2009 Şubat Anneleri

evetttttttt 1000. sayfayı yazmak da bana kısmetmişşşş.
kıslar sizde görümce takıntısı bende kaynana. ne yapcaz böyle bilmem.
allah bize akıl fikir versin.....:teytey:

yok kız sana deil kime nasip olacak bakalım.ama az yazıyoruz ya digerlerine bakıyorumda maşallah 1500 ü devirmişler

:1hug:

canım yarın drun yanından çıkınca kısmetse boşu boşuna kendimi bu kadar sıkmışım diyeceksin
biz buna inanıyoruz
dörtgözle senden haber bekleyeceğiz canım:1hug:

seni tebrik ediyorum şekerim...:hooray:valla haklısın mesela ben pek giremiyorum nete daha doğrusu yazmıyorum aslında yazsak biz 1500 deil 3000i deviririz doğurana kadar kıs:içelim:

aman kız annesi oğlan annesi falan hepsi hikaye

bizde herşey şimdilik kız annesi
oğlan annesinin bişeyden haberi yok
adetmiş şöyleymiş böyleymiş
aaa biz bilmeyiz deyip sıyrılıyor
işine geliyor anlayacağınız
rahat insanlar

ama ben de elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum
biraz olduğu gibi kabul etme durumu yani - tabi mecburiyetten

Öncelikle 1000. sayfamız vatana millete kutlu mutlu hayırlı olsun kızlarrrr
Valla bizdeki adetler ne pek bilmem de dendiğine göre ilk bebeğe kız annesi a dan z ye alır herşeyini kız çeyizi gibi benim ufak tefek dışardan aldıklarım hariç benim hep annem aldı şimdiye kadar kaynana malum bilmiyorum ne alır öyle muhabbetler yok almasada olur aslında ne zevklerimiz ne de renklerimiz uyar :)) Bu arada ben kaynanama benzemesin falan diye bişi diyemiyorum çünkü eşim 7 kardeş ve en çok annesine o benzer yani bizim oğlan babaya benzerse kaynanayada benzeyecek hahaha benzesin yaaa nolcak çirkin karı değil eee kocacımda ona benziyo sonuçta annesi beee kaynanalar hakkında da konuşunca benim içim sızlıyo sonra benimde oğlum olcak kaynana olcam offffoffffff

heyecanlanma sakin ol canım zor kısmı atlattınız inşallah bundan sonrası daha kolay olur umarım bebeğin resmini çekebilirsen çeksene görelim tolgahan beyi gamyoncuiremsu

güzelim bu kadar panik olma yahu..:1rolleyes: iyi düşün iyi olsun.. yarın bende bak gidicem doktora.ultrasona giricem. bende endişeliyim ama umarım herşey yolundadır. yarın senden güzel haberler bekliyoruz şekerimyerimseniben

adet madet diyince ne oldu biliyormusunuz tatilde.anneme dedim anne doguma gidince benden çönce sen git.sensiz doguramam dedim.dediki kaynanalar kız annelerine haber vermezlermiş doguma gidildiginde.yoksa haber verilirse bebek dogmak bilmezmiş agrı cogalırmıs annesi gelince kızın.gelmek istemiyor sandım annemi ama o kadar istiyorki yanımda olmak ama dedi işte haber vermezler dedi.bende gizli ararım sen merak etme dedim.allahım nasıl mantık bu yaa.annem yanımda olmassa kaynanayı napiyim ben ayy sinirden ölücem şimdi.

ya sorma ben de dün farkettim kaynana olacağımı
aman bizim zamanımıza kaynanalık müessesesi kapanır
kalmaz böyle adet falan
herkes kendi hayatını yaşar bence

Lebişim sende Bursa'lısın gerçi ama aynı şehirde bile adetler farklı bizde mevlütte dağıtılanları kız annesi alır ama mevlütte dağıtılan poğaca ve meyve sularını biz alıyoruz bebek alışverişinide kız annesi yapar ama erkek anneside alır yanii ama ben anneme çok yüklenmek istemiyorum sonra bilezik falan işte bide doğumda hem kaynana hem anne :lepi:

:1shok::1shok ne biçim adet öyle yaa
allah korusun
olur muymuş öyle saçmasapan şey CADIARZU
zaten kayınvalidenin bu adetten haberi yoksa nasılsa uygulamaya geçmeyecektir hihoyyyt
sen sakın söyleme

Böyle abzürt bi inanç da duymamıştım. Kesin kaynanalar uydurmuştur bunu. Dünür işine karışmasın doğumda istediğini yapabilsin torununu doya doya sevebilsin diye.kaydirigubbakcemile3 valla ben daha sancım tuttuğu gibi önce annemi ararım. zaten ondan cok annem yanımda olsun isterim doğal olarak. biri bişey derse de o sancıyla saçına bi yapışırım görür gününü.kaydirigubbakcemilesonra sorduklarında ayy hatırlamıyorum o acıyla ne yaptığımı biliyomuydum ben deyiveririmnaniknanik

valla ssaslan benim ablam şimdiden düşünüyo ay nasıl evlendircem ben oğlumu kıyamam diye eşide diyo yanımıza evlenirler Doruk şuan 15 aylık düşün yanii ne demişler kız annesi duvar erkek annesi yer halısı diye hahahayyyyytttttt

kizlar merhaba baya bi yazmissiniz masallah size
eve geldim anca temizlik camasirlar falan derken daha yeni oturdum yorgunluktan bittim simdi ödevimi yapip dusa giricem sonrada direk melegimle uyumaya gidicez teyzeleri :CüvCüv:

demircool cnm sende hosgeldin tatilin iyi gecmesine sevindim :1hug:
saslancim cnm hepside mükemmeller prenslere layik olmuslar bayildim :1hug:
kemeraltini bende cok özledim yaaaa heleki o alsancak,karsiyaka carsisi yokmu :1rolleyes:

benim oglusum bugün devamli kasti kendini normalde cok asiri hareket ederdi bugün yavrusu annesiyle yoruldu :asigim: sadece 2 defa tekme atti okadar onun haricinde göbegim sadece kasilip durdu
ben yatinca baslar gene tekmelemeye :asigim:

ya ebeveynlik zor iş galiba
biz bebişin ilk oğlan olacağını öğrendiğimizde
eşim ilk ben onu nasıl askere göndericem demişti :))

demircool nebicim adetmis cnm öyle yaaa
eee sinir olmakta haklisin tatlim olurmu hic böyle bisey
asil o anda annenin senin yaninda olup sana moral destek vermesi gerekiyor
kizinin sevincini acisini paylasmak ister

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler annişlerrr benim gözler yanmaya başladı erken yatıcam bugün yarın işşş var malum oğluşum uykusu yok ama onun keyfini beklersekkkk öpüyoruz sizleri ve bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…