boşanmak istiyorum diye çıkmış karşısına

hayır 6 senelik evliler şurada 1 ay daha böyle bir kargaşa ortamında böyle bişeyi ertelese sanki ölecekti

dün bunlarla geceyi geçireceğim diye yatakta döndüm durdum sabah 6 dan sonra 1 saat kadar sızmışım sanki

ya gece 3 kere uyandım tam.haliyle sabah ta kalkmakta güçlük cektim eşimi az gec koydum işine malesef.valla uyuyamamak da cok zor yawww

Günaydın kızlar çoookkkkk güzel bir gün geçirmeyi diliyorum bugün keyfim yok gibi bugün ama olsun yinede güzel bir gün olur umarım

ne yanii teyzen vefat ediyor ve senin haberin olmuyor öylemi :1shok: baya ilginc geldi.basın saolsun canım üzülme artık olan olmus.allah geride kalanlara sabır versin

Canım başınız sağolsun kanserdi değil mi teyzen onun için kurtuluş olmuş çok zor bir hastalık allah kimsenin başınına vermesin .Ailen sen üzülme diye söylememiştir çünkü belki de en ufak bir stres bebeğinle seni etkileyip farklı yönlere çevirebilir durumunu allah korusun .
Ablan ve eşi için ne söyleyebilirim bilmiyorum ama artık evlilikler eskisi kadar uuzn sürmüyor ne yazıkki . İnsanların birbirine karşı anlayışı tahammülü kalmadı umarım tekrar birleşirler hayırlısı nasılsa o tarafa çevirsin allah .Sen üzülmemeye çalış lütfen :1hug:

sSASLANCIM BAŞIN SAĞOLSUN TEYZEN İÇİN BİR KURTULUŞ BELKİ ALLAH DAHADA ÇEKTİRMEDEN KURTARMIŞ TAKDİRİ İLAHİ
ABLANIN DURUMUNA DA ÜZÜLDÜM SONUÇTA KİMSE BOŞANMAK İÇİN EVLENMİYOR AMA ANLAŞAMIYORLARSA HAYATI ZİNDAN ETMEYE GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM SONUÇTA ÇİLE ÇEKMEYE GELMİYORUZ BU DÜNYAYA GENEDE DÜZELİCEK Bİ SORUNSA HAYIRLISI OLUR İNŞ.

Yan yatabiliyoruz artık malum öyle yatarken bile zorlanıyoruz. Canım bugün öğlen baktım bir bebek mağazasına...Göbek altına destek olacak şekilde destek yastık satılıyordu.Fiyatı da 12 ytl idi.İlgilenirsen...

cnm benim cok üzüldüm basin sagolsun :çok üzgünüm: :teselli:
daha ne denirki bilmiyorum rabbim diger sevdiklerine uzun ömür versin topragi bol mekani cennet olsun bitanem senağlama

zor olsada bebegin icin ayakta kalmak zorundasin cnm simdi senin hic üzülmemen gerekiyor :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…