evetttttttt 1000. sayfayı yazmak da bana kısmetmişşşş.
kıslar sizde görümce takıntısı bende kaynana. ne yapcaz böyle bilmem.
allah bize akıl fikir versin.....:teytey:
evetttttttt 1000. sayfayı yazmak da bana kısmetmişşşş.
kıslar sizde görümce takıntısı bende kaynana. ne yapcaz böyle bilmem.
allah bize akıl fikir versin.....:teytey:
offff
kızlar yarın doktorla görüşmemiz var..
inanırmısınız elim ayağım titriyor..inşallah iyi haberler verebilirim sizlere...
resmen korkuyorum kötü bir haber alacağım diye..
lütfen dualarınızı esirgemeyin...
aa olmamış kıs. daha yazmam gerekiyormuş. ŞAKA bir yanada kıslar şu cocuk muhabbetleri bi acayip ya. bu arada size bişey sorucam. Mevlütleri kıs tarafımı yapar. yani sizde kıs annesi onu alır babane şunu yapar muhabbetleri başladımı acep
offff
inanırmısınız elim ayağım titriyor..inşallah iyi haberler verebilirim sizlere...
offff
Öncelikle 1000. sayfamız vatana millete kutlu mutlu hayırlı olsun kızlarrrr
Valla bizdeki adetler ne pek bilmem de dendiğine göre ilk bebeğe kız annesi a dan z ye alır herşeyini kız çeyizi gibi benim ufak tefek dışardan aldıklarım hariç benim hep annem aldı şimdiye kadar kaynana malum bilmiyorum ne alır öyle muhabbetler yok almasada olur aslında ne zevklerimiz ne de renklerimiz uyar :)) Bu arada ben kaynanama benzemesin falan diye bişi diyemiyorum çünkü eşim 7 kardeş ve en çok annesine o benzer yani bizim oğlan babaya benzerse kaynanayada benzeyecek hahaha benzesin yaaa nolcak çirkin karı değil eee kocacımda ona benziyo sonuçta annesi beee kaynanalar hakkında da konuşunca benim içim sızlıyo sonra benimde oğlum olcak kaynana olcam offffoffffff
aa olmamış kıs. daha yazmam gerekiyormuş. ŞAKA bir yanada kıslar şu cocuk muhabbetleri bi acayip ya. bu arada size bişey sorucam. Mevlütleri kıs tarafımı yapar. yani sizde kıs annesi onu alır babane şunu yapar muhabbetleri başladımı acep
adet madet diyince ne oldu biliyormusunuz tatilde.anneme dedim anne doguma gidince benden çönce sen git.sensiz doguramam dedim.dediki kaynanalar kız annelerine haber vermezlermiş doguma gidildiginde.yoksa haber verilirse bebek dogmak bilmezmiş agrı cogalırmıs annesi gelince kızın.gelmek istemiyor sandım annemi ama o kadar istiyorki yanımda olmak ama dedi işte haber vermezler dedi.bende gizli ararım sen merak etme dedim.allahım nasıl mantık bu yaa.annem yanımda olmassa kaynanayı napiyim benayy sinirden ölücem şimdi.
adet madet diyince ne oldu biliyormusunuz tatilde.anneme dedim anne doguma gidince benden çönce sen git.sensiz doguramam dedim.dediki kaynanalar kız annelerine haber vermezlermiş doguma gidildiginde.yoksa haber verilirse bebek dogmak bilmezmiş agrı cogalırmıs annesi gelince kızın.gelmek istemiyor sandım annemi ama o kadar istiyorki yanımda olmak ama dedi işte haber vermezler dedi.bende gizli ararım sen merak etme dedim.allahım nasıl mantık bu yaa.annem yanımda olmassa kaynanayı napiyim benayy sinirden ölücem şimdi.
valla ssaslan benim ablam şimdiden düşünüyo ay nasıl evlendircem ben oğlumu kıyamam diye eşide diyo yanımıza evlenirler Doruk şuan 15 aylık düşün yanii ne demişler kız annesi duvar erkek annesi yer halısı diye hahahayyyyytttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?